5604
Az állatok fellelhetősége megtalálható a F.A.Q-ban! Nem szégyen használni!
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a spoiler gombot !
A "gandzsa" ültetvényes küldetés alatt ez a zene szól:Make it Bun Dem
Interaktív térkép
Modok a játékhoz!
-
#4677 ez kb annyi hogy átlátszó képet használ az ikon helyett. Kb 10 perc megcsinálni. -
#4676 Valaki meg tudná mondani, kb. merre találom azt a bázist, ahonnan el kellett lopni a wingsuitot? (Déli sziget) -
#4675 Igen, így is meg lehet magyarázni :) -
#4674 Sziasztok!
Nincs meg ez a MOD valakinek?:
"Removed icons above the heads of the enemies in the allocation cam and enemies on the minimap"
Sajnos az eddigi tárhelyekről eltávolították. -
#4673 Szándékos. Ha jól megnézed, más a fauna, de a sziklák is feketébbek a déli szigeten. -
Fenimor #4672 Sajnos a második sziget tényleg elég gyér lett, mintha a készítőknél elfogyott volna az ötlet,lelkesedés... -
#4671 Nálam a második sziget jobban futott DX11-ben, mint az első. :D (HD6950) -
#4670 Nekem ilyen első szigeten volt Dx9ben. de még ott átváltottam Dx11-re és azóta nincs ilyen jelenség, bármerre nézek stabil fps. Első és második sziget közt meg annyi a különbség, hogy második sziget 90%-án +10-15 fps az elsőhöz képest, annyira "üres"... -
#4669 DX11-be nálam mindenhol játszhatatlan szóval én nem tudok nyilatkozni erről! -
mester1987 #4668 Egyszerűen csak szar. -
#4667 másnál nem volt olyan jelenség, hogy a második szigeten rohadtul leesett az fps?
eddig vígan 60-80 fps volt, itt meg van hogy 30 csak, de csak ha egy adott irányba nézek. WTF! -
Module #4666 Baxxxki ez a helikopteres rész ritka egy genyaság! -
#4665 :-))))) most hátráljak meg pár élőhalottól???? :-D (okkkkkés...meggyőztél, kipróbálom a kempelést, bár elveimmel ellenkezik... ) -
#4664 Ebben egyet értek ;) Nem sok értelme van annak a résznek -
#4663 pl. beállnál a sarokba akkor könnyebb lenne nem? :) -
#4662 Logikus? :-) Futok a marha nagy füstködben, és minden irányból rohamoznak világító szemű zombik... :-) Ebben logikát én nem látok! :-) Amúgy a game 10/10 nálam félre ne értsd, de ez a rész kilóg a sztoriból nekem. -
#4661 Az álarcos majmot könnyű elintézni, párat lősz a pofájába a robbanó nyíllal és vége. Csak ne hagyd magad megpörkölni. Akik utána jönnek (minionok), az kicsit nehezebb. Futni kell előlük mindig, hogy ne a közeledben robbanjon a lövedék amit kilősz rájuk. -
#4660 Miért béna? Szerintem teljesen jól meg van csinálva az a rész, nekem pl elsőre meglett, logikus h mit kell csinálni. -
#4659 Akkor nincs mit tenni, rohanni ész nélkül, és csapkodni..sajna ez a nyilazós dolog így eléggé béna, bárcsak nálam lehetne a LMG-m :-( -
#4658 Nincs semmi trükk, lőni kell és kész. -
#4657 Annál a résznél, ahol átmegy a story sci-fi-be, ahol a szörnyet kell lenyilazni, és a démonokat ritkítani a Citra templomában, hogyan lehet továbbjutni???? Két napja szívok ezzel a résszel... -
#4656 Nem kell semmilyen patchet felraknod, magától fog patchelni. -
szk #4655 Eredeti -
#4654 Virágbólt= Warez verzió azzal meg menj a másik topikba.(feltéve ha nem eredetit van) -
szk #4653 Esetleg, virágbóóót?
nem értem mire gondolsz ha nekem írtad -
Fenimor #4652 Esetleg, virágbóóót? -
szk #4651 Sziasztok olyan problémám lenne, hogy 1.01 verzió elvileg a játék de ha patch-et akarok felrakni ezt írja ki:" Could not retrieve version number! Installition will be aborted "
akár melyik patch szeretném felrakni mindegyiknél ugyan ezt írja...
És még egy problémám van játszok vele még az elejen a mushroom in the deep küldetésnél amikor felérkezem a gombákhoz megyek tovább két sziklának szét kellene nyílnia de nekem semmisem történik mi lehet az oka?
http://www.youtube.com/watch?v=Ea3gkPAGDkM itt a videó a küldetésről kb 5.30 től látható -
#4650 Ezt én is olvastam. Nevetséges. :)
-
#4649 DX9 -
#4648 Tudomásom szerint nem.. -
#4647 Ugyanez NVIDIA esetében megoldható? -
#4646 Próbáld radeonproval Akkor nem kell bemásolni az FC könyvtárba sweetfx et, dx11ben radeonpro nélkül úgy sem működik. -
#4645 Csak uplay online módban csinálja. Steames verziónál zéró gond. :( -
#4644 Tudna valaki segíteni, hogy eredeti, dobozos, nem steames FC3 SWEETFX fentléte mellett hogyan bírható működésre?
Playre kattintva uplay alatt folyamatosan leáll, míg a steames verzió simán működik.
Nézi a könyvtárszerkezetet, hogy mi van benne? Mert ha kimásolom onnan, azonnal elindul. -
gyuri35 #4643 Játszogatok,aztán mire megint odaérek remélhetőleg lesz valami tuti megoldás erre a rohadt bugra. -
Kvg #4642 Én is úrja kezdetem egy szál fegyerel nyomtam végig semmit sem vettem csak lőszert néha de, az is volt a tetemeknél. most meg gyüjtögetek vadászok és térképet nézegetek. -
gyuri35 #4641 Újrakezdtem,megpróbálom kicsit jobban felszerelni magam,ki fogom próbálni köszönöm! -
#4640 Ami az E gombon volt, rakd át az F-re, ha még nem próbáltad. -
gyuri35 #4639 Elképzelhető.Újratelepítettem,lejött az 1.02 1.03 1.04 patch mégsem tudok továbbmenni! -
#4638 Nem tudom, nálam nem volt ilyen hiba. Lehet, hogy csak wareznél jön elő.