5604
  • goregrind #4476
    GeForce kari = EVGA Precision

• mester1987
    Nem megoldható valami összegző "bármilyen programozói tehetséget nem igénylő" mód, amiben kiválasztod mi kell és megcsinálja háttérben???
  • Tib
    Én a GPU-Z-t használom :)
  • Herold
    A VGA hőmérsékletét és egyebeket ezzel a gadgettel (Win 7) tudod megnézni.
  • Herold
    Nem biztos, mert lehet, hogy bizonyos hőmérsékletnél magától lekapcsol.
  • chase
    http://www.firstever.eu/en/the-worlds-best-gpu-overclocking-tools-2012/

Innen válassz egyet, azt hiszem hivatalosan a Gigabyte-hoz az OC Guru II tartozik, ezekkel tudsz tuningolni és monitorozni is.
  • elite
    És mivel lehet megemelni a vga feszültséget?
  • elite
    A tápom 720 wattos, elektromos ingadozás biztos nincsen.
    A túlmelegedést nem tudom, milyen progival lehet azt nézni?
  • Shep
    Szerintem akkor inkább grafikai anomáliák lennének.
  • Herold
    Nem lehet, hogy túlmelegszik a VGA?
  • Shep
    Nem lehet, hogy kevés a tápod neki, vagy áramingadozás van nálatok a hálózaton?
  • elite
    Üdv Mindenki!
    Olyan kérdésem volna, hogy lecseréltem a jó öreg GTX260-asomat egy Gigabyte Forcewind GTX660ra. A régi karival semmi gondom nem volt, az újjal viszont azt tapasztalatom hogy véletlenszerűen néha lelassul a játék, majd elmegy a kép, a monitor kiírja hogy nem kap jelet. Alt+TAB általában segít, és aztán visszajön a kép és meglódul a játék, de van hogy teljesen lefagy az egész gép. Máskor leáll a farcry3.exe.
    Van akinak van hasonló tapasztalata?
    Köszi előre is
  • The Protector
    Köszi a válaszokat.
    PS3-on játszok így a regelősdivel nem lesz gondom.
  • tomsolo
    az egyik tiz perces - időzítő a másik nem de anélkül is annyi - nem vágom hogy jött ki nekik a bereklámozott 2 óra plusz...

a majmos jobb
  • Herold
    1. Ha eladod a játékot, más már nem fog tudni belépni, csak ha a te Uplay accountodat használja. A serialt másik Uplay-fiókhoz nem lehet hozzárendelni.
    2. A Lost Expeditions 2 db küldetés, barlangban ill. katakombában játszódik. A 2 együtt kb fél óra játékidő.
  • Shep
    Nem olyan nagy szám de a helyszínek jók. A monkey business a legjobb, azok a küldetések tényleg jópofák.
  • The Protector
    Hali.Szerintem már a sztori vége felé járok.All IN.Jól tippelem?
    Jól gondolom ha végigviszem a sztorit és a táborokat kiírtottam nem fog maradni ellenfél?Így eléggé unalmas lesz.
    A The LOst expedition jó küldetés?Van hozzá kódom de ha majd eladom a gamet akkor dobhat az értékén.Megérdemli a beregiszrálását?
  • Herold
    Az kb. a felénél van.
  • coolpet
    Sziasztok!

Milyen hosszu a co-op?

Azert kerdem, mert ott hagytam abba ahol egy motort kell az autohoz huzni, miutan kiraketaztuk a hajot. Na ott leptem ki, az kb hanyada a coop resznek?

Koszi!
  • Myselor
    srácok valaki megtudná mondani nekem hogy.van nekem egy FC3 ugye kódos a mutli,szintén az AC3nak is.ugye elcserélném ezt a másikra,akkor az uplay passal tudok multizni?vagy új kell hozzá mert szar fos az uplay?remélem érthető a kérdésem,és köszi a választ aki segít
  • Rudi50
    Köszönöm, ez így tökéletes leírás, de mint látod az előző 4454-es hozzászólásomba ez sikerült is keresgélés alapján, a mostani leírásod valóban megkönnyítette volna egyébként.

De a baj az, hogy nem működik, a sziklák valóban nincsenek ott de csak 5-10m-t tudok beljebb menni a barlangba utána jön a láthatatlan fal.

Azért köszönöm, hogy időt szántál rá és tényleg szájbarágósan leírtad.
  • Tib
    Bakker erre nem tudok mit mondani... A fórum fejlécében ott áll: "Modok a játékhoz!" Ha ezt a linket megnyitod, a szemed előtti ablakban részletesen le van írva a program paraméterezés...

De akkor hogy ne legyen túl nehéz, szájbarágósan lépésről lépésre:
    1. Letöltöd a [link=http://svn.gib.me/builds/dunia2/]Gibbed.Dunia2 programcsomag[/link]ot.
    2. A programcsomag BIN könyvtárába bemásolod a patch.dat és patch.fat fájlokat
    3. Beírod: Gibbed.Dunia2.Unpack.exe patch.dat
    4. A kibontott tartalomban (ami a frissen létrejött patch_unpack könyvtárban van) megkeresed és egy text editorral megnyitod a "domino\user\fc3\fc3_master\fc3_master.chapter10.lua" fájlt.
    5a. Rákeresel a "l0.Message = "BASE_C3_DOC_HOUSE_Unlock_JAS_230";" sorra, amely elvben a 165. sor a fájlban és átírod "l0.Message = DummyFunction;"-ra.
    5b. Rákeresel a "l0.Message = "BASE_D5_TEMPLE_Unlock_CIT_END";
    " sorra, amely elvben a 188. sor a fájlban és átírod "l0.Message = DummyFunction;"-ra.
    6. Beírod: Gibbed.Dunia2.Pack.exe -c patch.dat patch_unpack
    7. A frissen létrehozott patch.dat és patch.fat fájlokat bemásolod az eredeti helyére: ...\FarCry 3\data_win32\
  • Rudi50
    Na nagynehezen kiszenvedtem, köszi mindenkinek a segítséget azért nem volt egyszerű, egy kész patch.dat jóval egyszerűbb lenne.
    De valami így sem stimmel: a ház valóban visszakerült az eredeti állapotába és a kövek is eltűntek a barlang elől de csak kb. 5M-t tudok befelé menni utána visszafordít, azaz nemhogy a relic közelébe de a barlangba sem tudok igazán bejutni amolyan láthatatlan fal van ha nekmegyek elkezd forgatni valamelyik irányban hátra.
  • tommygear
    pc verzióban hogy lehet előhozni a "fegyverkereket"?
  • Herold
    Itt írják, hogy kell paraméterezni.
  • Rudi50
    igen
  • Herold
    Ha az exe után beírod a fájl nevét, úgy próbáltad?
  • tomsolo
    konkrétan benne van a nevében :D
  • Rudi50
    A keresőben azt megtaláltam, csak a gibbed.dunnia.unpack.exe nálam egy dos ablakot nyít ami bezárul egy pillanat alatt és nem trténik semmi. Commanderbe meg hiába írom be a példasort azt írja, hogy nincs meg a file, nyílván azt írom amit kicsomagolni szeretnék de akkor sem.
    Azt hiszem egyszerűbb lenne ha ilyen okosságok helyett inkább a módosított dat-ot linkelnék amit csak be kellene másolni.
    Na próbálkozom tovább csak nem tudom mivel, el nem tudom képzelni, hogy ez kibontja a dat-ot fájlokká valahogy.
  • Hoz_Hun
    Nem értem.
    Ezen mit kell látni?
  • tomsolo
  • tomsolo
    az ott is lesz, de a másik kezén moddolva van az alap tetkó is :D
  • Tib
    Számomra kicsit lustának tűnsz, mert cseppet sem szeretsz keresni... keresővel

Erre találod a módosítandó fájlt: ...\FarCry 3\data_win32\patch.dat
    A fórum fejlécében ott áll: "Modok a játékhoz!"
    Letöltés után "Gibbed.Dunia2.Unpack.exe"-vel kibontod, módosítod bármilyen text szerkesztővel az ITT leírtak szerint és utána "Gibbed.Dunia2.Pack.exe"-val csomagolod. Érdemes "-c" opcióval tömöríteni a kisebb fájlméret miatt. Utána az elkészült DAT és FAT fájlokat bemásolod a régit felülírva.

Természetesen az eredeti DAT és FAT fájlokról MINDIG biztonsági mentést csinálni!
  • chase
    a tatau a bal karra való! :)
  • tomsolo
    :D
  • Herold
    Szerintem semmivel. Azt rakod be a megfelelő mappába.
  • Rudi50
    Na az megvan csak mivel csomagolom ki? Nem tudom úgy megnyitni, hogy normális szöveget lássak benne.
  • Rudi50
    Leírnád kicsit konkrétabban, már magát a patch.dat-ot nem találom, hol keressem, valamit nagyon elszúrok?
  • tomsolo
    Ha valakit érdekelne...
  • Lunki88
    Ez volt már?