2398
Resident Evil 6
-
#1717 ha story coopot akarsz tolni,csak privátra vagy localra kell állítani és online semmi mást nem kell basztatni,ha barátot akarsz invelni ott van az invite friends,ennyi:) -
mester1987 #1716 Pont most játszottam a Resident Evil 5-tel. Vannak különbségek. DX10-ben azért elég szép látványt tud nyújtani és akkor nem említettem a grafikai kinézetet, ami a Gears of War-ban is van. Annyi a baj vele, hogy anno agyonjátszottam. Majd pár év múlva... -
#1715 Ha sztori coopot akarok tolni akkor be kell állítsam a Storry fun-ra? az nem mindegy melyiken van az Objektíva?
egyébként ritka pocsék játék, ezt nem győzöm hangsúlyozni. Mi történhetett Capcoméknál, hogy butitották a grafikát??? resi 5 alap látványban -
#1714 A Jake és az Ada kampány nagyjából 5-5 órás, ezek a legrövidebbek -
#1713 Az Ada kampány kb fele olyan hosszú, mint a másik három. Ez így sem semmi, mivel ilyen lineáris játékmenettel rendelkező játéknak a 25-30 órás játékidő brutálisan sok. -
#1712 Am ADA kampánya is kb ilyen hosszúságú mint a többi?
Mert akkor az nem semmi. :) -
#1711 azért a Jake és Sherry-s kampány se egyszerű.vannak szopatós részek,élvezzük rendesen xd am eléggé visszahozza a régi részek hangulatát annyiból hogy az ammoval finoman kell bánni :D nem sok van de mondjuk hp-se az elején volt még több,már épphogy,normalon am -
#1710 ..és ráadásul még utána is van ilyen rész.
Ez szám szerint a harmadik, aminél csak "kicsit" durrant el az agyam.
-
#1709 Nem, annál SOKKAL rosszabb. -
#1708 Ez QTE? -
#1707 nem, több sotot nem csinálok. Elég bőven amit raktam eddig :) -
#1706 A gránátvetőhöz milyen billentyűvel (v melyik x360 joy-os gombbal) lehet használni az alternatív lőszereket? Erre az istenért nem tudtam rájönni eddig. -
#1705 Gondolom jönnek a Sherry-s shotok majd ha viszed a Jake-es kampányt. -
#1704 sikerült, 3 halállal.
Hát aki ezt a részt megcsinálja billentyűzettel, (úgy hol nem hal meg minimum 30x) annak maximum respect. -
#1703 Most azzal próbálkozom, remélem nagyobb szerencsével. -
#1702 Hát ilyenkor jó az analóg kar :D Billentyűzettel nem tudsz 360 fokban rendesen mozogni. -
#1701 Kíváncsi leszek Chris kampányának a végét (amikor menekülni kell a..) hány halállal csinálja meg. Én most állok neki 26x..
Ilyen egy elbaszott kamerakezelést + irányíthatóságot még nem láttam.
A legszebb hogy van mikor a kamerát itt is néha a gép irányítja, és szinte tuti hogy elveszíted a lendületet és akkor vége. 1x hibázol, meghalsz. -
#1700 srácok nem tudom singlében milyen a játék de coopban nagyon állatxd és nehéz nem egyszerű -
#1699 De nem úgy, hanem ,hogy még nincs unlockolva. -
#1698 Na ezt jól megmondtam :D
És ha meg tudod venni akart lenni -
#1697 Hát gyűjtögesd a pontokat és meg hat tudod venni akkor már nincs gond !
Én csak a Chapter 1 után kaptam 17100 pontot ! -
#1696 Olyat még nem tudok asszem. Jó, hogy elkölthetem de mit érek vele ha nincs mit kilőni :) -
#1695 A sakkfigurák a skillpontok azokat bármikor elköltheted !
Egyébként ajánlom figyelmedbe azta skillt ami megnöveli az ammo és a növények Drop esélyét fejleszd ki és máris nem lesz gondod az AMMo-val és a Növény Drop-al.
-
#1694 Mekkora szar már, hogy állandóan csak a hülye sakkfigurákat találom, lőszer meg zöld dudva alig, ráadásul gyógyítás is szinte hülyeség, úgyis leveri 2 ütéssel az életerőt a legutolsó szar zombi is. Csillés résznél az meg mekkora volt vicc már ,hogy egy lehajolásba belehibáztam és utána mindig akkor tért észhez mikor pont jött az újabb akadály amibe ennek köszönhetően pont bele is verte magát. Profi munka ez is. Az a baj a játékkal, hogy nem annyira szar ,hogy félbehagyjam, mert az átvezetők, meg úgy maga a világ és a helyszínek nem rosszak, meg a történet is kezd alakulni de ez a rengeteg hiba amiknek nagy része a hullaszar irányításból adódik teljesen tönkre vágják az élményt. A fegyver váltás is mi már, most, hogy már van vagy 4 fegyverem, mire sikerül nem túlgörgetni a keresett fegyveren legalább 1x tuti megharapnak ha sokan vannak. Gránát dobás is, egy vicc. Szerintem ezek direkt agyaltak legalább 1 hétig azon, hogy hogyan kellene totál használhatatlan menüt és irányítást készíteni a játékhoz. -
#1693 Ugye azért az világos (mint írtam) hogy én Chris kampányáról beszélek, Leon-éval már végeztem.. -
Rodman6 #1692 Ez hülyeség, valszeg nálad van a hiba. Én már rég az utasszállító repülőn ölöm a zombikat mikor a csomagtérben a katedrálisból jól ismert nyamvadék elgázosítja a terepet. Az pedig jóval azután van. -
#1691 Végülis igen, nem tragédia, de ha már hud-ie, ki-be on-off, szétbonthatták volna ezért.
De nem is a szétbontás a kérdéses, hanem azon gondolkodtam hogy minek a kis fehér távolságjelző? Hiszen azért ebben a részben nehéz eltévedni még ha kikapcsolom a monitort akkor is végig tudnék menni.
Érdekes összefüggés hogy a filmeknél is lejtőre szaladtak a rendezők, az uccsó RE film pocsék volt. -
#1690 Akkor sem kell szerintem. Nem olyan nagy szám megnyomni a gombot, és akkor is kint marad egy ideig. Mindig legyél feltolva maxra, és akkor nics gond. Mindig kombináld a füveket, mert mint régen, most is többet tudsz akkor tölteni és helló. Egyébként már ebben is segítőbb a játék, mert konkrétan látod, hogy mennyi életed van, nem csak a szívverésed ... szóval egyáltalán nincs ok panaszra ... ingyen meg főleg, kibírod :D :D -
#1689 Ahh sikerült túlesnem rajt, teljesen véletlenül..
De hogy ez a rész mekkora egy rakás fos volt baszki. Nem csak amiatt amit írtam, hanem az egészt megvalósítás is. -
#1688 "A ReEvilekben mikor pakolták ki neked a státuszt a képernyőre? "
A régiekben egyszer sem, pont ez a lényeg.
én nem mondtam hogy ez baj, ellenben itt a játékmenet is más mint a régiekben, gameplay alatt kell váltogatni a cuccokat, mert annyira hypergyors a játékmenet, hogy még a menüben sem hagynak nyugton. -
#1687 Akkor ne olvasd el a hsz-aimat.
Amúgy engem is irritál sokminden.
És akkor ? -
#1686 Már rég abbahagytam volna, ahogy az ORC-t az első 10 perc után, csak sokan irogatták hogy nézzem meg végig meg Leon-t. -
#1685 Miről beszélsz barátom? A ReEvilekben mikor pakolták ki neked a státuszt a képernyőre? Na, a hasonló bugyuta igények miatt olyan ez a játék is, mint a többi mai fos.
Mindig a menüben kellett megnézni az állapotod, egyébként pedig a karakter mozgása is árulkodott róla, úgy mint itt is ... a bicegés, pirosodó képernyő, stb. Még így is könnyítettek a dolgon, mert elő lehet hozni a képernyőre a Q megnyomásával.
Mi a szért nem elég??
Én most ugyan még idő hiányában csak a Leonnal a csatornába mentem le most, de eddig mindenkit melee öltem, végig, és mindig tudtam milyen állapotom van, pedig így nem egyszer sebeztek meg ... pl a szűk folyosós részen ... ott aztán pirosodott a képernyő rendesen :) -
#1684 Érj is minél hamarabb a végére, mert már unalmas az állandó fröcsögésedet olvasgatni. Egy dolog nem tetszik neked ebben a játékban, de azért csak játszol vele. Mást se látni itt, csak a te problémáidat, hogy így szar ez, úgy szar az. Ne játssz vele, aztán minden szép és jó lesz. Akik meg értelmesen akarnak beszélgetni a játékról, azokat meg nem zavarja itt a pocskondiázásaid tömkelege. -
#1683 Hát én jelenleg Chapter 2-ben vagyok majd irok hogy nálam tovább ment-e a játék ! -
#1682 Ja értem.
Trainer nem segít? -
#1681 Na akkor ugy látszik ez tényleg warez hiba ! :D -
#1680 hát neten olvasom, hogy nem egyedi a probléma. (eredetivel rendelkezők is szopnak itt) -
#1679 Sokszor írtam, csak mindig más ficsőrre. -
#1678 Felesleges leírnod hogy szar mert már 70 millió 7-szer leírtad ugyanazt !
Már kezd unalmas lenni hogy szerinted mindent szarul csináltak meg benne !