Far Cry 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Részben az ilyen dolgokért nincsenek komolyabb fps játékok.

Ha ilyen kevés plussz már gondot okoz...

Next PC upgrade: 2022

olvass vissza bõszen, megokosodsz!
Azonfelül,, vadásszá állatokra és fejlesszééé...
Sziasztok!
Hány ezer XP után hordhatok magammal több fegyvert?Vagy azt nem a tapasztalat után adja?Köszi!<#nemtudom>
tomsolo
<#fejvakaras>

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

http://www.youtube.com/v/G-VSOOfAOOY&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Asrock Z77 Extreme 3,I7 2600k(4.5Ghz),HD6970 2GB,12GB 1600mhz DDR3

ezt minek? spoiler..
http://www.youtube.com/v/XmTAoh8060U&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Asrock Z77 Extreme 3,I7 2600k(4.5Ghz),HD6970 2GB,12GB 1600mhz DDR3

kastil
alt+enterezek ablakra vált, de ugyan az. dx9 és dx11 exével is ugyan ez.

kastil
Srácok, fekte képernyõ menüben, csak hang van. gamerprofile törölve, ugyan az, gameprofilban átírva felbontás, ugyan az. ötlet? friss ati beta driver, amivel korábban is ment a game.

Tib
Írtam 3 lehetséges megoldást a fórumba (és az itt is) feltett kérdésedre, hogy ne vesszen kárba a mentésed :)

Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community

Gab920926
Megoldódott :) csak újra kellett kezdenem az egész játékot de sebaj :)

Gab920926
hát nem és eléggé kezdi húzni az agyamat a dolog :)

Akkor ez nem a te napod... <#taps><#eplus2>
Gab920926
Köszi a tippet de nem segitett :S

Ha ez a víztornyos küldetés, akkro azért nincs (valószínüleg) célkereszt, mert a "wildscreen" opció be van kapcsolva. Legalábbis valami ilyen bugot emlegettek erre.
Állítsd át fullscreen-re vagy windowedre és jó lesz!
Herold
Nem tudom, a játékidõ attól is függ, mennyi mellékküldetést csinálsz.

Gab920926
csak ez a küldetés és és ad egy ilyen játék puskát :S és nemtudom megcsinálni a küldetést de köszi a tippet :)

Vegyél rá normális távcsövet a "customize" résznél. Amelyiken nem lehet kiegészítõt csatolni az ilyen játékpuska. Sokat nem ér :)
Gab920926
Hogy tudom a snipert célzásra bírni mert egy nagy üres lencsén elég szar a célzás

Béla9248
Köszi szépen! Még valami. Jelenleg a 7. fejezetnél tartok, mennyi van még a végéig?

Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560

Gab920926
Sziasztok egy kérdésem lenne ha fel veszem a mestrlövés puskát mihez viszonyítsam a célzást mert se cél kereszt se egy pont a távcsõ közepében elég érdekes

Herold
Kövesd a fõ történetszálat, el fogsz jutni oda.

Béla9248
Sziasztok! Volna egy kérdésem! Az összes rádió tornyot onlinera szeretném csinálni de viszont van egy sziget csoport ahová nem tudok átjutni! Ha a térképet nézzük teljesen lent! A világító torony alatt még jóval! Tudja valaki hogy jutok át oda?

Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560

darki81
thx :D

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

darki81
lol kösz :D
mutatják? mert akkor betöltöm a mentést :D

Fpocok
Akkor felcsináltatja veled magát és aztán kinyír :D Persze mindezt azután, hogy elvágod a csaj torkát.

Parasite Eve 2, best game EVER!

darki81
lenne egy kérdésem azoktól, akik végigvitték a játékot.
a végén a kiscsajt választottam, és mi van ha azt a papnõt választom? vagy mindegy? :D

RatBaG
igaz, hogy megvan vagy három hete, de csak most kezdtem el a storyt.
mikor megvettem, egybõl elindítottam, akkor és azóta is folyton azzal fogad a fõmenü, hogy "service not available", nem tud csatlakozni, stb.
van erre valami megoldás? ha a multi nem érdekel, gond nélkül végigtolhatom így is?

Per Aspera Ad Inferi.

Segítek: Az nyert aki az "elállítja a vérzést" választ mondta a videóban.
Persze nem ismerjük a fejlesztõk gondolkodásást, de valószínûleg azt probálták a játékban megvalósítani és nem a fojtogatást/tölténykiszedést.

Mindenképpen a játék gépigényérõl, játszhatóságáról beszéljetek szerintem, vagy ha ez nem megy akkor még mindig ott van a "nekem tetszik a játék mert...." azt azért csak meg tudod/tudjátok indokolni.

Többi fórumozónak: Legalább most már értem miért van a játékban adventurer meg survivor fokozat<#idiota>

bajgunar
<#levele><#zavart2><#idiota><#lama><#banplz><#wilting>
valahol... onnan nincs kiút. <#gonosz1>
broman191
A kommmentárban nincs sok köszönet, de legalább hozzáadott értékre törekvésnek felfogható, ami pozitív és nem csak az elsõ akármennyi perc tucatgémpléj' amelyet a sok (idõsebb) néger feltölt...korosodva majd jobb lesz, így inkább csak aranyos próbálkozás, de valahol el kell kezdeni... <#idiota>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Myselor
nagyon retardált kis hülyék ezek,angol tudás 0,e a megkell fojtani hogy ne legyen neki szar,elég durva.meg hogy akik játszák ezt a játékot,több mint fele azt se tudja ki kicsoda,megölték a haverodat, hát bazdmeg brother,nagyon nehéz angol szó igen,hogy ennyit nem tud senki megtanulni : d.idegesítõek ezek a gyerekek is,inkább játszották volna csendben xd
goregrind
10:35 környékén... "Most meg kell fojtani, hogy ne legyen neki szar..."

itt feladtam... <#zavart2>

DISCORD: grimanddark

goregrind
"Lelõtték az egyik haverját..."

Hogy én mekkora suttyó vagyok, hogy félreértettem játék közben! Mivel én úgy értelmeztem, hogy a bátyja volt, akit az elején nyakon lõttek... <#idiota>

Én is elnézést kérek!

DISCORD: grimanddark

Igen lehet köszi :)
Én kérek elnézést.
Meg annyit a pontosság kedvéért hozzátennék még, hogy míg a Far Cry 1 fõhõse valóban Jack Carver volt addig a 2. részben szabadon választhatott a játékos fõszereplõt. (Aminek persze nem hatása volt a játékmenetre)

Még az Xboxos Instincts, Instincts predatornak stb... volt Jack a fõhõse, de az érthetõ mivel az inkább a PC-s változat Xbox/Wii/X360 átirata.

Hát nagyon aranyosak vagytok :). Ha idõsebbek lesztek nagyokat fogtok még ezen kuncogni! :)

Egy teszt során azért én a "core gameplay"-t "veséztem" volna, de persze ez csak az én meglátásom.

Használj gyilkolásra csak kést akkor! Ha picit messzebb vannak, akkor esetleg shotgun. MS16 se rossz. A lángszóró kicsit ön és közveszélyes. Az is jó, de az egész quest egyben úgy egyszer se ment le. A kenderföld perzselés utáni falu és hajólátogatásra volt újrakezdésem így. Csak késsel egyszerûbb.<#taps>
Üdv!Mikor másodszor kezdtem az elejérõl a feladatot akkor megtaláltam,de akkor meg a katonák nyírtak ki állandó jelleggel,sajnáltam hogy elcseréltem a jó kis Ak47-t<#falbav>
http://www.youtube.com/v/oVE68pyYIbY&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
Sziasztok!:) Elsõ Far Cry Videónk. Remélem tetszeni fog!:) http://www.youtube.com/watch?v=oVE68pyYIbY
tomsolo
hogy ne himbálja a fegyvert állandóan az orrom elõtt

elite
És mi volt az elsõ?

Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC

HarryProf

Ha valakit érdekel, holnap este lesz egy Firestorm GameNight, várunk mindenkit szeretettel (a képre kattintva lehet jelentkezni hozzászólások között)!

Far Cry 4 - www.FarCryHc.hu Far Cry Hungarian Community

tomsolo
"mert megvakit ugy villognak hogy itt vagyok vegyél fel."

Az volt a második dolog amit nekiálltam kihekkelni annyira idegesített.

grebber
Ott van azon a részen a lángszóró amit feltudsz venni a bodékban meg van hozzá nafta is.Ennek a nem észrevételét ugyanugy nem értem mint a rakétavetõt mert megvakit ugy villognak hogy ittvagyok vegyél fel.

Next PC upgrade: 2022

elite
Meg molotov koktéltól is. <#eljen>

Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC