Resident Evil 6
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
és coopba meg hát ahányszor játszottam.igaz nem eredetivel, de jó volt bele a gowos kulcs😊
resi 5 önmagába singlebe nem annyira jó, arra h 1-2 lenyomjuk, de utánna már a coop viszi a játékot és fergeteges.
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
Witcher 2
Dragon Age 2
Deus ex 3
Fable III
Dead Space 2
Hunted demon's forge
Kingdoms of Amalur: Reckoning
Warhamer 40k:Spacemarine
Amik most kapásból eszembe jutnak mint TPS és amiket várok.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ninja Blade 2
Gears of War 2
Uncharted 1
Uncharted 2
Alan Wake
God of War 3
Genji
Infamous
Vanquish
Dantes Inferno
Darksieders (talán nemsokára kiadják pc-re végre...)
Heavy Rain (még talán belefér a TPS-be)
Lassan:
Gears of War 3
Uncharted 3
Metal Gear Solid Rising
Talán sokak számára kevésbé ismert új játékok...!!:
Inversion
Castlevania
Enslaved
Im Alive
Hydrophobia
Knights Contract (ez is hack & slash ha jól tudom)
Manjin
Quantum Theory
Mindjack
Devil's Third
nah hirtelen ennyi jutott eszembe.... majd a többit ti keressétek meg. 😊
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
én még kivárom a véglegest, bizom a mindenhatóban hogy csoda fog történni.
sajnos az igazán jók nincsenek pont, de sebaj mert pár darabbal még énse tudok játszani...😊 Uncharted 1-2 pl.
persze ok ezekben a címekben nem vagyok biztos 100%-ig, de az alone in the dark, nightmare creatures és tomb raider konzolos játékok...ps1-ps2, de lehet ezekben nincs igazam, akkor oks legyen...van néhány cím, még jók is, de az újak közül is csak a régi Infernal a problemo.
ha fordítva amit írsz kéne levonogatnom sokkal több maradna...😊
de lényegtelen.
ez így van rendjén, mig pc-n más stílus jeleskedik, a konzol mászkálósban verhetetlen...mármint címek terén, és én ezért is vettem konzolt, mert oké hogy pc-m van, de ha nem jönnek ki azok amik érdekelnek, kénytelen voltam beruházni 1-re...
igen én mindig azt mondom, hogy ha portolást végez egy csapat, akkor az a CAPCOM legyen.
Devil May Cry 4 és Resident Evil 5, csak ennyit kell leírni, ha egy csapat szar portot csinál pc-re...lehet ezt fiúk csak akarni kell.
és Resident Evil 5-öt írok legfõképpen, ha valaki azt írja, hogy konzolon szar életlen mosottas homályos grafikát lehet csak, nézni meg RE5-nél kibaszott éles és tiszta a kép.
persze van több játék is, csak ez ami nekem etalon ien szempontból.
A kiegnél, mikor a Spencer kastélyban kell menni, és belövöd az izometrikus kamerát, az valami eszméletlen, és sorba eszedbe jutatja régi resident evileket, gondolom tiszteletbõl csinálták a régi részek végett. 😊
jah még jó volt, a Nightmare Creatures, ezek mind ps2-es címek, nem baj ha régiek, nekem irhatsz bármien régit.
1 cím volt, ami korrekt volt az INFERNAL...de x360-ra van, vagy lesz már...de mivel az csak pc-re volt jóval elõbb, ezért ez az egy cím van tudtommal, ami megemlíthetõ....😊
ha találsz még majd írj...ha ne ismerem letöltöm és kipróbálom mienek.
kíváncsi leszek meiket fogod ideírni...😊
"jó mászkálós cuccot pc-re még nem találtak ki" hát ezzel azért vitatkoznék 😊
a resident evil errõl szól ien a stílus, az 5-nél nem volt sötétség nem volt para (kivéve néháyn helyszínt, például a Spencer kastély az sirály!!!), mégis aki eddig nem nagyon foglalkozott resident evil-el, azok is megvették, és sok ismerõsöm jónak találta. Nekemis tetszett ez az afrikai stílus.
ahhoz hogy a régi horror-t kapjuk, vissza kéne tenni a régi kamerastílust, ami nem fog soha megvalósulni ezekután a korral halad a játék is.
engem magával ragadt így is a játék, nem a grafikára gondolok.
hanem mert Resident Evil, Wesker-el, Chris-el meg a többiekkel.
és ezekkel a játékokkal kurvasokat lehet nyomulni extrákért, meg minden, és ott volt 5-ben az online coop rész.
míg más szar játékban lenyomod a single-t, azt kijön a Gratulations felirat és semmi ösztönzés hogy ujrajátszad a játék, míg ezt egy resident-rõl se lehet elmondani. Merem állítani nincs olyan ember, aki a story modban a pályákat csak 1x lenyomta volna és ennyi. 😊
ennyi szép szeptemberünk lesz.
Racism is a weapon of mass destruction!
És az eggyik legjobb játék volt az 5 nagyon élvezetes volt vele játszani.
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
...meg remélem nem egy konzol-átiratot nyomnak megint elénk <#shakehead>#shakehead>
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
De még biztos sok olyan elem van, amit még átvettek a resi 5-bõl. Sikerjáték lett, nyilvánvaló.
Mert az 5 olyan semleges volt. Nagyon csekély hangulattal. Gyakorlatilag nem félelmetes, nem vagy nagyon csekély mértékben kelt szorongást. Bár én grafika mániás vagyok, mégis hiába a csili-vili látvány (mert tényleg szép az RE5), mégis a 4. rész összjátékélményben agyonveri.
A filmben Milla Jovovich-nak lesz amolyan ninja módra a hátán keresztbe elhelyezett katanája és shurikenje is. Ezt azért jó lenne a szerepeltetni a játékban is 😊
A film elõzetesébõl látszott, hogy 2 elemet is átvettek az RE5 játékból:
1) az elsõ pálya végén a nagybaromállatbrutálbaltás-csávó 2) a zombik pofázmánya pont úgy nyílik 4 felé, mint az RE5-ben.
Just do it :)
Next PC upgrade: 2022
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Ha túl sokat sz.rakodnak, elfelejtõdik az egész, mire kiadják a gammát.
Durva jó lenne, ha a játékban a karaktermozgás végre nem egy sebesült vadlúdéhoz hasonlítana.
Just do it :)
A Capcom egyik embere, Keiji Inafune egy spanyolországi interjúban kijelentette, hogy sokkal hamarabb fog megjelenni a Resident Evil 6. Hónapokkal ezelõtt a fejlesztõk pontosan az ellenkezõjét állították, mely szerint nagyon sokat (kb 8-10 évet) kell majd várnunk a folytatásra. Keiji megnyugtatta az Resi fanokat, hogy nem kell aggódni, további információkat majd a hamarosan megrendezendõ tokiói bemutatókról várhatunk tõlük. Érthetõ is, hiszen ez az a város, ahol a Capcom otthonosabban mozog.
Az úriember a játék hamarabbi megjelenését a Resident Evil 5 sikerére fogta rá, ezért a lehetõ legrövidebb idõn belül akarják a piacra dobni a Resident Evil 6 termékét, amely elõször PS3-on és Xbox360-on lesz elérhetõ, késõbb pedig természetesen PC-n is kapható lesz. Remélhetõleg.
A játékról sajnos még semmit sem tudunk hivatalosan, de annyi kiderült, hogy Takeuchi már nem vesz rész a sikerjáték folytatásán a gyors átépítés miatt többek között.
A legutóbbi Resident Evil egyébként 2009 márciusában jelent meg konzolokra, s azóta több, mint 5.3 millió eladott példányszámot értékesítettek a kiskereskedõk.