Crusader Kings II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viel Feind, viel Ehr! - Crusader Kings II magyarítás: http://paradoxfan.blogspot.hu/2014/04/crusader-kings-ii-magyaritas-08e.html
Viel Feind, viel Ehr! - Crusader Kings II magyarítás: http://paradoxfan.blogspot.hu/2014/04/crusader-kings-ii-magyaritas-08e.html
Nem bonyolítanánk ha egyszerûen menne. :)
Neked probléma mentesen mûködik?
Nektek hogy mûködik a multi része a játéknak?
Mi próbálkoztunk internet game és hamachi segítségével. De a játék sose volt szinkronban, mintha erõsen laggolt voltna, játszhatatlan volt. (Mindkét játék eredeti.)
Kiegészült pár frissen fordított (apróbb szövegekkel) és egy kis régi-új szöveg résszel.
- Letöltés -
Már napok óta próbálom megoldani de nem sikerült.
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Kiváncsi leszek a 2. részére hogy fejlesztettek e az AI-n :)
Csak mert ha sikerül is beházasodnom, a fiam nem lehet örökös, mert már nem tartozik ahhoz a dinasztiához, ha meg mondjuk a lánytesó, vagy a lányom házasítom be, akkor meg az õ gyerekük örökölhet, csak nekem nem lesz hozzá semmi közöm.
Szóval akkor: harc nélkül hogyan lehetne "elfoglalni" Bohémiát?
Én még sose éreztem késztetést arra, hogy elfoglaljam a teljes térképet, jobban szeretem szerepjátékosan egyengetni a dinasztiám útját.
kép
végülis ellenfelem már nincs, csak a cb-ken múlik minden meg a seregek sebességén...szóval 30év alatt királyként biztosan megoldható a teljes térkép elfoglalása...hercegként 40-50, grófként 50-60 év...extrém nehéz/unalmas helyekrõl 70-80 év sacc.
közben ránéztem erre a game of thrones ck2 modra..... aegon + az i win gombal együtt nevetségesé válik az egész <#hamm>#hamm> hódítás, hanyagolom is a sárkányokat velük túl könnyû.
a piramis játékát :-D amit mindjárt le ír ezeregyedszere is.
Miért, te mit részesítesz elõnyben a magánbirtokkal szemben?
Az örökösödési problémákra ti tudtok valami hasznos megoldást, a folyamatos orgyilkosságokon kívül?
867-ben kezdtem a játékot magyar törzsfõként, mikor az uralkodóm meghalt, mér enyém volt a krími és sarkeli hercegség. De az örökösök között ezt jól szétosztotta a gép. Az én karakterem kapta a sarkeli hercegséget, a másik a krímit, a harmadik 2 megyét. Na a 3. örököst kinyirattam, a másodikat árulóként börtönbe zárattam és elvettem a birtokait. Rá egy évvel az uralkodó meghalt és a két gyerek között megint elosztották a két hercegséget.
Ez így rohadt idegesítõ mert az összes hódításomat a gép elveszi tõlem trónutódláskor.
Van valami tippetek?
A másik:
Az arabok nálam néhány évtized alatt darabokra esnek a belharcok miatt. Idõnként kiemelkedik egy-egy nagyobb birodalmacska de az is hamar felaprózódik és így túl könnyû szétverni õket.Ráadásul mindig nagyon nagy a dekadenciájuk. van valami mód rá,hogy kicsit komolyabb ellenfelet jelentsenek?
számokban szemléltetve...van 500 saját katona + 500 vazall sereg...építkezel én zsoldost veszek fel a pénzbõl...neked lesz 600 saját katonád (ez 1-2 épület) és 500 vazall (tehát 1100 össz), nekem lesz 500 saját, 500,majd földosztás után 1000, ha lemegy a málusz, akkor 1500 vazall és 1500 zsoldos (kb. ennyi jön ki az 1-2 épület árából) tehát összesen: 2500, 3000, 3500...ez a különbség az, ami lehetõvé teszi, hogy nulláról elindulj az egy majd a kettõ felé...pofonegyszerû és eddig még mindig mûködött...azt hozzá sem teszem, ha még 1-2 körig te építkezel én a megnövekedett erõmmel támadok, akkor a különbség óriásira nõ...én countból kiindulva 20 év alatt császár vagyok 100k katonával te pedig 2k katonával nézed a kimaxolt épületeket ugyanennyi idõ alatt, feltéve ha a szomszéd le nem igázott már addigra
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
kép
1066-ban kezdett, csak az nem derült ki mivel...ha nagy országgal akkor lassú, hercegként nem rossz, de ha count,akkor érdekes igazán...meg persze a nehézség sem mindegy ahogyan a verziószám sem...ha fel van nyomva minden patch, dlc és nincs mod, de very hard és count, akkor ez a 80+ év nem rossz...de kipróbálom én is ha lesz egy kis idõm
Ezen az oldalon játékosok által létrehozott birodalmak vannak.
Van akinek az egész térképet sikerült elfoglalnia.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Nekem még azzal is gondom van, hogy Gemer (Gömör) uraként hogyan legyek herceg. Egyszerûen próbáltam már ki tudja hány féle módon, de nem vagyok képes feljebb lépni (pedig én birtokoltam a hercegség 2/3-át is de úgy sem ment).
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
ti nem akartátok elfoglalni a teljes térképet?