2398
Resident Evil 6
-
#1757 Ada Wong kampány után miért Jack Muller videó jön? (a stáblista után)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!meg h került az arab sivatagba? amikor a Sherry kampány végén a motoron ül -
#1756 Felmentem steam community hubra... na milyen képeket látok ott? -
#1755 Ja köszi :) -
#1754 lehet hogy igazatok van,na mondom nekünk tök fura volt,na mindegy:) majd meglessük megint -
#1753 pedig lehet, csak rossz fele mentél.
Az érzékelős kapun nem épp a legbölcsebb döntés átsétálni :) -
#1752 ahogy kezdünk,egyből vannak katonák,lopakodni épp nem nagyon lehetett,aztán le is mentem valami helyre ahova leugrotta,és nem is tudtam semmit csinálni már -
#1751 Ada küldijében nincs is sok katona, mivel játszottál te ? :)
Ráadásul lopakodni kell vagy negyed óráig -
#1750 akkor egyetértünk azthiszem:)Leonék kampánya meg azért jó mert kicsit nyugisabb,Jake és Sherry-é full pörgös volt csak kapkodtuk a fejünket xd jó volt néha pilledni 1-2 sarokba.am Chrisét nem néztem csak még boxon a demot nem jött be,Adáé meg,hát úgy az egyben 5 perc után elég volt,a kezdés valami iszonyú lett,fura.és az a sok katona,nem is értem. -
#1749 Igen játssz tovább és akkor lépj ki amikor azt látod hogy Saving és nem Checkpoint ! -
#1748 Ha kilép a játékból és visszalépek előről kezdi, van valami megoldás hogy mentsen? -
Hoz_Hun #1747 Nekem személy Jake és Sherry kampánya tetszett a legjobban. Mind a két karaktert remekül eltalálták és jól össze is illenek. Nem sokkal jön mögöttük Leon, bár itt egy kicsit (na jó nagyon) sok QTE-van. Chris kampányát meg sem említem annyira tré (CoD a RE-n belül, kár érte). -
#1746 Ha nem is patch formájában de tuti lesz hozzá majd Texture Pack !
Viszont ez Durva lesz nagyon ! :D
Végre tudjuk mi lesz a Mercenaries No Mercy
Resident Evil 6 &Left 4 Dead 2
Az durva lesz ha az L4D2 embereivel megyünk Resi monsták lesznek benne van Giant Troll barátunk is a Resi 4-5-böl :D ha meg a resi karaktereivel megyünk akkor meg az L4D2-es szörnyek lesznek benne :D -
#1745 "ja meg egy HD textura pack nem ártana, biztos patchelni fogják idővel..."
Forrás? Már miért patchelnék? -
#1744 Ok, kösz. -
#1743 Hogy ők is kiadhassanak egy 4 gigás patchet? :) -
#1742 Na már egy kicsit jobban tetszik a game...eddig azt mondtam rá hogy 7 pont, de most így weskerrel toltam coopba: 8 pont eddig, egyelőre :D
az újrajátszhatósággal nem lesz gond sztem. ja meg egy HD textura pack nem ártana, biztos patchelni fogják idővel...
van egy gyanúm, hogy direkt vették ki a magas felbontású textúrákat.
-
IXEMGabeo #1741 Resinél nálam sosem számított a grafika, meg úgy semmi másnál se. Lényeg az izgalom és persze a coop:) -
drinkalot #1740 ahogy a kollega is írta:
"Nekem alapból az a tárgy használat gomb ahol növényeket lehet kreálni !"
Tehát alapból "e", amivel előhívod az items menüt. -
#1739 De az alapból mi, mert én átállítottam a gombokat? Mármint mit ír mellé a menüben? -
#1738 Igen a hangsúly az olyan-on van :) Néhol amúgy tényleg szépnek mondható de mikor közelről mutat egy textúrát az egyből a 4-et juttatja eszembe és ez nem sok jót jelent. DE legalább a játék jó és ez a fontos. -
IXEMGabeo #1737 szevasz mester ki fogod tolni coopban valakivel?:) -
#1736 Nekem bejön sokkal könnyebb mint Billel a Resi 5-öt is gamepaddal vittem végig itt csak azért nem mert nem veszi be a játék :D -
#1735 Én próbáltam gamepaddal. Hát inkább ne tettem volna... nem volt hosszú életű a kaland :D -
#1734 Na az már más ! -
#1733 Nekem alapból az a tárgy használat gomb ahol növényeket lehet kreálni ! -
drinkalot #1732 pontosabban célzás közben "e" -
#1731 Azért Sweet FX 1.4-el +SSAO-val szerintem nem néz ki olyan rosszul Gamepaddal meg gyerek játék az irányítás csak valamiért nem komálja a Gamepadomat ! -
drinkalot #1730 "e" -
#1729 Billentyűzet alatt nem tudom de amikor Gamepaddal toltam akkor simán váltott 2 pisztolyra lazán !
Csak azért nem tudom tolni Gamepaddal mert habár minden ok de a Right Analog Sticket nem veszi a játék igy nem tudok vele célozni -
#1728 Ja amúgy grafikát meg a fos irányítást kivéve lazán üti az 5-öt. -
#1727 Mivel tudok két pisztolyra váltani, mert alul látom a kis ikont, úgyhogy gondolom akkor lehet. -
drinkalot #1726 Elég komoly torokjob!
Az előbb toltam egy chapter 4 restartot, de ugyanaz...
Idegesítő! Utóbbi időben elég sok game félbemaradt mert 3 óra után unalmas és szar... Talán 10 éve toltam utoljára RE-t még ps1-en, igazából ettől is azt vártam, hogy max 3 óra és unni fogom, erre meglepően laza 8 óra játék után egyre jobban tetszik és lássanak csodát, kiszopat egy ilyen bugshit...
Hááát... Kell vagy 3 nap, hogy erőt vegyek magamon és újrakezdjem az elejétől. -
#1725 nemrég végeztünk a Jake és Sherry kampánnyal,hát az valami hihetetlenül jó és izgalmas volt.nekünk nagyon bejött az egész,a karakterek is.most a Leon és Hellena storyt kezdtük el,gondolom ez hoszabb lesz jóval mint a másik.kár hogy az olyan kis rövidke volt.steam szerint 9-10óra alatt értünk a végére,végülis akkor nem tudom mennyi volt,itt olyan 5 órát írtak :) -
#1724 Ez a bug nálam is előjött és még rengeteg más embernek is. Restart után megoldódott a dolog. -
#1723 Hát online coopra senki se csatlakozott be hozzám. érdeeks. már összevissza állítóm ezeekt :S -
#1722 Hát ez megint valami hiba lesz,mert ott nincs semmi QTE vagy időre menő dolog,amit el lehetne hibázni -
drinkalot #1721 Leon/chapter 4/track Ada Wong.
Adát üldözzük egy hangárban, majd Chris és társa megjelenik és sarokba szorítjuk együtt Adát.
Itt lemegy egy kb 2 perces videó, majd videó végén MISSION FAILED...
WTF???
/extremezone/
Valaki valami ötlet? -
#1720 Legalább Adát jól eltalálták most! Eszméletlen szexi lett ebben a bőrnaciban!
-
#1719 Csak coop alapú sztori van :) Mindenképp veled megy a partner, csak a gép irányítja. Szóval indítsd úgy ahogy eddig -
#1718 Most azok a haverjaim offlineok, akikkel tolhatnám. De akkor hogy kell beállítani az Objektzívát? coop alapú sztorit akarok. vagy ne nyúljak semmihez sem. legyen minden Any-n?