2398
Resident Evil 6
-
GTV #597 PC-re kérdéses a megjelenés, az 5 is félévet késett a konzolostól. -
GTV #596 Van egy érzésem, hogy ez jobb lesz, mint az 5.
Bár a film animációs 2. része (Kárhozat) annyira nem fogott meg történetileg, de ezt félretéve nagyon jól fest. -
#595 Van egy olyan érzésem hogy ha a CAPOM tényleg megcsinálja akkor azt csak is a Wii U-ra fogja exkluzív címként! -
#594 Nálam nem kéne fizetned, én kb így vagyok csak fordítva...:D -
#593 GameCube vagy Wii-n nézd meg a RE 1 Remake-et!!!! -
#592 Konzolon nem adok semmiért pénzt leszedem a warezt és tolom a saját gépemen.
-
#591 Nekem elég a 2-3 az 1 nekem annyira nem jött be a 0-t meg nemrég nyomtam le (a GameCube-osat) Meg egyébként is a 2-3 a legjobbak :) -
#590 Jah az gáz, akkor megveszem és nyomhatod az én gépemen...:D -
#589 Az én RGH-s gépem nem fog eredetit látni soha! -
#588 Ebből egy rajongónak kell Mindent Überelő Edition.
R.Evil 0-1-2-3 HD Remake 1 DVD-n...OMG Nice lenne. -
#587 Ha mindent überelő edisünt nem is de egy simát mindenképpen persze ha lesz PC-re. -
#586 De konzolon is lehet eredeti-t tólni...:D -
#585 Ha konzolra jön csak akkor nem mivel ott a warez játszik.
PC-n esetleg ha lenne! -
#584 Akkor velem együtt előrendelnéd te is Mindent Überelő Edition-ban? :D -
#583 Ez zsivány lenne! És mivel a rajongok kb csak ezt várják évek óta így 100% hogy lesz is! -
#582 "Resident Evil 2 remake-en gondolkodik a Capcom
Ha a rajongók akarják, akkor a Capcom hajlandó lesz megfontolni egy felújított változat finanszírozását."
X -
#581 :DDD
valahogy így ja. -
#580 olyanok vagytok mint a már megint egy dilis amcsi filmben Jake faterja.
"Csak kipróbálod a princetont négy évig és ha nem tetszik akkor otthogyod"
-
#579 #509 :D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Resident Evil 6 XBOX360-COMPLEX -
#577 "Én csak kipróbálom,aztán ha tetszik megveszem."
-
#576 Akkor nyugodt szívvel warezolhattok :) -
#575 Október 2 a megjelenés. Tegnaphoz pont 1 hét :) -
#574 Én október tizenvalahanyadikai megjelenésre emlékeztem de akkor is mocskos warezosok :D -
#573 Mennyivel hamarabb? 1 hét? Ez szinte már szabványos idő a konzol rilízeknél :D
Amúgy pc-re is kint lehetne minden 1 héttel vagy korábban, ha nem lennének a különböző aktiválós hülyeségek,amiket csak megjelenés napján lehet megcsinálni,illetve csak dobozos lenne minden nem digitális. Xbox live címek is csak a megjelenés napján szoktak kijönni pont emiatt -
#572 Magyarázat mindig van :D Amúgy annyira nem izgat csak azért fura, hogy ennyivel hamarabb kikerült a "boltok polcaira". -
#571 Konzolra megveszi a sok milliomos helyettem is ennyi! PC-t megkímélem ezzel is a wareztól és inkább rontom a konzolos warez statot. -
#570 Ja amúgy mocskos warezosok :D -
#569 Nem lesz ez olyan rövid mint az 5 az már biztos.
Leon: Chapter 1 1 óra 34perc. Chapter 2 1 óra 54 perc
-
#568 Nincs még bejelentve a dátum. -
#567 Ada érdekel engem egyedül az ilyen zsoldos kalandokat már az előző részekben sem tudtam értékelni. PC -re csak jövőre jön amúgy, nem? -
#566 Ha 30 nem is lesz,de minimum 20 órát tutira el fogja érni és ez csak a 3 kampány. Ehhez hozzájön még a többi mód, már akit érdekel. Mercenaries, Agent Hunt, na és ne felejtsem el, lesz még egy rövidebb Ada kampány is -
#565 Akkor durván a fele igaz :) -
#564 Csak Leon utána nem vigyorog könyökölve a kamerába :D -
#563 Saints Row 3-ból visszaköszön a ugorva rávetem magam és a földbe csapom az arcát -
#562 "Ha minden fejezet minimum ilyen hosszú lesz minden karakterrel(5 fejezet/karakter),akkor a játék terjedelmével nem lesz gond."
Elvileg 30 óra -
#561 Tegnap este végigtoltam Leon Chapter 1-et,elég hosszú ,1:43 az idő a végén. Ha minden fejezet minimum ilyen hosszú lesz minden karakterrel(5 fejezet/karakter),akkor a játék terjedelmével nem lesz gond. Viszont tartok tőle ,hogy unalomba fullad, mert elég hamar monoton lett már az első fejezetben is. Ráadásul olyan apróságok rontják az élvezetet, mint a fejlövés után,mikor hiányzik a zombi fél feje,az még jön tovább. Vagy amikor látod,hogy ott hever a földön a mocsok, nem tudod szétroncsolni,lelőni, csak mondjuk visszafelé,amikor a script miatt felkel.
Előfordult olyan is, hogy hátulról lőttem fejbe a zombit,aztán semmi baja, kb 15 lövés fejbe,mire hajlandó volt regisztrálni a lövést.
Kamera néha azt se tudja mit csinál, össze vissza ugrál, köszönhető annak,hogy sok a szűk folyosó, helyszín.
Volt egy olyan rész, talán nem akkora spoiler, mikor egy 4x4-es szobába berongyol egy Left4Dead-es Boomer szerű dagadék. Na a készítők sem normálisak hogy ezt oda rakták,abba a kicsi szobába,a kamera állandóan belecsuszott a karakterekbe,azt se láttam hol vagyok, borzalmas volt.
A graf elmegy, vannak jó és rosszabb részek vegyesen. Ami böki a csöröm ,azok az arányok. Kicsik a karakterek a környezethez képest. Egy asztal magassága pl a karakter derekánál is feljebb van, a széken ketten is elférnének etc...
A fejezet után a begyűjtött skill pontokból lehet vásárolni különböző perkeket, pl nagyobb védelem, pontosabb célzás,könnyebb szabadulás ha elkap egy zombi, stb.
A könnyebb szabadulásról jut eszembe, ezt is frusztrálónak tartom, ha elkap egy zombi,akkor jön a gombnyomkodás, vagy kar rángatás, viszont akármennyire csinálod jól,mindíg sebződsz valamennyit, és vannak olyan helyzetek,ahol úgy van scriptelve a játék, hogy mindenképp elkap,ergó mindenképp sebződsz, még ha kicsit is.Undorító.
A savköpködő zombikról nem is beszélve, ha eltalál a "lövedékével",akkor a karakter próbálja lesöpörni magáról a maró cuccost. Ezt egy kapálózó animációval végzi,ami közben nem irányítható.Viszont a köpködő zombi hamarabb köp újra,minthogy ez az animáció lezajlik, újra eltalál,újra kapálózás.Kitalálható,hogy ott fogsz elhullani, ha a társad el nem intézi a dögöt, vagy valami más bele nem áll a lövedék útjába.
A sztorit meg majd meglátjuk ,abban talán nem kell majd csalódni. -
#560 Eddig azért annyira nem örülök :(
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem rossz, de teljesen az animációs RE filmek és a Paul W.S. Anderson féle mozifilmek hangulatát adja vissza. Robbanások, lezuhanó repülő, stb.... A jó öreg túlélő horrornak most már végleg búcsút inthetünk.
-
#559 Azért azt is megemlíteném, hogy a GOW a Kill Switch nevű játékról másolt. -
#558 hát a box ilyenkor automatán ugrassza az olvasófejet tudtommal.