Far Cry 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#falbav>#falbav>ennél sürübben már nem lehet nyomkodni mert akkor egyfolytában nyomnám....<#conf>#conf> + az a hosszú duma elõtte az kikészit....
Olyan problémám adódott a játék folyamán,hogy amikor a lábamra kötözik a betonkockát és bele esek a vizbe hiába nyomkodom a space-t mint az örültek nem tudok kiszabadulni!S.O.S valaki segitene??<#falbav>#falbav>
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Ez nekem sem jött össze, azaz 2/3 meglett, de hogy hogyan és mikor?!? <#idiota>#idiota>
DISCORD: grimanddark
Single része baromi jó lett, story majdnemhogy elmegy, leszámítva pár fantazmagóriát, grafika srettenetesen szép. Überhatalmas terület, szabdság! Király.
A Multi részét meg meg se említem.
Bocsi h nem jöttem coop-ozni, de idáig el voltam havazva.
Haverral ma megnéztük, kipróbáltuk.
CooP még csak-csak elmegy, gép ellen. De az is egy ritka fos.
De a Multija!, hogy az mekkora egy lepedék határszar lett.
Ping to Win - Lag to Win - Peer to Peer - Hitbox-ot már meg se említem Blöáh.
FarCry 1-be 100x jobb volt a multi mint ebbe. Na de ez nem is multira kihegyezett játék, dekódolás, anyámkínja. Már nem tudnak mit kitalálni.
Na mind1. Jöhetnek a DLC-k single-re, heroin áron! Várjátok meg míg megveszem.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Illetve egy videón valahol láttam, hogy a kiválasztható kések között ott volt az áldozati kés is.
Az hogy lehet megszerezni, én a fõküldi után sem kaptam meg?
Ez vajon mikor lesz elérhetõ? 4 db side mission van még meg 6 db medic leszállítós , 4 fejvadászat meg 18 relic és nincs több semmi .
Csak nem tudom mikor akarja a game odaadni!
Next PC upgrade: 2022
Sajnos ez nekem így nem segít, konkrét segítség kéne.
Az egyik valóban a siklóernyõs, az nekem sehogy sem akar sikerülni.
A másik pedig az, ami a Nat’s Repairs feletti három szikla közül a legkülsõ tetején van.
Oda sem tudok sehogy felmenni és nincs se inda se víz alatti bejárat.
De azt hiszem már nem is szenvedek vele.
Mindenesetre le a kalappal, akinek mindet sikerült összeszedni.
Nekem is csak ez hiányzik már minden más fullon van (skillek, levelek, memokártyák).
Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community
Hogy mennyire hiteles? Ezt ki-ki maga eldöntheti... Úgy ahogy azt is, hogy mennyire hiteles a The Walking Dead trónja a "GameOfTheYear.org" oldalon, amikor a FC3 összesítése 11, míg a TWD átlaga csak 4 oldal alapján készült <#fejvakaras>#fejvakaras>
Mellesleg a GamesSpot felhasználók a The Walking Dead VS Far Cry 3 összeállítást 33.2%-66.8% arányban a FC3-nak ítélték meg <#vigyor>#vigyor>
Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Next PC upgrade: 2022
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Összesen két ereklyét nem tudtam megszerezni.
Tudom hol vannak, csak nem sikerül hozzájuk eljutnom.
Próbáltam videót is keresni hozzájuk, de nem találtam.
Esetleg tudnátok segíteni (a Heron 11(101 hely) és a Heron 17 (107 hely))???
Az is jó ha linkeltek videót ha valaki esetleg talált volna mégis.
Illetve még két kérdésem lenne.
Ha vége a fõküldinek lehet még szabadon mászkálni a szigeten?
Van még néhány vadászos küldim amit meghagytam miután állandóan fullon van a tárcám.
Jó lenne ha utána is belehetne fejezni ezeket.
Illetve ha mégsem lehet, akkor mikor lehet utoljára az adott külditõl függetlenül szabadon mászkálni (most az All in-nél tartok). Köszi elõre is.