2398
Resident Evil 6

• Laza
    "A Super Mario játék is az, mert túl kell élni néha az idegesítő szar irányítást"

Anyám, ha valakin a Mario irányítása is kifog, akkor ott nagy baj van ...
  • Myselor
    hát csak úgy értettem hogy viccesen badarság.tehát hülye vagy na:P jó értelemben
  • DarkSector
    Hát poénosan írtam, de amúgy mélyen háborgok hogy elkurvulnak a számomra kedves sorozatok.
  • DarkSector
    :)
    Akkor miért badarság ez a picit amugy vicces hasonlat? :D
  • Seth
    Igen , tudom, neked minden mondatodban van valami vicc :D
  • Myselor
    de van fogalmam,az összes részről.és szeretem is őket.:)
  • DarkSector
    Elhiszem, ha fingod nincs a RE-ről akkor nem kétlem hogy baromságnak tűnhet.
  • DarkSector
    Kicsit gördítettem rajta, de a lényeget érthetni lehetne a vicc mellett.
    vagyis nem attól lesz túlélő egy játék mert meg lehet benne halni.
  • Fpocok
    GT-n mondták például. És nem 10 perc játék után.
  • TDC Geronimo
    Azt ki mondta, hogy techdemo? Nagyközönség eddig a játékból kb 2*10 percnyi részt látott és én csak jót olvastam róla. Legjobb nyitócímként emlegetik. Elég megnézni pár videót vagy dev diaryt és látni mi volt a készítők elképzelése és rég volt ilyen túlélőhorror játék.
  • Fpocok
    Nem egy helyről hallottam, hogy a játékmenet nem valami jó. A játék inkább egy techdemó, bemutatni a U-t. De mint játék... nem nagy szám.
  • vk90
    Még a tetrisz is? xD
  • TDC Geronimo
    Hát hogy hallottad? :D
  • Totti5
    Resi 6ban túl kell élni a zombikat. Le is állhatsz velük harcolni, de felesleges, mindet nem tudod kinyírni, de el lehet menekülni, át lehet verekedni magadat rajtuk, kikerülni, beszopatni stb... persze ennek hardon van értelme. Más akció játékokban addig nem enged át a játék egy szakaszon amíg egy enemy is életben van.
  • Fpocok
    Nem így hallottam.
  • TDC Geronimo
    Majd a ZombiU lesz jó túlélőhorror :p
  • Fpocok
    túlélő
  • Fpocok
    Ennyi erővel minden lehetne tűlélő játék, ahol meg lehet halni.

• Myselor
    baromságot mondasz de azért jót röhögtem rajta xd
  • Seth
    Jaj hagyd már, ne keverd a szezont a fazonnal.
  • DarkSector
    A Super Mario játék is az, mert túl kell élni néha az idegesítő szar irányítást, de ettől még nem hasonlit egy túlélőhorror játékra. :D
  • Totti5
    Resident Evil 6 szó szoros értelmében túlélő játék, még ha nem is horror, mert nem ilyesztget.

Splinter Cell még mindig lopakodás, de átesett egy egészséges evolúción. Lehetőséget ad két félje játékmódra.

LA Noire igazából semmiben sem volt jó. Nyomozás oké egyedi, behatárolt. Akció része gyenge... autózás szintén gyenge. Gameplayban inkább frusztráló tudott lenni. Story meg a rendezés persze kiváló.
  • Prince23
    Meg egy az, hogy akciójátékokkal tele van a piac. Resident Eviltől pedig mindenki survival horrorjátékot vár, a Splinter Celltől pedig lopakodos játékot. ennyi. Nem kell mindenből akciót csinálni. Ilyen alapon az L.A. Noire 3 akciójáték lenne... vagy az Alan Wake 2 egy full akció game lenne...na most ahhoz mit szólnátok?

Azért vannak határok is ám...

Ghost Recont is elbaszták, de ha elefelejtünk mindent, hogy miből indul ki, akkor tényleg jó kis akciójáték lett.. na de itt a lényeg, ez is ugye akció

ma minden csak akci-akció.akció? na ne már
  • Fpocok
    Ha RE névvel adják el, akkor bizony számítsanak arra, hogy hasonlítgatják az előzőkhöz, illetve számítsanak arra, hogy bizonyos dolgokat várnak tőle.

RE4hez meg van textúra pakk... eléggé kipofozza a játékot, én próbáltam.
  • grebber
    Ott megvan de konzolos mivolta miatt alapból nem szép.
  • DarkSector
    Nem az lett volna a feladat hogy kitalálják ezt az akciot milyen névvel adják majd el, hanem hogy a névhez kellett volna egy fasza játékot kitalálni....
  • DarkSector
    Konzolra van. :D
    nem a PC-s texturapakkra gondolok.
  • TDC Geronimo
    Resi névvel adják el, mivel abban az univerzumban játszódik és a mutációról/vírusról szól és ugyanazokkal a szereplőkkel. Miért kéne más néven eladni?
  • grebber
    De olyanra gondoltam ami nálam is működik mert ezek a buherált hozzáadott texturás cuccok nálam el sem indulnak hibával elszáll :(
  • DarkSector
    Már megtörtént. :D
  • grebber
    Valami ügyes modder kezelésbe vehette volna a 4. pc-s rész és kiadhatott volna belőle valami "HD" verziót. Nekem az jobban tetszett mint a 5 és a 6.
    Bár az 5-el játszottam a legtöbbet vagy 6x végigvittem!
  • Prince23
    A nagy változással tisztában kell lenni... de mondjuk ez a 3 pont túlzás. akkor inkább legyen 6-7 pont, de 9.5 hadd ne legyen már. Azért vegyük figyelmet a széria eredetiségét. Most hogy sok gyökért akcióorientáltságra nevelnek a készítők, azért ennyire változással nem kellene felbaszni a rajongók agyát. Lehet h akciójátékként egy kurva jó játék, de a Resident Evil nem erről szól. Ha ennyire "akcióznak", akkor adjanak más címet neki, és nem a Resi névvel adják el, egy eleve survival horror játékot. Ez tekintetben a médiával egyetértek (nagyon is), de a 3-5 pontos eredeményeket túlzásnak tartom.

splinter Cell Blacklisttől nagyon félek, mert ott bizony ekkora változásra számíthatunk, hiába mutattak egy pályát lopakodva, ráadásul epic fail volt az a rész... nevetséges volt a prezentáció.

Másnapra meg azzal jött a Ubisoft, hogy akció és kalandjáték egyvelege lesz a játék. A lopakodás kulcs szót meg baromira lehagyták...
  • TDC Geronimo
    Egy játékot az alapján kell értékelni, amilyen és nem az alapján, hogy milyen volt a 10 évvel ezelőtti rész... Sok gyökér mainstream media csak azért húzta le, mert ez már nem survival horror, közben pedig egy teljesen jó játék és marhára nem 3/10.
  • Seth
    Én ősrégi Resi játékos vagyok és imádom a 6. részt. Én el bírom viselni a változást, szórakozni akarok, ezt bőven megadja. Ha kijönne egy régimódi Resi,azt is ugyanúgy élvezném ,újra.
  • Prince23
    "Túl gyors akció, a váltás még a Resident Evil 5-höz képest is nagyon hirtelen történt"

GK negatívum - de azért 8.6 pont

az a gond, hogy minden média akciójátékként tekint rá, és sokuk nem is játszottak a szériával, csak a Resi 5-el. Friss játékosokra ez különösképpen jellemző. És nekik tetszik, meg oda-vissza vannak érte.
  • DarkSector
    Lehet coop.

Nincsen kizárva, de könyörgöm ne a Story módban.....
  • Laza
    "Szerinte a játék coopban haverral 9/10"

De anyám, értjük is amit írunk? :)
    ReEvil és a coop két külön fogalom lenne :)
    De ez még hagyján ... de hogy singleben is ott az AI társ az már szánalom a köbön. A ReEvil 5-ben is borzalom volt.
  • DarkSector
    Hát ezért fizetni...pfejj. :P
  • DarkSector
    Hát nem októberben....:D
  • vk90
    DMC is csak jövőre jön, bár annyira nem kár érte, ahogy a videókat elnéztem...