2398
Resident Evil 6
-
#797 Bnőm laptopjáról írogatok.Ő már alszik esténként.A gombok eléggé picikék.Szóval esélyem sincs fényt teremteni:( -
#796 Háde fizetne is érte? vagy csak azért tetszett mert ingyen volt?
Mert én olyan játékot akartam ami RE és kifizetnék érte akár 15ezret is.
Legalábbis ez volt a tervem mikor hallottam először hogy lesz RE6.
Azt hittem a RE5 alá nem lehet már menni...vagyis nem kockáztatják meg...hát tévedtem, bár nemtudom a DMC után mifaszt várhattam a Capcom-tól. -
#795 Viszont addig meg már meg sem nézik a videót vagy csak elrepül a fülük mellett, hogy ezek ellenére tetszett neki, mert élvezetes. -
#794 Mindig elszomorodom ha videót látok a RE6-ról
De pár vélemény konkrétan a tesztről.
- a kék emblémák? MILYEN kék emblémákat nem tud a tesztelő?
az 4. részben a kék emblémák NEM ILYENEK VOLTAK, ebben IGAZA van azok egy kis madzagon lógtak elérhetetlen helyen, ezek a nagy tányérok valóban elsőre felszedhető cuccnak tűnnek!
Szóval egyetértek vele, azt most ne vegyük figyelembe hogy valaki rutinos játékos és egyből levágja hogy ha nem tudom felszedni vagy valami akkor hoppá ezt kapásból ki kell lőni.
Igaza van hogy míg a kék medálokhoz volt leírás, amihez pont hogy felesleges volt, hiszen tök egyértelmű hogy a 10 méter magasban lévő cérnaszálon lógo kis szart nem tudod felvenni kézzel...
- mindenben jól látja a dolgokat, még ha kicsit durván is fogalmaz, a RE5 is brutálissan akciós volt, de itt a felvétel alatt folyamatossan ugyanaz megy rohan-lő-késel-qte-rohan-lő-késel-qte
- bár a cod játéknál nem igazán zavar engem a single-ben ez a felfogás de egy residentben egy a butítás már eléggé gáz, hiszen itt a single részen lenne a hangsúly.
- a skill-t hogy 30-ból miért csak 3-at lehet aktíválni ezt én sem értem hogy ő mit nem ért ezen...de a célzás valóban gáz, hogy eddig nem kellettek fejlesztések a pontos célzáshoz meg ilyenek most meg igen...OMG.
kb ezek fogalmazódtak meg bennem. -
#793 Mercenaries pályák -
#792 Nem tudom el sem olvastam. :D -
#791 És mik vannak benne? -
#790 Kint van 3 dlc...:D -
#789 Oszt lámpára nem fussa e'?
Mondjuk én sem szeretek pilács mellett gépelni, ezért találtam más alternatív megoldást:) -
#788 Elnézést az elgépelések miatt,nem nagyon látom a bill-t:) -
#787 ilyen az amikor egy nem hozzáértő értékel.
Demoval játszottam.Megtaláltam egy kék medalt(nem tudom mia neve),mondom magamba,basszus ezeket el kell lőne,most meg fel kell venni?Belelőttem és csak annyit mondtam,na azért.Bevallom nem vagyok nagy RESI fan mert csak a 4. óta kapcsolódtam be a történetbe.A 4.- hatalmas kedvenc volt.Még Maxtreme oldaláól szedtem össze a kiegeket hozzá.Amúgy nekem tetszik a 6. rész demo alapján.Nem húzom le a kritikust meg azokat akik ezeket csinálják,csak ezt az adott kritikát húzom le.Egyszerűen nem neki kellett volna hanem olyannak aki ért is a Resi-játékokhoz. -
#786 Néztem egy reviewt, ahol volt egy durva rész, ami tényleg epic fail
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ugyebár az elnök nyilvánosságra akarja hozni a dolgot. És talán a leon kampány végén el akarják hallgatni, mi történt, és akkor Leon azt mondja, hogy az elnök is ezt akarná.
Epic fail -
#785 Van 30 skillem, de csak 3 lehet aktív, miért?
Azért te istenverte barom, mert azt a 3 képességedet, vagy azt a 3 képességedet ami valamilyen szinten összefügg teszi jobbá. Alapból sem lő mellé ( csak az olyan marha mint a videón szereplő egyén ), alapból sem gyenge, de a skillektől egyes paraméterek erősebbek lesznek. Teszem azt én szeretem a közelharcot, de az rizikós, így vettem és fejlesztettem azt a skillt... jobban tudtam ütni a zombikat, de ha valaki egy bizonyos fegyvert szeret jobban, akkor annak a teljesítményét, kapacitását tudja növelni.
Amúgy melyik játékban van az hogy 30 skill közül mindegyiket be lehet rakni és aktiválni? ez játszott már mással is?
Zavarja hogy a játék első fél órája nagyrészt átvezető volt? őőő mint ha szinte minden játékban ez lenne. Resi 6ban átvezetőkből pont hogy nincs olyan sok. Tök átlagos.
A baromja nem találta meg a pause gombot. Persze, mert nyitva hagyta a co op becsatlakozási lehetőséget. Indításnál offline kell tenni és lám van PAUSE!
Emblémákat nem tudta hogy szét kell lőni -
#784 Na ez sem játszott a Resi 5-el. Az emblémákat is ott ki lehetett lőni. meg azt eleve lövéssel lehet fel unlockolni.
Amúgy meg valóban akciós lett. -
popcornt elő :) -
#782 Kár hogy Jill és Chris kezdte megalapítani a RE-t, majd Leon és Claire emelte a trónra a 2. résszel, ezután egy szuper 3. résszel megintcsak Jill és az új boy Carlos zárta a trilogiát.
Szóval Jill-nek lenne itt a helye elsősorban, mert az ELSŐ rész ELSŐ karaktere és Mint a MÁSODIK rész Második karaktere Claire.
Szóval Leon + Chris az csak azoknak alap akik a 4-5 részekkel indítottak. :D -
#781 Na jó de Leon és Chris a legeslegfőbb karakterek :D
Nem, Wesker inkább olyan, mint Kenny a South Parkból xD -
#780 Chris? Leon? nem szerepeltek eleget?
Wesker már 20x meghalt, mégis lett Code Veronica meg RE 5.... :D
Wesker olyan mint a MGS-ban Raiden. -
#779 Jill eleget szerepelt az 5-ben :D Wesker ugye kinyiffant, ott a fia "helyette" Steve is ha jól tudom meghalt az egyik mellékágban. A többit nem ismerem :$ (4-től nyomom) -
#778 Hát ha valakinek a szereplők elegek...
de brutálsok szereplő nincs...
mert Jill hol van?
mert Wesker hol van?
mert Rebecca Chambers hol van?
mert Berry Burton hol van?
mert Steve Burnside hol van?
mert Rebecca Chambers hol van?
mert Billy Coen hol van?
mert Carlos Oliveira hol van?
mert Nicholai Ginovaef hol van?
mert Mikhail Victor hol van?
ezek voltak eddig vagy fő karakterek vagy egyszerűen csak a story-ban főbb szerepet kapó nevek... -
#777 Mindenképp okos húzás volt a Capcomtól, hogy benne van (majdnem) az összes eddigi Resi szereplő. Szerintem ez sokat dobott az eladásokon. Na meg persze a hosszú játékidő is. -
#776 Nemcsoda az ORC után még ez is felüdülés, és sokan ki voltak már éhezve egy következő részre. -
#775 A japcsik szeretik :) -
#774 8.5/10 teszt -
#773 Ki lehet kapcsolni a HUDot. -
#772 Nem lehet vhogy kikapcsolni, hogy a buzi lebegő ikonok eltűnjenek?
Mi az már, hogy az ellenfél fején ott van egy kva nagy piros kocka, meg ha nincs előttem akkor egy piros nyíl mutatja merre van? Uramanyám ... ennyire nem lehet noobbiztos ... kb mint a Skyrim :) -
#771 Na letoltam chris kampányt is. Meg kell mondjam jobban tetszett, mint Leonos, erre nem számítottam. Első 2 chapter olyan amilyen, de harmadiktól beindul rendesen. Főleg az ötödik lett igen jó, tiszta uncharted :D
Endboss is fasza lett -
#770 Jó ár alatt a azt érted, h visszakaptad amit ráköltöttél eredetileg? :)
Szerintem ha az eddigiek alapján nem érzed túlzottan a hiányát, akkor várd meg míg lesz használtan ... hamarosan adogatják szvsz ... és nem hiszem, hogy túl magas lesz az ára :) -
#769 skacok, gyors info kéne
tegnap egy srác jó áron elvitte másik 2 játékkal kötegelve az RE6-ot is tőlem
kérdés, h
érdemes-e újravenni a gammát
a Leon küldetés jó volt
Chris-t elkezdtem, de vhogy olyan izéé a hangulat
belenéztem a Mercenaries-be, itt már ez sem 1 nagy wasistdas
a Jake és Ada küldetés miatt kérdem
érdemes újra péééézt adni érte?
v inkább nem, mert a lényegen már úgy is túl vagyok? -
Zero 7th #768 Hát te valami kurvabéna lehetsz... :P -
#767 Hát Én gyerekkorom óta játszottam/játszom az összes Marival, és soha nem volt ilyen gondom. Az egyik legjobban irányítható és kezelhető játék, főleg a platformok közül. Még a 3D-sek is :) -
Hoz_Hun #766 Ez igaz.
Christ irányítom végig. Az se biztos, hogy valaha végigviszem Piersel. Amúgy ki az a faszi egyáltalán, annyira jellegtelen figura. Nem is szimpatikus.
A harmadik rész viszont biztos Sherillel viszem végig. Végre valaki az RE2-ből. :) -
Hoz_Hun #765 Rájuk gondoltam, de végül is ők is csak amolyan zombik géppisztolyal. :) -
#764 Itt legalább nincsenek QTEk :D
Amúgy chapter 3 legvégén piersel semmiképp ne legyél, mert agyfaszt fogsz kapni. -
#763 Chris kampányában nincsenek zombik. Azok J'avo -k, C vírus eredménye -
Hoz_Hun #762 Én is ősrégi RE-s vagyok és tetszik az RE6. De ez már nem AZ az RE. De RE6 mindenképp jó szórakozás.
Igazt adok ugyanakkor azoknak, akik azt mondják hogy LEGALÁBB az egyik részének Solo-nak kellet volna lennie. Először is a zombik úgy vannak belőve, hogy előbb utóbb mindenkép elkezdik leszopni az életerőt, de nem baj mert ott a TÁRS. Ezene kéne nagyon hamar változtatni. Innen kivenni a skriptelt zombi elkapásokat és QTE-ket. Leonos környeztben ez nagyon jó lett volna. Annak lehetett volna igazán REs felingje.
Van egy olyan perk, hogy a társ ne segítsen, de az mazohistáknak való. Bizonyos helyeken annyi ellenfél van, hogy kell a társ. Az mondjuk akkor is durva, hogy van olyan szörnyküzdelem ahol 4!!!!! játékos tolhatja egyszerre.
A coop nem rossz amúgy, alig várom hogy kipróbáljam, de előbb végig akarom vinni magamban az egészet. -
Hoz_Hun #761 A Leonos résszel végeztem. Azt tényleg RE-sebb mint anno az RE5. Elég jó. Az 5. fejezete mondjuk nekem merő túlzás volt. Amikor már 5x mászik elő a szörny, ami 200x nagyobb mint előtte volt, gyakorlatilag már a háttér része a végtagjai pedig kilógnak a TV-ből és nyomják a szobám falát. Az idegesítő volt... nagyon, de örültem mikor vége lett. De az előtte lévő 4 fejezet az rohadt jó volt főleg a 2. Abban a pályavégi szörnyi-mörnyi is jófajta "csajszi" volt.
Jelenleg Chris 3. fejezeténél járok. Itt nyugodtan kijelenthetem, hogy SEMMI köze a Rezident Evilhez. Ez gyakorlatilag Call of "Evil" Duty. De tényleg. Nem túlzok. Jönnek velem a katonák és megy a lövöldözés. A zombik is lődöznek. Ezt a részt nem élvezem. Ezt hülyeség volt így belerakni. -
#760 #759.
Nem a bonyolultsággalk van baj. :) -
#759 Azt tudom hogy hülye vagyok, de ez nem újdonság.
Super Mario-ban télleg idegesítő az irányítás, mert mikor rá akarsz ugrani valaminek a fejére TUTI hogy mellé ugrasz, ha meg át akarod ugrani (pl a húsevő növényeket), akkor meg tutko egyenessen a szájába!
Valamint mikor kis terület van akkor 1000% hogy mellé esel, mert még ha rá is esnél földet éréskor CSÚSZIK egy cseppet Mario....
Aki ezt meghazudtolja, az nem játszott még a játékkal. :P -
#758 Sage Review
inb4 valaki felhozza, hogy lefikáztam a 40perceset, hogy nem nézem meg, erre belinkelek egy félórás videót... Igen. Tőle már többet is láttam, viszont a másik csóka tök ismeretlen számomra. Ennyi.