5604
  • grebber
    Én úgy vettem észre hogy random dobálja a cuccokat.
    Ezt a relic szedegetésnél néztem. Felszedtem raklappal azt következő inditásnál máshol voltak.
  • coolpet
    Azert azt hozza kell tenni itt is van olyan hogy lelovok egy vadat a fuben es nem talalom :)

Elozo loot kerdesre valaki?
  • Shep
    Hát a Crysis fűben kutakodása meg a másik véglet ami mondjuk reálisabb is csak hát némileg zavaró :)
  • grebber
    Ez tévedés! Mivel nem kell érteni egy szót se angolul mivel mutatja a game mit csinálj! Már kb majdnem ő csinálja helyettünk.

Csak hát az ember egy fps-ben nem a "gondolkodás"hoz van szokva már ha ebben kell egyáltalán ilyet.Szimplán a nemtörödömség nem odafigyelés okozza.

Ugyanugy ahogy a szemet kiverő fegyverek meg nem találása!
  • coolpet
    Sracok, ha megvettem a mapokat a teruletekhez)item, loot), es mindent osszeszedtem, akkor miert van az hogy csak ugy folyamatosan meg meg jelennek par helyen es mehetek ujbol gyujtogetni, ahol mar vegigjartam?
  • tommygear
    szerintem kiverte rá
  • Herold
    Hát így valóban elég nehéz lehet. Talán meg kéne tanulni egy kicsit angolul?
  • gyuri35
    Kösz fater,csak tudod az a baj hogy max 2-3 szót tudok inglisül,azt is szótár segítségével.
  • mikromanus
    Egy fegyverre van szükséged és az az "F" billentyűvel aktiválható/használható. Ha ez számodra nem elégséges, akkor játszad újra az első fél órát, mert a játék alapjaival se vagy tisztában. Mármint ha több fegyver kell, akkor átsiklottál a "tutorial" questek nagyján figyelem nélkül. Leülhet fiam. Köszönjük, elégtelen!
  • Shep
    Mindent a szádba rág a játék ne legyél már ilyen figyelmetlen! Persze ha ez életed első játéka, akkor nem szóltam.
  • grebber
    Részben az ilyen dolgokért nincsenek komolyabb fps játékok.

Ha ilyen kevés plussz már gondot okoz...
  • Fenimor
    olvass vissza bőszen, megokosodsz!
    Azonfelül,, vadásszá állatokra és fejlesszééé...
  • gyuri35
    Sziasztok!
    Hány ezer XP után hordhatok magammal több fegyvert?Vagy azt nem a tapasztalat után adja?Köszi!
  • tomsolo
  • kirpill75
  • Dobronski
    ezt minek? spoiler..
  • kirpill75
  • kastil
    alt+enterezek ablakra vált, de ugyan az. dx9 és dx11 exével is ugyan ez.
  • kastil
    Srácok, fekte képernyő menüben, csak hang van. gamerprofile törölve, ugyan az, gameprofilban átírva felbontás, ugyan az. ötlet? friss ati beta driver, amivel korábban is ment a game.
  • Tib
    Írtam 3 lehetséges megoldást a fórumba (és az itt is) feltett kérdésedre, hogy ne vesszen kárba a mentésed :)
  • Gab920926
    Megoldódott :) csak újra kellett kezdenem az egész játékot de sebaj :)
  • Gab920926
    hát nem és eléggé kezdi húzni az agyamat a dolog :)
  • mikromanus
    Akkor ez nem a te napod...
  • Gab920926
    Köszi a tippet de nem segitett :S
  • mikromanus
    Ha ez a víztornyos küldetés, akkro azért nincs (valószínüleg) célkereszt, mert a "wildscreen" opció be van kapcsolva. Legalábbis valami ilyen bugot emlegettek erre.
    Állítsd át fullscreen-re vagy windowedre és jó lesz!
  • Herold
    Nem tudom, a játékidő attól is függ, mennyi mellékküldetést csinálsz.
  • Gab920926
    csak ez a küldetés és és ad egy ilyen játék puskát :S és nemtudom megcsinálni a küldetést de köszi a tippet :)
  • mikromanus
    Vegyél rá normális távcsövet a "customize" résznél. Amelyiken nem lehet kiegészítőt csatolni az ilyen játékpuska. Sokat nem ér :)
  • Gab920926
    Hogy tudom a snipert célzásra bírni mert egy nagy üres lencsén elég szar a célzás
  • Béla9248
    Köszi szépen! Még valami. Jelenleg a 7. fejezetnél tartok, mennyi van még a végéig?
  • Gab920926
    Sziasztok egy kérdésem lenne ha fel veszem a mestrlövés puskát mihez viszonyítsam a célzást mert se cél kereszt se egy pont a távcső közepében elég érdekes
  • Herold
    Kövesd a fő történetszálat, el fogsz jutni oda.
  • Béla9248
    Sziasztok! Volna egy kérdésem! Az összes rádió tornyot onlinera szeretném csinálni de viszont van egy sziget csoport ahová nem tudok átjutni! Ha a térképet nézzük teljesen lent! A világító torony alatt még jóval! Tudja valaki hogy jutok át oda?
  • darki81
    thx :D
  • Fpocok
    Ahham.
    ITT meg tudod nézni.
  • darki81
    lol kösz :D
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    mutatják? mert akkor betöltöm a mentést :D
  • Fpocok
    [spoiler] Akkor felcsináltatja veled magát és aztán kinyír :D Persze mindezt azután, hogy elvágod a csaj torkát.
  • darki81
    lenne egy kérdésem azoktól, akik végigvitték a játékot.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a végén a kiscsajt választottam, és mi van ha azt a papnőt választom? vagy mindegy? :D
  • RatBaG #4518
    igaz, hogy megvan vagy három hete, de csak most kezdtem el a storyt.
    mikor megvettem, egyből elindítottam, akkor és azóta is folyton azzal fogad a főmenü, hogy "service not available", nem tud csatlakozni, stb.
    van erre valami megoldás? ha a multi nem érdekel, gond nélkül végigtolhatom így is?
  • crosscut
    Segítek: Az nyert aki az "elállítja a vérzést" választ mondta a videóban.
    Persze nem ismerjük a fejlesztők gondolkodásást, de valószínűleg azt probálták a játékban megvalósítani és nem a fojtogatást/tölténykiszedést.

Mindenképpen a játék gépigényéről, játszhatóságáról beszéljetek szerintem, vagy ha ez nem megy akkor még mindig ott van a "nekem tetszik a játék mert...." azt azért csak meg tudod/tudjátok indokolni.

Többi fórumozónak: Legalább most már értem miért van a játékban adventurer meg survivor fokozat