2398
Resident Evil 6

• vk90
    Assasin's Creed érdekel, a többinek meg majd utánanézek :D
    #716: de elvileg jön idén az új Hitman is.
  • wedge31
    Hitman nem jön az idén?
  • TDC Geronimo
    warez pfejj
  • DarkSector
    ez igaz feltéve ha megy a warez coopban és ha érdekli az adott játékost a coop. :D
  • TDC Geronimo
    Egyáltalán nem rossz. Coopban meg főleg nem
  • DarkSector
    Én adok neked tippeket:

Disonored
    Of Orcs and Men
    Assassins Creed (ha kijön)
    Doom BGF

ezekkel is el lehet majd lenni. :D
  • vk90
    Idén már nem lesz, azt olvastam, pedig jó lenne a télre. Bár lesz pár jó játék, ami mostanában fog megjelenni ;)
  • DarkSector
    Persze ellehet lenni vele.
    Hamarosan lesz...bár ezekkel a késésekkel soha nem lehet tudni, vannak régebbről rossz tapasztalatok.
  • vk90
    Akkor én valszeg ezzel is jól el leszek :) csak jöhetne már pc-re is.
  • vk90
    Én szerettem az 5-öt is, jól elvoltam vele, végig is vittem párszor, bár a 4 jobb volt. Úgy néz ki egyre rosszabbak lesznek a resik...
  • DarkSector
    Mint RE ... ahhoz kpest rossz, de mint egy L4D szerű horror-akció, annak nagyon látványos és elég jó játék.
    3 Féle stílus-3 féle story kb 25-30 óra.
    És még a feloldható extrák.
  • Shep
    Resi 5 játékként egy nagy 0 átvezetők viszont jók, vagyis mozinak első osztályú :)
  • vk90
    Juj, tényleg ilyen rossz lett a 6? Én még sajna nem tudtam vele játszani (majd ha lesz pc-re... hehe). Azért azt nehezen hiszem el, hogy az 5-nél rosszabb. Én legjobban a történetre vagyok kíváncsi, meg a bejátszásokra (az talán nem lett annyira gyenge)
  • DarkSector
    A számból vetted ki a szót. :P

"A RE5 is egy kalap ganéj volt"

Ezzel van a baj, hogy egy hasonló noname akciós groteszk RE nevet viselő játék, vagy epizódot ha lever az nem sok minden...

Leveri a Resident Evil 2-őt?
    Nem ? Jah bocs. :)
  • Seth
    Nem is értem az miért volt sokkal jobb sokak szemében. Annál nem volt gond a sok lövölde, nulla sötét rész, a krokodilok ,lol, a baromi unalmas földalatti rész. "Wesker benne van és nagyon menő , +5 pont" perk aktiválva
  • jarlaxxe
    A RE5 is egy kalap ganéj volt már ez meg triplán az.
  • Totti5
    Már csak a Leon rész a semmibe tiporja a Resi 5öt... a többi meg csak ráadás.
  • Lord Mortanius
    Sajnos akárhogy is nézem ez egy középszerű akciólövölde lett. Egyszerűen nincs olyan momentuma amibe ne lehetne belekötni: grafika, kamera, irányítás, történet, sebzés,fegyverek, pályák, szörnyek... Egyszerűen semmi sem stimmel benne.
    Egyébként hiába a 4 kampány meg a hosszú játékidő, hogyha ugyanazokon a helyszíneken kell keresztülverekednünk magunkat mint a másik karakterekkel.Sőt sokszor ugyanazokat a szituációkat kell végignyomni amiket már egyszer végignyomtunk, csak más karakter szemszögéből.
    Ja, és persze unalmas és kiszámítható a végtelenségig.
    A legalja viszont a járműves szekvenciák. Egyrészt irtózatosan gyengék a másik meg, hogy kerülnek(hogy kerülhetnek) ilyesmik egy RE játékba!?

Végső konklúzió? Az új irány rossz, nagyon rossz! Azt kell mondanom, hogy a RE 5 ezt simán megeszi reggelire.
    Nagy jóindulattal egy 6/10.
  • DarkSector
    Nem értem mit kell ezen túlbonyolítani.
    Ez nem vélemények kérdése Hanem egyszerű:

Mint Resident Evil: EGY KALAP SZAR
    Mint akciójááték: AZ ÉRTÉKELÉSEK MUTATJÁK

Eut a mostani részeket már felesleges RE-ként kezelni, mert csak a címében RE. Meg hogy a főszereplőket felhasználták.
  • Shep
    Először is definiálni kellene, hogy mi az igaz/igazság? Ő is csak elmondta a nézőpontját őt is ugyanúgy befolyásolták dolgok ,mint akik azokat az alacsony pontokat osztogatták. Ezért sem kell tesztekre meg mindenféle önjelölt kritikusokra hallgatni ki kell próbálni ha tetszik játszani vele és nem foglalkozni vele ki mit mond.
  • TDC Geronimo
    A lényeg és igaza is van, hogy a mainstream media egy szemét. Szerinte a játék coopban haverral 9/10, singleben 7/10et adott rá, mert az AI partner sokszor elég gáz. Sok helyen azért húzták le, mert nem olyan, mint a régi klasszikus resident evilek, de attól még lehet jó játék.

Ugyanezen a véleményen vagyok bár még nem fejeztük be mindhárom kapmányt
  • Fpocok
    bmeg 40 perc... a fene se fogja végig nézni.
  • TDC Geronimo
  • Fpocok
    Kibaxott QTE. De gyűlölöm.
    Emlékszem anno, hogy a harmadik részben volt olyan, hogy lehetett DODGEolni. Tök faszás volt. A CV-ban meg ha gyorsan rángatod az analógot, akkor nem harap meg a zombi... vagy a háromban volt az? Már nem emlékszem... lényeg, hogy egyszer úgy vittem végig, hogy EGYSZER NEM HARAPTAK MEG A JÁTÉKBAN, mert mindig levertem magamról, miután rám csimpazkodtak.
  • Seth
    ha perk helyett skill-t írok, ahogy a játékban is van,akkor fel sem tűnt volna :D
  • Laza
    "A fegyverek sebzését ,nagyobb tárat most a különböző berakható perkekkel lehet fejleszteni"

Tényleg CoD
  • Seth
    Átvezetőket meg lehet nézni egy külön menüben. Figurák is vannak,de nem sok, inkább különböző olvasnivaló dokumentumokat lehet begyűjteni(amik egyébként érdekesek, sok háttérinfó kiderül), még pedig a medálok gyűjtögetésével a pályákon

Többféle befejezés. Minden karakternek más a befejezése, tehát 4 van belőle :)

Fegyverek.Sajnos nem sok van, minden karakternek egy egy típus jut kategóriánként(pisztoly,shotgun,gépfegyó,etc.),de aztán ha azt megkapja,akkor nem lesz abból újféle, tehát itt nincs olyan,hogy ez a pisztoly 100 damage, a másik meg 150 damage és választhatsz. A fegyverek sebzését ,nagyobb tárat most a különböző berakható perkekkel lehet fejleszteni

• DarkSector
    Ez volt a válasz, hogy érdektelen dolgok, de ha nem lesz youtube-on megnézhetőek.
  • Reich
    Engem meg ezek.De kinek mi.Azért fasza,hogy a kérdésre sikerült kielégítő választ adnod
  • DarkSector
    Pont a 2 legidiótább legsemmitmondóbb legértelmetlenebb extrát sikerült mondani, amit csak kitaláltak a játékban.

Engem inkább a többféle befejezés, alternatív játékmód, új fegyver, új tárgyak érdekelnének...:D
  • Reich
    Nos én még sajnos nem tudok vele játszani mert PC-re csak később jelenik meg.Annyit viszont szeretnék tudni melyen extrákat lehet megnyitni a végén?Pl van vido nézegetési mód min t a 4 meg 5 ben.És lehet figurákat venni vagy unlockolni és azokat nézegetni 3D-ben mint az 5-ben volt?
  • Hoz_Hun
    Inkább nem gondolok bele.... de aki szeret "biliárdozni" (vagy azt is) annak lehet bejönne a változás, ha érted mire gondolok. :)
  • Laza
    Pont nem, mert ugye ahogy a ReEvilből is a lényeg hiányzik, lényegében más, úgy a nőből is az kell 'hiányozzon' :D

Azaz hazamész, egy másik nő lesz otthon egy bazi nagy 'dákóval' ... és ugyan meg akarja kocogtatni a golyókat, de nem biliárdozni akar veled :D
  • Hoz_Hun
    Inkább a feleségem... :D
    De a példa úgy lenne korrekt, hogy hazamegyek és egy másik nő várna. Nő ő is csak... újabb. :DD
  • Laza
    Ha mire hazaérsz és a bnődnek fasza lesz, ne csodálkozz ... nő az, csak újított :D
  • Hoz_Hun
    RE6-ban pont emiatt csapott el a metro mint állat. Pedig azonnal félregurultam a falhoz. Csak hogy a felvilanó A+X gombot kellet volna megnyomnom kb 1 másdoperc alatt. QTE én amolyan reakció tesztként fogom fel. Általában nem zavarnak. De a japánok szeretnek túlzásokba esni...
  • Zero 7th
    Bazdmeg, régen a játékokban ha valami elől hirtelen félre kellett ugrani vagy le kellett bukni, akkor MEGCSINÁLTAD. Nem bazmeg szádba rágta a játék, hogy "hé paraszt, nyomjad meg a guggolást meg a hátra gombot, meg bóuszként játszd le a boci-boci tarkát"...
  • Hoz_Hun
    Én még csak Leon fejezeteit csinálom. Az elején nagyon sok QTE van (tényleg sok, érthetetlenül sok). Késöbb már nem vészes. Ha a zombi elkap akkor van ilyen lerázás, de ez nem tudom mennyire számit QTE-nek. Meg esetlek valami extra helyen hirtelen félre kell ugrani vagy le kell bukni valami elől.
  • Zero 7th
    Én mondjuk még nem is láttam konkrétan ezt a játékot, de rühellem annyira a QTE-t, hogy ha egy játékban túlburjánzik, akkor azt a játékot a sárga földig lehúzzam. Faszom, ha gitárhírózni akarnék, akkor már régen műanyag gitárral a kezemben vigyorognék bárgyún.
    Nem feltétlen fanboyok csalódottsága ez. Akkor a 4-en és az 5-ön is látszódnia kéne ennek.
  • Hoz_Hun
    Ez igaz és megértem az RE fanok frusztrációját, de véleményem szerint a puszta tény, hogy nem a neve által elvártakat hozza a játék még nem ok arra, hogy a földbe tapossák. Mint játék tényleg jó és élvezetes.

Én egyetértek Seth-el. Értékelést még nem mondok, mert még messze nem értem a végére, de azt már látom, hogy a nagyon alacsony pontszámok a színtiszta gyűlöletből és csalódottságból táplálkoznak.