2398
Resident Evil 6

• wesker24
    Csak azt nem értem miért akarsz te Offline-ba játszani ha egyszer meg lenne eredetibe ? Talán félsz attól hogy levadásznak vagy mi ?

Azt is simán ki lehet kapcsolni :D
  • Fpocok
    De ez nem a warez miatt van. Ha eredeti lenne és offline játszanék, akkor is ilyen lenne?
  • wesker24
    Ez miért lenne baj aki warez verzióval játszik az csak szivjon vele hogy mindent a szájába rág a játék hogy mi hol merre ! Ennyi !
  • DarkSector
    És akkor most ez mit bizonyít? :)

Ha ezt a retket megveszem 5-8ezerért, kikapcsolhatok egy hud-ot?
    Ez valóban szuper, csak az a kérdés, ha megveszem és offline szeretnék nyomulni?

Na igen, ezért nem érdekel mi van Online.
  • wesker24
    Ha egyszer eredeti akkor minek játszak Offline-ba he ? Ha Offline-ba szinte semmit se tudsz változtatni
  • DarkSector
    Mondjuk engem nem hat meg, mert ez csak a jéghegy csúcsa, nem ez a fő baj, de látszik hová jutottak.
  • wesker24
    Szerinted miért warez-be verzióban szinte minden be van kapcsolva minden elérhető ÉN Online azt kapcsolok be magamnak amit csak akarok vagyis szinte semmit se ! :D
  • DarkSector
    "Ez van ha warez verzióval játszotok"

Ez akkor van barátom, ha egy játék szar.

Köze nincs hogy eredeti vagy sem.
    Offline-ba is ki lehet szedni az eredetinél?
    Nem?
    Vagyis mindkettő ugyanaz, aki nem akar coopozni, szopjon?
  • wesker24
    Igen van de az csak Online-ban van ha Offlien játszol megszivtad ! xD
  • wesker24
    Ugye Offline-ba játszol mi ? Mert ha Offline játszol akkor szopacs ez van fogadd el mert ha Online vagy te magad állítod be hogy mit akarsz látni a HUD-ból :D

Ez van ha warez verzióval játszotok nálam szinte semmi sincs a képernyőn Leon Inventoryját kivéve jobb oldalt alul !
  • DarkSector
    Ez a gond, bazze, írom már 2x-ra.

Ne mutasson semmit, ...van olyan beállítás hogy semmit ne mutasson?
    Meg az is poén hogy miért van bekapcsolva alapból?
  • Maxtreme
    hát bazdmeg Chris-el a
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

helikopteres rész, amikor üldöz és a hajók között kell ugrálni, kb a legalja.
    Nem elég hogy istentelenül kezelhetetlen és szar az irányíthatóság, de egy ponton mindig meghalok, és tökmindegy hogy gyorsan vagy lassan futok, mindig beleesek a vízbe.
    Ha eddig 15x nem kezdtem újból akkor egyszer sem.

Jó hogy az ember az adott pályán 1x nem hal meg, és akkor a végén készakarva ilyenekkel szopatja a program.
    A másik amit nagyon szeretek, hogy sokszor elveszi tőled a kamera irányítását a játék, másodpercekre. Nos ez akkor tud nagyon korrekt lenni mikor épp gránátot dobnál, vagy lőnek rád 1000-el.
    Arról már nem is beszélve hogy van mikor az átvezető után úgy basz be az adott helyszínre, hogy lőnek rád, és 1-2 életkockád mindenképp lemegy, bármit csinálsz.
  • wesker24
    Hát nálam semmi ilyesmi sincsen !

Egyedül csak az mutassa hogy hány méterre van az Objective nem ártana beállítani most már tényleg az Objectives menut-t mit akartok látni hogy mutasson a képernyőn :D

Ezek a válasz lehetőségek vannak :D

Playing For Fun
    Serious Player Only
    Here Just for the Story
    Only for Emblems
    Only for Medals
  • Fpocok
    De nem a Qról beszélek. Azt sosem használom.
  • DarkSector
    Pedig télleg mutatja egy fehér ikon a célpontokat meg hogy hány méterre vagy tőle. Elég gáz.
  • wesker24
    Érdekes nekem nem mutassa hogy merre kell menni csak akkor ha lenyomom a Q-t de azt meg minek ?

Érdemes lenne beállítani az Objectives-t is ám hogy pontosan miket is mutasson amikor indítanád a játékot :D
  • DarkSector
    Nem a nyílra érti, hanem arra a fehér kis szar ikonra.
  • Prince23
    ne használd a Q-t. és akkor nem tudod hova kell menni
  • Fpocok
    Hud maradhat. Csak az kéne, hogy ne mutassa, hova kell menni. Csak nem nagyon láttam oylat, hogy csak AZT kikapcsolni.
  • Rodman6
    A Hudot is be lehet állítani. Nekem folyamatosan mutatja jobb oldalt egy ferde hud az állapotomat meg a többi infót. Régebben nekem is csak egy billentyú megnyomására jött elő de most állandóan látszik. Babrálni kell a beállításokkal. Ha mást nem akkor egyenként kipróbálsz mindent.
  • DarkSector
    Tudtommal nem, bár a régi részeknél nem ez volt, sokszor rábasztam befújtam véletlen a sprét, úgy hogy majd kicsattantam az egészségtől.
  • Fpocok
    Nem a töltény a gond, hanem hogy nem tudom mennyi a hpm. Bár örülnék, ha valaki válaszolna erre: Ha maxon van hp, akkor nem tudok bevenni még rá gyógyító cuccot... tehát akkor nem engedi, ugye? Mert akkor nincs akkora gáz.
  • Rodman6
    A multi része se rossz, mulatságos zombiként hajkurászni Leonékat. A kutyának viszont nehéz az irányítása.
  • Maxtreme
    Köszi de ugyanezt használtam :)(volna)
  • DarkSector
    Nekem mind1...ezt jól látod. :)
    Légy kemény, számold fejben a töltényeket.
  • Fpocok
    De... de...
    Mindegy.
  • DarkSector
    Találd ki, úgy ahogy azt hogy merre kell menni. :D
  • Fpocok
    kIKAPCSOLTAM a hudot, hogy ne mutassa, merre kell menni. Most hogy a büdös faszba tudom, hogy mennyi hpm van? SEHOL NEM LÁTOM ÍGY. ENNEK NINCS ÉRTELME ÁÁÁÁÁÁ
  • Rodman6
    19 resi részt kijátszottam, így alapból veteránnal kezdem vagy nehezebbel. Így már spórolni kell a lőszerrel.
  • Laza
    Reménykedtem? :) Mondjuk pillanatnyi zavara volt a játéknak, most kezdtem a rendes kampányt :)
  • Laza
    Mármint mit? :) Már ki is kapcsoltam :)
  • Fpocok
    Még csak msot jöttél rá?
  • Rodman6
    Hát mivel veterán játékos vagy, így azt kéne beállítanod :D
  • Laza
    Közben megtaláltam, más néven volt, mint kerestem, de meglett :)

Ugyan csak 15 perce kezdtem el, de mikor kivágtak a sok zombi közé, és megláttam, hogy konkrétan MINDEN típusú fegyverből van nálam, rádöbbentem ... ez így már tényleg nem ReEvil ........
  • Rodman6
    Hogy lehet teljesen New Gamet kezdeni, tehát mikor teljesen nulláról akarok kezdeni mindent? Lehet valahol mentést törölni?
  • Rodman6
    Ki lehet kapcsolni a képernyő beállításokban. Legalábbis azt a kis ajtó ikont.
  • Laza
    Vakker, a menüben nem látom hogy ki lehetne kapcsolni a lebegő markereket ... basszus, nekem ne mutassa már a játék falakon keresztül, mint egy nyomoréknak, hogy merre kell menni ... JÁTSZANI szeretnék!!! :)

Még egy Skírimben sem fogadom el, ahol a térképen meg lehet nézni hova kell menni ... ott is alapból kiiktattam az iránytűvel együtt.
    De itt? Na meg az a Q betű, hogy merre kell menni ..... Ezek komolyan a agyrokkantaknak valók :)
  • Rodman6
    Egyszerre csak 3 skillt tok használni, vagy lehet bővíteni is ezt a hármat?
  • Shep
    A 2. menüben extra content vagy mi a fene alatt.
  • wesker24
    Fömenű Play Campaign és ahol ott van hogy Continue vagy abban a menü sorban kell lennie vagy inditsd el a játékot ahogy szoktad és elöbb utóbb ott lesz hogy Skills na ott venni skilleket !