2398
Resident Evil 6
-
#1677 és akkor ott még senki nem ment tovább? -
#1676 Eddig is értettük, nemtudom miért kell lovagolni rajta, lett mondva hogy ez rendben de a kurva q-t kell nyomogatni, ezért kellett volna olyan hogy csak a célpontot ne mutassa. -
#1675 Amúgy az senkienk nem tűnt fel (vagy még nem jutottatok el odáig) hogy a PC-s verzióban van egy óriási bug chapter 3-nál SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az autós üldözés közben? Egyszerűen megbolondul az irányítás, a kamera, az emberke meg egyfolytában lő mint az őrült anélkül, hogy megnyomnánk bármit is a klaviatúrán)
Emiatt nem is lehet továbbvinni. -
#1674 Mondom nekem nem baj, az sem ha így marad, leszarom, engem nem tud izgatni.
Csak mondtam hogy szarul csinálták meg,
Mégppedig azért nem izgat, egyrészt mert nem fizettem érte, másrészt meg maga a játék szar, vagyis ez csak hab a tortán...meg sem lepődök.
Simán megjegyeztem hogy szarul van megcsinálva, végigtolom így.
Legalább hamarabb vége lesz. :) -
#1673 Végre valaki elmagyarázta nekik ! Köszi -
#1672 Hátha így egyértelmű annak aki nem érti :)
Offline játék!
Be van kapcsolva az ingame HUD:
Itt kikapcsolod:
Utána nincs ott a lebegő marker:
Ha ezután megynomod a Q-t egy pillanatra egyszer:
-
#1671 Az meg már a te bajod ! :D -
#1670 Finally ! :D -
#1669 Oks, de énnekem ha 8-10 dög ugrik a nyakamba a faxom nyomkodja még pluszban a q-t...vagyis részleges megoldás de ettől még szar. -
#1668 Kikapcsolom hudot. Nincs fehér szar... és Qval tényleg bejön a hp csík. Nekem így megfelel. -
#1667 Figy, lehet olyat hogy marad a hud csak az a kis fehér odavert férfi váladék tűnjön le????????????? -
#1666 Bazze most nem dlc-ről van szó, ez egy alap funkció a játékban, ez olyan mintha eredetibe tudnál lőni a warezba meg nem. -
#1665 NA! Ez így jó! -
#1664 Én is ezt magyarázom már nekik mióta hogy nálam sincs ilyen ! :D -
#1663 A Saint Row 3 warezben az összes DLC elérhető volt mig az eredetiben 0 semmi nem volt elérhető !
-
#1662 Nincs, azt kikapcsoltam (ingame HUD, vagy mi a nyavalya kikapcsolva).
Tök üres a képernyő, csak akkor ugrik fel kizárólag a jobb alsó sarokba a státusz képernyő, ha megnyomom pillanatra a Q-t. -
#1661 Hát akkor igy járt mivel Offline nem tudja testre szabni ha kiváncsi az életerejére nyomja le a Q-t és ennyi !
-
#1660 Vegyük a Saint Row 3-at warez verzióban minden elérhető volt még azok a fejlesztések is amit csak 50 -es szinten érhetnél csak el !
Warez verzióban már az összes DLC megvolt mig az eredetiben a nulláról kezdtél mindent ! -
#1659 Bazz ezt mondta pocok, hogy kikapcsolta a warezba, de akkor meg az életerőt nem látja... -
#1658 Persze hogy nincs mert ott te magad állithatod be hogy mit mutasson a játék !
Ha lenyomom a Q-t akkor mutassa a HP-t mennyi életerő van és mutassa hány méter van hátra a célhoz azt kész ! -
#1657 Azt mondtad a ONLINE-ban nincs.
Most akkor hogyan van? :D -
#1656 Persze Reloaded csapat tesz bele extra ficsöröket... -
#1655 Még szép hogy nincs ezt magyarázom már mióta te ! xD -
#1654 Nincs egy fehér bizbaz hogy mutatja merre hány méter? -
#1653 Na ugye ez azért van mert Laza-nak is eredeti példánya van én szereztem neki fogd már fel hogy nálunk nem mutat semmit se a képernyő ! :D -
#1652 Jó lesz akció közbe nyomogatni a q-t. -
#1651 Offlineba nyomom (eredeti!). Nálam semmi sincs a képernyőn, de ha kíváncsi vagyok mennyi életerőm van, vagy a staminám mennyin áll, egy pillanatra megnyomom a Q-t és feljön 1-2 percre ... teljesen jó, mi ezzel a probléma?? -
#1650 Szuper. Sok értelme van akkor. -
#1649 nem csak azért hanem mindkettőért a single-ért is egyáltalán meg a multiért is !
Online-ban rengeteg szűrő van hogy senki ne jöhessen be hozzád egyedül csak a haverod ha beszéltek egymással ! -
#1648 Valóban? Ezt nem tudtam. -
#1647 Szerinted az a rengeteg lehetöség miért van Online-ban ?
Ott szinte mindent beállithatsz hogy senki nem jöhet be hozzád ha akarod !
Ennyi átállitod hogy Don't allow és kész ! -
#1646 Csak multi végett veszel eredetit? -
#1645 Pontosan a gép jobb mint egy idegen idióta. Gép is baj hogy ott van, de jobban segít és csinálja amit kell.
Coop csak akkor jó ha beszéltek egymással. -
#1644 Hát ez elég baj ha egyszer már megvettem a játékot minek játszal vele Offline Offline-on oylan játszani mintha warezt nyomnám ennyi ! -
#1643 Mondjuk egy pillanatra megnyomod a Q-t, és megjelenik egy percre a HP a sarokban. Én is úgy nézem meg. -
#1642 Nem.
Attól félek hogy bejön ismeretlen tulok, és az már nem móka...
A másik hogy ha coop-ozni szeretnék, vagy multit, a RE-t messze elkerülném, mert ez már sem single-be sem multiban nem jó...
Ez egy single játék lenne eredetileg, ha csak coop-multi lenne le se warezoltam volna, inkább megvettem volna mondjuk az Army 3-at. -
#1641 Ha te Ofline szeretnél játszani akkor se leszel egyedül mert ugyanott van a gépi társad ! -
#1640 Lehet valaki antoszociális és nem akaro online lenni. Vagy épp nem megy a net és offline játszik. -
#1639 Megnézem neked most már mi van Offline-ban játszunk csak azt nem értem mi értelme Offline-ba játszani ? -
#1638 Végülis ja.
Az előbb azt mondtad hogy ha megveszem eredetibe, offline ugyanúgy nem lehet váltani, vagyis ez nem a wareznak szopás, tökmindegy mit lehet ha én OFFLINE egyedül szeretnék menni...vagyis szarul van megoldva.