5604
Az állatok fellelhetősége megtalálható a F.A.Q-ban! Nem szégyen használni!
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a spoiler gombot !
A "gandzsa" ültetvényes küldetés alatt ez a zene szól:Make it Bun Dem
Interaktív térkép
Modok a játékhoz!
-
mikromanus #4760 A legtöbb questnél elég a kés is. A legutóbbi végigjátszásban más nem is volt szinte nekem. Pár kivétel van csak ahol megkerülhetetlen (a kincskereső küldetés egyes részei és pár helyen ahol elérhetetlen volt az ellen).
Teljes késes outpost letarolás is megvolt már. Persze Warrior fokozaton. -
#4759 Az csak elkerülte a figyelmem, ennyi. Amúgy meg nem annyira béna az, aki egy szál fegyverrel megcsinálja azt, amihez másnak a többire is szükség van..
De legyen igazad, bénák vagyunk még jó, hogy Te nem... -
#4758 drivere=hardvere válogatja
Van amit nem szeret - mindkét oldalon amd/nvidia - van amit igen.
Egyébként a PC verzió kb 98% ua mint a konzol, a játék pl. textúra ügyileg kb 720p környékére optimalizált (vagy az alatti inkább), ez konzolon nem vészes PC-n viszont már elég vicces. -
#4757 Még annyi hogy Win8 X64-en játszom. Legfrissebb driverekkel. Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy nektek hogy hogy ennyire szarul fut. Pedig rohadt jól optimalizált a játék. Lehet hogy szereti a 6 magos AMD-m? :) -
#4756 még ramot pakolok majd azt meglátjuk :D -
#4755 Szerencsés vagy nekem dx11 be minden lowon is játszhatatlan volt! -
#4754 Én DX11-be futtatom, csak az árnyék és a mégvalami van mediumon, minden más High-on. 2X AA és FullHD. Reccenésmentesen szalad a játék az aláírásomban található konfigon. -
#4753 Nincs értelme a dx11-nek ráadásul sweetfx sem megy csak dx9-ben. -
#4752 Írta hogy DX11-be! Ég és föld a game teljesítményben dx 11 és nem dx 11 között!
Sajna oda már brutálerős gép kell :( -
#4751 GTX 260 simán (na jó, azért volt néha 20FPS) vitte FULLHD felbontásban, a GTX650-nak kb ugyanannyit kellene tudnia ;) -
Kvg #4750 Kevés a géped. grafon vegyél vissza. Ez van nekem is olya 50FPS a átlag jóval erőssebb gépen. -
#4749 Srácok, most vettem új konfigot, és elég ramatyul megy a játék...
highon dx11 be 20fps, nem kéne az aláirásomba lévő géppen jobban futnia?
honnan tudod hogy mind a 4 magot használja e a játék? -
#4748 futni -
gyuri35 #4747 Sziasztok!Nekem ez a 'gatyafékkel' lecsúszós skill nem akar menni.Sima gyaloglással is működik vagy futni kell hozzá? -
#4746 Ha azt nézem, hogy az elején a szádba rágják a kraftolást, akkor te is. -
#4745 A craftolásra Én is az utolsó pálya előtt jöttem rá, már ki sem használtam.. :)
Végig toltam Kalasnyikovval az egész játékot, a fejlövés az fejlövés.
Akkor Én is béna vagyok..? -
#4744 A doppelgangernél tartasz és még mindig 1 fegyvered van? Te nagyon béna lehetsz... -
#4743 Craftoljál nagyobb táskát.Szerezzél hozzá állat bőröket! A game az elején mutatja is hogy kell! -
#4742 Hogyan nyithatóak meg a fegyver slotok? Úgyértem nálam csak egy lehet a másikakon lakat van és ez így cumi! Kösz! -
mikromanus #4741 1-2 helyen kaviccsal kell elterelni a zsoldosok figyelmét és simán el tudsz osoni mögöttük. Mondjuk a "gugolás" (C gombos) művelet alapelvárás. Meg használjad a fényképezőt arra, hogy megfesd az ellent! Így látod hol van és merre fordul. Pár ponton van mentési pont is ebben a questben, tehát ha a vége előtt vesznek észre, akkor nem kell a legelején kezdeni. Vszett egyszerű quest. -
mester1987 #4740 Mész a picsába :DDD -
#4739 Itt a DoppelGanger-nél hogyan lehet átmenni? Nincs mentésetek? Lehetetlen, hogy ne vegyenek észre! Lehet abba kell hagyni emiatt? Miért kell ilyen hülyeség bele? -
gyuri35 #4738 Köszi szépen,teljesen új játékot akartam kezdeni üres mentési slotokkal de akkor ezek szerint nem tudom őket letakarítani. -
#4737 betegek
-
mikromanus #4736 A savegame mappában a gépeden. Mondjuk megvan a szerveren is, így nagyon törölni nem lehet szerintem. Max felülírni. -
gyuri35 #4735 Sziasztok!
Hogyan lehet törölni az összes mentett játékot?Hol tárolja a játék a mentéseket?Köszi a választ! -
#4734 Nagyon gyorsan. -
#4733 Mikor ez a köcsög téglával a lábamon belök a vízbe akkor milyen gyorsan kell a space-t nyomkodni? Mert mindig megfullad! Mit csinálok rosszul? Kösz! -
Ezt pedig most keszitjuk egy sraccal kozosen -
#4731 Hi Call Of Duty MW2-Favela nevu MP palya remake
-
#4730 poor -
#4729 -
#4728 Semmire nem számított csak szarkazmus volt az eredeti topicos eszmecserére, ott próbálták ezt a hülyeséget eladni, hiába mondtuk ,hogy nem úgy van. -
#4727 Nos, a legutóbbi patch óta abban sem tudom elindítani. :( -
#4726 Persze. Értelemszerűen csak DX9-ben. -
#4725 Megy a SweetFX? -
#4724 Amit a lenti preset ad a játékhoz (értelemszerűen 90%-a mozgásban figyelhető meg):
- SMAA Anti-aliasing : Smoothens jagged lines.
- TECHNICOLOR : Attempts to mimic the look of an old movie using the Technicolor three-strip color process
- Cineon DPX : Should make the image look like it's been converted
- Lift Gamma Gain : Adjust brightness and color of shadows, midtones and highlights (avoids clipping)
- Vibrance : Intelligently saturates (or desaturates if you use negative values) the pixels depending on their original saturation
- Curves : Contrast adjustments using S-curves
- Sepia : Sepia tones the image.
- Vignette : Darkens the edges of the image to make it look more like it was shot with a camera lens. May cause banding artifacts.
- Dither : Applies dithering to simulate more colors than your monitor can display. This lessens banding artifacts (mostly caused by Vignette)
Persze ezeket te is tudod, hiszen kipróbáltad, utánanéztél mi is az a SweetFX, milyen shader-eket használ és azoknak milyen hatásai vannak. Köszönjük.
Amit állóképen látsz, az max a Vibrance és a Curves. És igen, a SweetFX lényege a fény is színvilág manipulációja (+ SMAA). Nem tudom mire számítottál..
teljes méret
másik -
#4723 Én ezzel nyomtam végig, ez sikerült szerintem a legjobban. -
#4722 Gyenge megint csak a fényerőt állították -
#4721 SweetFX preset