5604
  • tomsolo
    ez kb annyi hogy átlátszó képet használ az ikon helyett. Kb 10 perc megcsinálni.
  • Herold
    Valaki meg tudná mondani, kb. merre találom azt a bázist, ahonnan el kellett lopni a wingsuitot? (Déli sziget)
  • Shep
    Igen, így is meg lehet magyarázni :)
  • Danecay
    Sziasztok!

Nincs meg ez a MOD valakinek?:

"Removed icons above the heads of the enemies in the allocation cam and enemies on the minimap"

Sajnos az eddigi tárhelyekről eltávolították.
  • Herold
    Szándékos. Ha jól megnézed, más a fauna, de a sziklák is feketébbek a déli szigeten.
  • Fenimor
    Sajnos a második sziget tényleg elég gyér lett, mintha a készítőknél elfogyott volna az ötlet,lelkesedés...
  • Jaffa 2843
    Nálam a második sziget jobban futott DX11-ben, mint az első. :D (HD6950)
  • kastil
    Nekem ilyen első szigeten volt Dx9ben. de még ott átváltottam Dx11-re és azóta nincs ilyen jelenség, bármerre nézek stabil fps. Első és második sziget közt meg annyi a különbség, hogy második sziget 90%-án +10-15 fps az elsőhöz képest, annyira "üres"...
  • grebber
    DX11-be nálam mindenhol játszhatatlan szóval én nem tudok nyilatkozni erről!
  • mester1987
    Egyszerűen csak szar.
  • RatBaG #4667
    másnál nem volt olyan jelenség, hogy a második szigeten rohadtul leesett az fps?
    eddig vígan 60-80 fps volt, itt meg van hogy 30 csak, de csak ha egy adott irányba nézek. WTF!
  • Module
    Baxxxki ez a helikopteres rész ritka egy genyaság!
  • SgtChris
    :-))))) most hátráljak meg pár élőhalottól???? :-D (okkkkkés...meggyőztél, kipróbálom a kempelést, bár elveimmel ellenkezik... )
  • Viktor9202
    Ebben egyet értek ;) Nem sok értelme van annak a résznek
  • tomsolo
    pl. beállnál a sarokba akkor könnyebb lenne nem? :)
  • SgtChris
    Logikus? :-) Futok a marha nagy füstködben, és minden irányból rohamoznak világító szemű zombik... :-) Ebben logikát én nem látok! :-) Amúgy a game 10/10 nálam félre ne értsd, de ez a rész kilóg a sztoriból nekem.
  • Herold
    Az álarcos majmot könnyű elintézni, párat lősz a pofájába a robbanó nyíllal és vége. Csak ne hagyd magad megpörkölni. Akik utána jönnek (minionok), az kicsit nehezebb. Futni kell előlük mindig, hogy ne a közeledben robbanjon a lövedék amit kilősz rájuk.
  • Viktor9202
    Miért béna? Szerintem teljesen jól meg van csinálva az a rész, nekem pl elsőre meglett, logikus h mit kell csinálni.
  • SgtChris
    Akkor nincs mit tenni, rohanni ész nélkül, és csapkodni..sajna ez a nyilazós dolog így eléggé béna, bárcsak nálam lehetne a LMG-m :-(
  • Shep
    Nincs semmi trükk, lőni kell és kész.
  • SgtChris
    Annál a résznél, ahol átmegy a story sci-fi-be, ahol a szörnyet kell lenyilazni, és a démonokat ritkítani a Citra templomában, hogyan lehet továbbjutni???? Két napja szívok ezzel a résszel...
  • Herold
    Nem kell semmilyen patchet felraknod, magától fog patchelni.
  • szk
    Eredeti
  • grebber
    Virágbólt= Warez verzió azzal meg menj a másik topikba.(feltéve ha nem eredetit van)
  • szk
    Esetleg, virágbóóót?

nem értem mire gondolsz ha nekem írtad
  • Fenimor
    Esetleg, virágbóóót?
  • szk
    Sziasztok olyan problémám lenne, hogy 1.01 verzió elvileg a játék de ha patch-et akarok felrakni ezt írja ki:" Could not retrieve version number! Installition will be aborted "

akár melyik patch szeretném felrakni mindegyiknél ugyan ezt írja...

És még egy problémám van játszok vele még az elejen a mushroom in the deep küldetésnél amikor felérkezem a gombákhoz megyek tovább két sziklának szét kellene nyílnia de nekem semmisem történik mi lehet az oka?

http://www.youtube.com/watch?v=Ea3gkPAGDkM itt a videó a küldetésről kb 5.30 től látható
  • a.carkey
    Ezt én is olvastam. Nevetséges. :)
  • tomsolo
    DX9
  • kastil
    Tudomásom szerint nem..
  • a.carkey
    Ugyanez NVIDIA esetében megoldható?
  • kastil
    Próbáld radeonproval Akkor nem kell bemásolni az FC könyvtárba sweetfx et, dx11ben radeonpro nélkül úgy sem működik.
  • a.carkey
    Csak uplay online módban csinálja. Steames verziónál zéró gond. :(
  • a.carkey
    Tudna valaki segíteni, hogy eredeti, dobozos, nem steames FC3 SWEETFX fentléte mellett hogyan bírható működésre?

Playre kattintva uplay alatt folyamatosan leáll, míg a steames verzió simán működik.

Nézi a könyvtárszerkezetet, hogy mi van benne? Mert ha kimásolom onnan, azonnal elindul.
  • gyuri35
    Játszogatok,aztán mire megint odaérek remélhetőleg lesz valami tuti megoldás erre a rohadt bugra.
  • Kvg
    Én is úrja kezdetem egy szál fegyerel nyomtam végig semmit sem vettem csak lőszert néha de, az is volt a tetemeknél. most meg gyüjtögetek vadászok és térképet nézegetek.
  • gyuri35
    Újrakezdtem,megpróbálom kicsit jobban felszerelni magam,ki fogom próbálni köszönöm!
  • Herold
    Ami az E gombon volt, rakd át az F-re, ha még nem próbáltad.
  • gyuri35
    Elképzelhető.Újratelepítettem,lejött az 1.02 1.03 1.04 patch mégsem tudok továbbmenni!
  • Herold
    Nem tudom, nálam nem volt ilyen hiba. Lehet, hogy csak wareznél jön elő.