2398
Resident Evil 6
![](\"http://www.media.sg.hu/forum/galleries/1168345275/11683452751361567382.png\"/)
-
Leon és Ada mikor jöttek össze? A negyedik részben vagy korábban?
Már a Damnation filmben is enyelegtek egymással! -
Így van, ezért írtam az "S" bill-t -
ps: Nyilván a kameranézethez képest előre, vagyis hátra :) -
Miután újraindítottam a játékot, elsőre sikerült a dolog.
Amúgy előre + futás (nálad nem tudom mi, itt jobb shift volt) -
Se S + Space, sem alá bukás (szaladás közben + jobb klikk) sem segít...
8 pontról emiatt a faszságok miatt nálam 7.5 vagy 7/10 a játék. Resi 5-sokkal élvezhetőbb volt ..ja és ehhez képest sokkal horrorosabb is
-
Kérdezd Maxtreme-t ö profi ebben lehet te is beleszaladtál egy bugba mint ö ! :D -
Na most akartam megdicsérni Jake kampányát, és mi fogott ki most megint? hát persze a kibasztott isntenverte irányítás. a TANK előlhogy kell menekülni???
S + SPACE nem?
-
Hát tényleg vannak nagyon fura dolgok amúgy. Pl. pont oda zuhanik le a repcsi ahol Jake és Sherry van. Pontosan oda. Hülyeség.. -
Az annyira nem lesz gáz mint ez. (mmint a Jake kampánynál a tank elől menekülős)
Ráadásul egész valószínű hogy én valami bugba futottam bele. -
IXEMGabeo #1868 ez volt a templomban is:D Nem mindenkiből lett zombi, hanem fokozatosan 2-3 emberenként nyelte el a kék gáz őket:D -
IXEMGabeo #1867 eből látszik, hogy vannak bugyutaságok azért itt is...Legalább egy kicsit logikus lenne, hamár az egész élethelyzet egy fikció -
srácok csak vicceltem. :) -
Jah csak így fura mégis, hogy a főhösök meg sem érzik a gázt :D -
Rosszul tudod a gáz ugyanúgy emberből csinál zombit a repülögépen azok mind emberek voltak csak zombivá lettek.
Szép is lenne ha a gáz hatására a 2 főhősből is zombi lenne :D
-
Jah akkor akik a repcsin utaztak azok már mind fertőzöttek voltak? -
Mert a gáz, csak zombiból csinál zombit, az emberből nem. :) -
Az miért van, hogy Leon chapter 4-ben a repülőn mindenki átváltozik zombivá a gáz hatására, de Leon és Helena nem? :D -
Persze, csak nem csinálja amit kellene. -
IXEMGabeo #1859 ez már így nem is élvezetes... -
Csak van rá valami gomb. -
Jaja ezt én is észre vettem hogy Gamepadon olyanokat is tudok csinálni amit a billen a mai napig nem :D -
Ja és egyébként érdekes módon kontrollerrel tudok pl lőszertípust váltani meg hasonlók, billel meg továbbra sem, ez is érdekes. -
mester1987 #1855 Miért véletlenül jól lett Ada kampányában a kezelőfelület? :D
Kétlem. -
Aki van elég mazoischta és NO Hope nehézségen akar játszani ugye Professional után van :D Szóval itt a lista mivel nehezebb.
1-Nearly all hits are one hit dying state
2-Enemies are much thougher and harder to headshot as well
3-No skills can be used. Not any skills at all. This includes single player skills as well
4- Enemies prioritize the player character even more, mutate a lot more often, take less time idling and attack more often and Bosses are extremely tough
5-Stamina refills considerably slower then before
6- AI partner character also appears to be more aggressive in combat and kills far more enemies then compared to Pro mode
7-No inf ammo
8-Your health doesn’t regain on restarting checkpoints. But you lose the red dying status on each cheackpoint.
9-You run out of ammo quick. - Ammo/Herbs are rare to find. You need lots of ammo for bosses
10-You get skill points from boxes/enemies very often.
-
Igy van ki maxolt fegyverekkel is minimum 5-6 óra a játék !
Nálam az Amateur volt a leghosszabb úgy kb 10 óra mert akkor kivesézős tipusban játszottam utána már a Normal kicsit kevesebb idő volt de a Veteran is kb majdnem annyi idő volt mint az Amateur. -
YT-on van 1 óra 10 perces speedrun, az is élvezetes lehet :) -
Ki vitázik? :P -
Grebber írta, ne velem vitázz. -
Hát én csak arra emlékszem ,hogy mindkettőt végigvittem 2x és rohadt hosszúak voltak :) Ráadásul az 5-ben volt egy csomó idegesítő rész de persze az is a szar egy helyben állva tudok csak lőni irányítás miatt. Mindenesetre azért a 6 elég durva mert lényegében 4 játék egyben. -
Lószart, a speed run a 5-6 óra szerintem, nem mértem le, de nem lehet olyan pikk pak azért rohanni.
Elsőre 10+ -
Jól van Grebber volt a speedrun huszár csak mióta a szar TR-es logója van mindig összekeverlek titeket. De ő azt írta, kimaxolt fegyverekkel 2,5 óra alapon 5-6. Hát nekem ez is sántít kicsit. -
RE4-hez képest sokkal rövidebb, 10 óra lehet max -
Kérdezd meg Shep-et hogy hol álmodta ezt? :)
amúgy a 20 óra is pár óra.... -
IXEMGabeo #1844 gamepaddal rohadt jó a Resi 5 -
A nagy büdös lófaszt még hogy pár óra hol élnek ezek vazee ? :D
Persze ha bekapcsolják az Infinite Ammo-t a Magnum-ra mi végez egy lövéssel bárkivel még jó hogy végig szaladnak rajta ! -
Jah és a Resi 4-ben minden megvolt minden Easter Egg az összes Blue Medal összes fegyver Upgrade ! -
Ds-ék azt magyarázták ,hogy pár óra csak a REsi5, hát nekem nem így rémlik. -
Resi 4 nekem 72 óra volt 104 mentés-sel :D
Resi 5 meg 40 óra volt mind 3 fokozat megvolt egyedül csak a Professional fok maradt hátra de Giant Troll barátunknál az ott félbe maradt :D -
Ez aztán nagyon az. -
Azzal biztos nem lesz gondja :)