2398
Resident Evil 6

• wedge31
    5-öt a coop miatt négyszer toltam végig, jó kis játék az.
  • DarkSector
    Sajnos ja, bár az 5. részben sem volt kevés harc, de annak valahogy volt hangulata szerintem.
  • mester1987
    Én YT-on megnéztem 1 Leon ill. 1 Chris-es küldetést. Csak gyors akció az egész. Nincs benne tartalom, nincs benne az a valami ami megfogott, mint pl. a 4-ben vagy az 5-ben, hogy valakit keresünk vagy valamit keresünk ill. valami után kutatunk, de ha nem vettem észre vagy rosszul vettem a lapot, cáfoljatok!
  • DarkSector
    semmi gond
    nem rosz gém valszeg.

csak én elsőre a nagy visszatérést vártam hogy majd azt kapom kb mint régen.

ennyi, amúgy nem vészes.
  • vk90
    Jó lesz ez nekem, nem tom valahogy a Capcom játékok nagyon lekötnek engem lehet az Megaman vagy Street Fighter akár Onimusha imádom mindet. Hiába van itt AC3 ami nem rossz, egyszerűen megunom hamar. Batmant is bár végigvittem tetszett nagyon de nem tudnék még egyszer belekezdeni. Nekem simán elég lenne ha csak a Capcom készítene játékokat :Ð (Na jó azért Rockstar Games is jöhet) :)
  • DarkSector
    Szokásos, amilyen eddigi részekben.
  • wedge31
    Ennyire béna a célzás vagy a szerencsétlen gamepaddal tolja? mert egérrel kb dupla ilyen pontosan szoktam löni.
  • DarkSector
    Hát ha az 5.résztől akciósabb butább játékmenet megfelel akkor vedd meg ha nem akkor kerüld el.
  • vk90
    Szerintem nem lesz ez rossz. Valószínüleg megveszem steamen. Megéri úgy gondolom, dlc-k is benne lesznek amik a konzolon már megjelentek.
  • Rayden02
    Resident Evil 6 Story Mode PC Gameplay
    The Mercenaries: No Mercy PC Gameplay
  • DarkSector
    Már kezdtem örülni hogy valami jó kis single dlc, vagy valami ami nem ez...

"A PC-s verzió tartalmazni fog egy exkluzív játékmódot, melynek The Mercenaries: No Mercy lesz a címe. A No Mercy a már létező Mercenaries mód nehezített változata, melyben még több kombót tudunk majd kivitelezni egymás után."
  • DarkSector
    Pontosan.
  • Fpocok
    6nál CSAK JOBB LEHET.
  • mester1987
    Na és a Revelations vagy a 6 jobb? Lesd az új Resident Evil topikot :P
  • DarkSector
    Hát nem lényeges, ha neked bejön majd nem kell ez végett eldobnod magadtól, én csak a saját szemszögemből mondom hogy nekem a re6 demo is sok volt, meguntam, és ez elég gáz nálam.
  • mester1987
    Akkor próbálok majd nem erre figyelni :)
  • DarkSector
    A grafika, nem volt szebb az 5-ben a felbontás volt nagyobb.

Itt nem felbontás a baj, hanem IGÉÉNYTELEN szar környzet van, értsd úgy hogy snasz kurta környezet, kb mintha a Dark Souls-t látnám, annyira smmitmondó helyszínek hogy nem is értem hogy gondolták.

Ide nem textúrákat kell javítani, ne így értsd hogy technikailag ronda, hanem design-ben szar.
  • mester1987
    Hát ha a grafikát megszépítik, ahogy az 5 esetében, akkor a hibák/bénaságok talán nem annyira lesznek szemetszúróak
  • DarkSector
    Mármint a mellékest arra értettem hogy a főküldetéseket a hosszabb jáékidőt igérő alap részek mellett egy mellékes dolog, vagyis az lett volna a cél hogy a 3 főküldetés vagy azok közül 1 jó legyen.
    Izé legalábbis én ezt vártam el elsőre. :D

Revelations ha lesz pontokba live-on azt gond nélkül.
  • DarkSector
    Ezt velem tuti nem.
    Bármit játszhatunk, de Isten nincs aki rávesz hogy ezt a játékot én megvegyem...:D
  • mester1987
    :)
  • Seth
    Nem mellékes, a sztori fontos része. Nem véletlen találkozik az összes karakterrel a játék során.
  • Seth
    Csókollak én is drága, egyem a szívedet. Majd hétvégén összejövünk aztán toljuk keményen
  • DarkSector
    Ada mellékrésze a játéknak, azhidegen hagy, de biztos hozza a 4. rész szintjét.
  • Seth
    Ő az I-re a pont, minden kiderül ami esetleg a sztori folyamán nem volt egyértelmű. Ezért ajánlatos vele menni utoljára.
  • DarkSector
    Nem olvasod amit írok?
    Az FULL AKCIÓ, mégis azt érdemes kipróbálni, ez Leon küldetésének nem kicsit ciki ha egy residentbe kijelentem ÉN hogy a Chris akciós epizódja köröket ver rá.

Akció, de az a baj hogy a Leon-é is az, és akkor mivel utálom a L4D-et inkább a sima kommandós akció, és látványosabb is, már maga Chris mint karakter is.

Csókolom. :P
  • mester1987
    Na és Ada? :D
  • Seth
    Fura, hogy pont a Chris része tetszik a legjobban,mikor az a legzombigyilkolóbb,legegyszerűbb,legsablonosabb helyszínű az összes közül :D
  • DarkSector
    Chris szerintem a 3 rész közül a legjob legszebb (viszont akciójáték ***mármint a 3 fejezet közül a legszebb***), Jake full idiótaság.
  • mester1987
    Én is ilyesmiket vettem le gameplayből...és a többi karakter milyen?
  • DarkSector
    Nem olyan bugos a RE6 ez tény, de játékmenetben el van ugyanúgy baszva, van a RE6-ban 200 zombi Leonnal nekifusz és kommandózol.

Chris+Jack, full akciójáték, azt nem is tárgyalom az nekem mintha nem létezne mint RE. csak töltelék akció.

Ha lehetne 4-en coopba menni minden L4D-es ezzel játszana.
    Túl kapkodós az egész.
    RE5 azért megtartotta a régi lasabb mozgást, max 1-2 fertőzött néha elkezdett szaladni.
  • DarkSector
    De legalább szebb helyszínek voltak, nem sötétebbek, de igényesebbek.
    Nem mondtam hogy a RE5 a csúcs, de majd aki játszik, meglátja hogy inkább egy ORC keverék.
  • mester1987
    Pontosan ettől tartottam gameplay alapján.
  • Seth
    ORC egy bűnrossz, hibás, bugos szar, köze nincs a RE6 minőségéhez
  • DarkSector
    Élőben ugyanaz.
    Csak akkor te mozgatod.
    Peccselték a kamerát (fov), de a baj maga a játékmenettel van, olyan mint az ORC, jellemtelen RONDA környezet, gyors zombik mint a L4D-ben.
    Közelharc, akkora undormány hogy beszarás.

Annak fog tetszeni aki az ORC-vel elvolt.
  • Seth
    Backseat gaming rulez !!
  • Seth
    Afrika, bennszülöttek,krokodilok, aham, jó kis RE helyszín :D
    Wesker és Jill miatt ér valamit az a sztori. Mint akciójáték persze nagyon jó, nem untam, de nem is erről van szó, hanem hogy mennyire RE hangulatú. Semennyire. Najó, Wesker miatt +1 :D
  • DarkSector
    Meg amiket feltettek végigjátszást youtube-ra.
    Miért ha én megveszem és játszok a játékkal akkor más pályák leszenk?
    Más ellenfelek? Más lesz a játék?
  • mester1987
    A videóból látva Leon elég béna.
  • DarkSector
    Igen mert nem is jobb, még Leon ami elvileg a régi stílus lenne még az is undorító.

Ha valaki nem játszott még vele, képzelje el az ORC-t régi szereplőkkel.