Resident Evil 6

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maxtreme
Azt tudom, régen is így volt. De már rájöttem mi a baj. Nem raktam be a táskába (ezt a hülyeséget) de csupán cska amiatt mert eltûnt az egér kurzor <#falbav>

Plusz az a sok átvezetõ, ami engem mondjuk kurvára irritál. A Max Payne 3-ban illeszkedett ez és jól is sikerült, de ebbe...áááh.
wesker24
Hát az már a te bajod ha hamar beleunsz érdekes én nem unok bele szóval ha ennyire unalmas felesleges játszanod vele.

A vak is látja hogy nem jön be neked a játék ez szar meg az szar érdekes nekem az irányitáson kivül minden tetszik benne !

Mi bajod a játékmenetttel a Resi 5-ben alig mentél pár métert mindenhol zombik voltak és 30-asával jöttek sehol sem volt üresjárat !
Kombinálj, de a zöldet tudod használni, hogyha átrakod. Piros meg sárga natúrba nem mûködik. Azokat mixelni kell zölddel :D
Fpocok
Ha csak pár szavas, akkor méggázabb.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Maxtreme
Ez eleinte müxött is, de most már ez sem :D
Pedig tele vagyok növénnyel.

DarkSector
Nem értem mire írod.
Mondom játszottam, illetve nekiálltam már sokszor, de beleunok hamar.

Nem éppen az irányítás maga a baj, hanem a játékmenet, és ehhez az irányítás is hozzátett.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Csak nyomd meg az 1-es gombot (alaphelyzetbe, hogy nem lépsz a kelléktáradba) mikor kicsi az életerõd!
DarkSector
Már mondták tesztben elején hogy párszavas story lesz.
Hogy õszinte legyek ez az amcsis hollywoodi keret story annyira nem is érdekel, legalább nem kell skipelnem.

Régi részekben vicces volt hogy nem volt magyarosítás, és gyerek fejjel értettem mi történik a játékmenet és pár átvezetõbõl.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Rosszabb, mint a régi. Csak az irányítással vagy elfoglalva egy tucat ideig. Bár késõbb úgy is elfelejted. Majd ha megint bekapcsolod, szerintem megint kezdheted elõlrõl...igazából ennyi.
Próbáld csak ki :D
Fpocok
Akkor valahogy bele kell rakni, hogy aztán 1 el használhasd. Mint mondtam... egy nagy rakás szar a menüje.

Maxtreme
igen, hogy a kelléktáron kívül hogy kell használni.
Ott müxik is.
De a kelléktárba nem!

Maxtreme
Hát ez így sem nyerõ. Semmit nem csinál.

Seth
Ha bele tanulsz utána a 4-5 röhejesnek és lassúnak tûnik majd

PSN ID.: Beegabor

Fpocok
Nem azért, de az elején van egy tutorial. szerintem érthetõ.

DarkSector
"Viszont az irányíthatóság tényleg kurva körülményes."

A többiek már megaszonták, hogy ez az irányítás a cool és a régi volt a szar. :)

Rakd be a készletbe, majd 1-es gomb xD
Maxtreme
ó de szupi, tök egyértelmûvé tette a játék a számomra (faszt)
Köszi.

DarkSector
Geci a demo nem volt elég hogy lekösönn nemhogy a full.
Megpróbálkozom sokadszorra vele újból csak hogy lássam a végén mennyi extraság van benne, de piszok unalmas, még a demo is.

Fpocok
1

darksector: Nálam az viszi a pálmát, hogy az elején az ELNÖK ki akar pakolni mindent, a végén meg Leon azt mondja, hogy tussolják el, AZ ELNÖK IS EZT AKARNÁ. Pofám leszakad... saját maguk is szarnak a sztorira.

[spoiler]

Maxtreme
A fene tudja. Igazából egy zombis akciójátéknak elsõ pillantásra nem tûnik rossznak, de a RE szériához sok köze nincs (igaz már a 4-5nek sem volt)
Ha tovább játszok vele megmondom :)

Viszont az irányíthatóság tényleg kurva körülményes.

DarkSector
" az hogy neked nem tetszik az a te bajod magadra vess !"

Vagy a játékra.

Nem mindig a játékos a baj, nem minden CSAK izlés kérdése.
Ez tény hogy közelébe sem ér a régieknek. Ettõl még ellövöldözhetsz benne, de a játék nem lesz jobb.
1x végigmegyek rajta, a DMC5-ön is végigmentem, de vak nem leszek.

Maxtreme
Srácok. A kelléktáramba levõ életeket hogy a picskuba kell használni? Mert sem akkor nem reagál ha rákattintok, illetve a use gombra is csak kombinálni meg eldobni akarja.
A Spray-t pl szintén csak eldobni lehet. EZ hogy?

Próbálok a jóra fókuszálni, de mintha rettenetesen el lenne rontva a körítése :(
Nem írom, mert nem tudom eldönteni :D
DarkSector
Szar.
Nyugodtan írhatod hogy szar.

Amiket írtam régen az a baj.

Csúnyább mint az 5.
Rettentõ szar a játékmenet, a fegyós zombik (a sok zombie). Az vicces hogy pc-n egy lapáttal rátesznek hogy 2 millio rusnyaság jöjjön rád egyszerre.
Pálya dizájn idétlen.
Story, Hogy 0 rejtvény. (jó mentségére legyen az 5-ben sem volt sok)
Coop.
Röviden ez elég szerintem.

wesker24
Leszarom nekem tetszik most hogy már 1,5 -2 órát játszottam vele az hogy neked nem tetszik az a te bajod magadra vess ! :D
Fpocok
Azért lássuk be, attól hogy jobb valami az ORCnél... az nem mond sokat. :D

wesker24
Hát a Resi 6 fényévekre van az ORC-hez képest ! :D

Az ORC-nél minden más játék sokkal jobb :D
wesker24
Köszönjük Emese egyszer már elmondtad ! xD

Nekem bejön a játék Leon kampánya nem olyan pörgös mint a Resi 5 és ez benne a jó :D !
Én perpill nem tudom eldönteni :D
De mond valamit alattam Fpocok is.
Valami nem az igazi vele.
DarkSector
<#whatever>

Ha az 5-tõl számolom, azért az ORC fényében ez kész megváltás.

Fpocok
Szerintem pontosan olyan szar, amilyennek hírlett.

Prince23
Elsõ blikkre kinek hogy tetszik a játék?

DarkSector
Nincs olyan hogy egész munka, ez nem melóhely vagy megbízás.
Hanem jóindulat.

Mint írtam, félmunkát végeztek és a vitát ezzel be is fejeztem.
DarkSector
De mégis ocsárlod õket. :)

Ez legyen a legkevesebb.
DarkSector
Meg aki játszik vele. :D

Van hülye aki megcsinálja!
DarkSector
Hajrá, kezdheted a Bioshock Infiniti-vel, törhetnéd akár holnapra is.

Félmunkát én is tudok csinálni :)
DarkSector
Várj félreértettél, ez nem hozzáértés kérdése, ingyen törik, nem fognak arra törekedni hogy luxusban élj. :)

wesker24
Jah és persze nekem eredeti ! <#hehe>
wesker24
A mentéssel semmi gond nincs mindig akkor ment amikor kell ! :D

Amennyit játszottam vele nekem bejön igaz az irányítást szokni de azt leszámítva nekem tetszik !

És Persze Normalon-on játszok mert az EAsy Mode Pussy-knak való XD
Igen, ezen látszik, hogy nem értenek hozzá.
DarkSector
Hát warez-t ne nézd, annak örülni kell hogy egyeltalán elindul. :)
Szokták mondani: "ajándék lónak, ne nézd a fogát"

Köcsögség amúgy ez, a másik meg, hogy nem egy helyre mentenek ezek sosem.
Az eredeti steames játékok nagyon sokszor a Player_swarm-ba mentenek a fõkönyvtáron belül vagy a Dokumentumaidba vagy a mentett Dokumentumaidba.
DarkSector
:P

...vagy akár 2-vel visszább :D