5604
Az állatok fellelhetősége megtalálható a F.A.Q-ban! Nem szégyen használni!
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a spoiler gombot !
A "gandzsa" ültetvényes küldetés alatt ez a zene szól:Make it Bun Dem
Interaktív térkép
Modok a játékhoz!
-
maross #4802 csak most, csak neked, csak ne sirj, 2k-ert adok egyet a tobbi 18k-s jatekod melle. Szerintem itt azert eleg nagy szazaleknak megvan az eredeti.
Amugy shop.ubis info: sajnos nem sikerult a promo koddal ujabb ingyen jatekot behuzni, a vegen valahogy mindig le akar huzni 34 euroval :) -
mikromanus #4801 Nem kell tettetni a hülyét/értetlent (ha nem tettetés, akkor elnézést)!
A játékhoz hozzászólás verziófüggetlen. A segítsélgkérés a lopáshoz (warez) már tilos. Ha tescosítod a játékállományod, akkor legalább olvasd el a nyamvadt readme és egyéb infó fájlokat amikez mellékelnek. A legtöbb törés telepítés faék egyszerűségű. Ha meg hiba van, akkor a google-ban keresgéljen a bűnös hajlamú és ne a "becsületes" közösséget fertőzze kártékony eszméivel! -
Party Hard #4800 Természetessen ha megveszed az eredeti játékot akkor nem magát a játékot veszed meg, hanem a jogot, hogy játsz vele. Ez leginkább bugmentes játékot jelent. -
Party Hard #4799 Jaja!
Itt mindenkinek eredeti játéka van ám, ahogy nekem is terméseztessen.
Megvettem mind a 30-40 játékot is 10-18 ezerért amihez posztoltam itt az sg fórumon ahogy mindenki. Szerintem próbáld meg megkérdezni ott ahol letöltötted. Egy ismerősöm(aki nem én vagyok) így szokta csinálnijavascript:document.newmessage.submit(); -
mikromanus #4798 Rossz topic. A javítás legegyszerűbb módja ha jogtiszta szoftvert használsz és felrakid a oatcheket. A warez itt tiltott téma. Már ha az a kérdés volt a tied. -
#4797 Szívből sajnálom,de megmondtam itt nincs warez! Ez egy nagyon jó játék megérdemli hogy mindenki megvegye pláne amikor már 3500ft-okért dobálják! -
#4796 Most komolyan töröltétek a kérdésem? Hihetetlen nehéz lett volna akár csak annyit is írni rá, hogy bocs nem tudom... -
maross #4795 Van valami akcio az ubinal, ha most veszel fc3/ac3-at (massal nem probaltam), akkor egy ingyen jatekot adnak, pl heroes 6 deluxe edition, settlers 7 gold, world in conflict, es még harom, 2500 ftbol jot lehet kaszalni. Nem igazan talalom a reszleteket, de egy fc3+heroest beaktivalok mindjart magamnak. -
#4794 Ez jó: írtam az Ubisoft tech supportra egy coop bug miatt, erre bizonyítékot kérnek, hogy eredeti a játékom. -
mikromanus #4793 Ha már ilyen pangás van, akkor postolok egy kis alternatív foglalást. Még kell rajta finomítani, mert csak "no alarms triggered" és nem undetected
-
#4790 Link -
#4789 Olyat eddig is lehetett csinálni - igaz a rádiótornyok is mentek vele... :) -
Party Hard #4788 Modolnia sikerült egyáltalán valakinek? -
#4787 Nemcsak a master fokozat, hanem az outpost reset is cool. -
#4786 Még nem jött ki a patch, nem tudom mikor lesznek kész. -
#4785 -
#4784 konkrétabban? -
#4783 Basszus, ami van videó youtube-n, na én se tudom felvenni azt az egy szem lootot. Van arra megoldás? -
#4782 [nagy]ÚÚÚÚÚ, MASTER fokozat... lehet megint felrakom akkor :D -
#4781 1.05 patch -
Party Hard #4780 Ezt a modot használja valaki?
Meglenne csak nem találom a fálylokban az említett sorokat -
Party Hard #4779 Hát sajnos első nekifutásra fail.
Pedig kezdtem egy vadiúj storyt is.
ővele kezdtem.
Bemásoltam felülírtam de semmi nem változott.
Valakinek nincsen tippje, hogy hogyan tudom megnézni, hogy fut e a mod?
Vagy tapasztalata ezzel a moddal.
-
Party Hard #4778 Igazából Skyrimhez használok Nexus Mod Manager. Van fent vagy 450 mod és állandóan pecselek crack elek. Azonban most láttam, hogy a nexuson vannak a Far Cry 3 hoz is modok. De nem nagyon láttam egy alapvető leírást a telepítésre.
Azóta megtaláltam a modok a játékhoz gombot az oldalon és itt vannak oktató videók. úgyhogy most nekiülünk.
Valaki ért a modoláshoz? tehát, hogy magán a modokba hogyan lehet piszkálni? -
#4777 Ez nem feltétlenül igaz! Én is kérdeztem már it MOD telepítéssel kapcsolatban, mert se leírás nem volt hozzá, továbbá a játék nem tartalmazott hasonló file-okat, csak elvileg valamilyen másik file-ba becsomagolva, de nálam még úgysem volt. Utánaolvasás után sem lettem sokkal előrébb valamint az itt erre vonatkozó kérdésemre sem kaptam választ. Ha kíváncsi vagy megkeresem, hogy miről is volt szó pontosan :) -
xido #4776 Én az ilyenekre nem a pénzt sajnálom 0-day,hanem hogy fél évre rá mindig van egy "minden-DLC" teljes kiadás:) -
#4775 Ezt most nem értem. Ha letöltesz egy MOD-ot, akkor abban elvben van használati útmutató.
Általában mindent bemásolsz a FC3 könyvtárba, felülírva az eredeti fájlokat és ennyi. -
Party Hard #4774 CSácsá
Valaki ért a modoláshoz?
Le tudná nekem írni valaki hogyan kell telepíteni, használni őket, vagy tud ajánlani valami irományt róla? -
#4773 Mivel már van eredeti FC3-am, nem sok értelme van a kérdésnek. -
#4772 Szavazás keretén belül egy feltettük a kérdést: Te legfeljebb mennyit áldoznál egy eredeti PC-s Far Cry 3-ra?
Kérlek válaszoddal segíts Te is a Far Cry HC oldalán és nem leszünk hálátlanok! -
gyuri35 #4771 Hátha kitöröm a nyakam valami szakadékban,igaz?Köszönöm a választ! -
#4770 Akkor én a jelek szerint DX9-ben toltam végig, mert a DX11-es exe-vel indítva engem nagyon zavart a micro shuttering. -
#4769 Egyetértek, több pályát toltam végig késsel, élvezetesebb volt a "lopakodás-késsel nyisszantás", mint az agyatlan "leszedem messziről" hozzáállás de hát annyi szopás, amennyi ház :) :) -
#4768 Arra se jöttél rá, hogy a toronyfoglalásokkal kapsz ingyen fegyvert? -
#4767 Dx_11-es exe van beállítva nekem STEAM-en és úgy indítom. -
#4766 És a külön exével indítod? Mert ha nem, a menüben hiába állítod át DX11-re, az nem elég, attól az még DX9ben fut. -
maross #4765 Nem szerzek, hanem van nalam es adok, csak probaltam kulturaltan fogalmazni a nem ideillo dolgot :D. Adok-veszek rovatot kevesen nezik ehhez kepest. -
#4764 jóvanna de akkor méne mazt írja hogy olcsón szerez kulcsot? :D -
#4763 Én is tőle vettem. Megbízható! -
#4762 -
maross #4761 /off Hali. Ha kellene valakinek segitseg hogy a viragboltirol nagyon olcson at tudjon terni eredeti fc3-ra, dobjon egy privit, thx :).