Resident Evil 6

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wesker24
Hát gyûjtögesd a pontokat és meg hat tudod venni akkor már nincs gond !

Én csak a Chapter 1 után kaptam 17100 pontot !
Shep
Olyat még nem tudok asszem. Jó, hogy elkölthetem de mit érek vele ha nincs mit kilõni 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

wesker24
A sakkfigurák a skillpontok azokat bármikor elköltheted !

Egyébként ajánlom figyelmedbe azta skillt ami megnöveli az ammo és a növények Drop esélyét fejleszd ki és máris nem lesz gondod az AMMo-val és a Növény Drop-al.

Shep
Mekkora szar már, hogy állandóan csak a hülye sakkfigurákat találom, lõszer meg zöld dudva alig, ráadásul gyógyítás is szinte hülyeség, úgyis leveri 2 ütéssel az életerõt a legutolsó szar zombi is. Csillés résznél az meg mekkora volt vicc már ,hogy egy lehajolásba belehibáztam és utána mindig akkor tért észhez mikor pont jött az újabb akadály amibe ennek köszönhetõen pont bele is verte magát. Profi munka ez is. Az a baj a játékkal, hogy nem annyira szar ,hogy félbehagyjam, mert az átvezetõk, meg úgy maga a világ és a helyszínek nem rosszak, meg a történet is kezd alakulni de ez a rengeteg hiba amiknek nagy része a hullaszar irányításból adódik teljesen tönkre vágják az élményt. A fegyver váltás is mi már, most, hogy már van vagy 4 fegyverem, mire sikerül nem túlgörgetni a keresett fegyveren legalább 1x tuti megharapnak ha sokan vannak. Gránát dobás is, egy vicc. Szerintem ezek direkt agyaltak legalább 1 hétig azon, hogy hogyan kellene totál használhatatlan menüt és irányítást készíteni a játékhoz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Maxtreme
Ugye azért az világos (mint írtam) hogy én Chris kampányáról beszélek, Leon-éval már végeztem..

Ez hülyeség, valszeg nálad van a hiba. Én már rég az utasszállító repülõn ölöm a zombikat mikor a csomagtérben a katedrálisból jól ismert nyamvadék elgázosítja a terepet. Az pedig jóval azután van.
DarkSector
Végülis igen, nem tragédia, de ha már hud-ie, ki-be on-off, szétbonthatták volna ezért.
De nem is a szétbontás a kérdéses, hanem azon gondolkodtam hogy minek a kis fehér távolságjelzõ? Hiszen azért ebben a részben nehéz eltévedni még ha kikapcsolom a monitort akkor is végig tudnék menni.

Érdekes összefüggés hogy a filmeknél is lejtõre szaladtak a rendezõk, az uccsó RE film pocsék volt.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Laza
Akkor sem kell szerintem. Nem olyan nagy szám megnyomni a gombot, és akkor is kint marad egy ideig. Mindig legyél feltolva maxra, és akkor nics gond. Mindig kombináld a füveket, mert mint régen, most is többet tudsz akkor tölteni és helló. Egyébként már ebben is segítõbb a játék, mert konkrétan látod, hogy mennyi életed van, nem csak a szívverésed ... szóval egyáltalán nincs ok panaszra ... ingyen meg fõleg, kibírod 😄 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Maxtreme
Ahh sikerült túlesnem rajt, teljesen véletlenül..
De hogy ez a rész mekkora egy rakás fos volt baszki. Nem csak amiatt amit írtam, hanem az egészt megvalósítás is.

DarkSector
"A ReEvilekben mikor pakolták ki neked a státuszt a képernyõre? "

A régiekben egyszer sem, pont ez a lényeg.

én nem mondtam hogy ez baj, ellenben itt a játékmenet is más mint a régiekben, gameplay alatt kell váltogatni a cuccokat, mert annyira hypergyors a játékmenet, hogy még a menüben sem hagynak nyugton.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Akkor ne olvasd el a hsz-aimat.

Amúgy engem is irritál sokminden.
És akkor ?

DarkSector
Már rég abbahagytam volna, ahogy az ORC-t az elsõ 10 perc után, csak sokan irogatták hogy nézzem meg végig meg Leon-t.

Laza
Mirõl beszélsz barátom? A ReEvilekben mikor pakolták ki neked a státuszt a képernyõre? Na, a hasonló bugyuta igények miatt olyan ez a játék is, mint a többi mai fos.

Mindig a menüben kellett megnézni az állapotod, egyébként pedig a karakter mozgása is árulkodott róla, úgy mint itt is ... a bicegés, pirosodó képernyõ, stb. Még így is könnyítettek a dolgon, mert elõ lehet hozni a képernyõre a Q megnyomásával.

Mi a szért nem elég??

Én most ugyan még idõ hiányában csak a Leonnal a csatornába mentem le most, de eddig mindenkit melee öltem, végig, és mindig tudtam milyen állapotom van, pedig így nem egyszer sebeztek meg ... pl a szûk folyosós részen ... ott aztán pirosodott a képernyõ rendesen 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Jaka923
Érj is minél hamarabb a végére, mert már unalmas az állandó fröcsögésedet olvasgatni. Egy dolog nem tetszik neked ebben a játékban, de azért csak játszol vele. Mást se látni itt, csak a te problémáidat, hogy így szar ez, úgy szar az. Ne játssz vele, aztán minden szép és jó lesz. Akik meg értelmesen akarnak beszélgetni a játékról, azokat meg nem zavarja itt a pocskondiázásaid tömkelege.

wesker24
Hát én jelenleg Chapter 2-ben vagyok majd irok hogy nálam tovább ment-e a játék !
DarkSector
Ja értem.
Trainer nem segít?

wesker24
Na akkor ugy látszik ez tényleg warez hiba ! 😄
Maxtreme
hát neten olvasom, hogy nem egyedi a probléma. (eredetivel rendelkezõk is szopnak itt)

DarkSector
Sokszor írtam, csak mindig más ficsõrre.

wesker24
Felesleges leírnod hogy szar mert már 70 millió 7-szer leírtad ugyanazt !

Már kezd unalmas lenni hogy szerinted mindent szarul csináltak meg benne !
DarkSector
és akkor ott még senki nem ment tovább?

DarkSector
Eddig is értettük, nemtudom miért kell lovagolni rajta, lett mondva hogy ez rendben de a kurva q-t kell nyomogatni, ezért kellett volna olyan hogy csak a célpontot ne mutassa.

Maxtreme
Amúgy az senkienk nem tûnt fel (vagy még nem jutottatok el odáig) hogy a PC-s verzióban van egy óriási bug chapter 3-nál
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
az autós üldözés közben? Egyszerûen megbolondul az irányítás, a kamera, az emberke meg egyfolytában lõ mint az õrült anélkül, hogy megnyomnánk bármit is a klaviatúrán)

Emiatt nem is lehet továbbvinni.

DarkSector
Mondom nekem nem baj, az sem ha így marad, leszarom, engem nem tud izgatni.
Csak mondtam hogy szarul csinálták meg,

Mégppedig azért nem izgat, egyrészt mert nem fizettem érte, másrészt meg maga a játék szar, vagyis ez csak hab a tortán...meg sem lepõdök.

Simán megjegyeztem hogy szarul van megcsinálva, végigtolom így.
Legalább hamarabb vége lesz. 😊

wesker24
Végre valaki elmagyarázta nekik ! Köszi <#worship>
Laza
Hátha így egyértelmû annak aki nem érti 😊

Offline játék!

Be van kapcsolva az ingame HUD:

Itt kikapcsolod:

Utána nincs ott a lebegõ marker:

Ha ezután megynomod a Q-t egy pillanatra egyszer:

wesker24
Az meg már a te bajod ! 😄
wesker24
Finally ! 😄
DarkSector
Oks, de énnekem ha 8-10 dög ugrik a nyakamba a faxom nyomkodja még pluszban a q-t...vagyis részleges megoldás de ettõl még szar.

Fpocok
Kikapcsolom hudot. Nincs fehér szar... és Qval tényleg bejön a hp csík. Nekem így megfelel.

Parasite Eve 2, best game EVER!

DarkSector
Figy, lehet olyat hogy marad a hud csak az a kis fehér odavert férfi váladék tûnjön le?????????????

DarkSector
Bazze most nem dlc-rõl van szó, ez egy alap funkció a játékban, ez olyan mintha eredetibe tudnál lõni a warezba meg nem.

Fpocok
NA! Ez így jó!

wesker24
Én is ezt magyarázom már nekik mióta hogy nálam sincs ilyen ! 😄
wesker24
A Saint Row 3 warezben az összes DLC elérhetõ volt mig az eredetiben 0 semmi nem volt elérhetõ !

Laza
Nincs, azt kikapcsoltam (ingame HUD, vagy mi a nyavalya kikapcsolva).
Tök üres a képernyõ, csak akkor ugrik fel kizárólag a jobb alsó sarokba a státusz képernyõ, ha megnyomom pillanatra a Q-t.

wesker24
Hát akkor igy járt mivel Offline nem tudja testre szabni ha kiváncsi az életerejére nyomja le a Q-t és ennyi !

wesker24
Vegyük a Saint Row 3-at warez verzióban minden elérhetõ volt még azok a fejlesztések is amit csak 50 -es szinten érhetnél csak el !

Warez verzióban már az összes DLC megvolt mig az eredetiben a nulláról kezdtél mindent !
DarkSector
Bazz ezt mondta pocok, hogy kikapcsolta a warezba, de akkor meg az életerõt nem látja...

wesker24
Persze hogy nincs mert ott te magad állithatod be hogy mit mutasson a játék !

Ha lenyomom a Q-t akkor mutassa a HP-t mennyi életerõ van és mutassa hány méter van hátra a célhoz azt kész !
DarkSector
Azt mondtad a ONLINE-ban nincs.
Most akkor hogyan van? 😄

DarkSector
Persze Reloaded csapat tesz bele extra ficsöröket...

wesker24
Még szép hogy nincs ezt magyarázom már mióta te ! xD
DarkSector
Nincs egy fehér bizbaz hogy mutatja merre hány méter?

wesker24
Na ugye ez azért van mert Laza-nak is eredeti példánya van én szereztem neki fogd már fel hogy nálunk nem mutat semmit se a képernyõ ! 😄
DarkSector
Jó lesz akció közbe nyomogatni a q-t.

Laza
Offlineba nyomom (eredeti!). Nálam semmi sincs a képernyõn, de ha kíváncsi vagyok mennyi életerõm van, vagy a staminám mennyin áll, egy pillanatra megnyomom a Q-t és feljön 1-2 percre ... teljesen jó, mi ezzel a probléma??

DarkSector
Szuper. Sok értelme van akkor.

wesker24
nem csak azért hanem mindkettõért a single-ért is egyáltalán meg a multiért is !

Online-ban rengeteg szûrõ van hogy senki ne jöhessen be hozzád egyedül csak a haverod ha beszéltek egymással !
Fpocok
Valóban? Ezt nem tudtam.