Far Cry 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha ilyen kevés plussz már gondot okoz...
Next PC upgrade: 2022
Azonfelül,, vadásszá állatokra és fejlesszééé...
Hány ezer XP után hordhatok magammal több fegyvert?Vagy azt nem a tapasztalat után adja?Köszi!<#nemtudom>#nemtudom>
Asrock Z77 Extreme 3,I7 2600k(4.5Ghz),HD6970 2GB,12GB 1600mhz DDR3
Asrock Z77 Extreme 3,I7 2600k(4.5Ghz),HD6970 2GB,12GB 1600mhz DDR3
Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community
Állítsd át fullscreen-re vagy windowedre és jó lesz!
Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560
Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Parasite Eve 2, best game EVER!
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
mikor megvettem, egybõl elindítottam, akkor és azóta is folyton azzal fogad a fõmenü, hogy "service not available", nem tud csatlakozni, stb.
van erre valami megoldás? ha a multi nem érdekel, gond nélkül végigtolhatom így is?
Per Aspera Ad Inferi.
Persze nem ismerjük a fejlesztõk gondolkodásást, de valószínûleg azt probálták a játékban megvalósítani és nem a fojtogatást/tölténykiszedést.
Mindenképpen a játék gépigényérõl, játszhatóságáról beszéljetek szerintem, vagy ha ez nem megy akkor még mindig ott van a "nekem tetszik a játék mert...." azt azért csak meg tudod/tudjátok indokolni.
Többi fórumozónak: Legalább most már értem miért van a játékban adventurer meg survivor fokozat<#idiota>#idiota>
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
itt feladtam... <#zavart2>#zavart2>
DISCORD: grimanddark
Hogy én mekkora suttyó vagyok, hogy félreértettem játék közben! Mivel én úgy értelmeztem, hogy a bátyja volt, akit az elején nyakon lõttek... <#idiota>#idiota>
Én is elnézést kérek!
DISCORD: grimanddark
Még az Xboxos Instincts, Instincts predatornak stb... volt Jack a fõhõse, de az érthetõ mivel az inkább a PC-s változat Xbox/Wii/X360 átirata.
Egy teszt során azért én a "core gameplay"-t "veséztem" volna, de persze ez csak az én meglátásom.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Az volt a második dolog amit nekiálltam kihekkelni annyira idegesített.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Next PC upgrade: 2022
Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC