Far Cry 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Erre találod a módosítandó fájlt: ...\FarCry 3\data_win32\patch.dat
A fórum fejlécében ott áll: "Modok a játékhoz!"
Letöltés után "Gibbed.Dunia2.Unpack.exe"-vel kibontod, módosítod bármilyen text szerkesztõvel az ITT leírtak szerint és utána "Gibbed.Dunia2.Pack.exe"-val csomagolod. Érdemes "-c" opcióval tömöríteni a kisebb fájlméret miatt. Utána az elkészült DAT és FAT fájlokat bemásolod a régit felülírva.
Természetesen az eredeti DAT és FAT fájlokról MINDIG biztonsági mentést csinálni!
Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community
Steam:chase_2021|Origin:CHS2021|Uplay:chase2017 i7-9700K@4900|GTX970oc|ASUSTUFZ390-PLUSGAMING|16GBDDR4-2400|Win10x64|pirosegérpad
Lenne egy problémám. Lehet, hogy csak én vagyok béna, de nem találtam sehol normális megoldást az orvoslására. A probléma mégpedig az, hogy a karakterem térdébõl egy íj lóg ki, amellyel nem tudok mit kezdeni... A játékot hiába indítom újra, hiába hal meg a karakterem, hiába veszek részt valami átvezetõbe, mindig ott marad. Valakinek volt már esetleg hasonló, és esetleg véletlenül tud is rá valaki valami megoldást? Elõre is köszönöm szépen! Kép:

Amúgy ez a vízbelökõs hely hol van?
3. Hoyt rezidenciája... a falakon belül 3 ponton is spawnolnak sárgák, kisebb nagyobb csapatokban, a bejáratoknál.
1. Hoyt szigetén a reptér... 2-4-6os csoportokban a reptér két végében, és középen is spawnolnak sárgák. Csak elég messzirõl kell menned, hogy újra ott legyenek.
2. Az északi sziget kb kellõs közepén.
Ahol a pozicio és a kurzor van középen, van egy félig vizen, félig szárazföldön lévõ nagy bázisuk. Ott kellett az egyik gyíkarcot kiszabadítani snipereléssel... Na szóval ezen a bázison pirosak spawnolnak, hol egyik, hol a másik végében.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Lehet ezt állítani, vagy van erre valami mod, vagy ezt fogadjam el így?
A doki háza a támadás elõtti állapotba kerül és Citra templomába is bejutottam a tenger felõl, bár nem keveset ugráltam és csúsztam vissza a kövekrõl...
Magyarítás lesz valamikor?<#nemtudom>#nemtudom>
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Payback (utolsó) fejezet, az õsi templomromoknál ki kell hozni egy bombát, felrobbantani az akadályt a vízen. Hard fokozaton elfogy valaha az ellenség, hogy nyugodtan ki lehessen vinni a robbanószert?
DISCORD: grimanddark
DISCORD: grimanddark
Next PC upgrade: 2022
Végigvittem a játékot, szerintem is átlagon felüli.
Viszont létezik, hogy a végigjátszás után nem tudok Alec Earnhardt háza alatti barlangba bemenni? Már csak az abban levõ Spider 1 Relic hiányzik a 100 %-hoz.
Kõsziklák gátolják a bejáratot és egyáltalán nem tudok gránátot sem dobni, hogy kirobbantsam. Csak nálam van ez?
A Booster Shot nem csak neked, hanem a csapattársaidnak is kedvez és ugye a multi a csapatjátékról szólna nem pedig a "majd én egyedül" hozzáállásról
A Speed Booster-rel pedig hamarabb kódolhatsz ki olyan tartalmat (pl. fegyver MOD), amivel a netes játékban jobb leszel. A 8 órás vinyó dekódolásánál kifejezetten jól jön egy kis boost <#nyes>#nyes>
Egyszál késsel tolod végig a coopot insane fokozaton. <#eplus2>#eplus2>
Grebber:
Booster Shot >> Arra való, amit az elõzõ HSZ-ben írtam (#4403)
Speed Booster >> A sikeres multi pályák után kapott dekódolható cuccok megfejtési idejének csökkentésére való. Ezek aktiválás után 2 órán át pörgetik az órát 2x sebességgel.
Csak magadnak nem adhatod be, így ha senki nem fogadja el (mert bamba), akkor cseszheted hogy van... 😄
Egyszer se használtam semmit,mert anélkül is megvoltam!
Next PC upgrade: 2022
Még1x belekezdek akkor, kellene valaki/valakik, akikkel lehet normálisan coopozni és multizni, mert folyamat mennek a kukába a decoding speed boostjaim.
Szétküldözgetném, ha valaki hajlandó lenne válaszolni a témára. 😄
Köszi szépen...
Elvállaltam 1vadászos küldit, 1bivajt kéne shotival jobblétre szenderíteni. Valami ritka fajtáról ír, olyat kéne elejtenem.
Létezik ilyen egyáltalán?
Már 1csomót ledurrantottam és semmi!