2398
Resident Evil 6

• JethroHUN
    Ada Wong kampány után miért Jack Muller videó jön? (a stáblista után)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    meg h került az arab sivatagba? amikor a Sherry kampány végén a motoron ül
  • Fpocok
    Felmentem steam community hubra... na milyen képeket látok ott?
  • Szasza20
    Ja köszi :)
  • Myselor
    lehet hogy igazatok van,na mondom nekünk tök fura volt,na mindegy:) majd meglessük megint
  • Maxtreme
    pedig lehet, csak rossz fele mentél.
    Az érzékelős kapun nem épp a legbölcsebb döntés átsétálni :)
  • Myselor
    ahogy kezdünk,egyből vannak katonák,lopakodni épp nem nagyon lehetett,aztán le is mentem valami helyre ahova leugrotta,és nem is tudtam semmit csinálni már
  • Seth
    Ada küldijében nincs is sok katona, mivel játszottál te ? :)
    Ráadásul lopakodni kell vagy negyed óráig
  • Myselor
    akkor egyetértünk azthiszem:)Leonék kampánya meg azért jó mert kicsit nyugisabb,Jake és Sherry-é full pörgös volt csak kapkodtuk a fejünket xd jó volt néha pilledni 1-2 sarokba.am Chrisét nem néztem csak még boxon a demot nem jött be,Adáé meg,hát úgy az egyben 5 perc után elég volt,a kezdés valami iszonyú lett,fura.és az a sok katona,nem is értem.
  • wesker24
    Igen játssz tovább és akkor lépj ki amikor azt látod hogy Saving és nem Checkpoint !
  • Szasza20
    Ha kilép a játékból és visszalépek előről kezdi, van valami megoldás hogy mentsen?
  • Hoz_Hun
    Nekem személy Jake és Sherry kampánya tetszett a legjobban. Mind a két karaktert remekül eltalálták és jól össze is illenek. Nem sokkal jön mögöttük Leon, bár itt egy kicsit (na jó nagyon) sok QTE-van. Chris kampányát meg sem említem annyira tré (CoD a RE-n belül, kár érte).
  • wesker24
    Ha nem is patch formájában de tuti lesz hozzá majd Texture Pack !

Viszont ez Durva lesz nagyon ! :D

Végre tudjuk mi lesz a Mercenaries No Mercy

Resident Evil 6 &Left 4 Dead 2

Az durva lesz ha az L4D2 embereivel megyünk Resi monsták lesznek benne van Giant Troll barátunk is a Resi 4-5-böl :D ha meg a resi karaktereivel megyünk akkor meg az L4D2-es szörnyek lesznek benne :D
  • Fpocok
    "ja meg egy HD textura pack nem ártana, biztos patchelni fogják idővel..."

Forrás? Már miért patchelnék?
  • Shep
    Ok, kösz.
  • Shep
    Hogy ők is kiadhassanak egy 4 gigás patchet? :)
  • Prince23
    Na már egy kicsit jobban tetszik a game...eddig azt mondtam rá hogy 7 pont, de most így weskerrel toltam coopba: 8 pont eddig, egyelőre :D

az újrajátszhatósággal nem lesz gond sztem. ja meg egy HD textura pack nem ártana, biztos patchelni fogják idővel...
    van egy gyanúm, hogy direkt vették ki a magas felbontású textúrákat.
  • IXEMGabeo
    Resinél nálam sosem számított a grafika, meg úgy semmi másnál se. Lényeg az izgalom és persze a coop:)
  • drinkalot
    ahogy a kollega is írta:
    "Nekem alapból az a tárgy használat gomb ahol növényeket lehet kreálni !"
    Tehát alapból "e", amivel előhívod az items menüt.
  • Shep
    De az alapból mi, mert én átállítottam a gombokat? Mármint mit ír mellé a menüben?
  • Shep
    Igen a hangsúly az olyan-on van :) Néhol amúgy tényleg szépnek mondható de mikor közelről mutat egy textúrát az egyből a 4-et juttatja eszembe és ez nem sok jót jelent. DE legalább a játék jó és ez a fontos.
  • IXEMGabeo
    szevasz mester ki fogod tolni coopban valakivel?:)
  • wesker24
    Nekem bejön sokkal könnyebb mint Billel a Resi 5-öt is gamepaddal vittem végig itt csak azért nem mert nem veszi be a játék :D
  • Fpocok
    Én próbáltam gamepaddal. Hát inkább ne tettem volna... nem volt hosszú életű a kaland :D
  • wesker24
    Na az már más !
  • wesker24
    Nekem alapból az a tárgy használat gomb ahol növényeket lehet kreálni !
  • drinkalot
    pontosabban célzás közben "e"
  • wesker24
    Azért Sweet FX 1.4-el +SSAO-val szerintem nem néz ki olyan rosszul Gamepaddal meg gyerek játék az irányítás csak valamiért nem komálja a Gamepadomat !
  • drinkalot
    "e"
  • wesker24
    Billentyűzet alatt nem tudom de amikor Gamepaddal toltam akkor simán váltott 2 pisztolyra lazán !

Csak azért nem tudom tolni Gamepaddal mert habár minden ok de a Right Analog Sticket nem veszi a játék igy nem tudok vele célozni
  • Shep
    Ja amúgy grafikát meg a fos irányítást kivéve lazán üti az 5-öt.
  • Shep
    Mivel tudok két pisztolyra váltani, mert alul látom a kis ikont, úgyhogy gondolom akkor lehet.
  • drinkalot
    Elég komoly torokjob!
    Az előbb toltam egy chapter 4 restartot, de ugyanaz...
    Idegesítő! Utóbbi időben elég sok game félbemaradt mert 3 óra után unalmas és szar... Talán 10 éve toltam utoljára RE-t még ps1-en, igazából ettől is azt vártam, hogy max 3 óra és unni fogom, erre meglepően laza 8 óra játék után egyre jobban tetszik és lássanak csodát, kiszopat egy ilyen bugshit...

Hááát... Kell vagy 3 nap, hogy erőt vegyek magamon és újrakezdjem az elejétől.
  • Myselor
    nemrég végeztünk a Jake és Sherry kampánnyal,hát az valami hihetetlenül jó és izgalmas volt.nekünk nagyon bejött az egész,a karakterek is.most a Leon és Hellena storyt kezdtük el,gondolom ez hoszabb lesz jóval mint a másik.kár hogy az olyan kis rövidke volt.steam szerint 9-10óra alatt értünk a végére,végülis akkor nem tudom mennyi volt,itt olyan 5 órát írtak :)
  • Jaka923
    Ez a bug nálam is előjött és még rengeteg más embernek is. Restart után megoldódott a dolog.
  • Prince23
    Hát online coopra senki se csatlakozott be hozzám. érdeeks. már összevissza állítóm ezeekt :S
  • Seth
    Hát ez megint valami hiba lesz,mert ott nincs semmi QTE vagy időre menő dolog,amit el lehetne hibázni
  • drinkalot
    Leon/chapter 4/track Ada Wong.

Adát üldözzük egy hangárban, majd Chris és társa megjelenik és sarokba szorítjuk együtt Adát.
    Itt lemegy egy kb 2 perces videó, majd videó végén MISSION FAILED...

WTF???
    /extremezone/

Valaki valami ötlet?
  • TBTPumpa
    Legalább Adát jól eltalálták most! Eszméletlen szexi lett ebben a bőrnaciban!

• Seth
    Csak coop alapú sztori van :) Mindenképp veled megy a partner, csak a gép irányítja. Szóval indítsd úgy ahogy eddig
  • Prince23
    Most azok a haverjaim offlineok, akikkel tolhatnám. De akkor hogy kell beállítani az Objektzívát? coop alapú sztorit akarok. vagy ne nyúljak semmihez sem. legyen minden Any-n?