Resident Evil 6

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tegnap írtam. RELOADED Crack! Másnál müxik.
DarkSector
Mondjuk biztos technikai okokból, de nem értem minek a checkpoint, ha nem is onnan folytatja a játék?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Shep
Fs-ben annyira nem zavart.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Persze.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
De, csak nem szeretem. :)

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Shep
Jól van úgy látom neked sem esett le a szarkazmus.

DarkSector
Milyen W+Space? kell awsd, mikor oldalazni kell sprint közben a W nem elég, tuod kell A-D is, balra-jobbra...

...meg az a futás, ha emlékszel a Future Soldierre, mintha ki akarna futni a képernyõbõl. Szóra sem érdemes.
DarkSector
Kinek népszerû ez konzolon? Szar mindenhol.

DarkSector
Ha egy amolyan filmszerû akciójátékról lenne szó nem lenne baj, de itt maga a játékmenet lenne a lényeg, ezért furi.

Shep
QTE-re legnagyobb vicc az volt, hogy ahhoz, hogy megfogd a csaj kezét V-t kell nyomni :D Kicsit átestek a ló túloldalára. Ettõl eltekintve nekem amúgy eddig tetszik a játék csak az irányítás ne lenne ilyen polipoknak megírt valami.

Solid Snake
Brightness levesz és kész is <#pias>
Jaka923
Mi a kényelmetlen a W + Space lenyomásában? Simán kézreáll.

Shep
Akkor már értem miért volt akkora siker a játék konzolokon is :D Na majd belövöm én az irányítást, de amúgy az is vicv, hogy behozod játék közben, hogy pl. belõdd a fényerõt de a játék azért közben megy és simán ki is nyírhatnak.

sok QTE + sok Cutscene + irányítás + mainstream hollywoodi elemek (amik jók voltak, míg nem süllyedt le Hollywood, de azért beletették)
Shep
Tegnap írtam. dll-eket + injector.ini -t a fõkönyvtárba a többit meg a Resourceba.

DarkSector
Ugyanilyen az irányítás konzolokon is.
Mondjuk a sprint, Space-el, és awsd az nekem is kényelmetlen.

DarkSector
Meg nem tetézni akarom a dolgokat, nekem SEMMI BAJOM a QTE-vel, de ami itt van nekem is sok egy kicsit.

Az elején miért kell 3x QTE hogy a kocsiban lát egy növényt és kivegye?
Papám.....<#szomoru2> Mindegy ez még nem is lenne akkora gond.

Shep
Talán meg kellett volna csinálni rendesen az irányítást, ha már kiadták PC-re, nem?

Shep
Ja hát addig még nem jutottam. Most mentem ki az udvarra.

Jaka923
A 24 óra? :D

wesker24
Nekem már letelt az 1 nap ! xD
És ez így is van. 1 nap kell a megszokásához :D
Jaka923
Kicsit szokni kell ezt az új rendszert, de 1 nap után már lazán fog menni a használata. Rohanás közben jobb klikkelj a becsúszáshoz. Skillt a fejezetek végén lehet venni, fel is ajánlja magától.

wesker24
Jah skillt csak akkor tudsz venni ha kilépsz a játékból de én egyenlõre gyûjtögetem õket késõbbre ha már elég sok lesz veszünk egy pár fincsi skillt!

A Sweet Fx-et meg leirhatnád hogy mit hova kell másolni mert nekem konkrátan el sem indul a játék ha bemásolom !
talán kontrollerrel kellene játszani és nem billel

Shep
ÚÚÚ hát jó retek szar az irányítás, 2-vel kell gurulni meg ilyenek. Tárgyhasználatot biztos lehetett volna még bonyolultabbra is csinálni :) Legalább a sweetfx mûködik és javít is a látványon elég szépen de hát ugye a low poly dolgokon az sem tud segíteni.
Becsúszni pl, hogy lehet? Ja skill-t meg csak akkor tudok venni ha kilépek a játékból?

Van olyan, hogy chat a hangoknál, amit le lehet halkítani 0-ra, de nem segít semmit.
Tudja valaki, hogyan lehet kikapcsolni a PC-s verzióban az in-game voice chat-et?
DarkSector
Jól tetted.

DarkSector
Ha társaság engem nem érdekel, mindenki gondol amit akar, nem személyeskedtem, a többi nincs tiltva.

DarkSector
"semmivel nem szarabb az Resi 5-nél a Resi 6 is ugyanolyan jó lett mint az 5 ennyi."

Neked.

TBTPumpa
+1

Elvileg 4-5 óra az övé. A többi kampány 10-11 óra körül van (nem együtt, hanem külön-külön). Legalább is a PC Guru ezt írta.
Ez így nagyon korrekt játékidõnek számít, csak kár, hogy a számomra egyik legszimpatikusabb karakter kampánya a legrövidebb. De még mindig jobb, mintha "kihagyták" volna.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Jaka923
Ha meglesz az is legalább 5-6 óra, már bõven jó. Sok más játéknak nincs ekkora játékideje mint itt a 4 kampány közül csak az egyiknek.

TBTPumpa
Tesztben olvastam, hogy övé lett a legrövidebb mind közül.
Kár, mert õ az egyetlen nõi karakter a játékban, aki tetszetõs! <#idiota>

wesker24
Ezt honnan veszed ? Játszottál vele majd kiderül :D

A resi 4-ben lévõ ADA kampány se volt ám rövid :D
TBTPumpa
Kár, hogy az Ada Wong-os kampány a legrövidebb... <#szomoru1>

Jaka923
Hihetetlenül hosszú játék, 10 órába telt mire végigértem a Leon kampányon, Veterán nehézségen. Csak maga a kampányok teljesítése nekem meglesz legalább 30 óra + a Mercenaries móddal is egy jó darabig elökörködök, az összes achievement feloldásáról nem is beszélve. Szóval mindent egybevetve cirka 70-80 órát biztos beleölök ebbe a remek játékba. Mi játszunk vele, a DarkSectorék meg csak fanyalogjanak :D

Már sokszor leírtad; mi nem tetszik, miért nem tetszik. Mint én anno a Black Ops II topikban. Ennyi.
Hagyjuk már ezt a fikázást, áldjon meg az istened már. Én is fikáztam már sokmindent, de nem ily mértékben. (Aliens: Colonial Marines)

De ha erre van idõd...majd csak megunja a társaság mondjuk.
wesker24
Az hogy nem kell virusirtó az a te bajod.

A resi 5 is jó volt meg a Resi 6 is jobb semmivel nem szarabb az Resi 5-nél a Resi 6 is ugyanolyan jó lett mint az 5 ennyi.

Az hogy a Resi 6 nem szebb mint az Resi 5 kit érdekel leszarom ha a játék élmény jó az meg hogy hangulat nincs az hülyeség szerinted nincs szerintem meg van ennyi.

Érdekes én végig toltam a Chapter 1-et és semmi gond nem volt a Pálya Design-al azért lenne szar mert nem olyan szép mint az 5-ben volt kit érdekel?

Rejtvény meg csak az elsõ 3 részben volt a többiben már nem ugy hogy ezt kár felhoznod hibának már se a 4-bens e az 5-ben se a mostaniban nem volt.

A Co-oP meg már az 5-ben is jó volt ha van inkább viszem haverral mint egy gépi társsal. És az miben zavar téged ga van egy társad érdekes a resi 5-ben ez nem zavart téged.
CalebJoe
ez a saját véleményem:)
wesker24
Leszarom mit mond Dark Sector neki nem tetszik kész ennyi de van akinek meg igenis tetszik azért mert egy embernek nem tetszik az nem a Capcom hibája hanem izlés kérdése ennyi !
CalebJoe
süllyed lefelé a Crapcom sajnos<#shakehead>
DarkSector
1. Ingyenes vírusírtó sem kell.

2. Nekem is alap tüzfal van.

3. NEM A RE5 A MÉRCE, MINT ÍRTAM 10X.
HANEM ANNYI HOGY A RE5 LEGALÁBB ETTÕL JOBB VOLT, HA EGY HALVÁNNYIT IS DE JOBB.
SZÓVAL NEM A RE5 A FASZA HANEM CSAK ANNYI HOGY EZ MÉG ATTÓL IS SZARABB LETT.

4. "Csak a környezet szebb az 5-ben?"
Ez nem elég?
Nekem sem számít a grafika, de itt max a látványt lehetne mérni, mert hangulat az nincs.

5. Pálya design szar, ha nem lenne az nem lenne ilyen faék, és nem mondanák hogy csúnya, hiszen a szép láûtvány lehet design is, nem csak shaderkupac.

6. Rejtvényt a régi részekben írtam hogy voltak.

7. Coop kit izgat egy RE-ben? Egy szóval nem mondtam hogy a Coop-ban nem haverral tolod, hanem egy géppel, csakhogy itt a single lenne e lényeg.

Solid Snake
<#pias>
Jó okés köszi a segítségeket.
Amit írtam azt próbáld meg. Mást nem tudok. Nálam már uninstall.
Na mindegy újrarakom aztán meglátom mi lesz.Igaz megfogom venni eredetiben is mert gyûjtöm a resi játékokat igaz csak a 4 meg az 5 van meg eredetiben de szeretem ha a polcon van meg eredetiben ezért ezt is megveszem de nem most és addig játszanék vele
Semmi eltérés nem lehet. Viszont kurva sok fájl van benne. Én letöredezettségmentesítettem azt a mappát. Nem tudom volt-e befolyása. De a Progra mData-n belül a Steam-be van a mentés (savedata.bin).