Resident Evil 6

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wesker24
Szerinted az a rengeteg lehetöség miért van Online-ban ?

Ott szinte mindent beállithatsz hogy senki nem jöhet be hozzád ha akarod !

Ennyi átállitod hogy Don't allow és kész !
DarkSector
Csak multi végett veszel eredetit?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Pontosan a gép jobb mint egy idegen idióta. Gép is baj hogy ott van, de jobban segít és csinálja amit kell.
Coop csak akkor jó ha beszéltek egymással.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

wesker24
Hát ez elég baj ha egyszer már megvettem a játékot minek játszal vele Offline Offline-on oylan játszani mintha warezt nyomnám ennyi !
Laza
Mondjuk egy pillanatra megnyomod a Q-t, és megjelenik egy percre a HP a sarokban. Én is úgy nézem meg.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

DarkSector
Nem.
Attól félek hogy bejön ismeretlen tulok, és az már nem móka...

A másik hogy ha coop-ozni szeretnék, vagy multit, a RE-t messze elkerülném, mert ez már sem single-be sem multiban nem jó...
Ez egy single játék lenne eredetileg, ha csak coop-multi lenne le se warezoltam volna, inkább megvettem volna mondjuk az Army 3-at.

wesker24
Ha te Ofline szeretnél játszani akkor se leszel egyedül mert ugyanott van a gépi társad !
Fpocok
Lehet valaki antoszociális és nem akaro online lenni. Vagy épp nem megy a net és offline játszik.

Parasite Eve 2, best game EVER!

wesker24
Megnézem neked most már mi van Offline-ban játszunk csak azt nem értem mi értelme Offline-ba játszani ?
DarkSector
Végülis ja.
Az elõbb azt mondtad hogy ha megveszem eredetibe, offline ugyanúgy nem lehet váltani, vagyis ez nem a wareznak szopás, tökmindegy mit lehet ha én OFFLINE egyedül szeretnék menni...vagyis szarul van megoldva.

wesker24
Csak azt nem értem miért akarsz te Offline-ba játszani ha egyszer meg lenne eredetibe ? Talán félsz attól hogy levadásznak vagy mi ?

Azt is simán ki lehet kapcsolni 😄
Fpocok
De ez nem a warez miatt van. Ha eredeti lenne és offline játszanék, akkor is ilyen lenne?

wesker24
Ez miért lenne baj aki warez verzióval játszik az csak szivjon vele hogy mindent a szájába rág a játék hogy mi hol merre ! Ennyi !
DarkSector
És akkor most ez mit bizonyít? 😊

Ha ezt a retket megveszem 5-8ezerért, kikapcsolhatok egy hud-ot?
Ez valóban szuper, csak az a kérdés, ha megveszem és offline szeretnék nyomulni?

Na igen, ezért nem érdekel mi van Online.

wesker24
Ha egyszer eredeti akkor minek játszak Offline-ba he ? Ha Offline-ba szinte semmit se tudsz változtatni
DarkSector
Mondjuk engem nem hat meg, mert ez csak a jéghegy csúcsa, nem ez a fõ baj, de látszik hová jutottak.

wesker24
Szerinted miért warez-be verzióban szinte minden be van kapcsolva minden elérhetõ ÉN Online azt kapcsolok be magamnak amit csak akarok vagyis szinte semmit se ! 😄
DarkSector
"Ez van ha warez verzióval játszotok"

Ez akkor van barátom, ha egy játék szar.

Köze nincs hogy eredeti vagy sem.
Offline-ba is ki lehet szedni az eredetinél?
Nem?
Vagyis mindkettõ ugyanaz, aki nem akar coopozni, szopjon?

wesker24
Igen van de az csak Online-ban van ha Offlien játszol megszivtad ! xD
wesker24
Ugye Offline-ba játszol mi ? Mert ha Offline játszol akkor szopacs ez van fogadd el mert ha Online vagy te magad állítod be hogy mit akarsz látni a HUD-ból 😄

Ez van ha warez verzióval játszotok nálam szinte semmi sincs a képernyõn Leon Inventoryját kivéve jobb oldalt alul !
DarkSector
Ez a gond, bazze, írom már 2x-ra.

Ne mutasson semmit, ...van olyan beállítás hogy semmit ne mutasson?
Meg az is poén hogy miért van bekapcsolva alapból?

Maxtreme
hát bazdmeg Chris-el a
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

helikopteres rész, amikor üldöz és a hajók között kell ugrálni, kb a legalja.
Nem elég hogy istentelenül kezelhetetlen és szar az irányíthatóság, de egy ponton mindig meghalok, és tökmindegy hogy gyorsan vagy lassan futok, mindig beleesek a vízbe.
Ha eddig 15x nem kezdtem újból akkor egyszer sem.

Jó hogy az ember az adott pályán 1x nem hal meg, és akkor a végén készakarva ilyenekkel szopatja a program.
A másik amit nagyon szeretek, hogy sokszor elveszi tõled a kamera irányítását a játék, másodpercekre. Nos ez akkor tud nagyon korrekt lenni mikor épp gránátot dobnál, vagy lõnek rád 1000-el.
Arról már nem is beszélve hogy van mikor az átvezetõ után úgy basz be az adott helyszínre, hogy lõnek rád, és 1-2 életkockád mindenképp lemegy, bármit csinálsz.

wesker24
Hát nálam semmi ilyesmi sincsen !

Egyedül csak az mutassa hogy hány méterre van az Objective nem ártana beállítani most már tényleg az Objectives menut-t mit akartok látni hogy mutasson a képernyõn 😄

Ezek a válasz lehetõségek vannak 😄

Playing For Fun
Serious Player Only
Here Just for the Story
Only for Emblems
Only for Medals
Fpocok
De nem a Qról beszélek. Azt sosem használom.

DarkSector
Pedig télleg mutatja egy fehér ikon a célpontokat meg hogy hány méterre vagy tõle. Elég gáz.

wesker24
Érdekes nekem nem mutassa hogy merre kell menni csak akkor ha lenyomom a Q-t de azt meg minek ?

Érdemes lenne beállítani az Objectives-t is ám hogy pontosan miket is mutasson amikor indítanád a játékot 😄
DarkSector
Nem a nyílra érti, hanem arra a fehér kis szar ikonra.

Prince23
ne használd a Q-t. és akkor nem tudod hova kell menni

Fpocok
Hud maradhat. Csak az kéne, hogy ne mutassa, hova kell menni. Csak nem nagyon láttam oylat, hogy csak AZT kikapcsolni.

A Hudot is be lehet állítani. Nekem folyamatosan mutatja jobb oldalt egy ferde hud az állapotomat meg a többi infót. Régebben nekem is csak egy billentyú megnyomására jött elõ de most állandóan látszik. Babrálni kell a beállításokkal. Ha mást nem akkor egyenként kipróbálsz mindent.
DarkSector
Tudtommal nem, bár a régi részeknél nem ez volt, sokszor rábasztam befújtam véletlen a sprét, úgy hogy majd kicsattantam az egészségtõl.

Fpocok
Nem a töltény a gond, hanem hogy nem tudom mennyi a hpm. Bár örülnék, ha valaki válaszolna erre: Ha maxon van hp, akkor nem tudok bevenni még rá gyógyító cuccot... tehát akkor nem engedi, ugye? Mert akkor nincs akkora gáz.

A multi része se rossz, mulatságos zombiként hajkurászni Leonékat. A kutyának viszont nehéz az irányítása.
Maxtreme
Köszi de ugyanezt használtam 😊(volna)

DarkSector
Nekem mind1...ezt jól látod. 😊
Légy kemény, számold fejben a töltényeket.

Fpocok
De... de...
Mindegy.

DarkSector
Találd ki, úgy ahogy azt hogy merre kell menni. 😄

Fpocok
kIKAPCSOLTAM a hudot, hogy ne mutassa, merre kell menni. Most hogy a büdös faszba tudom, hogy mennyi hpm van? SEHOL NEM LÁTOM ÍGY. ENNEK NINCS ÉRTELME ÁÁÁÁÁÁ

19 resi részt kijátszottam, így alapból veteránnal kezdem vagy nehezebbel. Így már spórolni kell a lõszerrel.
Laza
Reménykedtem? 😊 Mondjuk pillanatnyi zavara volt a játéknak, most kezdtem a rendes kampányt 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Mármint mit? 😊 Már ki is kapcsoltam 😊

Fpocok
Még csak msot jöttél rá?

Hát mivel veterán játékos vagy, így azt kéne beállítanod 😄
Laza
Közben megtaláltam, más néven volt, mint kerestem, de meglett 😊

Ugyan csak 15 perce kezdtem el, de mikor kivágtak a sok zombi közé, és megláttam, hogy konkrétan MINDEN típusú fegyverbõl van nálam, rádöbbentem ... ez így már tényleg nem ReEvil ........

Hogy lehet teljesen New Gamet kezdeni, tehát mikor teljesen nulláról akarok kezdeni mindent? Lehet valahol mentést törölni?
Ki lehet kapcsolni a képernyõ beállításokban. Legalábbis azt a kis ajtó ikont.
Laza
Vakker, a menüben nem látom hogy ki lehetne kapcsolni a lebegõ markereket ... basszus, nekem ne mutassa már a játék falakon keresztül, mint egy nyomoréknak, hogy merre kell menni ... JÁTSZANI szeretnék!!! 😊

Még egy Skírimben sem fogadom el, ahol a térképen meg lehet nézni hova kell menni ... ott is alapból kiiktattam az iránytûvel együtt.
De itt? Na meg az a Q betû, hogy merre kell menni ..... Ezek komolyan a agyrokkantaknak valók 😊

Egyszerre csak 3 skillt tok használni, vagy lehet bõvíteni is ezt a hármat?
Shep
A 2. menüben extra content vagy mi a fene alatt.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

wesker24
Fömenû Play Campaign és ahol ott van hogy Continue vagy abban a menü sorban kell lennie vagy inditsd el a játékot ahogy szoktad és elöbb utóbb ott lesz hogy Skills na ott venni skilleket !