Resident Evil 6

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem személy Jake és Sherry kampánya tetszett a legjobban. Mind a két karaktert remekül eltalálták és jól össze is illenek. Nem sokkal jön mögöttük Leon, bár itt egy kicsit (na jó nagyon) sok QTE-van. Chris kampányát meg sem említem annyira tré (CoD a RE-n belül, kár érte).

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

wesker24
Ha nem is patch formájában de tuti lesz hozzá majd Texture Pack !

Viszont ez Durva lesz nagyon ! :D

Végre tudjuk mi lesz a Mercenaries No Mercy

Resident Evil 6 &Left 4 Dead 2

Az durva lesz ha az L4D2 embereivel megyünk Resi monsták lesznek benne van Giant Troll barátunk is a Resi 4-5-böl :D ha meg a resi karaktereivel megyünk akkor meg az L4D2-es szörnyek lesznek benne :D
Fpocok
"ja meg egy HD textura pack nem ártana, biztos patchelni fogják idõvel..."

Forrás? Már miért patchelnék?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Shep
Ok, kösz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Hogy õk is kiadhassanak egy 4 gigás patchet? :)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Prince23
Na már egy kicsit jobban tetszik a game...eddig azt mondtam rá hogy 7 pont, de most így weskerrel toltam coopba: 8 pont eddig, egyelõre :D

az újrajátszhatósággal nem lesz gond sztem. ja meg egy HD textura pack nem ártana, biztos patchelni fogják idõvel...
van egy gyanúm, hogy direkt vették ki a magas felbontású textúrákat.

Resinél nálam sosem számított a grafika, meg úgy semmi másnál se. Lényeg az izgalom és persze a coop:)

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

ahogy a kollega is írta:
"Nekem alapból az a tárgy használat gomb ahol növényeket lehet kreálni !"
Tehát alapból "e", amivel elõhívod az items menüt.
Shep
De az alapból mi, mert én átállítottam a gombokat? Mármint mit ír mellé a menüben?

Shep
Igen a hangsúly az olyan-on van :) Néhol amúgy tényleg szépnek mondható de mikor közelrõl mutat egy textúrát az egybõl a 4-et juttatja eszembe és ez nem sok jót jelent. DE legalább a játék jó és ez a fontos.

szevasz mester ki fogod tolni coopban valakivel?:)

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

wesker24
Nekem bejön sokkal könnyebb mint Billel a Resi 5-öt is gamepaddal vittem végig itt csak azért nem mert nem veszi be a játék :D
Fpocok
Én próbáltam gamepaddal. Hát inkább ne tettem volna... nem volt hosszú életû a kaland :D

Parasite Eve 2, best game EVER!

wesker24
Na az már más !
wesker24
Nekem alapból az a tárgy használat gomb ahol növényeket lehet kreálni !
pontosabban célzás közben "e"
wesker24
Azért Sweet FX 1.4-el +SSAO-val szerintem nem néz ki olyan rosszul Gamepaddal meg gyerek játék az irányítás csak valamiért nem komálja a Gamepadomat !
"e"
wesker24
Billentyûzet alatt nem tudom de amikor Gamepaddal toltam akkor simán váltott 2 pisztolyra lazán !

Csak azért nem tudom tolni Gamepaddal mert habár minden ok de a Right Analog Sticket nem veszi a játék igy nem tudok vele célozni
Shep
Ja amúgy grafikát meg a fos irányítást kivéve lazán üti az 5-öt.

Shep
Mivel tudok két pisztolyra váltani, mert alul látom a kis ikont, úgyhogy gondolom akkor lehet.

Elég komoly torokjob!
Az elõbb toltam egy chapter 4 restartot, de ugyanaz...
Idegesítõ! Utóbbi idõben elég sok game félbemaradt mert 3 óra után unalmas és szar... Talán 10 éve toltam utoljára RE-t még ps1-en, igazából ettõl is azt vártam, hogy max 3 óra és unni fogom, erre meglepõen laza 8 óra játék után egyre jobban tetszik és lássanak csodát, kiszopat egy ilyen bugshit...

Hááát... Kell vagy 3 nap, hogy erõt vegyek magamon és újrakezdjem az elejétõl.
Myselor
nemrég végeztünk a Jake és Sherry kampánnyal,hát az valami hihetetlenül jó és izgalmas volt.nekünk nagyon bejött az egész,a karakterek is.most a Leon és Hellena storyt kezdtük el,gondolom ez hoszabb lesz jóval mint a másik.kár hogy az olyan kis rövidke volt.steam szerint 9-10óra alatt értünk a végére,végülis akkor nem tudom mennyi volt,itt olyan 5 órát írtak :)
Jaka923
Ez a bug nálam is elõjött és még rengeteg más embernek is. Restart után megoldódott a dolog.

Prince23
Hát online coopra senki se csatlakozott be hozzám. érdeeks. már összevissza állítóm ezeekt :S

Seth
Hát ez megint valami hiba lesz,mert ott nincs semmi QTE vagy idõre menõ dolog,amit el lehetne hibázni

PSN ID.: Beegabor

Leon/chapter 4/track Ada Wong.

Adát üldözzük egy hangárban, majd Chris és társa megjelenik és sarokba szorítjuk együtt Adát.
Itt lemegy egy kb 2 perces videó, majd videó végén MISSION FAILED...

WTF???
/extremezone/

Valaki valami ötlet?
TBTPumpa
Legalább Adát jól eltalálták most! Eszméletlen szexi lett ebben a bõrnaciban! <#ravasz1>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Seth
Csak coop alapú sztori van :) Mindenképp veled megy a partner, csak a gép irányítja. Szóval indítsd úgy ahogy eddig

Prince23
Most azok a haverjaim offlineok, akikkel tolhatnám. De akkor hogy kell beállítani az Objektzívát? coop alapú sztorit akarok. vagy ne nyúljak semmihez sem. legyen minden Any-n?

Myselor
ha story coopot akarsz tolni,csak privátra vagy localra kell állítani és online semmi mást nem kell basztatni,ha barátot akarsz invelni ott van az invite friends,ennyi:)
Pont most játszottam a Resident Evil 5-tel. Vannak különbségek. DX10-ben azért elég szép látványt tud nyújtani és akkor nem említettem a grafikai kinézetet, ami a Gears of War-ban is van. Annyi a baj vele, hogy anno agyonjátszottam. Majd pár év múlva...
Prince23
Ha sztori coopot akarok tolni akkor be kell állítsam a Storry fun-ra? az nem mindegy melyiken van az Objektíva?

egyébként ritka pocsék játék, ezt nem gyõzöm hangsúlyozni. Mi történhetett Capcoméknál, hogy butitották a grafikát??? resi 5 alap látványban

Seth
A Jake és az Ada kampány nagyjából 5-5 órás, ezek a legrövidebbek

Jaka923
Az Ada kampány kb fele olyan hosszú, mint a másik három. Ez így sem semmi, mivel ilyen lineáris játékmenettel rendelkezõ játéknak a 25-30 órás játékidõ brutálisan sok.

Maxtreme
Am ADA kampánya is kb ilyen hosszúságú mint a többi?
Mert akkor az nem semmi. :)

Myselor
azért a Jake és Sherry-s kampány se egyszerû.vannak szopatós részek,élvezzük rendesen xd am eléggé visszahozza a régi részek hangulatát annyiból hogy az ammoval finoman kell bánni :D nem sok van de mondjuk hp-se az elején volt még több,már épphogy,normalon am
Maxtreme
..és ráadásul még utána is van ilyen rész.
Ez szám szerint a harmadik, aminél csak "kicsit" durrant el az agyam.

Maxtreme
Nem, annál SOKKAL rosszabb.

Prince23
Ez QTE?

Maxtreme
nem, több sotot nem csinálok. Elég bõven amit raktam eddig :)

Maxtreme
A gránátvetõhöz milyen billentyûvel (v melyik x360 joy-os gombbal) lehet használni az alternatív lõszereket? Erre az istenért nem tudtam rájönni eddig.

CalebJoe
Gondolom jönnek a Sherry-s shotok majd ha viszed a Jake-es kampányt.<#nevetes1>
Maxtreme
sikerült, 3 halállal.
Hát aki ezt a részt megcsinálja billentyûzettel, (úgy hol nem hal meg minimum 30x) annak maximum respect.

Maxtreme
Most azzal próbálkozom, remélem nagyobb szerencsével.

Seth
Hát ilyenkor jó az analóg kar :D Billentyûzettel nem tudsz 360 fokban rendesen mozogni.

Maxtreme
Kíváncsi leszek Chris kampányának a végét (amikor menekülni kell a..) hány halállal csinálja meg. Én most állok neki 26x..
Ilyen egy elbaszott kamerakezelést + irányíthatóságot még nem láttam.
A legszebb hogy van mikor a kamerát itt is néha a gép irányítja, és szinte tuti hogy elveszíted a lendületet és akkor vége. 1x hibázol, meghalsz.

Myselor
srácok nem tudom singlében milyen a játék de coopban nagyon állatxd és nehéz nem egyszerû
Shep
De nem úgy, hanem ,hogy még nincs unlockolva.

wesker24
Na ezt jól megmondtam :D

És ha meg tudod venni akart lenni