2398
Resident Evil 6
-
#1837 Hát én a 4 kivételével minden billel játszottam. 5 neked milyen hosszú volt? -
#1836 Ezért is várom már hogy meghozzák Kinából az x360 controllerem :D -
#1835 Nem olvastam vissza, de ez ultra szexi videó nem úgy mint a többi :D -
#1834 Hát jah az irányítás elég pocsékra sikerült ahogy a Resi 5-ben is a resi 5-öt is gamepaddal vittem végig 3x-szor :D -
#1833 Hát én a csónakokon ugrálós résznek is nekifutottam vagy 10x ha nem többször, mert ott is természetesen beragadt, ha nem a móló szélébe akkor a 2 szöcskelábúba a végénél. -
#1832 Amugy már 70 millió 7-szer belinkelték előtted sőt már van aki végig is vitte a játékot XD -
#1831 Hát én a futós résznél levettem ézire de sajnos az sem segített, ugyanúgy ki van milliméterezve az egész. Ha nem lenne ennyire szar az irányítás simán be merném rakni a játékot a legjobb 10 akciójáték közé de ezzel a hulladék, idegesítő irányítással megölték az egészet. -
#1830 Csak kibaszott nehéz rész van a játékban a többi annyira nem vészes !
1. Chris amikor a Boss elöl menekülsz
2. jake amikor szintén a Boss elöl menekülsz -
#1829 Jaj de jó. -
#1828 -
#1827 Igen Maxtreme irta hogy Jake-nek is van egy nehéz része amikor menekülni kell a Boss elöl ! -
#1826 Easy ne röhögtess az Pussy-knak való :D Egy igazi Férfi Normalon játszik ! -
#1825 Amúgy jól sejtem ,hogy Jake kampányban lesz még káromkodás, meg hajtépés bőven? -
IXEMGabeo #1824 Van itt valaki, aki legalább easy szinten halál nélkül végig tudja tolni az egészet? Mármint úgy értem, hogy pl. legalább a Leon kampányt? -
#1823 Megcsináltam, de tuti többször haltam meg mint a Dark soulsban bármelyik bossnál, sőt lehet még ha az összes boss halált összeadom sincs annyi :) Mikor meg a vizes részen kell 3x megölni ott a végén már késsel szabdaltam, mert nem volt semmi lőszerem. Egyébként végül gamepaddal csináltam meg a futós részt, mert a karokat szerencsére azért rendesen kezelte. -
#1822 Az Én Gamepadomat se képes kezelni ugy hogy szerintem én is kihagyom ! -
#1821 Az a rész végigjátszhatatlan billel. Menj tovább 5-4-re. Én megkaptam az acsit így is, Chris campaign-re. :D
Mondjuk előtte, vagy 50x próbáltam, már trükköket is kitaláltam hozzá hogy én legyek az első. -
#1820 ugye mondtam. -
#1819 Eltakarodhatnak a retkes szar irányításukkal a japán törpék ahova gondolom. Chris menekülj a nagy tróger dög elől az 5. fejezetben történet. Billel egyszerűen képtelen vagyok normálisan futni azon a részen folyton kimegy a platform szélére ahol persze egyből be is ragad, a felugrás után meg már a kamerát is úgy forgatja ,hogy nem is látom a karaktert, hogy mégis merre fussak. Kontrollerem meg nem kezeli rendesen. Rohadjanak meg! -
#1818 Ada kampányára mikor mondtam hogy az?
Chrisnél és Jakenél a "menekülős" részek azok voltak, ezt most is fenntartom.
Egyébként azokat (és a bugokat) leszámítva jó volt ez, sőőt talán jobb mint az 5.
-
#1817 Nektek nem swappol a game? nekem elkezdett chris kampánya óta, és folyataosan csinálja...meg-megáll 2-3 sec-re a game. Mintha kifagyna.
Vsync off
Framrate: variable -
mester1987 #1816 Én szóltam, hogy csak óvatosan. -
#1815 Hát megcsináltam úgy, amikor még az elején a szörny körbezár minket: és itt, hagytam hogy sebezze Pierst le, tehát essen a földre. És ilyenkor löttem ezerrel a szörnyet, és elengedett minket. és több 10 m előnyt csináltam ezzel a trükkel, de ugyanott ugyanúgy keesek. Pedig hozzám nem ért a szörny
Ez mi már?
Chris - Chapter 5 - 5-3 rész
Ez eddig egy fostalicska. a kamerakezelés is! -
#1814 Bossfighnál Chrissel hogy kell elszaladni, futunk állat pedig, szinte hibátlanul. ?????, fú de felbaszott most ez a görény kiveri alulam a taljat -
mester1987 #1813 Mi az, mégse volt kínszenvedés? -
drinkalot #1812 Amúgy loptam - ergo kussolok! Csak nincs warez topik! -
drinkalot #1811 3. Jake - chapter 4
-
drinkalot #1810 Ma délelőtt "kivégezve"!
1. Leon - chapter 4 mission failed bug
2. Chris - chapter 1 nagyon buta, félbehagytam
3. Jake - chapter asszem episode 4 mission failed bug
4. Ada - chapter 1 - episode 3!!!!!! mission failed bug
amúgy ilyet még nem csináltam 30 év alatt de most igen, Adánál a legyek ellepnek és 3(három), 3 másodperc alatt zabálják le a full életed. A legyek Bé+...... Törlés-lomtár ürítése
Amúgy kár érte.... -
#1809 Kivégezve.
A többihez viszonyítva ADA kampánya igencsak könnyű volt, de ettől függetlenül tetszett. -
#1808 7.0/10 PC teszt -
mike01010101 #1807 Szerintem az új generációs RE játékok közül (mondjuk a 4,5, ORC, 6 ) ez a legjobb. Az irányítás furcsa kicsit, de egyébként jó. Nekem főleg a Leon kampány jön be.
OFF:
Egyébként nem értem, hogy ha PC-re kiadnak egy játékot, - ez nem csak RE-re vonatkozik - miért nem tudják bill+egérre optimalizálni. Én pl azért pc-n és nem konzolon játszok, mert nem szeretem a kontrollert. Láttunk már pár játékot ami bebizonyított, hogy meg lehet csinálni jól, de a java része gáz. -
johny85 #1806 Tudna adni valaki mentés az 1ep után,2 ep programhibás!! -
#1805 Nme olyan rossz játék ez, Igaz meg lehetett volna csinálni jobbra is de azt hittem gázabb mint amit itt olvastam róla
[img=http://www.kephost.com/thumb/2013/3/26/a1_2013_3_26_dm5aclm3ws_tn.jpg]
[img=http://www.kephost.com/thumb/2013/3/26/a1_2013_3_26_b1jkr270uj_tn.jpg]
[img=http://www.kephost.com/thumb/2013/3/26/a1_2013_3_26_6plb29ft6n_tn.jpg]
[img=http://www.kephost.com/thumb/2013/3/26/a1_2013_3_26_dmj57nxkfd_tn.jpg]
[img=http://www.kephost.com/thumb/2013/3/26/a1_2013_3_26_3x2luzkhc6_tn.jpg]
-
#1804 hehe még ez az ADA-s fejezet adja a legjobban vissza a régi RE hangulatot. Itt is elég sok az ellene, de legalább vannak megoldandó puzzle-ök :)
Amik amúgy nem nehezek, de mégis valami. -
#1803 Hát pedig ez van csak akkor ment ha a Tutorialt megcsinálod. -
wattafaka #1802 de ez most komoly? hogy addig nem tudok ctrl+alt+delete-n kívül mással kilépni, amíg nincs meg az első save? :D
kicsit azért ez vicc, ha valaki csak hirtelen azért indítja el, hogy megy-e -
#1801 játsz tovább ! :D majd késöbb ment. -
wattafaka #1800 sziasztok. hogy lehet ebből a játékból kilépni?... -
johny85 #1799 vannak gondok,na -
johny85 #1798 már megtettem úgy se jó