Far Cry 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A térképes Rebalanced-et ha belinkeled azt köszönöm.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Steam:chase_2021|Origin:CHS2021|Uplay:chase2017 i7-9700K@4900|GTX970oc|ASUSTUFZ390-PLUSGAMING|16GBDDR4-2400|Win10x64|pirosegérpad
http://farcry.nexusmods.com/
A Poor Bastard v a Schwartz elég nehéz már sztem bár ezekkel a 'compilation'-okkal óvatosan mert van amelyik nem véltelenül kér új játék kezdést.
Kezdõknek meg ott a 30day Compilation Pack V3 abba elég sok minden belevan zsúfolva és válogathatod.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
- no enemy tagging
- no animal tagging
- no wh
- az õrposztokon ne lehessen egy automatából fegyvert és lõszert venni. Csak mondjuk szigetenként 1 helyrõl, Amanakiban és a déli szigeten valamelyik nagyobb településen.
- a felszabadított õrposztokat bizonyos idõ elteltével az ellenség 20-30% eséllyel visszafoglalja (tehát 10-bõl 2-3 db-ot)
- holster és egyéb tartók craftolásánál az egyre nagyobb tartókhoz egyre több és több állatbõr kelljen (ne más állatból ugyanannyi).
- szérum craftolásnál több levél kelljen egy adaghoz (a jelenlegi 3-4 szerese).
Megrögzött piromániás lévén pár molotov és egy lángszóró volt az alapfelszerelésem, mellé egy távcsöves, amivel jó messzirõl ki lehet lõni az arra alkalmas hordókat. Ezzel mentem vadászni. És nem elég, hogy az állatbõr tûzálló, az elevenen elégetett ellenfeleknél lévõ pénz is az volt.
A baj az, hogy egy idõ után nincs mit venned. Betelik a buksza, betelik a hátizsák, és ennyi volt. Le kell ülnöd pókerezni, és all-int nyomni egy kettespárra, hogy egyáltalán el tudj adni valamit a hátzizsákból - ha már szemetelni nem szeretsz. 😊
Keress erre hexeditorral(pl. hxd):
CTaggingComponent
és írd át:
BTaggingComponent
Meg nem jöttem rá, hogy lehet nagyobbra állítani. A Map propertiesnél nem reagál a méret beállításra.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Bár meg lehet változtatni elég sok dolgot a játékban a Modokkal, bár ez inkább körülményesebb, minthogy egyszerû bárki számára fõleg a sokfajta Modok variációjai miatt.
Azért érdekel jön-e még ki javítás ami technikai téren is megmutatkozik nameg "játékmeneti megvalósítások" terén is kicsit egyenlítõdik.
Amikor ranyomok, hogy sell all items, a boroket mind meghagyja...
Akkor megprobalom egyesevel eladni oket.
Battletag: coolpet#2467
A másik igen érdekes dolog, hogy a hõsünk állatok leölése után belsõséget (talán szívet) vesz magához, amit aztán sehol nem lehet megtalálni a játékban. Valószínûleg ez valami beteg poén a FC3-ban, vagy a másik eshetõségként fõhõsünk szervdonorokat keres, csak soha egyik sem válik be...
Ja és a kérdésedre a válasz: Igen, nem szabad õket lekaszabolni, lelõni, ledarálni vagy bármi más módon bántalmazni. Követni kell õket és megvárni mikor alszanak. Na akkor lopózz oda és lopd el a bundájukat úgy, hogy ne keljenek fel! <#vigyor>#vigyor>
Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community
Far cry 3-ban az eleje tutorial jellegû, hogy egy arab tevepásztor is megértse hogy lehet irányítani és hogy lehet craftolni/gyógyulni/felfedezni. Elsõre nem gáz, de második alkalommal már tényleg elég uncsi. A mentési rendszer meg vicc. Komoly terhelés lehetett volna, ha annyi mentésed lehet az adott végigjátszásban amennyit akarsz? Itt meg. Van egy "save 1", aztán azt választhatod meg mikor írod felül. egyébként jó kis játék ez. Nem épp FPS stílusban játszottam végig (melee - stealth - knife stílus), így nem igazán tudom milyen a "jó" FPS. Gondolom azt fel se telepíteném.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Amugy nem vágom miért van még mindig az a codnál, hogy "apa-anya bumm bumm"...idejét múlt hozzáállás és cím.
Mindenesetre FC3at mire elértem második mapig halomra untam.. aki eljut valaki a 3.(!) missionig ahol az outpostot támadjuk meg a fekával, az elmondhatja, hogy mindent látott kb. Kurvára de nem az év fps-e nálam..
"Anya/Apa nézd! Bumm-bumm! Lelõttem mindenkit! Bumm-bumm!"
Tudom, hogy elsõre picit bonyolultnak tûnhet a Far Cry 3. Tudom, mert én sem értettem tisztán mi a fasz ez a sok állat/növény gyûjtögetés. Nem értettem, mert szartam rá, csak rohangálni akartam!
Vannak fps játékok, melyek minimális odafigyelést igényelnek. Akinek ez nem megy, az maradjon az "Anya/Apa nézd! típusú agy feljesztõknél...
DISCORD: grimanddark
Ezt a relic szedegetésnél néztem. Felszedtem raklappal azt következõ inditásnál máshol voltak.
Next PC upgrade: 2022
Elozo loot kerdesre valaki?
Csak hát az ember egy fps-ben nem a "gondolkodás"hoz van szokva már ha ebben kell egyáltalán ilyet.Szimplán a nemtörödömség nem odafigyelés okozza.
Ugyanugy ahogy a szemet kiverõ fegyverek meg nem találása!
Next PC upgrade: 2022