2398
Resident Evil 6

• Fpocok
    És az mi? Sose hallottam...
  • DarkSector
    :D

Reset Glitch Hack
  • Fpocok
  • DarkSector
    warez
  • Fpocok
    rgh?
  • DarkSector
    Én most az egyszer cseppet sem irigyellek...:D
  • grebber
    Örülünk is izomból haverral
  • Prince23
    Steamen Resi 5 akciós, 10 euró
    RGh-sok már örülhetnek...
  • Maxtreme

• Maxtreme
    Beszarok, most meg valamiért a második linket nem jeleníti meg..

• Maxtreme
    Sorry itt tegnap még megjelent a kép (biztos a cacheből szedte)
    Tököm kivan ezzel az idióta sg motorral, hogy 10 képfeltöltő oldalról linkelt képből 8, garantáltan nem müxik.

Na akkor még egyszer.

Szal a Crapcom megint alkotott :(
  • Fpocok
    fail
  • DarkSector
    Nah még1x
  • Maxtreme

ajjaj?
  • Shep
    Hát én sem várok tőle sokat de azért belenéznék, hátha az átvezetők, megint elviszik a hátukon a produkciót, ahogy az 5-ben is tették.
  • Fpocok
    Reméljük soha.
  • Shep
    PC-re amúgy mikor jön?
  • vk90
    Capcom ezt csinálja mostanában (SFxT pl)... :/
    Viszont van már pc-s gépigény: itt.
    Elvileg novemberben jön pc-re.
  • Fpocok
    Fasza.
    Bár elég gáz, hogy a multihoz lesz 3 db DLC, amit majd pénzért fognak adni... és rajta lesz a DVDn.
  • vk90
    Jó játék lesz ez, tudom én :)
  • grebber
    Egy olasz ps magazin 9/10-et adot a game-re.
  • DarkSector
    Akció-akció....hent....
  • DarkSector
    énsem...még a szart is elviszik...milyen világ ez? :P
  • Fpocok
    CapCom-ot nem tudom sajnálni.
  • DarkSector
    "Resident Evil 6: Ellopták az Early Sale példányait - nyilatkozta a CapCom

Early Sale - olyan példányok, amelyeket a boltba kerülés előtt juttatnak el arra ileltékeseknek, illetve extrát fizetőknek.
    Igazi rajongói csemege, vagy nagy megtiszteltetés szokott lenni egy-egy nagyobb cím korai darabjához hozzájutni mások előtt. Nagyon kéjes érzés...

Most azonban inkább kínos az az érzés, mint kéjes, ugyanis a Resident Evil 6 korai kópiáinak egy részét ellopták - a játék augusztus 23-án aranyozódott be. Ez már önmagában is kellemetlen eset, azonban nemhogy ellopták, de árusítani is kezdték ezeket, méghozzá lengyel barátainknál - s mindezt a hivatalos megjelenés előtt egy kerek hónappal. A CapCom természetesen feljelentést tett a lengyel rendőrségen.

Jelenleg a spanyol ebay-en próbál valaki eladni egy példányt 1196,72 euróért - a licit jelenleg több, mint 400 eurónál tart. A CapCom hivatalos közleménye szerint igen kis számú ellopott játékról van szó, amelyek egy speciális német verziójú PlayStation 3 Resident Evil 6 bundlehez lettek volna csomagolva."
  • DarkSector
    Hát meg nem veszem mert annyira nem lesz azért jó, de meglesném azért a pályákat meg a story-t....
    Bár félek hogy piszoknagy csalódás lesz...
  • Fpocok
    Viszket már a tenyered mi? :D
  • DarkSector
    Vagyis lesz warez? :D
  • kjhun
    Már ki is került a játék egy forgalmazó hibájából, 1 hónappal!

hamarabb_lett_elerheto_a_resident_evil_6
  • grebber
    Bearanyozodott!
  • grebber
    " További érdekesség, hogy Agent Hunt módban a játék jelzi, ha egy másik játékos csatlakozott a szörnyekhez, ám azt nem árulja el, hogy melyik lényt irányítja a gép és melyiket valódi játékos."

Ezt nem lesz nehéz nem észrevenni,hogy melyik a nem gépi szörny!
  • vk90
    Az igeeeeeen :D Már szörnyek is lehetünk :DDD
  • mester1987
    Szerintem passzentolt hozzá, de így már reálisabb természetesen.
  • Fpocok
    Nem kicsit volt nevetséges :D
  • DarkSector
    :D nem is baj.
  • mester1987
    Persze, de látszik kicsit Chris ellustult. Nincs már 50-es karja :D
  • DarkSector
    Végülis látványos szerintem
    De inkább Chris-el játszva.
  • mester1987
    Amúgy ha elgondolkozom a 4 szereplőn pl. egy össze vagy nem összefüggő sztorira, az csak jó lehet, mert akkor még ott van még a The Mercenaries mód is + remélem lesznek azért feloldható extrák + a szavatosságra is fgyelnek ezek a japánok :)
  • mester1987
    Nekem még az is fura, hogy miért kell elhomályosítani célzáskor a karaktert...olyan nehéz széppé kidolgozni a hajszerkezetet? :D

Amúgy szerintem fog működni a Resident Evil hangulat, mert a videók alapján lesz benne paranormális tényező is, más harcrendszer ami szerintem nagyon a domninanciája nameg persze ami régen máshogy működött az az akció/látványos része. Csak ne legyen annyira sztoriorientált, hanem "fedezzük csak fel a helyszíneket, működjön játékmenet hosszas megszakítás nélkül" sok erőltetett bejátszások helyett. Nem mondom, hogy ne legyen, de ne arra épüljön, mint sok mai :S

Viszont ha PC-re megint úgy hozzáigazítják a grafikát a játékhoz, mint 2009-ben az 5. résznél...hát akkor tényleg le a kalappal előttünk majd, mert az még mindig gyönyörű.