Resident Evil 6

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
De hol? Fõmenû?

Parasite Eve 2, best game EVER!

wesker24
Nekem most ez a 3 skill van benne !

1. Kevésbé sebzödsz ha rád támad egy zombi 2. Nagyobb Critical Chance Handgun-nal 3. Jobb Célzás és fegyver tartás Handgun-nal.
wesker24
Bármikor vehetsz skilleket amikor csak akarsz ha van hozzá elegendõ pontod !

Skilleket ugy tudsz venni ga befejezed a játékot vagy kilépsz és ott lesz hogy Skills na ott tudsz venni skilleket !
Már egy pálya elhaladtával volt már nekem.
Fpocok
Ilyen skilleket mikor lehet venni? Már a vonatos résznél vagyok, de még semmi.

Rendesen célozni tudtok már? Van olyan skill vagy ez is a kezelõfelület maradéka? 😄
Shep
Már 2 napja is beírtam, szóval 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Fpocok
Kiváncsi voltam, mennyi idõ kell, mire valaki benyügi. 1 nap. Azt hittem hamarabb... csalódtam kicsit.

Solid Snake
Így már menni fog <#wave>
Solid Snake
*Unzip "Resident Evil 6.rar" into the following directory = /Resident Evil 6/resource/

*Cut / Paste "d3d9.dll" "dxgi.dll" and "injector.ini" into /Resident Evil 6/ folder

*Asjust in-game Brightness/Gamma settings until satisfied.

*If you wish to customize SweetFX, open "SweetFX_Settings.txt"

*Enable/Disable SweetFX by pressing F12 at any time.

http://gsngaming.com/topic/9000-resident-evil-6-sweetfx-v14/
Maxtreme
nálam egy settings txt csere után annyi a változás hogy most el sem indul a játék 😄D

wesker24
Én is ugy csináltam ahogy Maxtreme de nálam se megy dll fájlok +Ini+fx fõkönyvtárba a többi a resource mappába és nálam se müxik !
Shep
Akkor nem tudom, nálam mûködik és elég sokat dob a látványon.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Maxtreme
Úgy csináltam

Shep
dll-ek meg ini meg fx vagy mi a fõkönyvtárba többi meg a resourceba

Maxtreme
Nálam egyébként valamiért nem akad müxeni, hiába másolom a fileokat oda ahova írja a manual.

Solid Snake
Igaz,igaz <#law>
Shep
Csak a fényerõt csökkenti.

Solid Snake
sweetFx. grafikai mahinációk kicsit dob a látványvilágon.<#nezze>
Shep
Kár, hogy a low polyra nincs megoldás 😊

Kedvencem, metró kocsi hátulja egy sima lap és rá van húzva egy metró kocsi fényképe aztán nesze, távolról ugyan jól mutat de közelrõl igen illúzió romboló ,hogy tök kidolgozatlan az egész.

wesker24
Na máris van egy Graphics Tweak de ez csak az Nvidia Tulajoknál müxik mert ez az SSAO-t kapcsolja be a játékban !

How to enable SSAO in Resident Evil 6 ?
Fókameister
Fekete ablak mizériára még mindig semmi megoldás? (mielõtt bárki leszólna keresem én is mindenhol, de hátha van itt aki ügyesebb)

Shep
Kösz, akkor azért nem találtam a játékban, mert csak a fõmenüben van.

Seth
Ha már odáig eljutottál megszokhattad volna 😊

PSN ID.: Beegabor

Solid Snake
Shep
FOV-ra gondoltam.

Fpocok
Spoiler baszod. Nem olyan bonyolult.

wesker24
Na és még csak utána indul be a dolog csak igy tovább !

Addig a részig ahol most vagy elég könnyü dolgod volt azután jön csak a neheze 😄
Nemtudom,hogy vagytok vele de szerintem azon részeken föleg amikor menekülni kell a nagy bossok elöl ott különösen ocska a kezelhetöség.. például amikor a tenger alatti létesitményböl menekülnénk ki a hatalmas koponyafejü polipszerü lény elöl aki leveri a padlot alolunk. Na ott a karakter simán beakad a falba és csak helybe fut vagy nekimegy a láthatatlan falnak a szélen. A kamera is valami nagyon nyomorult szögben áll... Vagy 20x meghaltam ott mert képtelen volt normálisan futni a karakter... Ez igy egy rohadt nagy negativum benne.. (n)

nagyon jó játék lenne... ha lehetne rendesen irányítani...

A háborút a konzolok nyerik! KONZOL.HU

Fpocok
Jött a vonat... hirtelen nem tudtam mit kell csinálni. A sínpár közepén álltam, amikor jött a cutscene... túléltem. Fuck yea!

JethroHUN
Nem hittem volna, h még ennél is szarabb lehet ez a game... az egy dolog, h a készítõk utolsó szemét láda módon, a lehetõ legunfairebbre akarták csinálni ez a játékot, de a kis szoba, óriás zombi ill. szûk terep rakás dinamitos zombi után az rpg-s ami lerohan és 1 cenitrõl pofán lõ, na ez már vicc. Chris kampányba már baromira semmi lõszert nem ad játék... ládák 90% CSAK XP van...

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Fpocok
The Auto Action Button option has been enabled on all difficulties, which allows Action Button sequences to be automatically inputted, a feature previously only available on Amateur difficulty.
(Some button sequences are not supported).

Game balance has also been adjusted in certain areas.

Fpocok
Auto action button. Azt írtják, ha ON, akkor ha elbukod a QTE-t, akkor is tovább megy. Mintha meglenne.

Shep
Hogy lehet?

Fpocok
Vagy még sem kapcsoltam ki? Faszomat.

Fpocok

LEHET FOVOT ÁLLÍTANI! MOST JOBBAN NÉZ KI. ÉS KIKAPCSOLTAM A BUZI QTEket IS!

Maxtreme
Hát ja. Most h végezte m a kampánnyal, a records menü alatt látszik hogy 2%-ával (!!) végeztem a játéknak. <#idiota>
Persze a 100-hoz végig kell nyomni minden emberrel, minden nehézségi fokozaton, stb.

Figyeld Chris kampányban azokat a zombikat akik a testükön hordják a "túszokat" - beteg már nagyon!!!
Shep
Én is úgy számoltam ,hogy 20 minimum de inkább több.

Olyan 30 óra biztos van 😄
Myselor
mûködik warezzal a coop most játszottam egy lány barátommal 3órát. Jake és Serry kampányt toljuk,állat xd
Maxtreme
Leon kampány kivégezve.
Szerintem nem volt ez olyan rossz.

Shep
Ja amúgy a játék hosszával szerintem nem nagyon lesz gond. Leon elsõ fejezete volt 1 óra 49 perc nekem.

Shep
Nem rossz ez a játék, de azért a 2x2-es szobába berakok egy dagadékot meg mellé még 5-6 kis zombit elég durva.

Atom textúrák 2013.

vk90
Amúgy ez a játék szerintem nagyot üthetett volna, ha az új konzolokra jön, na meg persze csiszolgattak még volna rajta sokat.

Capcom is the best!

DarkSector
De télleg, hogy lehet így futni hogy behajol elõre?
azért próbáld már ki otthon a házatok elõtt.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Jaka923
Na jól van ám, keress még valamit, amibe bele tudsz kötni!

DarkSector
nem beszélve a béna gyaloglás/futásról.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

CalebJoe
Azt tény hogy az artbook-ban szebben mutatnak a tervek, valahogy nem sikerült bevinni a játékba, lecserélték a csapatot másokra vagy valami nagy gebasz lehetett a cégnél.