2398
Resident Evil 6

• DarkSector
    Érdekes hogy az első vidiben a zombi mozgása meg tök korrekt.
    De a mi álltal irányított karaktereké valüban fura, semmiképpen sem természetes.
  • DarkSector
    Szép a játék, én még mindig azt mondom mint a demo--nál hogy a Chris részben a grafika elég durva.
    Ha másért nem is a Chris-t lenyomom mint egy könnyed eksőn filmet.
  • mester1987
    Még ami nagyon zavaró "nálam"; hogy kicsit nyomorék a mozgásuk.
  • mester1987
    Mozgásban a nagy projekt?!

Eléggé vegyes összevágott játék lesz ez. Remélem azért több szín lesz ebbe majd.
    Miért nem tudnak az 5-höz & a 4-hez egy hasonlót összegyúrni...???
  • Seth
    Emlékszel mikor az 5. részben Chris elmesélte Sheva-nak, mi történt Jill-el? Na ez az a jelenet. De a Lost in Nightmare dlc-ben végig is játszhatod ezt a részt
  • Svlad Cjelli
    Sziasztok! Ha van itt olyan, aki esetleg jatszott a RE: Revelations jatekkal, es vegig is vitte azt, akkor megkernem valaszoljon a kov kerdesre :

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

A jatek vegen, miert mutatjak Christ es Jill-t ahogy a jol ismert RE1 haz fele rohannak, ha a Revelation a RE:4 es RE:5 kozott jatszodik???

Vagy lehet, hogy ez lesz a folytatas!?

• mester1987
    Inkább az új Hitman hoz majd pozitív újdonságokat a stílusban.
    Ennek a dobozképe is elég ratyi, főleg a többit amit hallottam róla...nade megvárjuk azt a novembert. Az édes zombis novembert :D
  • DarkSector
    Hát minimum 12 óra lesz mert 3 story fejenként 4 óra csak lesz majd, és akkor lehet keveset is mondtam, és ez 1 karakter 1 story.
  • vk90
    Nehezet kérdeztem 499-be? :D
    Am Mp3-ba tényleg rossz volt az a sok átvezető (uncsik is voltak kicsit), meg nem is volt túl hosszú játék.
    RE6-ba jól el fog oszlani az a 4 óra átvezető (főleg, ha tényleg 30 órás lesz a játék)
  • DarkSector
    Én eleve azt sem tudtam hogy a 2 új resident egyeltalán tartalmaz érthető story-t....:D
  • Fpocok
    Haha, mennyire igaz :D

Prince23:
    Ezt nem tudom hova tenni...
  • DarkSector
    Oszd el legalább 6 felé, mert 6 karakter van.
  • Prince23
    Játssz City Interactivos játékokkal akkor :)
  • DarkSector
    Ígysem ha megnézed...:D
  • Fpocok
    Ja, akkor meg nem fogom érteni az egészet.
  • grebber
    Skipeled őket azt kész!
  • Fpocok
    Csak én vagyok az, aki utálja azt a sok átvezetőt? Legyen az elején egy hosszabb, a végén egy hossza... közben pár kisebb... de ne ilyen 4 óra faszom, én játszani szeretek egy játékkal. MP3 is egy nagy rakás fos emiatt.
    Négy óra átvezető az RE6-ban!
  • vk90
    Akik próbálták a demo-t attól kérdezem, hogy: mennyit fejlődött a grafika az 5-höz képest (mert ugyebár már az 5 is jól kihasználta a konzolokat)
  • DarkSector
    Pedig nincs baj vele, az jó lenne csak éppen maga a stilus meg a környezet...
  • Tatyla
    ez az irányítás valami gyalázatos így nézve :D
  • Fpocok
    Ez rosszabb, mint amire számítottam.

A kommentek legalább viccesek :D
  • DarkSector
    Hát nagy SHIT mint Resident, de azért elmegy mint sima játék, jöttek manapság rosszabbak is.
  • DarkSector
    Én alapon off-oltam a HELP-eket! :)
  • Fpocok
  • Shep
    Karaktert kitakaró ajtóikon nagyon profi :D
  • DarkSector
    Online teszt
  • DarkSector
    Velem tuti nincs baj, mert nem magyaráztál el semmit, csak benyögted hogy GOW klón azt ennyi.
    Elsőnek mutasd meg a kommentet hol magyarázod el...majd utána beszélhetünk róla.
  • DarkSector
    Hát ez kutyafasznyi fedezékrendszer, de akkor sem klón.
  • DarkSector
    Akkor ezért nem ment.
  • Shep
    Elmagyaráztam miért írtam ,hogy klón, ezt sem értetted meg. Á már megint neked próbálok magyarázni. Velem is gondok vannak nem csak veled,.
  • Shep
    Nincs fedezékrendszer (te írtad) :D
  • Seth
    Ha álló helyzetben akarsz a falhoz lapulni akkor egyszerűen bal ravasz. Ha mondjuk egy nálad alacsonyabb kiemelkedés, fal elé akarsz odaguggolni,akkor bal ravasz nyomva tart(lényegében célzol),majd úgy A-t nyomsz
  • DarkSector
    Van aki hiheti, van aki nem tökmindegy írd akkor ki hogy Gears of War.
    bár itt aztán nem lényeg mert semmi köze a Gears of War-hoz, max te úgy gondolod, de ez korántsem annak egy klónja.
  • DarkSector
    Nem butaság.
    Én is gondolok valamire helyette mást leírok, és találd majd ki hogy mire gondoltam...oks?

Melyik gombbal megy fedezékbe mert controls-ban nem láttam ilyet.
  • Shep
    Hát aki itt azt hitte, hogy God of War ... Amúgy meg jó sokáig a GoW a Gears of War volt csak aztán valaki kitalálta ezt a GeoW-t. Nekem továbbra is GoW főleg mikor teljesen egyértelmű miről is van szó.
  • Seth
    Legfőbb butaság elmagyarázni a GOW és GeOW közti különbséget. Mindenki tudja miről van szó, senki nem fog a God of War-ra gondolni -_-

"Resi 6-ban nincs fedezékrendszer"

Chris-sel van :D
  • DarkSector
    Jah de a legfőbb probléma a tévhit mellett a butaság:

GOW=God of War
    GeoW=Gears of War

Gow klónok a H&S-ek.
    GeoW klónok meg a fedezékharcos akciók.

Resi 6-ban nincs fedezékrendszer, vagyis kicsit sem GeoW-os, pláne nem GoW-os.

Remélem elég magyarázat a többieknek.
  • Shep
    Nem az a bajom, hogy GoW-os hanem hogy nincs benne semmi extra és az egész teljesen gyengének tűnik, ezért írtam ,hogy GoW klón. Én szeretem az ilyen fedezékbe húzódós lövöldözősöket de ebben nem látok semmi olyat amit ne láthattunk volna már legalább tucatnyi helyen, egyedül a történet mentheti majd meg.
  • Evin
    Ez olyan baromság, mint hogy amiben van egy járművel szabadon bejárható nagyobb pályarész, az már egyből GTA klón.
    Én nagy ívben tojok rá, hogy melyik minek a klónja. Nincs levédve, és ha jól használják, és jó a játék, akkor nem teljesen mindegy?