2398
Resident Evil 6
-
andiku #1517 Oké, köszönöm a segítséget, próbálkozok a driverrel, hogy frissítsem :) -
#1516 Uhu...egyenlőre neten nem találtam erre konkrét megoldást.
Valami szoftveres problema lesz.
Esetleg VGA driver frissítés? -
andiku #1515 Feket képernyő, egér tölt, semmi más. Feltettem, és közben ki volt kapcsolva a vírusírtó, hogy ne piszmogjon bele. Nincsen hibaüzenet. Nem eredeti, de crak volt hozzá, az is rendben volt. -
andiku #1514 Fekete képernyő, egér tölt, és semmi... -
#1513 Most azt hiszed a gépigénynek köze van ahoz hogy nem indul?
Pontos hiba?
feltetted? mi történik?
Van-e hibaüzenet?
Tűzfal-virusírtó nem blokkolja?
Eredeti egyeltalán? -
andiku #1512 CPU: Intel Core 2 Quad 2.7 Ghz or better, AMD Phenom II X4 3 Ghz or better
CPU Speed: Info
RAM: 4 GB
Video Card: NVIDIA GeForce GTX 560 or better/Radeon HD 5850
Sound Card: Yes
Free Disk Space: 16 GB
Ez van nekünk, a minimum kissé lejjebb volt a gépénél. El kellene indulnia, mégsem indul el...Help me! -
#1511 Ez lemaradt:
-
#1510 Nálam is volt mikor ölte a zombikat nyugodtan, mikor én rég az ajtót feszegettem.
Viszont ha földre kerülsz elég szépen szokott segíteni. -
#1509 Ennél a résznél vagyok elakadva... Hiába nyomogatom a V billentyűt az AI cseszik segíteni. Hiába töltök vissza korábbi mentést, akkor is ez lesz a helyzet amikor ideérek. Fasza ez a Warez verzió!
Vagy eredeti esetén is ilyen buta a társ? -
#1508 Ritka az olyan játék ahol igen...TPS-eknél a karakternek nagy hangsúlya van, mert azt látod sokszor.
Ez viszont nem csak RE-SH-nél van így. -
#1507 Lehet hogy az újabb címeknél már javult a helyzet, mindenesetre a karakterek és a terep kidolgozottsága sosincs egyensúlyban, az utóbbi rovására. -
#1506 Hát 1 biztos:
- csúnya és élettelen (arra értem hogy semmi berendezés)
- ellenfelek nem értékelhetőek...(mármint kinézetre)
- fejlesztők utoljára snes-en láttak tűz effektet.
- bossok közül 1 értékelhető, a többi annyira igénytelen hogy fizikai fájdalmat okoz. -
#1505 Max az első 2 részben, a 3.ban nagyon szép környezet volt...azaza még most ia az.
A fúszálak is egyenként meg voltak alkotva, a tó, a mocsár...stb. -
#1504 DMC úgy szar ahogy van, grafikástól, játékmenetestől, történetestül. Nem tudnék azon kívül ,hogy jól fut egy pozitívumot sem felhozni mellette. Na de majd jön Myselor ,hogy már megint csak szidom a DMC-t :D Na de ha egyszer szar :) (szerintem, meg még sokak szerint is) -
#1503 MGS széria szintén, bár most az újaknál már javult a helyzet. -
#1502 Te írtad hogy ne a kövi RE-re hanem erre várjanak...
nem ugyanaz, max az Amnesia 2-re írhatnánk. -
#1501 Én most magáról a HORROR MŰFAJRÓL beszéltem, nem a stílusról. Persze hogy más stílus, de attól még a műfaj stimm. -
#1500 Ez egy nextgen psyho-horror.
Ez nem helyettesíti a RE-SH vonalat...ráadásul fps...ami nálam eleve felejtős. -
#1499 DMC-ben annyi a különbség hogy a nagy badass harc, meg sok effekt ad a látványhoz, de had ne taglaljam képekkel példázva milyen ocsmány lowpoli az egész.
Nem igaz, ez nem volt mindig így, nagyon is szép volt a környezet is, az 5-ben is szép volt.
Persze fontosak a karakterek is.
Régiekben pont ellenkezőleg, a fix háttérnek köszönhetően a környezet szebb volt mint most a 3d-s.
Silent Hill 6 nagyon szép még mindig ahogy a többi is. -
#1498 kis off:
Asszem a horror műfaj kedvelőinek erre kell várni, nem a köv RE-re. :)
-
#1497 De ennél mérföldekkel jobb.
Amúgy emlékeztek? A capcom-nál (és a Konaminál is) szinte mindig is ez volt, hogy a karakterek a kornak megfelelően néztek ki (sőőőt) de a többi dolog, a terep, a tárgyak, a textúrák boá.
Na ez a mai napig visszaköszön.
Remek példa erre a Silent hill 4 illetve a régebbi RE széria. :) -
#1496 Huhúú mennyi új komment azta :O ezek szerint van pörgés a játék körül :D ma végre én is kipróbáltam megvettem steamen, mindjárt le is írom a véleményemet a játékról -
#1495 DMC is szar, nem a motor a lényeg, az Unreal-is jó persze, de a DMC5 retek ahogy kinéz...mert nem értenek hozzá.
Ugyanazt érzem itt is.
Igénytelen a dizájn, és annyira egyszerű élettelen, unalmas minden szoba, folyosó, alagút, hogy az a 2-3 doboz amit szétrughatsz az egyetlen dolog, ami végett tudom hogy na, itt még nem jártam és megyek előre. -
#1494 Sajna nem csak a képeken.
Egy ue3-al jobban jártak volna, mint a DMC-nél :) -
#1493 Valójában is szar, és annyira durva hogy olyan keskeny helyeken kell menni hogy beleakadok sokszor a fal vagy egyébb oldalt lévő tereptárgyakba.
MÉG a dobozok szétrúgása is QTE-kkel megy.
10-20-asáával jönnek a zombik, RE5-ben nem volt ekkora pörgés azért.
Egy tesztben hallottam és most eszembe is jutott, hogy kitértek arra mikor az elején mész egy étterembe vagy mi az asztalok közt NEM mindegy hol mész el!
sok asztal sorba van téve, de csak 1 uton tudsz átmenni 2 asztal közt, a többi 3 utvonalon, illetve 2-2-2 azstal közé be van tólva 1-2 szék...
Ez még oké, de hogy az az 1 úton ha mész az adott a nem háttérbe olvadt székeket nekifutva ARRÉBLÖKI mintha szivacsból lenne...ezt nem értem.
Persze ezt már régen a demo-ból láttam, csak most eszembe jutott. -
#1492 Képeken annyira szarul néz ki ez a játék, hogy félelmetes. Persze lehet direkt ilyen, ez adja a horror faktort :D -
#1491 hehe,jah xd blowjob -
#1490 Ez a kép kicsit félreérthetőre sikerült:
-
#1489 ja az csak egy intro...utána lesz a menü. -
torok6 #1488 De nekem nincs menü! Máris belép a játék -
#1487 rendben okés.:)akkor várok -
#1486 Ha lenne ilyen akkor sem steam-en, hiszen WAREZ.
Vagyis max tuggle-n tudom elképzelni. De én nem hallottam hogy megoldották, ha lenne szerintem csináltak volna már off/warez totyikot.
Friends list kizárólag eredetinél kell, és lehet....
warezban nem lehet friends list....az kizárt.
Tuggle-n ilyen ip címre csatizással vagy egy programmal még oké, de a steam-et felejtsd el. :) -
#1485 hát de valahogy csak lehet.ha van ilyen,meg írták hogy működik.csak az nehéz elmondani hogy kell barátot addolni,na mindegy.:| -
#1484 ha nem eredeti akkor felejtsd el. -
#1483 örülök hogy olcsó.csak az érdekelne hogy tudok felvenni barátot steamen,vagy greenluman amit felraktam.télleg aki tudja pls írjon privátot vagy valamit.köszönöm -
#1482 Alapon ha ONLINE mész becsatlakozhatnak hozzád.
Indításkor, ahol van az Infinite Ammo, az felett legfellül van.
Alapesetben Online. -
torok6 #1481 A coop módot hol lehet bekapcsolni? -
#1480 Vedd meg a játékot, fillérekért árulják! -
#1479 oké ez így meg is van,ezt megtaláltam.de pl steamen nem tudok barátot felvenni,mert nincs gamem vagy valami ilyesmit ír.a többi érthető. -
#1478 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!