5604
Az állatok fellelhetősége megtalálható a F.A.Q-ban! Nem szégyen használni!
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a spoiler gombot !
A "gandzsa" ültetvényes küldetés alatt ez a zene szól:Make it Bun Dem
Interaktív térkép
Modok a játékhoz!
-
#4476 GeForce kari = EVGA Precision
-
mester1987 #4475 Nem megoldható valami összegző "bármilyen programozói tehetséget nem igénylő" mód, amiben kiválasztod mi kell és megcsinálja háttérben??? -
#4474 Én a GPU-Z-t használom :) -
#4473 A VGA hőmérsékletét és egyebeket ezzel a gadgettel (Win 7) tudod megnézni. -
#4472 Nem biztos, mert lehet, hogy bizonyos hőmérsékletnél magától lekapcsol. -
#4471 http://www.firstever.eu/en/the-worlds-best-gpu-overclocking-tools-2012/
Innen válassz egyet, azt hiszem hivatalosan a Gigabyte-hoz az OC Guru II tartozik, ezekkel tudsz tuningolni és monitorozni is. -
#4470 És mivel lehet megemelni a vga feszültséget? -
#4469 A tápom 720 wattos, elektromos ingadozás biztos nincsen.
A túlmelegedést nem tudom, milyen progival lehet azt nézni? -
#4468 Szerintem akkor inkább grafikai anomáliák lennének. -
#4467 Nem lehet, hogy túlmelegszik a VGA? -
#4466 Nem lehet, hogy kevés a tápod neki, vagy áramingadozás van nálatok a hálózaton? -
#4465 Üdv Mindenki!
Olyan kérdésem volna, hogy lecseréltem a jó öreg GTX260-asomat egy Gigabyte Forcewind GTX660ra. A régi karival semmi gondom nem volt, az újjal viszont azt tapasztalatom hogy véletlenszerűen néha lelassul a játék, majd elmegy a kép, a monitor kiírja hogy nem kap jelet. Alt+TAB általában segít, és aztán visszajön a kép és meglódul a játék, de van hogy teljesen lefagy az egész gép. Máskor leáll a farcry3.exe.
Van akinak van hasonló tapasztalata?
Köszi előre is -
#4464 Köszi a válaszokat.
PS3-on játszok így a regelősdivel nem lesz gondom. -
#4463 az egyik tiz perces - időzítő a másik nem de anélkül is annyi - nem vágom hogy jött ki nekik a bereklámozott 2 óra plusz...
a majmos jobb -
#4462 1. Ha eladod a játékot, más már nem fog tudni belépni, csak ha a te Uplay accountodat használja. A serialt másik Uplay-fiókhoz nem lehet hozzárendelni.
2. A Lost Expeditions 2 db küldetés, barlangban ill. katakombában játszódik. A 2 együtt kb fél óra játékidő. -
#4461 Nem olyan nagy szám de a helyszínek jók. A monkey business a legjobb, azok a küldetések tényleg jópofák. -
#4460 Hali.Szerintem már a sztori vége felé járok.All IN.Jól tippelem?
Jól gondolom ha végigviszem a sztorit és a táborokat kiírtottam nem fog maradni ellenfél?Így eléggé unalmas lesz.
A The LOst expedition jó küldetés?Van hozzá kódom de ha majd eladom a gamet akkor dobhat az értékén.Megérdemli a beregiszrálását? -
#4459 Az kb. a felénél van. -
#4458 Sziasztok!
Milyen hosszu a co-op?
Azert kerdem, mert ott hagytam abba ahol egy motort kell az autohoz huzni, miutan kiraketaztuk a hajot. Na ott leptem ki, az kb hanyada a coop resznek?
Koszi! -
#4457 srácok valaki megtudná mondani nekem hogy.van nekem egy FC3 ugye kódos a mutli,szintén az AC3nak is.ugye elcserélném ezt a másikra,akkor az uplay passal tudok multizni?vagy új kell hozzá mert szar fos az uplay?remélem érthető a kérdésem,és köszi a választ aki segít -
Rudi50 #4456 Köszönöm, ez így tökéletes leírás, de mint látod az előző 4454-es hozzászólásomba ez sikerült is keresgélés alapján, a mostani leírásod valóban megkönnyítette volna egyébként.
De a baj az, hogy nem működik, a sziklák valóban nincsenek ott de csak 5-10m-t tudok beljebb menni a barlangba utána jön a láthatatlan fal.
Azért köszönöm, hogy időt szántál rá és tényleg szájbarágósan leírtad. -
#4455 Bakker erre nem tudok mit mondani... A fórum fejlécében ott áll: "Modok a játékhoz!" Ha ezt a linket megnyitod, a szemed előtti ablakban részletesen le van írva a program paraméterezés...
De akkor hogy ne legyen túl nehéz, szájbarágósan lépésről lépésre:
1. Letöltöd a [link=http://svn.gib.me/builds/dunia2/]Gibbed.Dunia2 programcsomag[/link]ot.
2. A programcsomag BIN könyvtárába bemásolod a patch.dat és patch.fat fájlokat
3. Beírod: Gibbed.Dunia2.Unpack.exe patch.dat
4. A kibontott tartalomban (ami a frissen létrejött patch_unpack könyvtárban van) megkeresed és egy text editorral megnyitod a "domino\user\fc3\fc3_master\fc3_master.chapter10.lua" fájlt.
5a. Rákeresel a "l0.Message = "BASE_C3_DOC_HOUSE_Unlock_JAS_230";" sorra, amely elvben a 165. sor a fájlban és átírod "l0.Message = DummyFunction;"-ra.
5b. Rákeresel a "l0.Message = "BASE_D5_TEMPLE_Unlock_CIT_END";" sorra, amely elvben a 188. sor a fájlban és átírod "l0.Message = DummyFunction;"-ra.
6. Beírod: Gibbed.Dunia2.Pack.exe -c patch.dat patch_unpack
7. A frissen létrehozott patch.dat és patch.fat fájlokat bemásolod az eredeti helyére: ...\FarCry 3\data_win32\ -
Rudi50 #4454 Na nagynehezen kiszenvedtem, köszi mindenkinek a segítséget azért nem volt egyszerű, egy kész patch.dat jóval egyszerűbb lenne.
De valami így sem stimmel: a ház valóban visszakerült az eredeti állapotába és a kövek is eltűntek a barlang elől de csak kb. 5M-t tudok befelé menni utána visszafordít, azaz nemhogy a relic közelébe de a barlangba sem tudok igazán bejutni amolyan láthatatlan fal van ha nekmegyek elkezd forgatni valamelyik irányban hátra. -
#4453 pc verzióban hogy lehet előhozni a "fegyverkereket"? -
#4452 Itt írják, hogy kell paraméterezni. -
Rudi50 #4451 igen -
#4450 Ha az exe után beírod a fájl nevét, úgy próbáltad? -
#4449 konkrétan benne van a nevében :D -
Rudi50 #4448 A keresőben azt megtaláltam, csak a gibbed.dunnia.unpack.exe nálam egy dos ablakot nyít ami bezárul egy pillanat alatt és nem trténik semmi. Commanderbe meg hiába írom be a példasort azt írja, hogy nincs meg a file, nyílván azt írom amit kicsomagolni szeretnék de akkor sem.
Azt hiszem egyszerűbb lenne ha ilyen okosságok helyett inkább a módosított dat-ot linkelnék amit csak be kellene másolni.
Na próbálkozom tovább csak nem tudom mivel, el nem tudom képzelni, hogy ez kibontja a dat-ot fájlokká valahogy. -
Hoz_Hun #4447 Nem értem.
Ezen mit kell látni? -
#4446 -
#4445 az ott is lesz, de a másik kezén moddolva van az alap tetkó is :D -
#4444 Számomra kicsit lustának tűnsz, mert cseppet sem szeretsz keresni... keresővel
Erre találod a módosítandó fájlt: ...\FarCry 3\data_win32\patch.dat
A fórum fejlécében ott áll: "Modok a játékhoz!"
Letöltés után "Gibbed.Dunia2.Unpack.exe"-vel kibontod, módosítod bármilyen text szerkesztővel az ITT leírtak szerint és utána "Gibbed.Dunia2.Pack.exe"-val csomagolod. Érdemes "-c" opcióval tömöríteni a kisebb fájlméret miatt. Utána az elkészült DAT és FAT fájlokat bemásolod a régit felülírva.
Természetesen az eredeti DAT és FAT fájlokról MINDIG biztonsági mentést csinálni! -
#4443 a tatau a bal karra való! :) -
#4442 :D
-
#4441 Szerintem semmivel. Azt rakod be a megfelelő mappába. -
Rudi50 #4440 Na az megvan csak mivel csomagolom ki? Nem tudom úgy megnyitni, hogy normális szöveget lássak benne. -
Rudi50 #4439 Leírnád kicsit konkrétabban, már magát a patch.dat-ot nem találom, hol keressem, valamit nagyon elszúrok? -
#4438 Ha valakit érdekelne... -
#4437 Ez volt már?