Resident Evil 6

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Nincs baj a cod-al.

KELL cod is, sõtt kell cod stílusú tps is!

De az a baj hogy MINDEN ezt az akció stílust akarja meglovagolni, meg L4D.

Ez a baj, nem a COD a gond, hanem hogy mellette a többi stílus nem marad meg.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

vk90
De most komolyan nincs elég cod, és cod utánzat? Most még az egyik legjobb játékból is Cod lesz :((

Capcom is the best!

vk90
ÓÓÓÓ hogy utállom én a Cod-ot :)

Capcom is the best!

grebber
vk90
Nah utánanéztem a Turokot a Touchstone Games adta ki 360-ra, és PS3-ra, csak a pc verziót adták ki, tehát nincs sok köze a Capcomhoz.
Lényeg, hogy a Capcom nagyon jó játékokat tud csinálni, ha akar. MvC3, SF4, DMC4, RE5, LP, DR, MH. És ez csak a jelen generáció játékai. Régebben is rengeteg jó címet adott ki.

Capcom is the best!

wedge31
Turoknak is a capcom a kiadoja.
A Lost Planet 2 csak az elsõ rész fényében gagyi de sajnos egyébbként se üti meg még a középszerû mércét se szerintem.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Prince23
LP 2 nem xar, max közepes.

vk90
Turok az nem Capcom-os, Dark Void a kiadó a Capcom, de nem õk csinálták, tehát csak a Lost Planet 2 maradt, ami bár nem egy fényes alkotás, de azért szarnak nem mondható.

Capcom is the best!

jarlaxxe
Turok, Dark Void, Lost Planet 2, mind szar volt.

vk90
A 6 már inkább lesz "Resis", mint az 5, elvégre lesznek benne zombik, meg félelmetes is lesz (persze lesz bõven akció is). Nem tudom mi kéne még egyeseknek. Talán a fix kamera?
Mindenesetre én bízom a Capcomban, mert rossz játékot még nem csináltak.

Capcom is the best!

Fpocok
RE5 játék nem rossz. Csak RE játéknak rossz. Nem ugyanaz.

Parasite Eve 2, best game EVER!

vk90
Most úgy írod ezt, mintha valami szar játék lenne. Pedig messze többet ért még egy Resident Evil 5 is mint bármely más játék.

Capcom is the best!

DarkSector
Naná a mai fícsúroknak ez kell hogy boltba rohanjanak.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

vk90
Az biztos hiszen a ds-es Resit is viszik mint a cukrot.
Fõleg, hogy az irányításon is sokat javítanak, meg három különbözõ kampány lesz.

Capcom is the best!

Fpocok
Remélem jó lesz a GoW kulcsom. Ahogy az 5höz is :D
Problem capcom?

Seth
Pár milla azért elfogy az elsõ 2 hétben,arra mérget vehetsz

PSN ID.: Beegabor

Rayden02
Hát mondjuk így sem fogják túl sokan szerintem!<#hehe>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

vk90
Ezt nem tehetik meg, mert nem vennék meg sokan.

Capcom is the best!

Rayden02
"a játékkal nem az a céljuk, hogy a sorozat visszatérjen a gyökerekhez."
Ülj le Capcom,egyes!<#mf1><#boxer>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

vk90
2013-ban játszódik :) Akkor mégsem elõzmény :)

Capcom is the best!

vk90
Ezek a képek eléggé mosottak, de szerintem sem lesz szebb sokkal. Sajnos ez van ha egy játék 7 éves "dobozra" jelenik meg. Még a Capcom sem tud csodát mûvelni.
Persze Pc-n biztos sokkal szebb lesz dx11-el.

Capcom is the best!

Maxtreme
Csak szerintem nem szebb mint az 5? (sõõt)

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

vk90
Lehet, hogy G-vírus.

Capcom is the best!

Fpocok
A játékban látható zombik nem a T-vírus következtében váltak azzá.

<#wow2>

vk90

Capcom is the best!

vk90
...akkor egész jó játék lesz ez :)

Capcom is the best!

Fpocok
Amúgy nézegettem a trailer és úgy látom, hogy nagyrészük itt már tényleg ZOMBI. Sajnos már nem lehet mit csinálni, elkúrták az egész franchiset... de ha végre elvetik a lasplagast és igazi zombikat raknak bele ezek után...

Fpocok
lol

Prince23
Prince23
A logo ötlete:

Seth
Ez nyilván félre van értelmezve. 70k zombi bõdületesen sok, Dead Rising-ban 10k -ért jár az acsi, és már azt is megcsinálni eszméletlen nehéz és fárasztó
Ennyi zombi lehet összesen a városokban,lévén egy járvány(nak álcázott biofegyver) de ennek mi majd csak töredékét fogjuk látni, harcolni velük.

DarkSector
<#sniffles>

grebber
grebber

Next PC upgrade: 2022

Fpocok
Jaja. Borzalmas. Filmeknél is.

vk90
Ezt hogy tudom rühellni, ha egy új rész egy elõzmény. Miért nem tudnak folytatást csinálni?

Capcom is the best!

Prince23
Nem

Muttley
<#eljen>
te csináltad?

Just do it :)

Seth
Elvileg az 5 elõtti idõszakban játszódik, szóval esély van rá, hogy felbukkan

wedge31
De jó, lesz benne Redfield, már megéri várni rá, nekem már csak Wesker hiányzik.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Prince23
Igazi Gameplay jelentek (kivágva, ügyesen megszerkesztve)

http://www.youtube.com/v/VhKaf1VqYp4?version=3&hl=hu_HU&

DarkSector
Van még több rész ami a RE4-5 elé sorolható.

RE Outbreak 1-2, RE CVX

Igaz. A 2. rész az én kedvencem is. Aztán a RE1 felújított változat, aztán RE0. Ezután RE4 és RE5 következik.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

DarkSector
2. rész a favorit ahogy írod.

Prince23

Prince23

Resident Evil 6 is heading to the Xbox 360 and PlayStation 3 on November 20, 2012, with a PC release to follow, says Capcom.

by Joystiq

vk90
Leon minha kicsit félénkebb lenne mint régebben. Egy szaros zombitól reszket a videóban, az RE 4-ben meg a legnagyobb mutánstól meg sem rezdült (majdnem hogy Dante stílusban kezelte õket XD).

Capcom is the best!

Prince23
Ójrópa, íme:

Rayden02
Nekem is ez járt a fejemben elég sokáig!<#szomoru1>