5604
Az állatok fellelhetősége megtalálható a F.A.Q-ban! Nem szégyen használni!
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a spoiler gombot !
A "gandzsa" ültetvényes küldetés alatt ez a zene szól:Make it Bun Dem
Interaktív térkép
Modok a játékhoz!
-
#4557 Én úgy vettem észre hogy random dobálja a cuccokat.
Ezt a relic szedegetésnél néztem. Felszedtem raklappal azt következő inditásnál máshol voltak. -
#4556 Azert azt hozza kell tenni itt is van olyan hogy lelovok egy vadat a fuben es nem talalom :)
Elozo loot kerdesre valaki? -
#4555 Hát a Crysis fűben kutakodása meg a másik véglet ami mondjuk reálisabb is csak hát némileg zavaró :) -
#4554 Ez tévedés! Mivel nem kell érteni egy szót se angolul mivel mutatja a game mit csinálj! Már kb majdnem ő csinálja helyettünk.
Csak hát az ember egy fps-ben nem a "gondolkodás"hoz van szokva már ha ebben kell egyáltalán ilyet.Szimplán a nemtörödömség nem odafigyelés okozza.
Ugyanugy ahogy a szemet kiverő fegyverek meg nem találása! -
#4553 Sracok, ha megvettem a mapokat a teruletekhez)item, loot), es mindent osszeszedtem, akkor miert van az hogy csak ugy folyamatosan meg meg jelennek par helyen es mehetek ujbol gyujtogetni, ahol mar vegigjartam? -
#4552 szerintem kiverte rá -
#4551 Hát így valóban elég nehéz lehet. Talán meg kéne tanulni egy kicsit angolul? -
gyuri35 #4550 Kösz fater,csak tudod az a baj hogy max 2-3 szót tudok inglisül,azt is szótár segítségével. -
mikromanus #4549 Egy fegyverre van szükséged és az az "F" billentyűvel aktiválható/használható. Ha ez számodra nem elégséges, akkor játszad újra az első fél órát, mert a játék alapjaival se vagy tisztában. Mármint ha több fegyver kell, akkor átsiklottál a "tutorial" questek nagyján figyelem nélkül. Leülhet fiam. Köszönjük, elégtelen! -
#4548 Mindent a szádba rág a játék ne legyél már ilyen figyelmetlen! Persze ha ez életed első játéka, akkor nem szóltam. -
#4547 Részben az ilyen dolgokért nincsenek komolyabb fps játékok.
Ha ilyen kevés plussz már gondot okoz... -
Fenimor #4546 olvass vissza bőszen, megokosodsz!
Azonfelül,, vadásszá állatokra és fejlesszééé... -
gyuri35 #4545 Sziasztok!
Hány ezer XP után hordhatok magammal több fegyvert?Vagy azt nem a tapasztalat után adja?Köszi! -
#4544 -
kirpill75 #4543 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Dobronski #4541 ezt minek? spoiler.. -
kirpill75 #4540 -
#4539 alt+enterezek ablakra vált, de ugyan az. dx9 és dx11 exével is ugyan ez. -
#4538 Srácok, fekte képernyő menüben, csak hang van. gamerprofile törölve, ugyan az, gameprofilban átírva felbontás, ugyan az. ötlet? friss ati beta driver, amivel korábban is ment a game. -
#4537 Írtam 3 lehetséges megoldást a fórumba (és az itt is) feltett kérdésedre, hogy ne vesszen kárba a mentésed :) -
#4536 Megoldódott :) csak újra kellett kezdenem az egész játékot de sebaj :) -
#4535 hát nem és eléggé kezdi húzni az agyamat a dolog :) -
mikromanus #4534 Akkor ez nem a te napod... -
#4533 Köszi a tippet de nem segitett :S -
mikromanus #4532 Ha ez a víztornyos küldetés, akkro azért nincs (valószínüleg) célkereszt, mert a "wildscreen" opció be van kapcsolva. Legalábbis valami ilyen bugot emlegettek erre.
Állítsd át fullscreen-re vagy windowedre és jó lesz! -
#4531 Nem tudom, a játékidő attól is függ, mennyi mellékküldetést csinálsz. -
#4530 csak ez a küldetés és és ad egy ilyen játék puskát :S és nemtudom megcsinálni a küldetést de köszi a tippet :) -
mikromanus #4529 Vegyél rá normális távcsövet a "customize" résznél. Amelyiken nem lehet kiegészítőt csatolni az ilyen játékpuska. Sokat nem ér :) -
#4528 Hogy tudom a snipert célzásra bírni mert egy nagy üres lencsén elég szar a célzás -
#4527 Köszi szépen! Még valami. Jelenleg a 7. fejezetnél tartok, mennyi van még a végéig? -
#4526 Sziasztok egy kérdésem lenne ha fel veszem a mestrlövés puskát mihez viszonyítsam a célzást mert se cél kereszt se egy pont a távcső közepében elég érdekes -
#4525 Kövesd a fő történetszálat, el fogsz jutni oda. -
#4524 Sziasztok! Volna egy kérdésem! Az összes rádió tornyot onlinera szeretném csinálni de viszont van egy sziget csoport ahová nem tudok átjutni! Ha a térképet nézzük teljesen lent! A világító torony alatt még jóval! Tudja valaki hogy jutok át oda? -
#4523 thx :D -
#4522 Ahham.
ITT meg tudod nézni. -
#4521 lol kösz :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mutatják? mert akkor betöltöm a mentést :D -
#4520 [spoiler] Akkor felcsináltatja veled magát és aztán kinyír :D Persze mindezt azután, hogy elvágod a csaj torkát. -
#4519 lenne egy kérdésem azoktól, akik végigvitték a játékot.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a végén a kiscsajt választottam, és mi van ha azt a papnőt választom? vagy mindegy? :D -
#4518 igaz, hogy megvan vagy három hete, de csak most kezdtem el a storyt.
mikor megvettem, egyből elindítottam, akkor és azóta is folyton azzal fogad a főmenü, hogy "service not available", nem tud csatlakozni, stb.
van erre valami megoldás? ha a multi nem érdekel, gond nélkül végigtolhatom így is? -
crosscut #4517 Segítek: Az nyert aki az "elállítja a vérzést" választ mondta a videóban.
Persze nem ismerjük a fejlesztők gondolkodásást, de valószínűleg azt probálták a játékban megvalósítani és nem a fojtogatást/tölténykiszedést.
Mindenképpen a játék gépigényéről, játszhatóságáról beszéljetek szerintem, vagy ha ez nem megy akkor még mindig ott van a "nekem tetszik a játék mert...." azt azért csak meg tudod/tudjátok indokolni.
Többi fórumozónak: Legalább most már értem miért van a játékban adventurer meg survivor fokozat