2398
Resident Evil 6
-
#1637 Csak azt nem értem miért akarsz te Offline-ba játszani ha egyszer meg lenne eredetibe ? Talán félsz attól hogy levadásznak vagy mi ?
Azt is simán ki lehet kapcsolni :D -
#1636 De ez nem a warez miatt van. Ha eredeti lenne és offline játszanék, akkor is ilyen lenne? -
#1635 Ez miért lenne baj aki warez verzióval játszik az csak szivjon vele hogy mindent a szájába rág a játék hogy mi hol merre ! Ennyi ! -
#1634 És akkor most ez mit bizonyít? :)
Ha ezt a retket megveszem 5-8ezerért, kikapcsolhatok egy hud-ot?
Ez valóban szuper, csak az a kérdés, ha megveszem és offline szeretnék nyomulni?
Na igen, ezért nem érdekel mi van Online. -
#1633 Ha egyszer eredeti akkor minek játszak Offline-ba he ? Ha Offline-ba szinte semmit se tudsz változtatni -
#1632 Mondjuk engem nem hat meg, mert ez csak a jéghegy csúcsa, nem ez a fő baj, de látszik hová jutottak. -
#1631 Szerinted miért warez-be verzióban szinte minden be van kapcsolva minden elérhető ÉN Online azt kapcsolok be magamnak amit csak akarok vagyis szinte semmit se ! :D -
#1630 "Ez van ha warez verzióval játszotok"
Ez akkor van barátom, ha egy játék szar.
Köze nincs hogy eredeti vagy sem.
Offline-ba is ki lehet szedni az eredetinél?
Nem?
Vagyis mindkettő ugyanaz, aki nem akar coopozni, szopjon? -
#1629 Igen van de az csak Online-ban van ha Offlien játszol megszivtad ! xD -
#1628 Ugye Offline-ba játszol mi ? Mert ha Offline játszol akkor szopacs ez van fogadd el mert ha Online vagy te magad állítod be hogy mit akarsz látni a HUD-ból :D
Ez van ha warez verzióval játszotok nálam szinte semmi sincs a képernyőn Leon Inventoryját kivéve jobb oldalt alul !
-
#1627 Ez a gond, bazze, írom már 2x-ra.
Ne mutasson semmit, ...van olyan beállítás hogy semmit ne mutasson?
Meg az is poén hogy miért van bekapcsolva alapból? -
#1626 hát bazdmeg Chris-el a
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
helikopteres rész, amikor üldöz és a hajók között kell ugrálni, kb a legalja.
Nem elég hogy istentelenül kezelhetetlen és szar az irányíthatóság, de egy ponton mindig meghalok, és tökmindegy hogy gyorsan vagy lassan futok, mindig beleesek a vízbe.
Ha eddig 15x nem kezdtem újból akkor egyszer sem.
Jó hogy az ember az adott pályán 1x nem hal meg, és akkor a végén készakarva ilyenekkel szopatja a program.
A másik amit nagyon szeretek, hogy sokszor elveszi tőled a kamera irányítását a játék, másodpercekre. Nos ez akkor tud nagyon korrekt lenni mikor épp gránátot dobnál, vagy lőnek rád 1000-el.
Arról már nem is beszélve hogy van mikor az átvezető után úgy basz be az adott helyszínre, hogy lőnek rád, és 1-2 életkockád mindenképp lemegy, bármit csinálsz.
-
#1625 Hát nálam semmi ilyesmi sincsen !
Egyedül csak az mutassa hogy hány méterre van az Objective nem ártana beállítani most már tényleg az Objectives menut-t mit akartok látni hogy mutasson a képernyőn :D
Ezek a válasz lehetőségek vannak :D
Playing For Fun
Serious Player Only
Here Just for the Story
Only for Emblems
Only for Medals
-
#1624 De nem a Qról beszélek. Azt sosem használom. -
#1623 Pedig télleg mutatja egy fehér ikon a célpontokat meg hogy hány méterre vagy tőle. Elég gáz. -
#1622 Érdekes nekem nem mutassa hogy merre kell menni csak akkor ha lenyomom a Q-t de azt meg minek ?
Érdemes lenne beállítani az Objectives-t is ám hogy pontosan miket is mutasson amikor indítanád a játékot :D -
#1621 Nem a nyílra érti, hanem arra a fehér kis szar ikonra. -
#1620 ne használd a Q-t. és akkor nem tudod hova kell menni -
#1619 Hud maradhat. Csak az kéne, hogy ne mutassa, hova kell menni. Csak nem nagyon láttam oylat, hogy csak AZT kikapcsolni. -
Rodman6 #1618 A Hudot is be lehet állítani. Nekem folyamatosan mutatja jobb oldalt egy ferde hud az állapotomat meg a többi infót. Régebben nekem is csak egy billentyú megnyomására jött elő de most állandóan látszik. Babrálni kell a beállításokkal. Ha mást nem akkor egyenként kipróbálsz mindent. -
#1617 Tudtommal nem, bár a régi részeknél nem ez volt, sokszor rábasztam befújtam véletlen a sprét, úgy hogy majd kicsattantam az egészségtől. -
#1616 Nem a töltény a gond, hanem hogy nem tudom mennyi a hpm. Bár örülnék, ha valaki válaszolna erre: Ha maxon van hp, akkor nem tudok bevenni még rá gyógyító cuccot... tehát akkor nem engedi, ugye? Mert akkor nincs akkora gáz. -
Rodman6 #1615 A multi része se rossz, mulatságos zombiként hajkurászni Leonékat. A kutyának viszont nehéz az irányítása. -
#1614 Köszi de ugyanezt használtam :)(volna) -
#1613 Nekem mind1...ezt jól látod. :)
Légy kemény, számold fejben a töltényeket. -
#1612 De... de...
Mindegy. -
#1611 Találd ki, úgy ahogy azt hogy merre kell menni. :D -
#1610 kIKAPCSOLTAM a hudot, hogy ne mutassa, merre kell menni. Most hogy a büdös faszba tudom, hogy mennyi hpm van? SEHOL NEM LÁTOM ÍGY. ENNEK NINCS ÉRTELME ÁÁÁÁÁÁ -
Rodman6 #1609 19 resi részt kijátszottam, így alapból veteránnal kezdem vagy nehezebbel. Így már spórolni kell a lőszerrel. -
#1608 Reménykedtem? :) Mondjuk pillanatnyi zavara volt a játéknak, most kezdtem a rendes kampányt :) -
#1607 Mármint mit? :) Már ki is kapcsoltam :) -
#1606 Még csak msot jöttél rá? -
Rodman6 #1605 Hát mivel veterán játékos vagy, így azt kéne beállítanod :D -
#1604 Közben megtaláltam, más néven volt, mint kerestem, de meglett :)
Ugyan csak 15 perce kezdtem el, de mikor kivágtak a sok zombi közé, és megláttam, hogy konkrétan MINDEN típusú fegyverből van nálam, rádöbbentem ... ez így már tényleg nem ReEvil ........ -
Rodman6 #1603 Hogy lehet teljesen New Gamet kezdeni, tehát mikor teljesen nulláról akarok kezdeni mindent? Lehet valahol mentést törölni? -
Rodman6 #1602 Ki lehet kapcsolni a képernyő beállításokban. Legalábbis azt a kis ajtó ikont. -
#1601 Vakker, a menüben nem látom hogy ki lehetne kapcsolni a lebegő markereket ... basszus, nekem ne mutassa már a játék falakon keresztül, mint egy nyomoréknak, hogy merre kell menni ... JÁTSZANI szeretnék!!! :)
Még egy Skírimben sem fogadom el, ahol a térképen meg lehet nézni hova kell menni ... ott is alapból kiiktattam az iránytűvel együtt.
De itt? Na meg az a Q betű, hogy merre kell menni ..... Ezek komolyan a agyrokkantaknak valók :) -
Rodman6 #1600 Egyszerre csak 3 skillt tok használni, vagy lehet bővíteni is ezt a hármat? -
#1599 A 2. menüben extra content vagy mi a fene alatt. -
#1598 Fömenű Play Campaign és ahol ott van hogy Continue vagy abban a menü sorban kell lennie vagy inditsd el a játékot ahogy szoktad és elöbb utóbb ott lesz hogy Skills na ott venni skilleket !