Far Cry 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kastil
Nemtom melyik kell, két rebalanced van.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Uhh...úgy tudtam csak a Rebalanced van, aztán mégse.

A térképes Rebalanced-et ha belinkeled azt köszönöm.
kastil
melyiket?

Total files: 53

Belinkelné valami a http://farcry.nexusmods.com/-on levõ modot?
tomsolo
sõt a kilõt nyilat se engedi újra használni

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

tomsolo
nem adnak a modba skulót az ellenek 😄

Skúlót az ellenféltõlé kell felvenni, miután felgyújtottuk õket. Érdekes, hogy azok sem sülnek el a hõtõl, pedig a lõszeres dobozok olyan szép tûzijátékot csinálnak.

fook
Valaki tudna nekem segíteni a nem hivatalos topikban ?

JethroHUN
Van 4 gomb joy-on, ebbõl 2 a kõ, camera. De (pl Dragon Age 2) Arra a 4re akár 8at is rátudtál rakni mert lehetett váltogatni a profilokat gombnyomásra. Ez nem konzolport kérdése, csak a készítõk nemtörõdömsége.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Herold
Ez konzolport, márpedig konzolon nincs 100 gomb, mint PC-n.

chase

Steam:chase_2021|Origin:CHS2021|Uplay:chase2017 i7-9700K@4900|GTX970oc|ASUSTUFZ390-PLUSGAMING|16GBDDR4-2400|Win10x64|pirosegérpad

JethroHUN
A gyors gomboknál a 2db-ot nem gondolhatták komolyan... Van egy rakás fajta craftolható szuri + nyilak és mind ezt rakjam ki 2 rohadt gombra??? Legalább a nyilkhoz lett volna annyi eszük h úgy lehessen váltogatni (spéci-normal) mint a gránátot görgõvel de neeeeem.... Ez így elég gáz, h mindenért 4 lépcsõs medübe kell bemennek játék közbe h használjak egy cuccot...

tomsolo
Az õrposztokat leszámítva majd mindenre van megoldás - egyébként azt is lehet csak manuálisan.

http://farcry.nexusmods.com/

A Poor Bastard v a Schwartz elég nehéz már sztem bár ezekkel a 'compilation'-okkal óvatosan mert van amelyik nem véltelenül kér új játék kezdést.

Kezdõknek meg ott a 30day Compilation Pack V3 abba elég sok minden belevan zsúfolva és válogathatod.

Herold
Ja igen, és nincs ingyenfegyver a tornyok elfoglalása után.

Herold
Én sajnos nem értek a modoláshoz, és idõm sincs megtanulni. Megmondom, milyen FC3 modot látnék szívesen:
- no enemy tagging
- no animal tagging
- no wh
- az õrposztokon ne lehessen egy automatából fegyvert és lõszert venni. Csak mondjuk szigetenként 1 helyrõl, Amanakiban és a déli szigeten valamelyik nagyobb településen.
- a felszabadított õrposztokat bizonyos idõ elteltével az ellenség 20-30% eséllyel visszafoglalja (tehát 10-bõl 2-3 db-ot)
- holster és egyéb tartók craftolásánál az egyre nagyobb tartókhoz egyre több és több állatbõr kelljen (ne más állatból ugyanannyi).
- szérum craftolásnál több levél kelljen egy adaghoz (a jelenlegi 3-4 szerese).

tomsolo
vannak már modok ahol örülsz a kutyabõrnek is mert kb annyi egy skulo a: pisztolyba 😄

Ezen én is röhögtem egy sort 😊
Megrögzött piromániás lévén pár molotov és egy lángszóró volt az alapfelszerelésem, mellé egy távcsöves, amivel jó messzirõl ki lehet lõni az arra alkalmas hordókat. Ezzel mentem vadászni. És nem elég, hogy az állatbõr tûzálló, az elevenen elégetett ellenfeleknél lévõ pénz is az volt.

A baj az, hogy egy idõ után nincs mit venned. Betelik a buksza, betelik a hátizsák, és ennyi volt. Le kell ülnöd pókerezni, és all-int nyomni egy kettespárra, hogy egyáltalán el tudj adni valamit a hátzizsákból - ha már szemetelni nem szeretsz. 😊

MerlinW
Határozottan a Borderlands 2 😊

[merlinw.org]

A körvonaluk csak akkor látszik ha takarásban vannak és ha elõtte "megfestetted õket" (vagy benyomtad az extra érzékelés drogot). Lassú, vagy gyenge fegyvereknél nem számít. Nagy tûzerejû fegyvereken esetleg van olyan fedezék amin átmegy, de ott is biztosabb, ha a nem takart részre lõsz. A fûszálakon átlõsz, az épületek falán és a földrétegen keresztül nem. Az AMR viszont a vékonyabb palánkot és kerítést simán átviszi. Mi zavar ebben? Azon kívül, hogy könnyítés? Hogy tud "becsapni"? ami takarásban van, azt nem látod közvetlenül és nem is sebzed. Hol itt ami félrevezet? Ha szabad szemmel nézed, akkor a fedezékre fogsz lõni?
tomsolo
Egy mozdulat kikapcsolni .dll peccsel - 1 byte átírás - csak a kötelezõen taggelõs helyeknél állítsd vissza.

Keress erre hexeditorral(pl. hxd):

CTaggingComponent 

és írd át:
BTaggingComponent 

JethroHUN
Single playerben, a wallhack, a kamera jelöli az ellenfeleket, ikonnokkal, ami nem is lenne gáz, de az h még a körvonaluk is látszik mindenen keresztül 200m-rõl eléggé becsap mert ugye nem lehet falon átlõni...

tomsolo
wh?

JethroHUN
Nyavalyás Wh-t hogy lehet kikapcsolni 1.04-es játékkal? a hex-editorral nem tûnik el.

Herold
Map editort próbálta már valaki? Single playerhez is használható?
Meg nem jöttem rá, hogy lehet nagyobbra állítani. A Map propertiesnél nem reagál a méret beállításra.

Shep
A craftolás szerintem jó csak annyi a hibája, hogy kb az elsõ sziget 2/3-nál már mindened megvan onnantól kezdve értelmét veszíti az egész, kicsit jobban át kellett volna gondolniuk.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Szerintem ennyi állatot felesleges volt belerakni, elég lett volna a fele is bõven. Bár nem mondható zavarónak. A craftrendszert szerintem nem teljesen gondolták át, miként mûködjön, csak ellopták valamelyik RTS/RPG-bõl. Egyáltalán nem illik a Far Cry világához. A gyémántrendszert lecserélve relikviarendszert hagytam volna meg, amibõl veszed a fegyvereket/kiegészítõket, így a kutatás sem marad el...sõõõt.

Bár meg lehet változtatni elég sok dolgot a játékban a Modokkal, bár ez inkább körülményesebb, minthogy egyszerû bárki számára fõleg a sokfajta Modok variációjai miatt.

Azért érdekel jön-e még ki javítás ami technikai téren is megmutatkozik nameg "játékmeneti megvalósítások" terén is kicsit egyenlítõdik.
Herold
Egyértelmû, hogy a máját operálja ki, mert a bundája megmarad utána is az állatnak.

coolpet
De viccesek vagytok 😊

Amikor ranyomok, hogy sell all items, a boroket mind meghagyja...
Akkor megprobalom egyesevel eladni oket.

Battletag: coolpet#2467

Tib
Általában az állatbõr csak terem a hátizsákunkban. Hogy mi alapján, az rejtély, szóval lehet hogy ez csak egy bug, amit fejlesztés alatt terveztek, de benne maradt. Tény viszont, hogy eladható...
A másik igen érdekes dolog, hogy a hõsünk állatok leölése után belsõséget (talán szívet) vesz magához, amit aztán sehol nem lehet megtalálni a játékban. Valószínûleg ez valami beteg poén a FC3-ban, vagy a másik eshetõségként fõhõsünk szervdonorokat keres, csak soha egyik sem válik be...
Ja és a kérdésedre a válasz: Igen, nem szabad õket lekaszabolni, lelõni, ledarálni vagy bármi más módon bántalmazni. Követni kell õket és megvárni mikor alszanak. Na akkor lopózz oda és lopd el a bundájukat úgy, hogy ne keljenek fel! <#vigyor>

Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community

Mindegy milyen módon ölöd meg az állatokat. Ha robbantod, perzseled, szitává lyuggatod, vagy levágod késsel az kb mindegy. Csak meg kell nyúzni a dögöt utána. A veszett kutyák irhája is elmehet kutyabõr áron. Eladni ugyanúgy lehet, mint minden mást. Csak nem lehet egyszerre az összes darabot elsózni, csak egyesével.
bardocz
Mibõl tart bemenni egy shopba, és megpróbálni eladni?
coolpet
sracok azt hallottam, hogy el lehet adni az allatboroket is ha kessel olom meg a vadat, de nem kaszabolom ossze vissza. Tenyleg van ilyen?

grebber
Elmennek igen! Mi meg saját magunk akarunk maradni!

Next PC upgrade: 2022

A story végigjátszása után hova tûnnek a barátok? Hazautaznak engem meg itt hagynak?

Gondolom alapelvárás, hogy mindenki aki szembõl jön az ellenfél legyen, meg alapból is szépen elüssön a háttértõl + ne kelljen finomkodni. Mész és halomra lõsz mindent. Hangtompító nélkül lemészárolsz midnenkit, de a párszáz ellen a környéken simán nem vesz észre, mert terepszinû a géppuskád.<#taps>

Far cry 3-ban az eleje tutorial jellegû, hogy egy arab tevepásztor is megértse hogy lehet irányítani és hogy lehet craftolni/gyógyulni/felfedezni. Elsõre nem gáz, de második alkalommal már tényleg elég uncsi. A mentési rendszer meg vicc. Komoly terhelés lehetett volna, ha annyi mentésed lehet az adott végigjátszásban amennyit akarsz? Itt meg. Van egy "save 1", aztán azt választhatod meg mikor írod felül. egyébként jó kis játék ez. Nem épp FPS stílusban játszottam végig (melee - stealth - knife stílus), így nem igazán tudom milyen a "jó" FPS. Gondolom azt fel se telepíteném.
Shep
Nálad mi az év fps-e?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

tomsolo
Bölcs.

kastil
Még jó, hogy az FC3 pont olyan játék lett, ami még a CODnál is a jobban az arcodba tesz mindent. Egy csöppnyi ész sem kell hozzá.

Amugy nem vágom miért van még mindig az a codnál, hogy "apa-anya bumm bumm"...idejét múlt hozzáállás és cím.

Mindenesetre FC3at mire elértem második mapig halomra untam.. aki eljut valaki a 3.(!) missionig ahol az outpostot támadjuk meg a fekával, az elmondhatja, hogy mindent látott kb. Kurvára de nem az év fps-e nálam..

goregrind
Ha egyfajta IQ szintet szeretnénk beállítani az fps játékoknál, akkor kábé a kóóólofdjutyi lenne az alap!

"Anya/Apa nézd! Bumm-bumm! Lelõttem mindenkit! Bumm-bumm!"

Tudom, hogy elsõre picit bonyolultnak tûnhet a Far Cry 3. Tudom, mert én sem értettem tisztán mi a fasz ez a sok állat/növény gyûjtögetés. Nem értettem, mert szartam rá, csak rohangálni akartam!
Vannak fps játékok, melyek minimális odafigyelést igényelnek. Akinek ez nem megy, az maradjon az "Anya/Apa nézd! típusú agy feljesztõknél...

DISCORD: grimanddark

grebber
Én úgy vettem észre hogy random dobálja a cuccokat.
Ezt a relic szedegetésnél néztem. Felszedtem raklappal azt következõ inditásnál máshol voltak.

coolpet
Azert azt hozza kell tenni itt is van olyan hogy lelovok egy vadat a fuben es nem talalom 😊

Elozo loot kerdesre valaki?

Shep
Hát a Crysis fûben kutakodása meg a másik véglet ami mondjuk reálisabb is csak hát némileg zavaró 😊

grebber
Ez tévedés! Mivel nem kell érteni egy szót se angolul mivel mutatja a game mit csinálj! Már kb majdnem õ csinálja helyettünk.

Csak hát az ember egy fps-ben nem a "gondolkodás"hoz van szokva már ha ebben kell egyáltalán ilyet.Szimplán a nemtörödömség nem odafigyelés okozza.

Ugyanugy ahogy a szemet kiverõ fegyverek meg nem találása!

coolpet
Sracok, ha megvettem a mapokat a teruletekhez)item, loot), es mindent osszeszedtem, akkor miert van az hogy csak ugy folyamatosan meg meg jelennek par helyen es mehetek ujbol gyujtogetni, ahol mar vegigjartam?

tommygear
szerintem kiverte rá
Herold
Hát így valóban elég nehéz lehet. Talán meg kéne tanulni egy kicsit angolul?

Kösz fater,csak tudod az a baj hogy max 2-3 szót tudok inglisül,azt is szótár segítségével.<#eplus2>
Egy fegyverre van szükséged és az az "F" billentyûvel aktiválható/használható. Ha ez számodra nem elégséges, akkor játszad újra az elsõ fél órát, mert a játék alapjaival se vagy tisztában. Mármint ha több fegyver kell, akkor átsiklottál a "tutorial" questek nagyján figyelem nélkül. Leülhet fiam. Köszönjük, elégtelen! <#hehe>
Shep
Mindent a szádba rág a játék ne legyél már ilyen figyelmetlen! Persze ha ez életed elsõ játéka, akkor nem szóltam.