2398
Resident Evil 6
-
#1477 mivel nincs off topik itt kérdezek.valaki aki segítőkész lenne elmondani hogy működik ez a coop mod a warezzal?nem egészen értem -
#1476 Legújabb drivert is feltettem, de csak fekete ablak jön be és a feladatkezelő szerint abban a pillanatban már nem is válaszol a program :S -
#1475 * a régi inventory rendszer, ez kimaradt :) -
#1474 Igen ezt én is említeni akartam. Miért nem volt jó a régi rendszer? A 4ben pl tök jól megoldották. Az 5-ben már nagyon rezgett a léc, de ez baszki valami borzalom.
Mellesleg ja. Tudnám miért nem lehet eldobni azt a fegyvert amire nincs szükségünk (és akkor már legyen annyi "esze" a játéknak hogy ahhoz ne adjon lőszert)
Ettől függetlenül amúgy szerintem nem rossz ez a játék. Sok köze nincs sajna a Re szériához (ez már régóta így van) de nem feltétlen mondanám rosszabbnak mint az ötödiket. Sőőt ha azt nézem ez inkább horror mint amaz volt. :)
Más:
A mercenaries mód az összes kampány végigvitele után nyílik meg, vagy elég csak az elsőt, Leon-ét végigvinni?
A 4-5-ben azzal töltöttem a legtöbb időt- -
#1473 Minek? Menü túl van értékelve :D -
#1472 Akkor miért nem azt a lőszert dobod el amit nem használsz ? -
torok6 #1471 Nektek sincs menü a játékban?
-
#1470 Mekkora kalap szar ez a játék, az összes elcseszett dolog mellett a legnagyobb baromság az h MIÉRT van nálam 10 fajta fegyver??? Direkt vissza töltöttem mikor fölvettem azt a szar AK-t, h ne legyen nálam. Erre következő fejezetben automatikusan a karakternél van... Így baromi jó, h van mindegyikbe 10 golyó mert össze vissza adogatja az ammot... persze mivel mennék ahhoz nem... csak a szar AK-hoz... Az item inventory meg a 10-20 db-os ammo pakkokkal van tele... semmi más nem fér el. -
doggy90 #1469 már régebben update-elték a játékot, hogy ada-t is lehessen választani az elején. -
#1468 Első alkalommal nem raktam fel őket, aztán jött az uninstall és újratelepítés végén felraktam amiket ajánlott ( visual c++-t leszámítva, mert azt írta újabb verzió van fent) ha emlékezetem nem csal a driver sem régi. Mostanában nem volt gond játékokkal csak ez meg a devil may cry különcködik. -
#1467 Ez vicc hogy nálam lehet alapba menni ADA-val vagy a Reloaded csinájja ezt?
Tudomásom szerint ADA csak akkor nyílik meg ha végigvitted a játékot.
Vagy ez pc-s fícsör? -
#1466 A directx meg a visual c++ meg a többi vacak amit felajánl a végén a telepítésnél fel vannak rakva, videokártya driver viszonylag friss? -
#1465 Azért ha bárkinek támad valami ötlete szívesen fogadom, és köszönöm előre is. -
#1464 Hát elég sok oka lehet, látatlanban nehéz. -
#1463 Azt fejtse már meg valaki, hogy miért van az, hogy elindítom és csak egy fekete ablak jön be az egérkurzorral? :S Más semmi. -
#1462 Na sebaj :) -
#1461 Nm.2x-ra írtam le. :)
Legelőször a 1431-ben amire válaszoltál is. -
#1460 Kösz. -
#1459 Space (nyomva, és W) -
#1458 pontossan.
Ha szar lehet panaszkodni, csak azt mondom nem a fejlesztők hibája. -
#1457 Végignéztem a gombokat de nem találok sprint gombot. -
#1456 Gyanítottam hogy a mentés warez hiba, nem baj, így legalább tovább tart a játék.
Lehet ki sem kapcsolom a gépet.
Nem tudtam választani nehézségi fokozatokat, de nem értem easy-be miért a gép csinálja magától...:S -
JosephShepherd #1455 ennyi -
#1454 Nekem kellett egy kis idö de már megszoktam beálitottam arra ami nekem fekszik az kész ! -
#1453 Van kontrollerem de célzós játékhoz nem használom, ennyi. -
#1452 Ezt én is akartam mondani, azért látja Shep szarnak az irányítást, mert egyszerűen nem lehet kézreállóan megoldani billentyűvel, nem a fejlesztők hibája, hiszen gondolom van variálás a menüben át lehet állítani a gombokat, de ez nem megoldás.
Ha valakinek nincsen kontrollerre pénze, vagy nem akar venni az törődjön bele. -
#1451 Ez azért van mert ugye a warezben kicsit tovább kell vinni hogy mentsen !
Ha meg nem akarsz QTE-ket akkor vidd easy mode-on ott nincs egy deka QTE se mert a gép megcsinálja helyetted ! :D -
mester1987 #1450 Én még próbálom az emlékeimből törölni. Lassan sikeresen. -
JosephShepherd #1449 jó ez
nem billentyűzet kell ehhez
nem olyan nagy dolog venni egy kontrollert
nem egy ökör ára -
#1448 Én is azzal játszom amúgy, mivel más nincs. :D -
mester1987 #1447 Tegnap írtam. RELOADED Crack! Másnál müxik. -
#1446 Mondjuk biztos technikai okokból, de nem értem minek a checkpoint, ha nem is onnan folytatja a játék? -
#1445 Fs-ben annyira nem zavart. -
#1444 Persze. -
#1443 De, csak nem szeretem. :) -
#1442 Jól van úgy látom neked sem esett le a szarkazmus. -
#1441 Milyen W+Space? kell awsd, mikor oldalazni kell sprint közben a W nem elég, tuod kell A-D is, balra-jobbra... -
mester1987 #1440 ...meg az a futás, ha emlékszel a Future Soldierre, mintha ki akarna futni a képernyőből. Szóra sem érdemes. -
#1439 Kinek népszerű ez konzolon? Szar mindenhol. -
#1438 Ha egy amolyan filmszerű akciójátékról lenne szó nem lenne baj, de itt maga a játékmenet lenne a lényeg, ezért furi.