2398
Resident Evil 6

• mester1987
    Olyan 30 óra biztos van :D
  • Myselor
    működik warezzal a coop most játszottam egy lány barátommal 3órát. Jake és Serry kampányt toljuk,állat xd
  • Maxtreme
    Leon kampány kivégezve.
    Szerintem nem volt ez olyan rossz.
  • Shep
    Ja amúgy a játék hosszával szerintem nem nagyon lesz gond. Leon első fejezete volt 1 óra 49 perc nekem.
  • Shep
    Nem rossz ez a játék, de azért a 2x2-es szobába berakok egy dagadékot meg mellé még 5-6 kis zombit elég durva.

Atom textúrák 2013.

• vk90
    Amúgy ez a játék szerintem nagyot üthetett volna, ha az új konzolokra jön, na meg persze csiszolgattak még volna rajta sokat.
  • DarkSector
    De télleg, hogy lehet így futni hogy behajol előre?
    azért próbáld már ki otthon a házatok előtt.
  • Jaka923
    Na jól van ám, keress még valamit, amibe bele tudsz kötni!
  • DarkSector
    nem beszélve a béna gyaloglás/futásról.
  • CalebJoe
    Azt tény hogy az artbook-ban szebben mutatnak a tervek, valahogy nem sikerült bevinni a játékba, lecserélték a csapatot másokra vagy valami nagy gebasz lehetett a cégnél.
  • DarkSector
    A legvicesebb a lépcső, mikor a nagy asztalokhoz mentem le a falépcsőn, 3 ember széles volt, de én csak középen tudtam lemenni, a korlátnak nem tudtam nekiirányítani a Leon-t. Bazze.
  • Shep
    Na igen, de itt annyira szembetűnő a sok egybemosott painttel rajzolt textúra, hogy sírni tudnék. Ok, hogy nem a grafika minden és ez nagyon igaz de 2013 van, nem ps2-es korszak vége 5-6 évvel ezelőtt.
  • DarkSector
    Örülj neki. :D
  • Shep
    De ez mekkora sazr az előbb mindkét vágányon jött a vonat, mindig ahányszor meghaltam, most meg csak az egyiken. Hát ez kész ez a játék. :)
  • DarkSector
    Jah ezt mondtam régeóta ez a kickbox játékmenet ez kurvára hazavágja a RE hangulatot.

Olyan érzésem van mikor a jó öreg Crash Bandicoot fergeteges 3 része után mindenféle gocart meg Dash-Bash szart csinálta, csak a név+karakterek emlékeztetnek a régi felállásra.
  • DarkSector
    Hát igen.
    De nekem a textúrák megfelelnének ha a dizájn jobb lenne, az 5-ben is az afrikai környezet mennyire látványossá tette az amúgy nem olyan szépen textúrázott környezetet.
    Szépen aprólékossan be volt rendezve.
  • Shep
    Annyira nem szerintem, ennek viszont szerintem nagyon gáz. Ok jó sok mozgás van csak éppen alig van értelme használni, meg ez az állandó lerugdosás is olyan érdekes. Eldönthették volna ,hogy most KungFu játékot akarnak vagy lövöldözőset :)
  • Shep
    Amúgy főleg a sötét részek szépek, mert hát ott ugye nem látszik annyira a low poly meg a ps2-es textúra.
  • DarkSector
    Alone 5 elég durva ja. :D
  • Shep
    Ó de jó. Ezzel a rengeteg QTE fossal teljesen hazavágták a játékot szerintem, pedig amúgy nem lenne rossz, az irányítást kezdem lassan megszokni. Hol van ehhez képest a pofon egyszerű Alone 5 irányítása?
  • DarkSector
    Ja az nem lenne rossz de az nálam a szűk pályákkal picit eggyügyünek tünik, de ami van az télleg szép.
  • DarkSector
    Igen én is afalra másztam, át kell menned teljesen a másik sávba, a mellette lévő sinre.
    Ultranagy bug, vagy 5x meghaltam, ha nem nyomod le a QTE-t, meghalsz...

Lesz még ilyen vacak jelenet több helyen, csak nem vonattal.
  • vk90
    Meg a Hitman is jobb dizájnba. Na annak megint van egy dúrva grafója :O
  • Shep
    Ja nem az első részre gondolok ahol gombnyomkodással lapul a falhoz.
  • Shep
    A retkes metróban ,hogy lehet továbbjutni, mert az mekkora szar már ,hogy a közelemben sincsen a szerelvény de meghalok.

Amúgy tele van a játék illesztési hibákkal, azok sem igazán a látvány javítását szolgálják.
  • DarkSector
    Hát az csak technikailag a király, a Tomb dizájnba leveri.
  • vk90
    Még jó hogy nem azt írtam hogy a Crysis 3-nál is szebb xD
  • DarkSector
    Szerintem norma grafon is szebb, bár nem esküszöm meg rá, ez a kép maxon fotoztam, a haj effekt mondjuk nincs bekapcsolva de az nem fontos.
  • vk90
    Csak azt írtam hogy nem szebb, azt nem hogy csúnya. Na de ezek szerint akkor sokkal szebb :DD meg én mondjuk csak normal grafon játszottam azt.
  • DarkSector
    Minden lehet szubjektív véleményed, nem akarunk terelni, de azé na grafikában nemár hogy csúnya legyen. :D
  • vk90
    Na jó lehet kicsikét akkor túloztam ezzel a TR-es példával ezt visszavonom akkor :)
  • DarkSector
    Neki lehet unalmas meg csúnya, meg miegymás, a valóságban viszont attól eltekintve hogy kevesebb a feladvány mint a régiekbe, minden tekintetben olyan kaland élmény ad, amit kevés játék ad vissza újabban.

Teljesen eltérő változatos helyszínek...
    Én anno tudtam, hogy jó lesz de sok helyen engem is meglepett.
  • Seth
    Akkor jó sokáig vitted. Az az első 20-30 perc lehet? A véleményed értéke ezután a TR játékkal kapcsolatban ZÉRÓ :D
  • DarkSector
    what? mit sütöttél meg? :D

ez csak egy kép a játékból.
    nézzd meg, majd indítsd el a RE6-ot., nem mintha ezeket egy lapon lehetne említeni.

• vk90
    Hát én megsütöttem a szarvast és abbahagytam :$
  • DarkSector
    "(Pl nem értem ezt a nagy Tomb Raider hypeot abba még több a qte mint ebbe, meg abba is van millió átvezető, annak se szebb a grafikája. Elég uncsi is szerintem)"

Nem szemétkedésből, de hogy neked a TR uncsi egy dolog, de messze szebb, és kevésbé csőjáték, illetve ott nincs ennyi qte a játékban.
    Végigvitted a TR-t?
    A TR, az egyik legszebb játék.
  • DarkSector
    Hát ez a hdd probléma szerintem egy bullshit....
    Miért lenne már baj, nekem a játékok pendrive-ról is mennek, annyi hogy lassabban. :D
  • vk90
    Már régóta vártam ezt a játékot, a 4-et és az 5-öt is szerettem. Ma végre játszhattam ezzel is. Még csak Leon 1. chapterénél tartok és eddig nekem tetszik a játék! Tényleg vannak néha fura dolgok, meg vannak a játéknak hibái, de ennek ellenére megszerettem.
    A qte-ról annyit, hogy a bevezető játékban ott tényleg 90% abból áll, de nézzük azt, hogy valójában ez még nem is a játék :D Leon chapter 1-ben nem is volt sok qte, ami volt az sem volt vészes, meg hát nem is tudom mi bajuk vele az embereknek.
    Grafika néhol szép tud lenni néhol nagyon csúnya. A karakterek szépen ki vannak dolgozva, de a tárgyak elég csúnyák néhol, de ahol igazán meglepődtem az a textúra na az bazi ronda, még akár ps2-n is voltak szebb textúrák. Az 5-höz is elég nehéz viszonyítani a grafikát. Sokan mondják hogy rosszabb lett a grafika. Ez nem feltétlen van így. Hol láttatok az 5-ben olyat, hogy a zombik szét szakadnak ahogy lövöd őket. Hol láttatok ennyire szép fény effekteket? A lengedező ruha is újdonság ahogy fújja a szél a karakter kabátját pl. Szóval tudtak javítani, de néhol valóban visszafejlődött sajnos. Köszönhetjük az ezer éves konzoloknak. Mondjuk Dead Space 3-nál sokkal szebb szerintem. Viszont pc-n szépen fut, jó az optimalizálás.
    A harcrendszer is tetszik, bár még javíthattak volna ezen téren is. Közelharcot jól kibővítették, feldobja a játékmenetet szerintem.
    Úgy gondolom hogy ez egy nagyon jó játék lett aminek vannak hibái. Kellően izgalmas, hangulatos. Dead Space 3-nál ezt nem éreztem. Adtam annak sok lehetőséget, de eluntam valahogy mindig. Ezt nem hiszem hogy meg fogom unni egyhamar.
    Na még az irányításról annyit (bill+égér) hogy ezt valóban szokni kell. Nem könnyű, de ne szarozzuk le már azt is egyszerre. Gyakorolni kell. Tárgyhasználat lehetne sokkal egyszerűbb is, na az nem tetszik.
    Mindenkinek érdemes kipróbálni én úgy gondolom. Vannak ennél sokkal gázabb és uncsibb játékok is. (Pl nem értem ezt a nagy Tomb Raider hypeot abba még több a qte mint ebbe, meg abba is van millió átvezető, annak se szebb a grafikája. Elég uncsi is szerintem)
    Na asszem nagyjából ennyi egyenlőre a játékról a véleményem. Most nem a nagy elődökhöz viszonyítottam mint ahogy ti sokan teszitek. Ez már egy más játék. Akinek tetszik az játszon vele akinek nem az meg úgysem fog.
  • Fókameister
    Ugyan ezt a problémát írtam pár hozzászólással lejjebb. A driver frissítés sem oldotta meg a problémát. Egy helyen írtak olyat, hogy ne external, hanem internal hard drivra kell telepíteni. De nekem csak 1 vinyóm van szóval és arra tettem szóval ez is kiesett mint megoldás. :S
  • DarkSector
    nm közbe ha lesz valami ide megírom.