Far Cry 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A boss fightokat leszámítva nagyon jó játék.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Nem lehet valahogy visszacsinálni?
Ha nem akkor mindegy ,acsik ki vannak maxolva az a lényeg többet nem görcsölök a single résszel csak coop és multi!
Next PC upgrade: 2022
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
link
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Így meg újra kell majd 😞 Pedig ez a relic keresgélés megutáltatja a game-et napi 2 óránál többet nem is keresgélek.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,
Van erre valami megoldás, hogy elérjem a mentett állásomat?
C:\ProgramData\Orbit\46\-ban 3 db file megvan!
Steam:chase_2021|Origin:CHS2021|Uplay:chase2017 i7-9700K@4900|GTX970oc|ASUSTUFZ390-PLUSGAMING|16GBDDR4-2400|Win10x64|pirosegérpad
érdekes.
Nekem három fájl is van save001.sav, save005.sav és saves.ini.
Melyik kell, vagy mentsem el mindet?
Mégis melyik az a semleges hely és mikor van kb. amikor még utoljára lehet ilyen mentés csinálni???
Ez a mentésrendszer engem is nagyon zavar az biztos.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A kimenetelt meg vagy visszatöltöd, vagy megnézed a youtube-on. Az is lehetõség, hogy egy "semleges" helyen a döntés elõtt még nyomsz egy külön manuális save-t és utána nem folytatásként nyomod mikor eltérõ választást akarnál újrajátszani, hanem load és a save fájlt választod. Ez elérési út független. Csak a kifinomult mentési rendszernek köszönhetõen egy automentés és egy manuális mentés van csak. A következõ mindig felülírja. Roppant modern megoldás...
Hová rakja a mentéseket a játék (win 7-em van)?
Mert akkor kimásolnám a végsõ döntés elõtt, bár az még messze van.
De ha lehet, mindkét végkifejletre kíváncsi lennék.
Az ejtõernyõ nekem ezek szerint még odébb van, de jó tudni.
És több extra van benne mint a crysis-be.
De semmi kép se minõsíteném le a játékot az elöbbi video összehasonlítás szerintem dx 9-es volt dx 11 helyett.
egyébként ha jól tudom a fc-t ugyanaz a csapat csinálta mint a crysis-t(annak a tovább fejlesztése).crytek csinálta a farcry1-et és a crysis is,tehát nem lehet szarabb ugyanaz az enginek a tovább fejlesztett változat,de garatulálok a video készítõjenek(meg annak aki összekeveri a full és a low grafikát),barom.
Mentés-választás: ha elmented valahova a mentés fájlokat, akkor ha késõbb visszamásolod, akkor választhatsz mást
görgõs váltogatásra: talán a billentyûbeállításoknál ez is állítható (?)
Arra nincs megoldás, hogy a görgõvel ne váltogassa gránátjaimat?
Vagy mikor kapom meg?
Jó tudni akkor nyugodt szívvel megyek Citrához, köszi.
Akkor nem tudom hogy fogom azt az ereklyét megszerezni, bár talán ezt a csónakos trükköt még megpróbálom.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Választás csak egy van a játék során a leges legvégén!
Ilyen szigettel találkoztam már én is és onnan nem tudtam ejtõernyõvel se rá esni.De szerencsére volt a közelben egy motorcsónak ,és a sziget egyik végén volt egy sziklás rész ahova izomból "kihajtva" a csónakkal a szárazföldre nagynehezen fel bírtam rá ugrálni!
Borg! Már körbejártam a szigetet, de itt nincs barlangjuk vagy semmilyen más bejárat.
Ez az a hely ahol három különálló szikla van a tengerparton és a legkülsõre mutatja az ereklyét a térkép.
Felmászni nem lehet egyikre sem és más utat sem találtam.
Már próbáltam videót is keresni hozzá, de sajnos nem találtam. Elég nagy szívás.
grebber! Milyen ruháról beszélsz? Nekem nincs semmi ilyesmim.
Honnan lehetne megszerezni vagy mikor kapom meg?
Még egy fontos kérdésem lenne, igyekszem spoiler mentesen fogalmazni.
Most készülök Citrához.
Mikor kell döntenem a folytatást illetõen?
És valahogy tudok mentést csinálni, hogy majd visszatölthessem a másik végkifejlethez is.
Jó lenne, ha nem kéne elõröl nekiugrani, de mindig ugyanazt a mentést írja felül.
Azt reméltem legalább ezt a pontot el tudom valahogy maradandóan menteni. Help!