Resident Evil 6
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Viszont ez Durva lesz nagyon ! :D
Végre tudjuk mi lesz a Mercenaries No Mercy
Resident Evil 6 &Left 4 Dead 2
Az durva lesz ha az L4D2 embereivel megyünk Resi monsták lesznek benne van Giant Troll barátunk is a Resi 4-5-böl :D ha meg a resi karaktereivel megyünk akkor meg az L4D2-es szörnyek lesznek benne :D
Forrás? Már miért patchelnék?
Parasite Eve 2, best game EVER!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
az újrajátszhatósággal nem lesz gond sztem. ja meg egy HD textura pack nem ártana, biztos patchelni fogják idõvel...
van egy gyanúm, hogy direkt vették ki a magas felbontású textúrákat.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
"Nekem alapból az a tárgy használat gomb ahol növényeket lehet kreálni !"
Tehát alapból "e", amivel elõhívod az items menüt.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Csak azért nem tudom tolni Gamepaddal mert habár minden ok de a Right Analog Sticket nem veszi a játék igy nem tudok vele célozni
Az elõbb toltam egy chapter 4 restartot, de ugyanaz...
Idegesítõ! Utóbbi idõben elég sok game félbemaradt mert 3 óra után unalmas és szar... Talán 10 éve toltam utoljára RE-t még ps1-en, igazából ettõl is azt vártam, hogy max 3 óra és unni fogom, erre meglepõen laza 8 óra játék után egyre jobban tetszik és lássanak csodát, kiszopat egy ilyen bugshit...
Hááát... Kell vagy 3 nap, hogy erõt vegyek magamon és újrakezdjem az elejétõl.
PSN ID.: Beegabor
Adát üldözzük egy hangárban, majd Chris és társa megjelenik és sarokba szorítjuk együtt Adát.
Itt lemegy egy kb 2 perces videó, majd videó végén MISSION FAILED...
WTF???
/extremezone/
Valaki valami ötlet?

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
egyébként ritka pocsék játék, ezt nem gyõzöm hangsúlyozni. Mi történhetett Capcoméknál, hogy butitották a grafikát??? resi 5 alap látványban
Ez szám szerint a harmadik, aminél csak "kicsit" durrant el az agyam.
Hát aki ezt a részt megcsinálja billentyûzettel, (úgy hol nem hal meg minimum 30x) annak maximum respect.
Ilyen egy elbaszott kamerakezelést + irányíthatóságot még nem láttam.
A legszebb hogy van mikor a kamerát itt is néha a gép irányítja, és szinte tuti hogy elveszíted a lendületet és akkor vége. 1x hibázol, meghalsz.