2398
Resident Evil 6

• Seth
    Mindegyik karakter 1. küldetését ? :D
  • mester1987
    Lehet annyira nem eredeti, más a hangulata, fasz tudja.
  • DarkSector
    Én , keversz valakivel. :)
    én játszottam már vele, ezért mondom.
  • Fpocok
    Hát még egy helyen sem hallottam, hogy a 6 jobb lenne, mint az 5.
  • Seth
    Hozzá se szagoltál még a 6. részhez, de gondolom megint láttál pár videót :D
  • DarkSector
    Összekavartuk, mert nem nyomsz "Válasz erre" gombot, azt hittem a Revelations-ra kommenteltél...:D.
  • DarkSector
    A Revelations, vagy a RE6?

Mert a Revelatins sokkalta jobb.

RE6 meg csak játékidőben több, de más tekintetben allulmúlja az 5.részt.
  • Seth
    Mostan belekeveredtünk a 6. és a Revelation-be. Ki erről,ki arról beszél :D
  • mester1987
    Konzolokra már rég van.
  • DarkSector
    Értelmezni nem tudom a választ. Mi az hogy nehezebb meg hogy nem nehezebb? :D
  • DarkSector
    Sokkal jobb mint az 5.

Konzolokra 1 hete jelentették be kb.
    Ha jön PC és WiiU az még jobb!!!
  • mester1987
    Hát az 5-öt tartalmilag tuti felúlmúlja, ahogy elnéztem, szóval azzal nemigen lesz gond. Gondolom Mercenaries meg jó sok feloldható/kioldható cucc is megmarad, szóval rossz már nem lehet.
  • Shep
    Hát az 5-től nem nehezebb :)
  • Seth
    Az 5. résznél sokkal jobb.
    Felőlem akárki mondhat bármit,a 6. rész jobban RE mint az 5.
  • mester1987
    Akinek az 5 tetszett annak vajon ez is fog? :P
    Természetesen a 4 (és valószínűek a régebbiek) ötletei, hangulata szinte megismételhetetlenek.
  • Fpocok
    De persze ettől még jó hír... gondolom.
  • Seth
    Az eleje esetleg parás, de ugyanolyan mészár játék lesz később, az ide-oda futkosás meg monotonná teszi.De ennek ellenére a hangulatosabb resik közé tartozik, a béna ,valamelyik japán mangaka seggéből előhalászott sztoriját kivéve,ami aztán abszolút nem illik ez eddigi történésekbe. Nem véletlen rakták egy vízi város köré a történetet, minél távolabb kerüljön a fő sztorivonaltól.

• Fpocok
    Láttam belőle eleget, hogy tudjam fikázni :D
  • TDC Geronimo
    Jó persze tudjuk... :D

Gondolom ezzel se játszottál, de ez is szar ugye :p
  • Fpocok
    Köze nincs a rendes resihez...
  • TDC Geronimo
    Resident Evil Revelations confirmed coming to PC, consoles (including Wii U) this May. $49.99. Includes new enemy, difficulty, more.

Tessék azoknak, akik rendes resit akarnak most megkapják.
  • Hoz_Hun
    Jaja, de legalább ki lehet zárni. Én attól féltem, ha ki is zárom a külső csatlakozás lehetőségét akkor is rám erőltet egy MI irányította karaktert. Szerencsére nem így van.
  • Seth
    Én alapba így gondoltam, hogy a kampányon nem lesz változtatás, csak bedobnak egy karaktert a semmiből, és pont ezért nem illik bele képbe
  • Hoz_Hun
    Na jól van kicsit megnyugodtam. :)
    Tegnap kipróbáltam és nem változtattak Ada kampányán, nincs gépi partner szimplán csak (ha engedjük) beléphet egy valós embertárs Hunk szerű karakterként.

Azért így már mindjárt más. :)
  • Seth
    Há' én is ezt mondom. :D
  • Hoz_Hun
    Ada kampányban partnert?!????
    De mi?... de, hogy.... DE MIÉRT??? Abszolút nem illik oda partner! Nem is úgy van megírva a történet! Remélem azért lehet még egyedül nyomni. Meg miért nyílik meg egyből... pont az a lényege, ha megvan mind a három sztori azt fogja össze.
  • Seth
    Az új javítással az Ada kampányhoz most már kapsz egy partnert is,illetve nem kell a többi kampányt megcsinálnod előtte,hogy megnyíljon. A partner szerintem abszolút nem illik bele abba a kampányba, az átvezetők,jelenetek direkt egy személyre lettek kitalálva. Illetve lehet most már a kamera távolságát is állítani, úgyhogy akinek túl közel volt a karakter,most már nem reklamálhat :)
  • Jaka923
    Can't wait!
  • Hoz_Hun
    Horrornak horror (bár felnőttként félni rajta nem lehet), de nem túlélő. Ezzel együtt remek játék. Bár én Chris kampányát útálom, egyszer is sok volt (egy CoD kampány az egész!!... nem vicc, komolyan), viszont Jake és Leon kampánya ütős és jó. Személy szerint Jake-Sherry párost és küldetéseiket csíptem a legjobban. Leon-Helena viszont (kis mértékben) régi RE hangulatot teremt. Sajnos azonban náluk is rengeteg az akció és a QTE (főlg ez utobbi nagyon nagyon nagyon nagyon és nagyon zavaró). Valószínüleg a fejlesztők is fejükhöz kaptak a visszajelzések miatt mert majd a januári patchban állítólag benne lesz egy könnyítő beállítás QTE-hez, ami valjuk be, nagyon ráfér a játékra (remélhetőleg a PCs változatban alapban benne lesz). Nem azért mert nehéz a QTE, hanem mert rengeteg és piszok idegesítő, élményromboló.
    Ja és van még benne egy bónusz Ada kampány is amit csak egyedül lehet tolni (nincs partner) így aztán nehezebb is kicsit a többinél.
    Játékidőben tényleg kellemesen hosszú.

Utobbi napokban visszatértem és rákaptam az RE6-ra, mert neten különösen szórakoztató.
  • mester1987
    Hát az új film az egy rakás 0. Halott ügy.

Ebben pedig benne lesz minden DLC, anélkül meg 20 óra körüli a kampány. Akciódús inkább aszondják'
  • gabe paul logan
    Ez se horror igaz? A 4. Resznek meg csak csak volt egy dark survivor horror beutese de....azota nagy csalodas mintha a vacak filmet koppintanak h eladhatobb legyen mindketto minden korosztalynak. Es nem a kasmeraszog szamit,erre pl a 4 vagy meg jobb a ps2es Extermination nevu jatek. Egyszeruen szarik a tulelo-horror es a fanok fejere a forgalmaz,fejleszto a busas haszon remenyeben. Nagyon sok regi-uj sxeriaval tortenik ez sajna....
  • mester1987
    PC-s dátum és gépigény
  • vk90
    Jó is lenne, már úgy letöl... őő megvenném :D
  • GTV
    De jövőre az már biztos. xD
  • TDC Geronimo
    Én azt mondom holnap jön ki PCre. Ez a forrás kb annyira hiteles :D Jövőre jön csak majd ki valamikor
  • GTV
    PC megjelenés
  • Laza
    Az első része valószínűsíthető, meg némi tapasztalat.
    A második része csak valószínű :D
  • Seth
    Ezt te honnan tudod?
    Mindkét mondatodra kérdem !
  • Laza
    Hagyjuk már ezt az 'élvezte' szöveget .. persze ... de ha 'rendes' ReEvil lenne, akkor még jobban élvezte volna.
    A fogatlan kva sz..pása is 'élvezetes', ha nem nézel oda :D
  • DarkSector
    Dobj egy mosolyt a colgate-el mosott fogak világítanak annyit. :D