Far Cry 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community
Parasite Eve 2, best game EVER!
...épp ezért egy Easter Egg-nek is lehetne nevezni 😊
Koordináták: X260.5 Y557.8
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
DISCORD: grimanddark
Nem tudja véletlenül valaki, hogy ez mi akar(t) lenni? <#nemtudom>#nemtudom><#lama>#lama>
Ez meg már abszurd... <#idiota>#idiota>
DISCORD: grimanddark
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
meghalnak/mas hajoval mennek el 😊
Battletag: coolpet#2467
A haverok ugye megtalálják a doki háza alatt a barlangot amibe ott a hajó és heftelik csudamod,hogy elmehessenek a szigetrõl.
Hegyen van a barlang: Egyrészt az hogy került oda másrészt ,meg hogy a rákba akarnak lejutni a tengerre<#banplz>#banplz> Ebbe belegondolva nagy szar ez a játék már nem is ezt tartom az év fps-ének.0 a hitelessége ezáltal<#taps>#taps>
Next PC upgrade: 2022
Support video 😊
Egyebket en parat ugy csinaltam meg, nem szorakoztam, kerestem egy nagy helget, es leugrottam wing-ejtoernyo parossal, es a etetejen landoltam. Nem sikerul elsore mindig 😊
Ilyen bugot még 1x sem találtam hogy mutatta de nincs ott!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
De ha magától a toronyról is tennél képet úgy esetleg segíteni is tudunk mert így térképrõl nehéz.
Azt már megcsináltam a fölött van, ráadásul ennek a toronynak már a háromnegyedénél vagyok, van egy kiálló deszka és onnantól semmi :-(
FORZA MILAN!!!
Nem tudjátok véletlenül hogy ezt a tornyot hogy kell megmászni, mert a felénél elakadtam.

FORZA MILAN!!!
1, lövés palack
2. vár míg folyik a gáz megint palack.
done.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Akkor meg meglesz a rendes változata a legjobb sniper puskának, ami addig csak signatureként volt jelen. És úgy már tudsz rá hangtompítót is venni, szóval sokkal hatékonyabb lesz.
Annak nem art a tuz, es 4-5 tar sem eleg neki 😊
Granat neki, es amikor lehajol meg kell sorozni a palackjat.
A nem langszorost csak fel kell gyujtani, vagy hatulrol febeloni 1 golyoval, ott nincs pajzsa.
A langszoros archit hogy lehet megszerezni? Mar tobbszaz embert gyujtottam fel, de nem kaptam meg.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
A többi nem okozott gondot!
Velemenyem:
Szegeny szem, a legjopofabb karakter volt a katekban.
Azok az alomvilagok Citranal es egyeb helyeken nem jottek be.
A vege egy kicsit elbaszott lett. Citra sem mas mint egy hulye pics@, vegulis Vaas tesoja.
Ha ez egy szerepjatek jellegu game, akkor tobb dontesi jogom is lehetett volna a skillek es a fegyverek valogatasan kivul. Minden parbeszed linearis.
A grafika gyonyoru, a jatekmenet zsenialis. Az eses egy kicsit el lett tulozva, ha 3 meterrol esek akkor ne menjen le 2 eletcsikom. Szaguldo kocsibol kiugorva meg nem is serulok.
Tigris egy pofonnal leszed 2-3 eletcsikot, capa es kroki meg semmi, fel, rosszabb esetben 1-et. Akkoris lebokom egy kessel es kesz.
A szikladobalos es flamethroveres archievementet nem sikerult megcsinalni, hiaba zavartam meg vagy 200 embert es irtottam ki ki 5-6 bazist langszoroval alarmmal tobbszori hullamban.
A pokergame-t nem tudom megcsinalni, allandoan szar lapot kapok 😊
De egyebkent jo game.