Far Cry 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Sikerült befejeznem a játékot 44 óra alatt... minden megvan 100%.
A boss fightokat leszámítva nagyon jó játék.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Herold
Másnak a mentését lehet használni? Mert akkor kérj valakitõl. Nekem olyan van, amelyben relicek nincsenek összegyújtve.

grebber
Ó na ezt jól beszoptam így csak rosszabb lett mintha elölrõl kezdtem volna 😞
Nem lehet valahogy visszacsinálni?

Ha nem akkor mindegy ,acsik ki vannak maxolva az a lényeg többet nem görcsölök a single résszel csak coop és multi!

Next PC upgrade: 2022

Fpocok
Azt nem szabad hagyni 😄

grebber
1 nyomorék köre csak felkerült a nevem <#idiota> Rendesen rossz volt nézni mindig más van kiírva!

Animefox
De akkor gyerekek miért vettem meg eredetiben a játékot ha nincs igazi online móka mint a FarCry2-ben....? Vagy PC-n ott is ez volt?

grebber
Na ez nagy zsírkaraj akkor nem kell újból végigvinni!Máris jobb a napom!

broman191
Persze, csak az mégsem olyan változatos "handmade content", mint például a fõsztori. 😊

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

tomsolo
Hidd el hogy van... 😄
link

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

grebber
Szerintem nincs pedig akkor nem kéne újra kezdenem az egész gam-et az acsi maxolás miatt!
Így meg újra kell majd 😞 Pedig ez a relic keresgélés megutáltatja a game-et napi 2 óránál többet nem is keresgélek.

tomsolo
Én végigtoltam warezba aztán megvettem az Insane editiont 😄

tomsolo
Van arra lehetõség hogy újra kezdés nélkül nyomhasd az outpostok és tornyok ellen...

broman191
Valami rendes küldetés ikonja van úgy rémlik... 😊

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

grebber
Az Uplay pontért vehetõ testing unit küldetést hogy jelöli a térkép?

Herold
De amelyiknél az Orbit mappában vannak a mentések, az nem bolti. <#eplus2>

Tib
Az enyém bolti insane és at 1.04-et feltéve simán betölti az 1.03-nál mentett játékállásomat <#nyes>

Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Irják az infoban hogy a régi mentéssel nem müködik,ergo uj játékot kell kezdeni

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

The Protector
Most itthon vagyok ahol a játékos pc-m is leledzik.Lewarezoltam a játékot h kipróbáljam(ezt tervezem megvenni ps3-ra) és annyira bejött a game,kb 2óra játék után h azonnal le is töröltem mert ez nem érdemel warezt és ezt végig szeretném vinni kiélvezve minden pillanatát.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

broman191
Nem rossz megoldás, valami hasonlóra gondoltam a hivatalos 1.04 patch tartamát végignézve is...remélem megoldják a gyáriak is a komplett hud kikapcsolást hamarosan. Mondjuk addigra már csak vaddisznókat fogok tudni lövöldöni, annyira elfogyasztottam minden tartalmat a játékban. <#idiota>

tomsolo
Nem is fogod mert fõleg privát meccsek vannak - ugyanis mindenki hekkelt editorral tolja - olyan mapot felnyomni a publicba meg banánt ér.

tomsolo
nem

Animefox
Ha csinálok pályaszerkesztõvel pályát akkor több millióan letöltik majd és játszanak vele? Csak mert a FarCry2-ben ez volt... Itt a 3-ban még csak a nyomát se látom hogy házi készítésû pályákon tolnák sokan... 😞

fekete0012
most akarom megvenni kiprobáltam a virágboltit a mentést átlehet rakni a virágboltibol?

windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,

Herold
Ez nem a warez topik. <#nezze>

Telepítsd újra a játékot. Nekem is volt ilyen.

chase
Most update-elt 1.04-re és nem látja a mentést, Story-nál csak a New Game választható, se Continue, se Load. 😞
Van erre valami megoldás, hogy elérjem a mentett állásomat?
C:\ProgramData\Orbit\46\-ban 3 db file megvan!

Steam:chase_2021|Origin:CHS2021|Uplay:chase2017 i7-9700K@4900|GTX970oc|ASUSTUFZ390-PLUSGAMING|16GBDDR4-2400|Win10x64|pirosegérpad

Köszönöm szépen megtaláltam a mentéseimet.
Nekem három fájl is van save001.sav, save005.sav és saves.ini.
Melyik kell, vagy mentsem el mindet?
Mégis melyik az a semleges hely és mikor van kb. amikor még utoljára lehet ilyen mentés csinálni???
Ez a mentésrendszer engem is nagyon zavar az biztos.
Õ az egyetlen érdekes karakter a játékban. 😞
tomsolo

tomsolo
Lényegtelen. 😄

Fpocok
Nem. Steambõl is meg a dx9es indítóval is 11ben indult... nem tudom mit csináltam, de most jó. Próbálgatatm többször, most beadta. De hogy mi volt az oka, fingom sincs.

Szeintetek mi történt Vaas-al?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Halott vagy nem?
tomsolo
me a dx11-es exere kattintasz

Biztos nem Dx9 kompatibilis a kártyád <#eplus2>
Fpocok
VALAKI MEGMONDANÁ MI A FASZÉRT INDUL A JÁTÉK DX11BEN, AMIKOR A KONFIGBAN IS 9 VAN BEÁLLÍTVA ÉS A JÁTÉK IS 9ET MUTAT. ANNYIRA IDEGES VAGYOK MÁR REMEGEK, MINDJÁRT SZÉTBASZOK VALAMIT!

Fpocok
Valaki megmondaná, ha be van állítva a config file, akkor mi a faszért nem a szerint indítja el a kurva játékot? Miért a default beállításokkal? Egy nap két ubifos játék miatt is rohadtul felkúrtam az agyam...

tomsolo
Nem, w7 alatt is ott van.

EZ nem oprendszer függõ? Ha elavult XP rendszered van, akkor a launcherben lesz, ha win7 (64 bit), akkor Orbit mappa. Bár volt olyan akinek semelyik helyen se volt meg. Neki biztosan valami egzotikus helyrõl lett meg a game 😊

A kimenetelt meg vagy visszatöltöd, vagy megnézed a youtube-on. Az is lehetõség, hogy egy "semleges" helyen a döntés elõtt még nyomsz egy külön manuális save-t és utána nem folytatásként nyomod mikor eltérõ választást akarnál újrajátszani, hanem load és a save fájlt választod. Ez elérési út független. Csak a kifinomult mentési rendszernek köszönhetõen egy automentés és egy manuális mentés van csak. A következõ mindig felülírja. Roppant modern megoldás...
tomsolo
ha warezod van igen egyébként az ubilauncherben kotárasszatok 😄

C/ProgramData/Orbit/46

Akkor már csak egy kérdésem van.
Hová rakja a mentéseket a játék (win 7-em van)?
Mert akkor kimásolnám a végsõ döntés elõtt, bár az még messze van.
De ha lehet, mindkét végkifejletre kíváncsi lennék.
Az ejtõernyõ nekem ezek szerint még odébb van, de jó tudni.
végigtoltam ,szerintem nagyon zsír game volt.
És több extra van benne mint a crysis-be.
De semmi kép se minõsíteném le a játékot az elöbbi video összehasonlítás szerintem dx 9-es volt dx 11 helyett.
egyébként ha jól tudom a fc-t ugyanaz a csapat csinálta mint a crysis-t(annak a tovább fejlesztése).crytek csinálta a farcry1-et és a crysis is,tehát nem lehet szarabb ugyanaz az enginek a tovább fejlesztett változat,de garatulálok a video készítõjenek(meg annak aki összekeveri a full és a low grafikát),barom.
Akkor szerzed majd meg a wingsuit-ot és ejtõernyõt, amikor átmész majd a déli szigetre.

Mentés-választás: ha elmented valahova a mentés fájlokat, akkor ha késõbb visszamásolod, akkor választhatsz mást
görgõs váltogatásra: talán a billentyûbeállításoknál ez is állítható (?)
Fpocok
Faszás.
Arra nincs megoldás, hogy a görgõvel ne váltogassa gránátjaimat?

tomsolo

Nekem még nincs ilyen ruhám, már próbáltam. Hogy tudom megszerezni?
Vagy mikor kapom meg?
Jó tudni akkor nyugodt szívvel megyek Citrához, köszi.
Akkor nem tudom hogy fogom azt az ereklyét megszerezni, bár talán ezt a csónakos trükköt még megpróbálom.
Shep
F akart az lenni 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Ha felmész magas sziklákra és leugrasz akkor megnyomod a shiftet és kinyitja a ruháját siklóernyõ vagy hogy a fenébe hívják. Utána meg kinyitod az ernyõdet!

Választás csak egy van a játék során a leges legvégén!

Ilyen szigettel találkoztam már én is és onnan nem tudtam ejtõernyõvel se rá esni.De szerencsére volt a közelben egy motorcsónak ,és a sziget egyik végén volt egy sziklás rész ahova izomból "kihajtva" a csónakkal a szárazföldre nagynehezen fel bírtam rá ugrálni!

Hát akkor biztos én vagyok nagyon láma.
Borg! Már körbejártam a szigetet, de itt nincs barlangjuk vagy semmilyen más bejárat.
Ez az a hely ahol három különálló szikla van a tengerparton és a legkülsõre mutatja az ereklyét a térkép.
Felmászni nem lehet egyikre sem és más utat sem találtam.
Már próbáltam videót is keresni hozzá, de sajnos nem találtam. Elég nagy szívás.
grebber! Milyen ruháról beszélsz? Nekem nincs semmi ilyesmim.
Honnan lehetne megszerezni vagy mikor kapom meg?

Még egy fontos kérdésem lenne, igyekszem spoiler mentesen fogalmazni.
Most készülök Citrához.
Mikor kell döntenem a folytatást illetõen?
És valahogy tudok mentést csinálni, hogy majd visszatölthessem a másik végkifejlethez is.
Jó lenne, ha nem kéne elõröl nekiugrani, de mindig ugyanazt a mentést írja felül.
Azt reméltem legalább ezt a pontot el tudom valahogy maradandóan menteni. Help!