2398
Resident Evil 6

• Fpocok
    De hol? Főmenű?
  • wesker24
    Nekem most ez a 3 skill van benne !

1. Kevésbé sebzödsz ha rád támad egy zombi 2. Nagyobb Critical Chance Handgun-nal 3. Jobb Célzás és fegyver tartás Handgun-nal.
  • wesker24
    Bármikor vehetsz skilleket amikor csak akarsz ha van hozzá elegendő pontod !

Skilleket ugy tudsz venni ga befejezed a játékot vagy kilépsz és ott lesz hogy Skills na ott tudsz venni skilleket !
  • mester1987
    Már egy pálya elhaladtával volt már nekem.
  • Fpocok
    Ilyen skilleket mikor lehet venni? Már a vonatos résznél vagyok, de még semmi.
  • mester1987
    Rendesen célozni tudtok már? Van olyan skill vagy ez is a kezelőfelület maradéka? :D
  • Shep
    Már 2 napja is beírtam, szóval :D
  • Fpocok
    Kiváncsi voltam, mennyi idő kell, mire valaki benyügi. 1 nap. Azt hittem hamarabb... csalódtam kicsit.
  • Solid Snake
    Így már menni fog
  • Solid Snake
    *Unzip "Resident Evil 6.rar" into the following directory = /Resident Evil 6/resource/

*Cut / Paste "d3d9.dll" "dxgi.dll" and "injector.ini" into /Resident Evil 6/ folder

*Asjust in-game Brightness/Gamma settings until satisfied.

*If you wish to customize SweetFX, open "SweetFX_Settings.txt"

*Enable/Disable SweetFX by pressing F12 at any time.

http://gsngaming.com/topic/9000-resident-evil-6-sweetfx-v14/
  • Maxtreme
    nálam egy settings txt csere után annyi a változás hogy most el sem indul a játék :DD
  • wesker24
    Én is ugy csináltam ahogy Maxtreme de nálam se megy dll fájlok +Ini+fx főkönyvtárba a többi a resource mappába és nálam se müxik !
  • Shep
    Akkor nem tudom, nálam működik és elég sokat dob a látványon.
  • Maxtreme
    Úgy csináltam
  • Shep
    dll-ek meg ini meg fx vagy mi a főkönyvtárba többi meg a resourceba
  • Maxtreme
    Nálam egyébként valamiért nem akad müxeni, hiába másolom a fileokat oda ahova írja a manual.
  • Solid Snake
    Igaz,igaz
  • Shep
    Csak a fényerőt csökkenti.
  • Solid Snake
    sweetFx. grafikai mahinációk kicsit dob a látványvilágon.
  • Shep
    Kár, hogy a low polyra nincs megoldás :)

Kedvencem, metró kocsi hátulja egy sima lap és rá van húzva egy metró kocsi fényképe aztán nesze, távolról ugyan jól mutat de közelről igen illúzió romboló ,hogy tök kidolgozatlan az egész.
  • wesker24
    Na máris van egy Graphics Tweak de ez csak az Nvidia Tulajoknál müxik mert ez az SSAO-t kapcsolja be a játékban !

How to enable SSAO in Resident Evil 6 ?
  • Fókameister
    Fekete ablak mizériára még mindig semmi megoldás? (mielőtt bárki leszólna keresem én is mindenhol, de hátha van itt aki ügyesebb)
  • Shep
    Kösz, akkor azért nem találtam a játékban, mert csak a főmenüben van.
  • Seth
    Ha már odáig eljutottál megszokhattad volna :)
  • Solid Snake
    Itt van pár okosság
  • Shep
    FOV-ra gondoltam.
  • Fpocok
    Spoiler baszod. Nem olyan bonyolult.
  • wesker24
    Na és még csak utána indul be a dolog csak igy tovább !

Addig a részig ahol most vagy elég könnyü dolgod volt azután jön csak a neheze :D
  • ToMM23
    Nemtudom,hogy vagytok vele de szerintem azon részeken föleg amikor menekülni kell a nagy bossok elöl ott különösen ocska a kezelhetöség.. például amikor a tenger alatti létesitményböl menekülnénk ki a hatalmas koponyafejü polipszerü lény elöl aki leveri a padlot alolunk. Na ott a karakter simán beakad a falba és csak helybe fut vagy nekimegy a láthatatlan falnak a szélen. A kamera is valami nagyon nyomorult szögben áll... Vagy 20x meghaltam ott mert képtelen volt normálisan futni a karakter... Ez igy egy rohadt nagy negativum benne.. (n)
  • wishmyylove
    nagyon jó játék lenne... ha lehetne rendesen irányítani...
  • Fpocok
    Jött a vonat... hirtelen nem tudtam mit kell csinálni. A sínpár közepén álltam, amikor jött a cutscene... túléltem. Fuck yea!
  • JethroHUN
    Nem hittem volna, h még ennél is szarabb lehet ez a game... az egy dolog, h a készítők utolsó szemét láda módon, a lehető legunfairebbre akarták csinálni ez a játékot, de a kis szoba, óriás zombi ill. szűk terep rakás dinamitos zombi után az rpg-s ami lerohan és 1 cenitről pofán lő, na ez már vicc. Chris kampányba már baromira semmi lőszert nem ad játék... ládák 90% CSAK XP van...
  • Fpocok
    The Auto Action Button option has been enabled on all difficulties, which allows Action Button sequences to be automatically inputted, a feature previously only available on Amateur difficulty.
    (Some button sequences are not supported).

Game balance has also been adjusted in certain areas.
  • Fpocok
    Auto action button. Azt írtják, ha ON, akkor ha elbukod a QTE-t, akkor is tovább megy. Mintha meglenne.
  • Shep
    Hogy lehet?
  • Fpocok
    Vagy még sem kapcsoltam ki? Faszomat.
  • Fpocok

LEHET FOVOT ÁLLÍTANI! MOST JOBBAN NÉZ KI. ÉS KIKAPCSOLTAM A BUZI QTEket IS!
  • Maxtreme
    Hát ja. Most h végezte m a kampánnyal, a records menü alatt látszik hogy 2%-ával (!!) végeztem a játéknak.
    Persze a 100-hoz végig kell nyomni minden emberrel, minden nehézségi fokozaton, stb.
  • mester1987
    Figyeld Chris kampányban azokat a zombikat akik a testükön hordják a "túszokat" - beteg már nagyon!!!
  • Shep
    Én is úgy számoltam ,hogy 20 minimum de inkább több.