2398
Resident Evil 6

• Shep
    Ez nem tévhit, ha nem látod a hasonlóságot az a te gondod. Mondjuk neked úgyis mindegy 2 óra alatt végigviszed boxon és várod a következő játékot.
  • grebber
    Mert van egy ilyen begyöpösödött tévhit ,hogy ami hátsónézetes meg van benne fedezék az már csakis GoW klón lehet
  • DarkSector
    Milyen GoW másolat?
  • Fpocok
    Az ugyanaz... minek három különböző kampány? Persze tudom én...
    Mi történt a régi, egyszerű, lineáris kampánnyal? Undorító, hogy a casualok miatt feldarabolnak mindent...
    Nem egészen... ott volt átfedés is.
  • Shep
    Hát nem tudom, engem egyik rész sem győzött meg. Chris-es valami harmatgyenge GoW másolat. Jake-es meg a Leonos részek, meg egész egyszerűen bénák. Hát én nem sok jót remélek ettől a játéktól.
  • grebber
    10 óra az mint a 3-ra lesz reális szerintem azt nézve hogy az 5 se volt csak pár órás!

Én is kipróbáltam boxon.Egynek jó lesz ez.
  • Seth
    Nem lesz váltás, elvileg külön külön lesz indítható mindhárom kampány külön külön inventory-val. Ha egyikbe belekezdesz akkor azt végigtolhatod,de ha akarsz nekikezdhetsz a többinek is. Persze hogy a végén teljes legyen a kép ,mindenkivel végig kell vinni. Hasonlóan működik mint a Resi 2 A és B küldik
    A beígért 10 óra per kampány meg tutira túlzás, az sok lenne belőle :)
  • Fpocok
    Engem már ott elveszetett, hogy minek három kampány? Faszomat már... én gyűjtögetni akarok, így meg elveszik minden váltásnal. Faszom ebbe a szar játékba.
  • DarkSector
    Megnéztem nem vészes.

Pár mondtaban:

Leon része eddig egy nagy 0.

Viszont meglepetésemre, ha elvonatkoztatok attól hogy ez egy Survival Horror, és akciójátékként nézem.
    Akkor Chris és Jacke irányvonala meglepett, mert elég kecsegtető.
    Egyrészt mert mind2 résznél látszik hogy valójában elég jól fest látványra a játék. (jacke-nél az a nagy szörny keményen néz ki.)

Másrészt meg mint akciójáték baromi jól is elsülhet, az ORC-nél ez nem vált be, de itt mint akciójáték a 2 lendületes rész Chris és Jake storyja...elég fasza lehet még.

De mint igazi Resident a Leon része el van baszva.
  • Shep
    Hát és akkor mi lesz PC-n, mert ha már konzolon is zavaró akkor az már nem sok jót jelent.
  • DarkSector
    Baszki még csak most indítom nemsokára ne vegyétek már el a kedvem ennyire. :D
  • Seth
    Borzalmas, hogy a kamera ilyen közel van. Felfordul a gyomrom, főleg Chris-nél, mikor a szűk járatokban kell forgolódni,beleszédülök
  • DarkSector
    Én ezt már tudtam eddig is, most azt akarom megnézni hogy tudok-e 10 percnél többet előtte ülni vsagy törlöm a gecibe mint az ORC-t.
    Hát Leon mozgásában vannak nagy gondok. Totál felkúrt, hogy egyszer fut, egyszer meg sétál, és nem tudom futásra bírni. Ezt remélem orvosolják. De egyébként jó hoszú demót kaptunk, 3 pályával és 6 játszható karakterrel.
  • Fpocok
    Innen megmondom, hogy az irányítás EGY NAGY RAKÁS SZAR.
  • DarkSector
    Konzolra (x360) kint a DEMO!
  • grebber
    5 perc friss gameplay
  • mester1987
    Mármint letölthető demo? :P
  • DarkSector
    Azt is linkelné már valaki hogy "demo a live-on"....:D
  • grebber
    Collectors Edition
  • Rayden02
    Remélem majd a "hová kell tovább menni" nyilat majd ki lehet kapcsolni a játékban!
  • Fpocok
    Nekem nem adja. Túl közel van, 360fokba tud fordulni, de mivel túl közel van... nem jó. RE5 jó volt, mert ott forgott a kamera az emberrel. Dead Space nem... dealbreaker nálam.
  • Seth
    Dead Space-ben semmi gond nincs az irányítással.3 perc alatt bőven kézre áll. Próbáld megszokni,különben egy nagyon jó cuccról maradsz le
  • Fpocok
    Ahogy látom... nem olyan lesz az irányítás, mint az 5ben. Inkább olyan dead spaces, ami NAGYON GÁZ, mivel pont a béna irányítás miatt nem tudtam 3 percnél többet játszani vele, pedig megvan steamen.
  • Prince23
    20 perc HD minőségű gameplay
  • mester1987
    De ebbe a 6-ba úgy néz ki, mint valami ókori harcos xD
  • mester1987
    Az jó is volt (Y)
  • DarkSector
    Chris 5-ben is furán ki volt gyurrmázva.
  • Bence94
    Jézusom, hogy ez egy mekkora egy határ sz@r... 2012-es animáció mint olyan ? zombiknál esetleg golyónyom látható illetve fizika ? Nagyszerű fizika és animációs motorok vannak a piacon... Ez gagyi.

Nem a sorozattal van a bajom, mert azt szeretem, hanem ezzel amit most le akarnak nyomni a torkunkon....
  • mester1987
    Chris Redfield is fura kinézetet kap abban a ruhában. Szerintem az 5-be jobban illett, mint ebbe "így".
  • vk90
    Na igen, meg akkor kell félni mikor elindítod a játékot, és izgulsz, hogy ne legyen szar :D Kész horror xD
    (Mondjuk ott a ware. khm)
  • Maxtreme
    hát ez tisztán olyan mint az orc, csak jobban van összerakva. :/
  • DarkSector
    félni a pénztárnál kell, hogy veszel ebből egy darabot. :)
  • vk90
    Hát nem sok a para valóban :/ Főleg, hogy úgy üti vágja, rúgja a zombikat Leon, mintha valami játékbábúk lennének :D Ez így nem túl jó, hogy ilyen könnyen írtja őket. Azért remélem lesz néhány rész, ahol kicsit lehet félni. Mondjuk bossoknál, ha máshol nem is.
  • DarkSector
    Szerintem itt minden van csak para nincs. :P
    Pályatervezés is elég csőjátékot sugall.

• DarkSector
    ja elvileg, gyakorlatilag a gameplay viszont egy dara...
    Ha nem lenne dara akkor is az a 3-4 fő aki téged kisérget megöli a hangulatot.

Szóval lehet később más lesz de az eddigi infó szerint ez nem félelmetes...vagyis nem nyomasztó.
  • vk90
    Leonos kampány elvileg parás lesz
  • DarkSector
    nekem is csak a rettegés hiányzik a játékból...
  • vk90
    Lehet többen, bár még ne írjuk le ennyire a játékot :) Nekem eddig tetszik, úgy mint ahogy a Capcom játékok nagy része. Én bízok Capiékban :D
  • DarkSector
    Hát szerintem többen mint ezt...:D
    a forumok kommentjei szerint nagyon sok a veterán...illetve az újak is befizetnének rá szerintem mert azoknak fullmindegy mit tolnak eléjük.