5604
  • maross
    csak most, csak neked, csak ne sirj, 2k-ert adok egyet a tobbi 18k-s jatekod melle. Szerintem itt azert eleg nagy szazaleknak megvan az eredeti.

Amugy shop.ubis info: sajnos nem sikerult a promo koddal ujabb ingyen jatekot behuzni, a vegen valahogy mindig le akar huzni 34 euroval :)
  • mikromanus
    Nem kell tettetni a hülyét/értetlent (ha nem tettetés, akkor elnézést)!
    A játékhoz hozzászólás verziófüggetlen. A segítsélgkérés a lopáshoz (warez) már tilos. Ha tescosítod a játékállományod, akkor legalább olvasd el a nyamvadt readme és egyéb infó fájlokat amikez mellékelnek. A legtöbb törés telepítés faék egyszerűségű. Ha meg hiba van, akkor a google-ban keresgéljen a bűnös hajlamú és ne a "becsületes" közösséget fertőzze kártékony eszméivel!
  • Party Hard
    Természetessen ha megveszed az eredeti játékot akkor nem magát a játékot veszed meg, hanem a jogot, hogy játsz vele. Ez leginkább bugmentes játékot jelent.
  • Party Hard
    Jaja!
    Itt mindenkinek eredeti játéka van ám, ahogy nekem is terméseztessen.
    Megvettem mind a 30-40 játékot is 10-18 ezerért amihez posztoltam itt az sg fórumon ahogy mindenki. Szerintem próbáld meg megkérdezni ott ahol letöltötted. Egy ismerősöm(aki nem én vagyok) így szokta csinálnijavascript:document.newmessage.submit();
  • mikromanus
    Rossz topic. A javítás legegyszerűbb módja ha jogtiszta szoftvert használsz és felrakid a oatcheket. A warez itt tiltott téma. Már ha az a kérdés volt a tied.
  • grebber
    Szívből sajnálom,de megmondtam itt nincs warez! Ez egy nagyon jó játék megérdemli hogy mindenki megvegye pláne amikor már 3500ft-okért dobálják!
  • Fókameister
    Most komolyan töröltétek a kérdésem? Hihetetlen nehéz lett volna akár csak annyit is írni rá, hogy bocs nem tudom...
  • maross
    Van valami akcio az ubinal, ha most veszel fc3/ac3-at (massal nem probaltam), akkor egy ingyen jatekot adnak, pl heroes 6 deluxe edition, settlers 7 gold, world in conflict, es még harom, 2500 ftbol jot lehet kaszalni. Nem igazan talalom a reszleteket, de egy fc3+heroest beaktivalok mindjart magamnak.
  • Herold
    Ez jó: írtam az Ubisoft tech supportra egy coop bug miatt, erre bizonyítékot kérnek, hogy eredeti a játékom.
  • mikromanus
    Ha már ilyen pangás van, akkor postolok egy kis alternatív foglalást. Még kell rajta finomítani, mert csak "no alarms triggered" és nem undetected
  • tomsolo
    Link
  • tomsolo
    Olyat eddig is lehetett csinálni - igaz a rádiótornyok is mentek vele... :)
  • Party Hard
    Modolnia sikerült egyáltalán valakinek?
  • Herold
    Nemcsak a master fokozat, hanem az outpost reset is cool.
  • Herold
    Még nem jött ki a patch, nem tudom mikor lesznek kész.
  • HeadHunter86
  • Fpocok
    konkrétabban?
  • HeadHunter86
    Basszus, ami van videó youtube-n, na én se tudom felvenni azt az egy szem lootot. Van arra megoldás?
  • Fpocok
    [nagy]ÚÚÚÚÚ, MASTER fokozat... lehet megint felrakom akkor :D
  • Herold
    1.05 patch
  • Party Hard
    Ezt a modot használja valaki?
    Meglenne csak nem találom a fálylokban az említett sorokat
  • Party Hard
    Hát sajnos első nekifutásra fail.
    Pedig kezdtem egy vadiúj storyt is.
    ővele kezdtem.
    Bemásoltam felülírtam de semmi nem változott.
    Valakinek nincsen tippje, hogy hogyan tudom megnézni, hogy fut e a mod?
    Vagy tapasztalata ezzel a moddal.
  • Party Hard
    Igazából Skyrimhez használok Nexus Mod Manager. Van fent vagy 450 mod és állandóan pecselek crack elek. Azonban most láttam, hogy a nexuson vannak a Far Cry 3 hoz is modok. De nem nagyon láttam egy alapvető leírást a telepítésre.
    Azóta megtaláltam a modok a játékhoz gombot az oldalon és itt vannak oktató videók. úgyhogy most nekiülünk.
    Valaki ért a modoláshoz? tehát, hogy magán a modokba hogyan lehet piszkálni?
  • Danecay
    Ez nem feltétlenül igaz! Én is kérdeztem már it MOD telepítéssel kapcsolatban, mert se leírás nem volt hozzá, továbbá a játék nem tartalmazott hasonló file-okat, csak elvileg valamilyen másik file-ba becsomagolva, de nálam még úgysem volt. Utánaolvasás után sem lettem sokkal előrébb valamint az itt erre vonatkozó kérdésemre sem kaptam választ. Ha kíváncsi vagy megkeresem, hogy miről is volt szó pontosan :)
  • xido
    Én az ilyenekre nem a pénzt sajnálom 0-day,hanem hogy fél évre rá mindig van egy "minden-DLC" teljes kiadás:)
  • Tib
    Ezt most nem értem. Ha letöltesz egy MOD-ot, akkor abban elvben van használati útmutató.
    Általában mindent bemásolsz a FC3 könyvtárba, felülírva az eredeti fájlokat és ennyi.
  • Party Hard
    CSácsá
    Valaki ért a modoláshoz?
    Le tudná nekem írni valaki hogyan kell telepíteni, használni őket, vagy tud ajánlani valami irományt róla?
  • Herold
    Mivel már van eredeti FC3-am, nem sok értelme van a kérdésnek.
  • Tib
    Szavazás keretén belül egy feltettük a kérdést: Te legfeljebb mennyit áldoznál egy eredeti PC-s Far Cry 3-ra?
    Kérlek válaszoddal segíts Te is a Far Cry HC oldalán és nem leszünk hálátlanok!
  • gyuri35
    Hátha kitöröm a nyakam valami szakadékban,igaz?Köszönöm a választ!
  • Danecay
    Akkor én a jelek szerint DX9-ben toltam végig, mert a DX11-es exe-vel indítva engem nagyon zavart a micro shuttering.
  • pityu0718
    Egyetértek, több pályát toltam végig késsel, élvezetesebb volt a "lopakodás-késsel nyisszantás", mint az agyatlan "leszedem messziről" hozzáállás de hát annyi szopás, amennyi ház :) :)
  • Herold
    Arra se jöttél rá, hogy a toronyfoglalásokkal kapsz ingyen fegyvert?
  • HeadHunter86
    Dx_11-es exe van beállítva nekem STEAM-en és úgy indítom.
  • elite
    És a külön exével indítod? Mert ha nem, a menüben hiába állítod át DX11-re, az nem elég, attól az még DX9ben fut.
  • maross
    Nem szerzek, hanem van nalam es adok, csak probaltam kulturaltan fogalmazni a nem ideillo dolgot :D. Adok-veszek rovatot kevesen nezik ehhez kepest.
  • tomsolo
    jóvanna de akkor méne mazt írja hogy olcsón szerez kulcsot? :D
  • HeadHunter86
    Én is tőle vettem. Megbízható!
  • tomsolo
  • maross
    /off Hali. Ha kellene valakinek segitseg hogy a viragboltirol nagyon olcson at tudjon terni eredeti fc3-ra, dobjon egy privit, thx :).