2398
Resident Evil 6
-
#557 És az mi? Sose hallottam... -
#556 :D
Reset Glitch Hack -
#555 -
#554 warez -
#553 rgh? -
#552 Én most az egyszer cseppet sem irigyellek...:D -
#551 Örülünk is izomból haverral -
#550 Steamen Resi 5 akciós, 10 euró -
#549 RGh-sok már örülhetnek... -
-
#547 Beszarok, most meg valamiért a második linket nem jeleníti meg..
-
#546 Sorry itt tegnap még megjelent a kép (biztos a cacheből szedte)
Tököm kivan ezzel az idióta sg motorral, hogy 10 képfeltöltő oldalról linkelt képből 8, garantáltan nem müxik.
Na akkor még egyszer.
Szal a Crapcom megint alkotott :( -
#545 fail -
#544 Nah még1x -
ajjaj? -
#542 Hát én sem várok tőle sokat de azért belenéznék, hátha az átvezetők, megint elviszik a hátukon a produkciót, ahogy az 5-ben is tették. -
#541 Reméljük soha. -
#540 PC-re amúgy mikor jön? -
#539 Capcom ezt csinálja mostanában (SFxT pl)... :/
Viszont van már pc-s gépigény: itt.
Elvileg novemberben jön pc-re. -
#538 Fasza.
Bár elég gáz, hogy a multihoz lesz 3 db DLC, amit majd pénzért fognak adni... és rajta lesz a DVDn. -
#537 Jó játék lesz ez, tudom én :) -
#536 Egy olasz ps magazin 9/10-et adot a game-re. -
#535 Akció-akció....hent.... -
#534 énsem...még a szart is elviszik...milyen világ ez? :P -
#533 CapCom-ot nem tudom sajnálni. -
#532 "Resident Evil 6: Ellopták az Early Sale példányait - nyilatkozta a CapCom
Early Sale - olyan példányok, amelyeket a boltba kerülés előtt juttatnak el arra ileltékeseknek, illetve extrát fizetőknek.
Igazi rajongói csemege, vagy nagy megtiszteltetés szokott lenni egy-egy nagyobb cím korai darabjához hozzájutni mások előtt. Nagyon kéjes érzés...
Most azonban inkább kínos az az érzés, mint kéjes, ugyanis a Resident Evil 6 korai kópiáinak egy részét ellopták - a játék augusztus 23-án aranyozódott be. Ez már önmagában is kellemetlen eset, azonban nemhogy ellopták, de árusítani is kezdték ezeket, méghozzá lengyel barátainknál - s mindezt a hivatalos megjelenés előtt egy kerek hónappal. A CapCom természetesen feljelentést tett a lengyel rendőrségen.
Jelenleg a spanyol ebay-en próbál valaki eladni egy példányt 1196,72 euróért - a licit jelenleg több, mint 400 eurónál tart. A CapCom hivatalos közleménye szerint igen kis számú ellopott játékról van szó, amelyek egy speciális német verziójú PlayStation 3 Resident Evil 6 bundlehez lettek volna csomagolva." -
#531 Hát meg nem veszem mert annyira nem lesz azért jó, de meglesném azért a pályákat meg a story-t....
Bár félek hogy piszoknagy csalódás lesz... -
#530 Viszket már a tenyered mi? :D -
#529 Vagyis lesz warez? :D -
kjhun #528 Már ki is került a játék egy forgalmazó hibájából, 1 hónappal!
hamarabb_lett_elerheto_a_resident_evil_6 -
#527 Bearanyozodott! -
#526 " További érdekesség, hogy Agent Hunt módban a játék jelzi, ha egy másik játékos csatlakozott a szörnyekhez, ám azt nem árulja el, hogy melyik lényt irányítja a gép és melyiket valódi játékos."
Ezt nem lesz nehéz nem észrevenni,hogy melyik a nem gépi szörny! -
#525 Az igeeeeeen :D Már szörnyek is lehetünk :DDD -
mester1987 #524 Szerintem passzentolt hozzá, de így már reálisabb természetesen. -
#523 Nem kicsit volt nevetséges :D -
#522 :D nem is baj. -
mester1987 #521 Persze, de látszik kicsit Chris ellustult. Nincs már 50-es karja :D -
#520 Végülis látványos szerintem
De inkább Chris-el játszva. -
mester1987 #519 Amúgy ha elgondolkozom a 4 szereplőn pl. egy össze vagy nem összefüggő sztorira, az csak jó lehet, mert akkor még ott van még a The Mercenaries mód is + remélem lesznek azért feloldható extrák + a szavatosságra is fgyelnek ezek a japánok :) -
mester1987 #518 Nekem még az is fura, hogy miért kell elhomályosítani célzáskor a karaktert...olyan nehéz széppé kidolgozni a hajszerkezetet? :D
Amúgy szerintem fog működni a Resident Evil hangulat, mert a videók alapján lesz benne paranormális tényező is, más harcrendszer ami szerintem nagyon a domninanciája nameg persze ami régen máshogy működött az az akció/látványos része. Csak ne legyen annyira sztoriorientált, hanem "fedezzük csak fel a helyszíneket, működjön játékmenet hosszas megszakítás nélkül" sok erőltetett bejátszások helyett. Nem mondom, hogy ne legyen, de ne arra épüljön, mint sok mai :S
Viszont ha PC-re megint úgy hozzáigazítják a grafikát a játékhoz, mint 2009-ben az 5. résznél...hát akkor tényleg le a kalappal előttünk majd, mert az még mindig gyönyörű.