Far Cry 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tib
Nagyon sok helyen megjelenített képi elemek, de leginkább a játék borítójáról lehet ismerõs <#nyes> ami nem mellesleg a fórum fejléce is.

Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community

Fpocok
A fej a homokban, meg a hullák a fán, az az egyik FC3 videóban volt egy helyszín. Az egyik élõszereplõs videóban. Pl ez

Parasite Eve 2, best game EVER!

Tib
Alapvetõen ez egy Achievement, a "Say Hi to the Internet", amiben egy híres Hollywood-i színészt kell megkeresni a szigeten... És vajon õ ki lehet?! Christopher Mintz-Plasse! <#vigyor>
...épp ezért egy Easter Egg-nek is lehetne nevezni 😊

Koordináták: X260.5 Y557.8

Bug,vagy Easter Egg

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

DDDDDD

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

goregrind
vazze... egyetemi végzettség kellett, hogy erre én is rájöjjek egyedül! <#idiota>

DISCORD: grimanddark

Jaka923
Egy fej a homokban.

goregrind
Üdv!

Nem tudja véletlenül valaki, hogy ez mi akar(t) lenni? <#nemtudom><#lama>

Ez meg már abszurd... <#idiota>

DISCORD: grimanddark

Fpocok
lol, erre nem is gondoltam... de most hogy mondod 😄 Tényleg 😄

coolpet
Nemtokmindegy? Nem gondolkodnak rajta, a vegen ugyis
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

meghalnak/mas hajoval mennek el 😊

Battletag: coolpet#2467

Nagy vihar volt és besorodrta a hajót, majd egy sziklaomlás eltorlaszolta a barlang nagyját. Nem ez a gikszer, hanem, hogy a Hõsnõk lelkesen bütykölik, de arra nem gondolnak, hogy hogyan teszik majd tengerre. A bejáratot épp kirobbanthatják, de ott van még az a pár tíz méter függõleges. Istenem... amerikaiak <#eplus2>
grebber
Ez eddig felsem tûnt a game során mert nem is érdekelt,most is csak egy másik fórumon olvasom.

A haverok ugye megtalálják a doki háza alatt a barlangot amibe ott a hajó és heftelik csudamod,hogy elmehessenek a szigetrõl.

Hegyen van a barlang: Egyrészt az hogy került oda másrészt ,meg hogy a rákba akarnak lejutni a tengerre<#banplz> Ebbe belegondolva nagy szar ez a játék már nem is ezt tartom az év fps-ének.0 a hitelessége ezáltal<#taps>

Next PC upgrade: 2022

tomsolo

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

coolpet
Na pont ennel a toronynal lehet a mellette levo hegy tetejerol ejtoernyojumpolni 😊 Nem kell szenvedni a feljutassal

Ha ez az, akkor a vége elõtt van egy aljas rész. Lejjebb kell ugrani, hogy másik oldalról elérd a létrát, de az érkezési pont hasonlít az egy fordulóval korábbira, így azt hihetnéd, hogy ott már jártál.
Support video 😊
coolpet
Van egy torony, aminel az egyik padlo messze van, ott gugolasban ki kell maszni a gerenda szelere ami osszekoti a torony labait, es azon elmaszva odaig gugolasbol irni foga hogy jump, csak ki kell maszni a szelere.
Egyebket en parat ugy csinaltam meg, nem szorakoztam, kerestem egy nagy helget, es leugrottam wing-ejtoernyo parossal, es a etetejen landoltam. Nem sikerul elsore mindig 😊

grebber
Elég sok van a föld alatt barlangokban.Az egyik relicet a mai napig nem tudom hogy találtam meg 3 órát kerestem de most megint nem találom.

Ilyen bugot még 1x sem találtam hogy mutatta de nincs ott!

Shep
Van ami barlangban van, és van ami tényleg bug.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

The Protector
Hy.Sokszor van az, hogy loot-ot jelöl a térkép de nincss ott semmi,fõleg erdõkben.Ez bug vagy,késõbb jelenik meg vagy bent van a föld alatt.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

grebber
1 db torony volt amire kötélen kellet átcsúszni!A többi alap és adja magát!
De ha magától a toronyról is tennél képet úgy esetleg segíteni is tudunk mert így térképrõl nehéz.

Shevchenko
Nem az.
Azt már megcsináltam a fölött van, ráadásul ennek a toronynak már a háromnegyedénél vagyok, van egy kiálló deszka és onnantól semmi :-(

FORZA MILAN!!!

coolpet
Azthiszem az felett van valami epulet, es onnan kell kabelen lecsuszni 😊

Shevchenko
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2012_12_31_hisjuqnoy3.jpg

FORZA MILAN!!!

Shevchenko
Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül hogy ezt a tornyot hogy kell megmászni, mert a felénél elakadtam.

FORZA MILAN!!!

Mindig megvan a módja. Így rakták össze a mapot. Ha nem feléd fordul, akkor nem észleli a ninja killeket az ellen <#eplus2>
coolpet
Igenam, csak nembiztos hogy lehetoseged van arra hogy mogelopozz, altalaban bazisokon nyilt terepen vannak tobb kaonaval egyetemben

Lángszórósak azt hiszem csak a déli szigeten vannak. Ott meg egyszerû a móka. Mögéosonsz és hátbaszúrod, mint a többit is. (itt már elérhetõ hozzá a skill). <#vigyor5>
bardocz
Nekem a rendes változat megvan, a signature nincsen meg. Egyik hullától szedtem össze, hangtompító, meg nagy tár már van, optikát nem próbálgattam még.
tomsolo
"A langszoros pancelos az genya 😊"

1, lövés palack
2. vár míg folyik a gáz megint palack.

done.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Pókeresnél experten 1-2 szer elbuktam az összes pénzem, utána 5 leosztásból elnyertem mind a 3 faszi összes pénzét.<#vigyor5>
Shep
Hát csak ki kell várni a megfelelõ lapokat, ennyi.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

A második szigeten végig lehet gliderezni az összes adótornyon majdnem.
Akkor meg meglesz a rendes változata a legjobb sniper puskának, ami addig csak signatureként volt jelen. És úgy már tudsz rá hangtompítót is venni, szóval sokkal hatékonyabb lesz.
Ez a grafikai pakk ez mi a túró? Én nem vettem észre semmit,viszont elment tõle a minimap.Telepíthettem újra az egészet<#circling>
bardocz
A legnagyobb sniper puskával tökjól egylövéseztem a második szigeten lévõ heavyket. Meg kéne szerezni a különlegesebb változatát.
coolpet
A langszoros pancelos az genya 😊
Annak nem art a tuz, es 4-5 tar sem eleg neki 😊
Granat neki, es amikor lehajol meg kell sorozni a palackjat.
A nem langszorost csak fel kell gyujtani, vagy hatulrol febeloni 1 golyoval, ott nincs pajzsa.

A langszoros archit hogy lehet megszerezni? Mar tobbszaz embert gyujtottam fel, de nem kaptam meg.

Max a páncélos emberbe, a többieknek 1 golyó is elég csak el kell találni a fejüket😄.
Legnehezebb szinten is bele kell lõni egy tárat az emberekbe?

Köszi,közben találtam

Experten olyan baromi mákosak, hogy az hihetetlen.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

grebber
Elvileg a szikladobálásnál akkor veszi 1 nek ha eldobod a követ odamegy megnézi és visszamegy a helyére.Na ezt kell eljátszani még 24x!
A többi nem okozott gondot!

Shep
Mit, azt hogy nyer 1500+ -t? Experten kell nyomni és kész.

coolpet
Vegigvittem
Velemenyem:

Szegeny szem, a legjopofabb karakter volt a katekban.
Azok az alomvilagok Citranal es egyeb helyeken nem jottek be.
A vege egy kicsit elbaszott lett. Citra sem mas mint egy hulye pics@, vegulis Vaas tesoja.
Ha ez egy szerepjatek jellegu game, akkor tobb dontesi jogom is lehetett volna a skillek es a fegyverek valogatasan kivul. Minden parbeszed linearis.
A grafika gyonyoru, a jatekmenet zsenialis. Az eses egy kicsit el lett tulozva, ha 3 meterrol esek akkor ne menjen le 2 eletcsikom. Szaguldo kocsibol kiugorva meg nem is serulok.
Tigris egy pofonnal leszed 2-3 eletcsikot, capa es kroki meg semmi, fel, rosszabb esetben 1-et. Akkoris lebokom egy kessel es kesz.

A szikladobalos es flamethroveres archievementet nem sikerult megcsinalni, hiaba zavartam meg vagy 200 embert es irtottam ki ki 5-6 bazist langszoroval alarmmal tobbszori hullamban.

A pokergame-t nem tudom megcsinalni, allandoan szar lapot kapok 😊

De egyebkent jo game.

De szépen fogalmaztam 😄. Szóval: Az elsõ elfoglalható bázisnál* 😄
Az elsõ bázist elfoglalható bázisnál - amit fõküldiben kell elfoglalni - szoktak kocák bolyongani. Én is ott lõttem párat. Egyébként többnyire települések közelében vannak, elvégre háziállatok 😊
Tib
Keresd a térképen a koca ikont és fuss arra 😊 Elõbb-utóbb csak találsz egy röfit...

Malacot keresek,és sehol sem találok,pedig az elején még rohangásztak a kocák mindenhol.A pénztárcához kéne (pig)

Köszi! Kár 😞 remélem azért változik a helyzet pár hónap múlva.
Fpocok
Multi miatt NE VEDD MEG!

Srácok azt szeretném megkérdezni hogy valahol ki lehet-e próbálni a multit? A játék tetszik, de csak akkor venném meg eredetiben, ha azért tolják az emberek multiban is.
<#taps><#mf1>Ezer köszönet!!!Összejött!!