Far Cry 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tomsolo

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

tomsolo
az ott is lesz, de a másik kezén moddolva van az alap tetkó is 😄

Tib
Számomra kicsit lustának tûnsz, mert cseppet sem szeretsz keresni... keresõvel <#fejvakaras>

Erre találod a módosítandó fájlt: ...\FarCry 3\data_win32\patch.dat
A fórum fejlécében ott áll: "Modok a játékhoz!"
Letöltés után "Gibbed.Dunia2.Unpack.exe"-vel kibontod, módosítod bármilyen text szerkesztõvel az ITT leírtak szerint és utána "Gibbed.Dunia2.Pack.exe"-val csomagolod. Érdemes "-c" opcióval tömöríteni a kisebb fájlméret miatt. Utána az elkészült DAT és FAT fájlokat bemásolod a régit felülírva.

Természetesen az eredeti DAT és FAT fájlokról MINDIG biztonsági mentést csinálni!

Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community

chase
a tatau a bal karra való! 😊

Steam:chase_2021|Origin:CHS2021|Uplay:chase2017 i7-9700K@4900|GTX970oc|ASUSTUFZ390-PLUSGAMING|16GBDDR4-2400|Win10x64|pirosegérpad

tomsolo
😄

Herold
Szerintem semmivel. Azt rakod be a megfelelõ mappába.

Na az megvan csak mivel csomagolom ki? Nem tudom úgy megnyitni, hogy normális szöveget lássak benne.
Leírnád kicsit konkrétabban, már magát a patch.dat-ot nem találom, hol keressem, valamit nagyon elszúrok?
tomsolo

Lunki88
Ez volt már? <#idiota>
Nem a legújabb volt fent, de most már azzal jó lett. Köszi szépen a segítséget, erre én is gondolhattam volna azért 😄
tomsolo
utsó patch fenn van?

Herold
Broken Neck Home nevû outposttól észak-északkeletre van. A térképen jelzett mackó ikontól picivel észak-északkeletre. Ahol egy relic van jelezve az az a rész,a hol kimászol a vízesésnél, csak a relic szerintem a vízesés tetejénél lehet. A kis különálló kék pötty meg ahol vízbe löktek.
Hali!

Lenne egy problémám. Lehet, hogy csak én vagyok béna, de nem találtam sehol normális megoldást az orvoslására. A probléma mégpedig az, hogy a karakterem térdébõl egy íj lóg ki, amellyel nem tudok mit kezdeni... A játékot hiába indítom újra, hiába hal meg a karakterem, hiába veszek részt valami átvezetõbe, mindig ott marad. Valakinek volt már esetleg hasonló, és esetleg véletlenül tud is rá valaki valami megoldást? Elõre is köszönöm szépen! Kép:
Próbálj akkor kihívás módban foglalgatni outpostot a végigjátszás után! (ha mind elfoglaltad, akkor megszívtad). Pl csak kés és undetected módban (max kutyákat mással), vagy csak bombákkal. Utóbbit nem próbáltam még, de a késes mûködik és nem olyan egyszerû, mint menni és shotgun-nal, vagy sniperral halomra ölni mindenkit semmire se ügyelve.
Igazából így végigjátszás után, már semennyit se igazán kihívás megölni.
Amúgy ez a vízbelökõs hely hol van?
Ha nem foglalod el az outpostot, akkro rendben járõröznek a kalózok és zsoldosok azon a területen. lehet õket halomraölni. Vagy AMR-rel robbantgatni õket kocsival/hajóval együtt. <#eplus2>
Herold
A promo videóból ismert vízbelökõs helyszínen is spawnolnak kalózok, de túl kevés ahhoz, hogy kihívás legyen megölni õket.

Ja, és

3. Hoyt rezidenciája... a falakon belül 3 ponton is spawnolnak sárgák, kisebb nagyobb csapatokban, a bejáratoknál.
Találtam 2 helyet is, ahol kijátszás után is spawnolnak ellenségek:

1. Hoyt szigetén a reptér... 2-4-6os csoportokban a reptér két végében, és középen is spawnolnak sárgák. Csak elég messzirõl kell menned, hogy újra ott legyenek.

2. Az északi sziget kb kellõs közepén.

Ahol a pozicio és a kurzor van középen, van egy félig vizen, félig szárazföldön lévõ nagy bázisuk. Ott kellett az egyik gyíkarcot kiszabadítani snipereléssel... Na szóval ezen a bázison pirosak spawnolnak, hol egyik, hol a másik végében.
Most jutottam odáig, hog yérdekeljen engem is. Állítólag 120 relic begyûjtése után kapod meg az utolsó tetkót.
Tudom, hogy elvileg tök más, de nekem elég gyakran deja vu érzésem van játék közben. Valamiért folyton az AC2-re asszociálok <#nevetes1>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Lehet ebben minden szart, csak minden modot külön tudsz használni az az egy baj van vele...amúgy a fenti "Modok a játékhoz!" linken megtalálsz mindent (angol tudás elõny ugye hozzá)
Nem rég kezdtem a játékot, és egy olyan kérdésem lenne, hogy az a normális, hogy ilyen gyorsan telnek a napszakok? Az éjszaka pl. rohadt rövid.
Lehet ezt állítani, vagy van erre valami mod, vagy ezt fogadjam el így?
Tib
Bár nekem nem volt rá szükségem, kipróbáltam azért... És tényleg mûködik 😊
A doki háza a támadás elõtti állapotba kerül és Citra templomába is bejutottam a tenger felõl, bár nem keveset ugráltam és csúsztam vissza a kövekrõl...

Holnap kipróbálom. Kösz!
Herold
Nem valószínû, hogy egyhamar lesz.

Sziasztok!
Magyarítás lesz valamikor?<#nemtudom>
Shep
És a dat file-t mivel tömörítem ki?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Nem fogy el 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Herold
COOP kérdés:

Payback (utolsó) fejezet, az õsi templomromoknál ki kell hozni egy bombát, felrobbantani az akadályt a vízen. Hard fokozaton elfogy valaha az ellenség, hogy nyugodtan ki lehessen vinni a robbanószert?

tomsolo
elnézést, nem vagyok gyakorlott fórumozó

goregrind
Gyakorlott fórumozók ilyenkor odaírják legalább a mod nevét! Ez kábé ugyan az a megoldás, amikor valaki feldob egy kérdést, majd írja késõbb rá a választ, hogy: "Már megvan a megoldás" (amit nem ír oda) <#idiota>

DISCORD: grimanddark

tomsolo
moddal belehet menni oda - meg citrához / doktorhoz is

grebber
Az nem lesz meg máshogy!Azt akkor kellett volna összeszedni amikor oda bejárkálhattál!

Next PC upgrade: 2022

Hello!
Végigvittem a játékot, szerintem is átlagon felüli.
Viszont létezik, hogy a végigjátszás után nem tudok Alec Earnhardt háza alatti barlangba bemenni? Már csak az abban levõ Spider 1 Relic hiányzik a 100 %-hoz.
Kõsziklák gátolják a bejáratot és egyáltalán nem tudok gránátot sem dobni, hogy kirobbantsam. Csak nálam van ez?
Tib
Ezek csak a multihoz használható dolgok, amik kifejezetten jók, mert...
A Booster Shot nem csak neked, hanem a csapattársaidnak is kedvez és ugye a multi a csapatjátékról szólna nem pedig a "majd én egyedül" hozzáállásról
A Speed Booster-rel pedig hamarabb kódolhatsz ki olyan tartalmat (pl. fegyver MOD), amivel a netes játékban jobb leszel. A 8 órás vinyó dekódolásánál kifejezetten jól jön egy kis boost <#nyes>

Köszönöm a választ, persze nem csak neked a többieknek is.
Herold
Tudjuk, te kemény vagy, mint a kád széle. <#hehe>
Egyszál késsel tolod végig a coopot insane fokozaton. <#eplus2>

grebber
Számomra lényegtelenek ezek!

Tib
Én szívesen fogadok napi 1 decoding boost-ot (Speed Booster), csak fel kellene egymást vennünk Uplay-en 😊 Ott Tib_HUN néven futok, de számos más magyar Coop és Multi játékost találhatsz itt: Játékpartner kerestetik!

Grebber:
Booster Shot >> Arra való, amit az elõzõ HSZ-ben írtam (#4403)
Speed Booster >> A sikeres multi pályák után kapott dekódolható cuccok megfejtési idejének csökkentésére való. Ezek aktiválás után 2 órán át pörgetik az órát 2x sebességgel.

Tib
Fel lehet ajánlani õket a csapattársaidnak és ha valaki elfogadja, választhattok 1-1 számotokra tetszõ extra injekciót, amivel ideiglenesen kaptok egy kis plusz "képességet". Ha egyezõt választ mindkét fél, elvben még hosszabb ideig tart.
Csak magadnak nem adhatod be, így ha senki nem fogadja el (mert bamba), akkor cseszheted hogy van... 😄

grebber
Amúgy ezek a bosstok jók valamire?
Egyszer se használtam semmit,mert anélkül is megvoltam!

Herold
Coopban benne vagyok, de csak hard vagy insane fokozaton.

Egy válasz sem jött a multiplayer témámra :S.
Még1x belekezdek akkor, kellene valaki/valakik, akikkel lehet normálisan coopozni és multizni, mert folyamat mennek a kukába a decoding speed boostjaim.
Szétküldözgetném, ha valaki hajlandó lenne válaszolni a témára. 😄
Ahhaaaam, értem!

Köszi szépen...
Odamész a kijelölt helyre és szépen levadászod. Ez ilyen. Olyat keress, amelyiknek csak egy szarva van (a másik törött)!
Hali All...

Elvállaltam 1vadászos küldit, 1bivajt kéne shotival jobblétre szenderíteni. Valami ritka fajtáról ír, olyat kéne elejtenem.
Létezik ilyen egyáltalán?

Már 1csomót ledurrantottam és semmi!