5604
Az állatok fellelhetősége megtalálható a F.A.Q-ban! Nem szégyen használni!
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a spoiler gombot !
A "gandzsa" ültetvényes küldetés alatt ez a zene szól:Make it Bun Dem
Interaktív térkép
Modok a játékhoz!
-
#4597 Nemtom melyik kell, két rebalanced van.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
mester1987 #4596 Uhh...úgy tudtam csak a Rebalanced van, aztán mégse.
A térképes Rebalanced-et ha belinkeled azt köszönöm. -
#4595 melyiket?
Total files: 53 -
mester1987 #4594 Belinkelné valami a http://farcry.nexusmods.com/-on levő modot? -
#4593 sőt a kilőt nyilat se engedi újra használni -
#4592 nem adnak a modba skulót az ellenek :D -
Vlala #4591 Skúlót az ellenféltőlé kell felvenni, miután felgyújtottuk őket. Érdekes, hogy azok sem sülnek el a hőtől, pedig a lőszeres dobozok olyan szép tűzijátékot csinálnak. -
#4590 Valaki tudna nekem segíteni a nem hivatalos topikban ? -
#4589 Van 4 gomb joy-on, ebből 2 a kő, camera. De (pl Dragon Age 2) Arra a 4re akár 8at is rátudtál rakni mert lehetett váltogatni a profilokat gombnyomásra. Ez nem konzolport kérdése, csak a készítők nemtörődömsége. -
#4588 Ez konzolport, márpedig konzolon nincs 100 gomb, mint PC-n. -
#4587 A préda házhoz jön -
#4586 A gyors gomboknál a 2db-ot nem gondolhatták komolyan... Van egy rakás fajta craftolható szuri + nyilak és mind ezt rakjam ki 2 rohadt gombra??? Legalább a nyilkhoz lett volna annyi eszük h úgy lehessen váltogatni (spéci-normal) mint a gránátot görgővel de neeeeem.... Ez így elég gáz, h mindenért 4 lépcsős medübe kell bemennek játék közbe h használjak egy cuccot... -
mester1987 #4585 #3958 -
#4584 Az őrposztokat leszámítva majd mindenre van megoldás - egyébként azt is lehet csak manuálisan.
http://farcry.nexusmods.com/
A Poor Bastard v a Schwartz elég nehéz már sztem bár ezekkel a 'compilation'-okkal óvatosan mert van amelyik nem véltelenül kér új játék kezdést.
Kezdőknek meg ott a 30day Compilation Pack V3 abba elég sok minden belevan zsúfolva és válogathatod.
-
#4583 Ja igen, és nincs ingyenfegyver a tornyok elfoglalása után. -
#4582 Én sajnos nem értek a modoláshoz, és időm sincs megtanulni. Megmondom, milyen FC3 modot látnék szívesen:
- no enemy tagging
- no animal tagging
- no wh
- az őrposztokon ne lehessen egy automatából fegyvert és lőszert venni. Csak mondjuk szigetenként 1 helyről, Amanakiban és a déli szigeten valamelyik nagyobb településen.
- a felszabadított őrposztokat bizonyos idő elteltével az ellenség 20-30% eséllyel visszafoglalja (tehát 10-ből 2-3 db-ot)
- holster és egyéb tartók craftolásánál az egyre nagyobb tartókhoz egyre több és több állatbőr kelljen (ne más állatból ugyanannyi).
- szérum craftolásnál több levél kelljen egy adaghoz (a jelenlegi 3-4 szerese). -
#4581 vannak már modok ahol örülsz a kutyabőrnek is mert kb annyi egy skulo a: pisztolyba :D -
Vlala #4580 Ezen én is röhögtem egy sort :)
Megrögzött piromániás lévén pár molotov és egy lángszóró volt az alapfelszerelésem, mellé egy távcsöves, amivel jó messziről ki lehet lőni az arra alkalmas hordókat. Ezzel mentem vadászni. És nem elég, hogy az állatbőr tűzálló, az elevenen elégetett ellenfeleknél lévő pénz is az volt.
A baj az, hogy egy idő után nincs mit venned. Betelik a buksza, betelik a hátizsák, és ennyi volt. Le kell ülnöd pókerezni, és all-int nyomni egy kettespárra, hogy egyáltalán el tudj adni valamit a hátzizsákból - ha már szemetelni nem szeretsz. :) -
#4579 Határozottan a Borderlands 2 :) -
mikromanus #4578 A körvonaluk csak akkor látszik ha takarásban vannak és ha előtte "megfestetted őket" (vagy benyomtad az extra érzékelés drogot). Lassú, vagy gyenge fegyvereknél nem számít. Nagy tűzerejű fegyvereken esetleg van olyan fedezék amin átmegy, de ott is biztosabb, ha a nem takart részre lősz. A fűszálakon átlősz, az épületek falán és a földrétegen keresztül nem. Az AMR viszont a vékonyabb palánkot és kerítést simán átviszi. Mi zavar ebben? Azon kívül, hogy könnyítés? Hogy tud "becsapni"? ami takarásban van, azt nem látod közvetlenül és nem is sebzed. Hol itt ami félrevezet? Ha szabad szemmel nézed, akkor a fedezékre fogsz lőni? -
#4577 Egy mozdulat kikapcsolni .dll peccsel - 1 byte átírás - csak a kötelezően taggelős helyeknél állítsd vissza.
Keress erre hexeditorral(pl. hxd):
CTaggingComponent
és írd át:
BTaggingComponent
-
#4576 Single playerben, a wallhack, a kamera jelöli az ellenfeleket, ikonnokkal, ami nem is lenne gáz, de az h még a körvonaluk is látszik mindenen keresztül 200m-ről eléggé becsap mert ugye nem lehet falon átlőni... -
#4575 wh? -
#4574 Nyavalyás Wh-t hogy lehet kikapcsolni 1.04-es játékkal? a hex-editorral nem tűnik el. -
#4573 Map editort próbálta már valaki? Single playerhez is használható?
Meg nem jöttem rá, hogy lehet nagyobbra állítani. A Map propertiesnél nem reagál a méret beállításra. -
#4572 A craftolás szerintem jó csak annyi a hibája, hogy kb az első sziget 2/3-nál már mindened megvan onnantól kezdve értelmét veszíti az egész, kicsit jobban át kellett volna gondolniuk. -
mester1987 #4571 Szerintem ennyi állatot felesleges volt belerakni, elég lett volna a fele is bőven. Bár nem mondható zavarónak. A craftrendszert szerintem nem teljesen gondolták át, miként működjön, csak ellopták valamelyik RTS/RPG-ből. Egyáltalán nem illik a Far Cry világához. A gyémántrendszert lecserélve relikviarendszert hagytam volna meg, amiből veszed a fegyvereket/kiegészítőket, így a kutatás sem marad el...sőőőt.
Bár meg lehet változtatni elég sok dolgot a játékban a Modokkal, bár ez inkább körülményesebb, minthogy egyszerű bárki számára főleg a sokfajta Modok variációjai miatt.
Azért érdekel jön-e még ki javítás ami technikai téren is megmutatkozik nameg "játékmeneti megvalósítások" terén is kicsit egyenlítődik. -
#4570 Egyértelmű, hogy a máját operálja ki, mert a bundája megmarad utána is az állatnak. -
#4569 De viccesek vagytok :)
Amikor ranyomok, hogy sell all items, a boroket mind meghagyja...
Akkor megprobalom egyesevel eladni oket. -
#4568 Általában az állatbőr csak terem a hátizsákunkban. Hogy mi alapján, az rejtély, szóval lehet hogy ez csak egy bug, amit fejlesztés alatt terveztek, de benne maradt. Tény viszont, hogy eladható...
A másik igen érdekes dolog, hogy a hősünk állatok leölése után belsőséget (talán szívet) vesz magához, amit aztán sehol nem lehet megtalálni a játékban. Valószínűleg ez valami beteg poén a FC3-ban, vagy a másik eshetőségként főhősünk szervdonorokat keres, csak soha egyik sem válik be...
Ja és a kérdésedre a válasz: Igen, nem szabad őket lekaszabolni, lelőni, ledarálni vagy bármi más módon bántalmazni. Követni kell őket és megvárni mikor alszanak. Na akkor lopózz oda és lopd el a bundájukat úgy, hogy ne keljenek fel! -
mikromanus #4567 Mindegy milyen módon ölöd meg az állatokat. Ha robbantod, perzseled, szitává lyuggatod, vagy levágod késsel az kb mindegy. Csak meg kell nyúzni a dögöt utána. A veszett kutyák irhája is elmehet kutyabőr áron. Eladni ugyanúgy lehet, mint minden mást. Csak nem lehet egyszerre az összes darabot elsózni, csak egyesével. -
#4566 Miből tart bemenni egy shopba, és megpróbálni eladni? -
#4565 sracok azt hallottam, hogy el lehet adni az allatboroket is ha kessel olom meg a vadat, de nem kaszabolom ossze vissza. Tenyleg van ilyen? -
#4564 Elmennek igen! Mi meg saját magunk akarunk maradni! -
Tomi229 #4563 A story végigjátszása után hova tűnnek a barátok? Hazautaznak engem meg itt hagynak? -
mikromanus #4562 Gondolom alapelvárás, hogy mindenki aki szemből jön az ellenfél legyen, meg alapból is szépen elüssön a háttértől + ne kelljen finomkodni. Mész és halomra lősz mindent. Hangtompító nélkül lemészárolsz midnenkit, de a párszáz ellen a környéken simán nem vesz észre, mert terepszinű a géppuskád.
Far cry 3-ban az eleje tutorial jellegű, hogy egy arab tevepásztor is megértse hogy lehet irányítani és hogy lehet craftolni/gyógyulni/felfedezni. Elsőre nem gáz, de második alkalommal már tényleg elég uncsi. A mentési rendszer meg vicc. Komoly terhelés lehetett volna, ha annyi mentésed lehet az adott végigjátszásban amennyit akarsz? Itt meg. Van egy "save 1", aztán azt választhatod meg mikor írod felül. egyébként jó kis játék ez. Nem épp FPS stílusban játszottam végig (melee - stealth - knife stílus), így nem igazán tudom milyen a "jó" FPS. Gondolom azt fel se telepíteném. -
#4561 Nálad mi az év fps-e? -
#4560 Bölcs. -
#4559 Még jó, hogy az FC3 pont olyan játék lett, ami még a CODnál is a jobban az arcodba tesz mindent. Egy csöppnyi ész sem kell hozzá.
Amugy nem vágom miért van még mindig az a codnál, hogy "apa-anya bumm bumm"...idejét múlt hozzáállás és cím.
Mindenesetre FC3at mire elértem második mapig halomra untam.. aki eljut valaki a 3.(!) missionig ahol az outpostot támadjuk meg a fekával, az elmondhatja, hogy mindent látott kb. Kurvára de nem az év fps-e nálam.. -
#4558 Ha egyfajta IQ szintet szeretnénk beállítani az fps játékoknál, akkor kábé a kóóólofdjutyi lenne az alap!
"Anya/Apa nézd! Bumm-bumm! Lelőttem mindenkit! Bumm-bumm!"
Tudom, hogy elsőre picit bonyolultnak tűnhet a Far Cry 3. Tudom, mert én sem értettem tisztán mi a fasz ez a sok állat/növény gyűjtögetés. Nem értettem, mert szartam rá, csak rohangálni akartam!
Vannak fps játékok, melyek minimális odafigyelést igényelnek. Akinek ez nem megy, az maradjon az "Anya/Apa nézd! típusú agy feljesztőknél...