Resident Evil 6

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maxtreme
De ennél mérföldekkel jobb.
Amúgy emlékeztek? A capcom-nál (és a Konaminál is) szinte mindig is ez volt, hogy a karakterek a kornak megfelelõen néztek ki (sõõõt) de a többi dolog, a terep, a tárgyak, a textúrák boá.
Na ez a mai napig visszaköszön.
Remek példa erre a Silent hill 4 illetve a régebbi RE széria. 😊

vk90
Huhúú mennyi új komment azta 😮 ezek szerint van pörgés a játék körül 😄 ma végre én is kipróbáltam megvettem steamen, mindjárt le is írom a véleményemet a játékról <#pias>

Capcom is the best!

DarkSector
DMC is szar, nem a motor a lényeg, az Unreal-is jó persze, de a DMC5 retek ahogy kinéz...mert nem értenek hozzá.

Ugyanazt érzem itt is.
Igénytelen a dizájn, és annyira egyszerû élettelen, unalmas minden szoba, folyosó, alagút, hogy az a 2-3 doboz amit szétrughatsz az egyetlen dolog, ami végett tudom hogy na, itt még nem jártam és megyek elõre.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Maxtreme
Sajna nem csak a képeken.

Egy ue3-al jobban jártak volna, mint a DMC-nél 😊

DarkSector
Valójában is szar, és annyira durva hogy olyan keskeny helyeken kell menni hogy beleakadok sokszor a fal vagy egyébb oldalt lévõ tereptárgyakba.
MÉG a dobozok szétrúgása is QTE-kkel megy.
10-20-asáával jönnek a zombik, RE5-ben nem volt ekkora pörgés azért.

Egy tesztben hallottam és most eszembe is jutott, hogy kitértek arra mikor az elején mész egy étterembe vagy mi az asztalok közt NEM mindegy hol mész el!
sok asztal sorba van téve, de csak 1 uton tudsz átmenni 2 asztal közt, a többi 3 utvonalon, illetve 2-2-2 azstal közé be van tólva 1-2 szék...

Ez még oké, de hogy az az 1 úton ha mész az adott a nem háttérbe olvadt székeket nekifutva ARRÉBLÖKI mintha szivacsból lenne...ezt nem értem.
Persze ezt már régen a demo-ból láttam, csak most eszembe jutott.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Shep
Képeken annyira szarul néz ki ez a játék, hogy félelmetes. Persze lehet direkt ilyen, ez adja a horror faktort 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Myselor
hehe,jah xd blowjob <#idiota>
Maxtreme
Ez a kép kicsit félreérthetõre sikerült:

<#idiota><#idiota>

DarkSector
ja az csak egy intro...utána lesz a menü.

De nekem nincs menü! Máris belép a játék

MSI Tomahawk B550, AMD RYZEN 5 5600X, Kingston Fury 16GB 3200MHZ, ASUS STRIX GTX 970 4GB, Samsung 980 Pro 1TB

Myselor
rendben okés.😊akkor várok
DarkSector
Ha lenne ilyen akkor sem steam-en, hiszen WAREZ.
Vagyis max tuggle-n tudom elképzelni. De én nem hallottam hogy megoldották, ha lenne szerintem csináltak volna már off/warez totyikot.

Friends list kizárólag eredetinél kell, és lehet....
warezban nem lehet friends list....az kizárt.

Tuggle-n ilyen ip címre csatizással vagy egy programmal még oké, de a steam-et felejtsd el. 😊

Myselor
hát de valahogy csak lehet.ha van ilyen,meg írták hogy mûködik.csak az nehéz elmondani hogy kell barátot addolni,na mindegy.:|
DarkSector
ha nem eredeti akkor felejtsd el.

Myselor
örülök hogy olcsó.csak az érdekelne hogy tudok felvenni barátot steamen,vagy greenluman amit felraktam.télleg aki tudja pls írjon privátot vagy valamit.köszönöm
DarkSector
Alapon ha ONLINE mész becsatlakozhatnak hozzád.
Indításkor, ahol van az Infinite Ammo, az felett legfellül van.

Alapesetben Online.

A coop módot hol lehet bekapcsolni?

MSI Tomahawk B550, AMD RYZEN 5 5600X, Kingston Fury 16GB 3200MHZ, ASUS STRIX GTX 970 4GB, Samsung 980 Pro 1TB

Jaka923
Vedd meg a játékot, fillérekért árulják!

Myselor
oké ez így meg is van,ezt megtaláltam.de pl steamen nem tudok barátot felvenni,mert nincs gamem vagy valami ilyesmit ír.a többi érthetõ.
Fpocok
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
<#nezze>

Parasite Eve 2, best game EVER!

Myselor
mivel nincs off topik itt kérdezek.valaki aki segítõkész lenne elmondani hogy mûködik ez a coop mod a warezzal?nem egészen értem
Fókameister
Legújabb drivert is feltettem, de csak fekete ablak jön be és a feladatkezelõ szerint abban a pillanatban már nem is válaszol a program :S

Maxtreme
* a régi inventory rendszer, ez kimaradt 😊

Maxtreme
Igen ezt én is említeni akartam. Miért nem volt jó a régi rendszer? A 4ben pl tök jól megoldották. Az 5-ben már nagyon rezgett a léc, de ez baszki valami borzalom.
Mellesleg ja. Tudnám miért nem lehet eldobni azt a fegyvert amire nincs szükségünk (és akkor már legyen annyi "esze" a játéknak hogy ahhoz ne adjon lõszert)

Ettõl függetlenül amúgy szerintem nem rossz ez a játék. Sok köze nincs sajna a Re szériához (ez már régóta így van) de nem feltétlen mondanám rosszabbnak mint az ötödiket. Sõõt ha azt nézem ez inkább horror mint amaz volt. 😊

Más:
A mercenaries mód az összes kampány végigvitele után nyílik meg, vagy elég csak az elsõt, Leon-ét végigvinni?
A 4-5-ben azzal töltöttem a legtöbb idõt- <#idiota>

Fpocok
Minek? Menü túl van értékelve 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Seth
Akkor miért nem azt a lõszert dobod el amit nem használsz ?

PSN ID.: Beegabor

Nektek sincs menü a játékban?

JethroHUN
Mekkora kalap szar ez a játék, az összes elcseszett dolog mellett a legnagyobb baromság az h MIÉRT van nálam 10 fajta fegyver??? Direkt vissza töltöttem mikor fölvettem azt a szar AK-t, h ne legyen nálam. Erre következõ fejezetben automatikusan a karakternél van... Így baromi jó, h van mindegyikbe 10 golyó mert össze vissza adogatja az ammot... persze mivel mennék ahhoz nem... csak a szar AK-hoz... Az item inventory meg a 10-20 db-os ammo pakkokkal van tele... semmi más nem fér el.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

már régebben update-elték a játékot, hogy ada-t is lehessen választani az elején.

Fókameister
Elsõ alkalommal nem raktam fel õket, aztán jött az uninstall és újratelepítés végén felraktam amiket ajánlott ( visual c++-t leszámítva, mert azt írta újabb verzió van fent) ha emlékezetem nem csal a driver sem régi. Mostanában nem volt gond játékokkal csak ez meg a devil may cry különcködik.

DarkSector
Ez vicc hogy nálam lehet alapba menni ADA-val vagy a Reloaded csinájja ezt?
Tudomásom szerint ADA csak akkor nyílik meg ha végigvitted a játékot.

Vagy ez pc-s fícsör?

Shep
A directx meg a visual c++ meg a többi vacak amit felajánl a végén a telepítésnél fel vannak rakva, videokártya driver viszonylag friss?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Fókameister
Azért ha bárkinek támad valami ötlete szívesen fogadom, és köszönöm elõre is.

Shep
Hát elég sok oka lehet, látatlanban nehéz.

Fókameister
Azt fejtse már meg valaki, hogy miért van az, hogy elindítom és csak egy fekete ablak jön be az egérkurzorral? :S Más semmi.

Shep
Na sebaj 😊

DarkSector
Nm.2x-ra írtam le. 😊

Legelõször a 1431-ben amire válaszoltál is.

Shep
Kösz.

DarkSector
Space (nyomva, és W)

DarkSector
pontossan.
Ha szar lehet panaszkodni, csak azt mondom nem a fejlesztõk hibája.

Shep
Végignéztem a gombokat de nem találok sprint gombot.

DarkSector
Gyanítottam hogy a mentés warez hiba, nem baj, így legalább tovább tart a játék.
Lehet ki sem kapcsolom a gépet.

Nem tudtam választani nehézségi fokozatokat, de nem értem easy-be miért a gép csinálja magától...:S

ennyi<#eljen>

wesker24
Nekem kellett egy kis idö de már megszoktam beálitottam arra ami nekem fekszik az kész !
Shep
Van kontrollerem de célzós játékhoz nem használom, ennyi.

DarkSector
Ezt én is akartam mondani, azért látja Shep szarnak az irányítást, mert egyszerûen nem lehet kézreállóan megoldani billentyûvel, nem a fejlesztõk hibája, hiszen gondolom van variálás a menüben át lehet állítani a gombokat, de ez nem megoldás.
Ha valakinek nincsen kontrollerre pénze, vagy nem akar venni az törõdjön bele.

wesker24
Ez azért van mert ugye a warezben kicsit tovább kell vinni hogy mentsen !

Ha meg nem akarsz QTE-ket akkor vidd easy mode-on ott nincs egy deka QTE se mert a gép megcsinálja helyetted ! 😄
Én még próbálom az emlékeimbõl törölni. Lassan sikeresen.
jó ez
nem billentyûzet kell ehhez
nem olyan nagy dolog venni egy kontrollert
nem egy ökör ára

DarkSector
Én is azzal játszom amúgy, mivel más nincs. 😄