Far Cry 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi!

<#falbav>ennél sürübben már nem lehet nyomkodni mert akkor egyfolytában nyomnám....<#conf> + az a hosszú duma elõtte az kikészit....
Herold
Valaki elmagyarázná, hogy a coop-ban mi az a battlecry, és miért nem lehet kiválasztani, melyik csapathoz álljak be?

Herold
Nyomkodd sûrûbben.

grebber
Azt nem figyeltem uplay-eset is megvettem de nem néztem,hogy az volt -e!

Next PC upgrade: 2022

Hali!
Olyan problémám adódott a játék folyamán,hogy amikor a lábamra kötözik a betonkockát és bele esek a vizbe hiába nyomkodom a space-t mint az örültek nem tudok kiszabadulni!S.O.S valaki segitene??<#falbav>
Shep
Nem lehet ,hogy az a forgótáras amit külön lehet megvenni pontokért, asszem 20-ért a uplayben?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Neked mi volt az utolsó 1 db fegyver amit megtaláltál, mert nekem is úgy volt kb ahogy leírtad, a vége elõtt de nekem 99% lett, mert az 1db fegyver továbbra is hinyzik

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

Egyértelmû, de az a sok (még mindig bennmaradt) bug, a fura színvilág és az optimalizálatlanság kijavítását azért megérne ez a Far Cry cím. Minimum.
BoneDragon
<#shakehead>

Tib

<#taps>

Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community

goregrind
"dupla késelõs ráugrós buzi skill"

Ez nekem sem jött össze, azaz 2/3 meglett, de hogy hogyan és mikor?!? <#idiota>

DISCORD: grimanddark

bajgunar
Nekem 35 óra 100%, kivéve a duplakéselõs ráugrós buzi skill. Nah olyat találni is valahol. :S
Single része baromi jó lett, story majdnemhogy elmegy, leszámítva pár fantazmagóriát, grafika srettenetesen szép. Überhatalmas terület, szabdság! Király.

A Multi részét meg meg se említem.
Bocsi h nem jöttem coop-ozni, de idáig el voltam havazva.
Haverral ma megnéztük, kipróbáltuk.
CooP még csak-csak elmegy, gép ellen. De az is egy ritka fos.
De a Multija!, hogy az mekkora egy lepedék határszar lett.
Ping to Win - Lag to Win - Peer to Peer - Hitbox-ot már meg se említem Blöáh.
FarCry 1-be 100x jobb volt a multi mint ebbe. Na de ez nem is multira kihegyezett játék, dekódolás, anyámkínja. Már nem tudnak mit kitalálni.
Na mind1. Jöhetnek a DLC-k single-re, heroin áron! Várjátok meg míg megveszem.
Shep
Hát akkor te elég sokat gyorsutaztál. Nekem 64% 23 óra most és még csak most mentem át a déli szigetre meg szereztem meg az "álca" ruhát.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

tomsolo
Insane edition

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

grebber
Oda majd csak akkor mehetsz ha a fõküldi oda visz utána már bármikor!

Sziasztok! A térkép déli részébõl még semmi nincs felfedezve,viszont nem is tudok odamenni mert nem engedi,kiírja h forduljak vissza.Ez mitõl van?Kösziiiii!<#vigyor>
grebber
27 óra progress 100%

...aztán TPS-ben = Max Payne 3, annak vetélytársa se lehet <#nevetes1>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egyébként aki Citra-t választja annak is beadja a fõküldi után a mászkálást a szigeten? Hogyan? Feltámadunk holtunkból?

Illetve egy videón valahol láttam, hogy a kiválasztható kések között ott volt az áldozati kés is.
Az hogy lehet megszerezni, én a fõküldi után sem kaptam meg?
Vége a szavazásnak, nyert a Far Cry 3. Nem is értem, hogy került be a döntõbe a Mass Effect 3, az semmilyen díjat nem érdemel.

grebber
Lassan remélhetõleg meglesz a 100%. Látom a statnál hogy van még 1 db fegyver vagy mi ami hiányzik.

Ez vajon mikor lesz elérhetõ? 4 db side mission van még meg 6 db medic leszállítós , 4 fejvadászat meg 18 relic és nincs több semmi .
Csak nem tudom mikor akarja a game odaadni!

Köszi az infókat, akkor maradnak a fõküldi utánra.
Sajnos ez nekem így nem segít, konkrét segítség kéne.
Az egyik valóban a siklóernyõs, az nekem sehogy sem akar sikerülni.
A másik pedig az, ami a Nat’s Repairs feletti három szikla közül a legkülsõ tetején van.
Oda sem tudok sehogy felmenni és nincs se inda se víz alatti bejárat.
De azt hiszem már nem is szenvedek vele.
Mindenesetre le a kalappal, akinek mindet sikerült összeszedni.
Nekem is csak ez hiányzik már minden más fullon van (skillek, levelek, memokártyák).
Shep
Érdemes, kevésbé vakít pl a homok de amúgy kipróbálod ha nem tetszik visszaállítod a régit.

Hát a felhõk jobban néznek ki. Alapból nevetségesen vakítóan fehérek. A többit nem tudom.

grebber
A mellékelt képeken semmi extrát nem látok ami miatt érdemes lenne!

Texture Pack jó, megéri felrakni?

grebber
Semmi ,idõhuzás + pénzkeresés!

A gyémántok (dobozok) összeszedésének van valamilyen célja vagy csak a pénzszerzésre jó?😮
bardocz
Hülyevagyok, azok már megvannak végleg.
Nagyon szoros 😊
Tib

bardocz
Ha egy fegyvert nem megveszek, hanem egy hullát fosztok ki érte, akkor azt úgy veszi a játék, mintha már birtokolnám, mint amiket megvettem, vagy ha lecserélem, vehetem meg újra?
Tib
Ez a GameSpot felhasználók véleményének tükre, tehát ez egy saját szavazás.
Hogy mennyire hiteles? Ezt ki-ki maga eldöntheti... Úgy ahogy azt is, hogy mennyire hiteles a The Walking Dead trónja a "GameOfTheYear.org" oldalon, amikor a FC3 összesítése 11, míg a TWD átlaga csak 4 oldal alapján készült <#fejvakaras>

Mellesleg a GamesSpot felhasználók a The Walking Dead VS Far Cry 3 összeállítást 33.2%-66.8% arányban a FC3-nak ítélték meg <#vigyor>

Shep
Hát ez a lista elég komolytalannak tûnik 😊

Herold
Herold
Ne engem kérdezz, nem én döntöttem így. <#zavart2>

Éhes volt a tigris nagyon.DD

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Ez most az olvasói GOTY szavazás, a végsõ.

Shep
Az mitõl év játéka? A kamu választási lehetõségektõl, vagy mitõl?

Herold
A The Walking Dead az év játéka, ez nem tudom miféle szavazás.

Tib
Ez beteg XD

tomsolo
Link Sounds részt nézd az elsõ postban...

Sziasztok! Új zenéket hogy tudok a játékba betenni? átkonvertáltam a zenéket waw-ba de hogy kell másik zenét belerakni a játékba?
grebber
Jók ezek az állatos videok nálam a tigris már a 3. tag után halott lett volna!

tomsolo
Jók ezek a játékban, bár én tegnap végignéztem ahogy egy cassowary megölt egy Bivalyt...<#fejvakaras>

0_0 <#hehe>
broman191
Lehet folytatni a játékot a fõsztori befejezése után, lehetõséged van befejezni mindent. A 2 ereklyéhez pontosan miért nem tudsz eljutni? "A" verzió) kõajtóhoz gránát, amint kirobbant bemész felszeded az ereklyét, "B" verzió) ha a szabadban nem találod az ereklyét ahol a térkép mutatja, akkor megnézed a nagy térképen hol van a legközelebbi fekete folt, az a bejárat a földalatti helyekre, bemész, végigszaladsz/végigugrabugrálsz, majd felveszed az ereklyét, "C"...nem rémlik lett volna. 😄 Vagyis talán "C" a 2. szigeten az egyik hely, amelyhez a siklóernyõvel kell körözni párat, majd amikor a megfelelõ szintre értél odarepülsz az ereklyéhez. 😊

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Összesen két ereklyét nem tudtam megszerezni.
Tudom hol vannak, csak nem sikerül hozzájuk eljutnom.
Próbáltam videót is keresni hozzájuk, de nem találtam.
Esetleg tudnátok segíteni (a Heron 11(101 hely) és a Heron 17 (107 hely))???
Az is jó ha linkeltek videót ha valaki esetleg talált volna mégis.
Illetve még két kérdésem lenne.
Ha vége a fõküldinek lehet még szabadon mászkálni a szigeten?
Van még néhány vadászos küldim amit meghagytam miután állandóan fullon van a tárcám.
Jó lenne ha utána is belehetne fejezni ezeket.
Illetve ha mégsem lehet, akkor mikor lehet utoljára az adott külditõl függetlenül szabadon mászkálni (most az All in-nél tartok). Köszi elõre is.
tomsolo
igen