2398
Resident Evil 6

• wesker24
    Warez verzió eleve bugos csináld ujra hátha jó lesz.
  • johny85
    minek adnak ki bugos gamet ,mindig ez van f..om
  • johny85
    először meg volt csak kiléptem azóta nincs kutya xd
  • Seth
    Egyik kutyánál kéne lennie,amelyik rádijeszt a házban
  • johny85
    a temetőnél nincs meg a kulcs,elöször meglett.
    Ilyenkor mi vaN?
  • redcapsinger
    Sziasztok! Eredeti gémem van, és hát nekem is sikerült belefutnom eddig a két nagy bugba, a track Ada-snál a 4. chapterben (mindig meghalok a videó után), meg az 5.-ben a liftes cutscene után a végtelen please wait..., Leonos küldik), és a Restart se segített. Végül is a chapter választó menüben a 4-est tudtam folytatni, az 5-ösnél viszont kimaradt az a chapter rész a bug miatt, de legalább jutyúbon meglestem, viszont a végebossharcot már tudtam játszani. Amúgy Online-ban nyomom.

Szóval két kérdésem lenne:

1. Valaki vitte már végig a további karakterekkel (Chris, Jake, Ada)? Azokban a Chapterekben is vannak ilyen szörnyű bugok? Egy külföldi fórumban még említettek egy szintén beragadó Ada-s bugot is...

2. A campaignben amikor kezdenék egy játékot, ahol ki lehet választani, hogy Online, Offline, Don' Allow, meg ilyenek, az Objectives-nál mi a különbség a között, hogy pl. Playing For Fun, Serius Player Only, stb. lehetőségeket választom?

Előre is köszi a válaszokat!
  • Solid Snake
    Ha végig vitted, összefoglalót majd írjál
  • Maxtreme
    Dzsék' kampánya is befejezve.
    Leszámítva a tankos szívást talán ez volt a legjobb.
  • Maxtreme
    Igen. Viszont most újraindítottam a játékot, és elsőre sikerül.. szal ja bug volt.
    Most már szerintem (de nem biztos) végignyomom ezt az izét ha eddig elvittem, utána viszont soha ne lássam többé a gépemen.
  • Solid Snake
    Run Forrest, run
  • wesker24
    Hát akkor lehet megint beleszaladtál egy durva Bugba .
  • CalebJoe
    próbáltad úgy hogy előbb gyorsan nyomkodod utána meg nyomva tartod persze mindezt kurva gyorsan
  • Maxtreme

ás a halál előtt 1 másodperccel kapom meg az irányítási lehetőséget.
    Tökéletesen mindegy hogy mit és hogyan nyomok, mindig ez a végeredmény.
  • Maxtreme
    de nem az a baj.. Mindjárt mutatom hogy mi.
  • wesker24
    Na ugye hogy van mindenre megoldás Myselor profi ö már csak tudja :D
  • Myselor
    ne szaladj oda szemből az ajtóhoz,oldalrol közelítsd meg:D
  • CalebJoe
    de legalább változatos lett
  • wesker24
    Hát jah ott elég sokat tököltem mig haver lekötötte a cápát :D
  • CalebJoe
    jaj az az úszás istenem mintha egy helyben úszna elég vicces néhol az animáció
  • Maxtreme
    AZt csinálom, de a cutscene után szinte rögtön meghalok.
  • wesker24
    Mint már mondtam én a resi 5-öt is Gamepaddal vittem végig itt se lesz másképp már a resi 5-öt se tudtam végigvinni billel pláne itt amikor az irányitása elég nehezen szokható.

Én ugyanígy voltam a cápás résznél nem tellett bele 10 sec már halott is voltam nem tudtam mit kell csinálni azt rájöttem.

Szerintem ott is valamit tuti kell csinálni hanem COOp-ban nyomod akkor egyszerűen az AI béna :D
  • CalebJoe
    elsőnek engem is elütött pedig csak nyomni kell a futást utána meg elfordulni jobbra
  • Maxtreme
    Na és a tankos résznél wtf baszki? a cutscene után 1-2 másodperccel kivasal mint a szart.
    Hiába nyomom a futást vagy bármit. (gamepaddal is próbáltam.
    Na jó, ebből most már tényleg uninstall lesz, elegem van ebből a szarból.
    Én azt szeretem ha egy játék szórakoztat, nem azt ha egy kínszenvedés.
  • Seth
    Jah,alapból nyitva van. Pedig sokkal jobb volt,mikor vele mentél utoljára,sokminden kiderült ami előzőleg nem volt tiszta
  • wesker24
    Nekem semmi bajom nem volt vele a Resi 5 -öt 3x-szor is végigvittem gamepaddal ! :D

Vagy a gamepad vagy továbbra is szenvedsz a bill-el :D
  • Hoz_Hun
    Miért, mostmár egyből nyitva van Ada kampánya? Nekem csak akkor nyílt ki mikor mind a három előzőt végigvittem.
  • Maxtreme
    Azzal meg célozni nem szeretek, és nem is tudok olyan jól mint egér+bill kombóval.

Megjegyzem egyébként ezek a részek amiket említettem kontrolerrel sem épp egyszerűek.
  • jarlaxxe
    Nekem már megvolt.
  • wesker24
    Játszd X360 Controller-el ennyi nem billel szarakodj !
  • Maxtreme
    Jake-el a hószános rész irtó "élvezetesre" sikerült, a remek kezelhetőség miatt a a hószános rész, ami alig reagál az irányokra.
    Egyre jobban hajlok afelé hogy megkeresem az uninstall.exe file-t.
  • TBTPumpa
    Felőlem lehet ő a következő rész főszereplője, de a többieket is hozzák vissza, főleg Adát!
  • Shep
    Nem rossz ez a Chris kampány sem :)
  • jarlaxxe
    Bannolhatnát már magad a videóidal együtt.
  • kirpill75
  • Prince23
    Tekintve a mai Cod alapú, játékidejű (pl. Crysis 2-3) játékokat... jah.
  • Shep
    Hát azért nem gyenge, hogy 1 karakter történet szála simán megfelelne egy önálló játéknak is. Mondjuk Simmons a végére azért kissé unalmassá vált a sok 'van másik' -kal :)
  • Shep
    Hát nekem nem vált ez a szar sehogy két pisztolyra.
  • Seth
    Biztos csak erős a sodrás :)
  • Shep
    Ja, tegnap elfelejtettem írni, hogy Leon biztos sokat gyakorolta az egy helyben gyorsúszást, mert igen jól megy neki :D
  • Seth
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Azt azért kapod Ada kampánya után,mert normál esetben Ada is csak az előző 3 teljesítése után nyílt volna meg(később egy patch-ban javították,hogy kezdetektől elérhető legyen,amit nagy hülyeségnek tartok), tehát ő lett volna a végső kampány, és ezért láthattad amolyan cliffhanger-ként, mi történt a jófiú Jake-kel ,ott segít ahol baj van(már egy alma is elég neki fizettségként,nemhogy 50 milla), nyilván ő lesz a köv. rész főszereplője