5604
  • gyuri35
    Így sem működik akkor is leszúr az a dög.Újratelepítés segíthet?
  • kastil
    Valaki tud olyan modról amivel az összes attachmentet felteheteme gy fegyverre? nem értem, hogy silencer mellé miért csak scope VAGY tárat rakhatok, elég tré, szeretnék mindent felpakolni.
  • gyuri35
    Köszi szépen!Rajta van minden frissítés amit eddig kiadtak.Ellenben a youtube-on azt olvastam a kommentek között hogy állítsam vissza az eredeti billentyűzetkiosztást!
  • T O M
    Csináld meg a lopakodós küldetést, utána visszaadja a fegyvereket.
  • kastil
    Találkozott/hallott valaki olyat, hogy a játék kifagy töltőképernyőn miután meghalsz?

Van, hogy semmi baja, van hogy minden 2. alkalommal behal a gép teljesen, töltőképernyő beáll, gép még dolgozna, de nem történik semmi, feladatkezelőt sem tudom megnyitni, csak reset.
  • meszibalint
    Sziasztok!

Olyan gondom van, hogy miután átrepulünk a déli szigetre, eltűnnek a fegyverek. Venni tudok, de sem használni, sem felvenni, nem tudom, sőt, még meg sem jelenik. Még késem sincs. Ha visszamegyek a másik szigetre, akkor is ugyanez a helyzet marad. Csak egy pont van a képernyő közepén, semmi más. Mi lenne a megoldás? Így nem jutok messzire. :)
  • Herold
    Az egy bug. Az 1.04 patch talán segít.
  • gyuri35
    Web Attack Exploit toolkit4 ezt írja a Norton mikor erre az oldalra lépek!
  • gyuri35
    Sziasztok!
    Erről a nyomorult nosztalgiahajóról nem bírok kiszabadulni!Mindig akkor ír mission failed-et mikor lerázom magamról a víz alatt a figurát
  • Shevchenko
    Sziasztok!
    Nem tudjátok mi lehet a gond a Doppelganger Mission: Enter The Cenote Via feladatnál mikor felmászok a hajóra hogy leszúrjam az őrt, mert fel kell vennem a ruháját, leszúrom és kifagy a játék állandóan, de csak a 1.04-es patch-nél.
    Az 1.03-as patch-el már végig vittem a játékot, csak a mentéseim elvesztek, most megint eljutottam idáig de lefagy, az 1.03-as nem akarom felrakni mert akkor megint kezdhetem előröl.
    Valakinek nincs ötlete hogy tudnák itt tovább menni.
    Köszi.
  • kastil
    fegyverhez ki lehet kapcsolni a tagginget ahogy tudom, camerához exét kellett bütykölni.

Ez alapján csináltam
  • Dobronski
    De ezt optionsben is ki lehet kapcsolni.
  • kastil
    Mondjuk először én is elbasztam valamit, mert néha bevillantak, szal ilyen bugosnak tűnt, de aztán a backupolt exét ujra megcsinaltam, és jó lett teljesen
  • kastil
    Sikerült, és nem látszanak át sehol, enemy tagging kikapcsolva fegyó és fényképezőnél is. Dx9 exét buheráltam sweetFX miatt.
  • Danecay
    Sziasztok!

Valakinek sikerült "EZZEL" az eljárással megszűntetni a "WALL HACK" effektust? Én átírtam mind a DX9 mind a DX11-hez tartozó DLL-t de nem változott semmi, legalábbis a növények mögött továbbra is látszik a karakter szürke jelenléte.
  • tomsolo
  • mester1987
    Nehezükre esett megoldani, hogy be tudj menni az utolsó relikviáért biztos :)
  • Shevchenko
    Jó lesz persze megköszönném
  • Rudi50
    Így csinálták. És több láda szintén zárva van épületekben.
  • mester1987
    Úgy oldották meg az 1.04-es frissítéssel, hogy továbbra se enged megszerezni az utolsó relikviát ahelyett inkább a leltárodba rakja vagy mi?

Elég olcsó megoldás ez, ha tényleg így van.
  • Rudi50
    1.03-ashoz csak olyan van ahol a relic 1 nincs meg, ha az is jó szólj! 1.04-esnél meg van az is a patch következtében.
  • Shevchenko
    nem találtam sajna
  • Herold
    Neten biztos találsz, google a barátod.
  • fdsag
    Köszi!
    A szörnyet sikerült kinyírni, tényleg az volt a fontos, hogy mozogjak, a minionokkal nem bírok, mert nagyon gyorsak, de majd gyakorolom.
  • alonso83
    hali mitöl van az hogy kiválasztom a nehézséget és utána exe hiba miat kilép?tudnátok segiteni
  • Shevchenko
    Sziasztok!
    Valakinek nincs véletlenül 100% mentése a 1.03-as patch-hez, újra kellet telepíteni a gépet és elveszett minden, az 1.04-es patch meg valamiért lefagy állandóan.
  • chase
    Így van, 1.04=automatikusan megkapod azt a reclic-et... ahelyett, hogy beengedtek volna a barlangba...
  • Light
    Közben megnéztem, a legújabb update megoldja a problémát :)
    Thx, király game !
  • The Protector
    Az,hogy visszahúzod az íjat.
  • fdsag
    Köszönöm a részletes leírást! Ahogy látom nem lesz egyszerű. :) Muszáj jobb egérrel célozni vagy az a fontos, hogy minél többet lőjek? A cancel draw mire való?
  • mikromanus
    AZ koránt sem a vége.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Az ink monstert könnyű kinyírni. Amíg a nagy formában van, addig nyilazgatod a maszkot és közben oldalra kitérsz. Ha felgyulladnál oltod magadon a tüzet és elmozogsz oldalra (vagy gyógyítgatod magadat). Egy idő után elfárad és a terep lassan elsötétül.
    A második fázisban a kis gyaloggalopp minionokat kell lenyilazgatni vagy levágni. Ez picit szivatósabb. Jó ha az egyik falhoz húzódsz, így kb egy irányból jöhet csak az ellen. A térkép és észlelésjelző alapján pozicionálhatod a nyilat és ha pirosra vált a célkereszt, akkor lősz. HA közel érnek, akkor marad a késes vagdalkozás, mert a robbanó nyilaktol közeli célnál te is sebződsz. PC-n nálam tönbbnyire elcseszett sötét itt minden és csak a szemek világítanak. konzolokon láttam olyat, ahol látszott a testük és a maszkjuk is rendesen. Úgy mondjuk tök egyszerű. Másik megoldás, hogy a 30 relic után elérhető "highlander" drogból benyomsz egyet és halomraölöd őket bármilyen módon (nem sebződsz ideiglenesen).
    A harmadik fázisban oldalra kitérsz amíg hajigálja a levegő vagy tűzlabdákat. 3, vagy 4 után abbahagyja. Akkor sebezheted csak nyíllal. Ha elég rutinos vagy, akkor körönként két nyíl belefér. A legvégén meg felszaladsz és nyomkodod a space-t amíg ki nem jösz a drogos kábulatból.
    Skillekben jó ha van némi extra életred ekkorra már, mellé meg némi medicine, vagy tűzellenálló szuri. Opcionálisan a bow skillek és az extra tűzellenállás még hasznosak.
  • fdsag
    A végén azt a szörnyet, hogy lehetne kinyírni? 2-3 tudok csak nyilazni, azután végem van.
  • Light
    Köszi, rákerestem, meg is van.
    De a poszt valami patch.dat kicsomagolására hivatkozik, de nem találom meg (tudom, béna vagyok). Tudnátok segíteni? :)

http://forums.ubi.com/showthread.php/734046-Mods-for-Far-Cry-3?p=8834124&viewfull=1#post8834124
    Revert Doctor's house and enterble Citra's temple after story completed
  • grebber
    Korábban azt hiszem le volt írva,hogy erre van valami mod már hogy betudj menni!
  • Light
    Sziasztok,

belefutottam egy olyan dologba, hogy összegyűlt a 119 db. relic, viszont az elsőt (ami abban a barlangban van - mint kiderült -, ahol gyülekeznek a haverok) nem tudom megszerezni, mert már a következő szigeten vagyok. Emiatt a barlang felé igyekezve megyek, de automatikusan visszafordít a játék.
    Ha végigtolom a főszálat, akkor be fogok tudni menni oda szerintetek, vagy valaki találkozott ezzel a 'bug'-gal? Tökön-lövöm magam, ha emiatt buknám esetleg a 120/120-at.... :)

Üdv
  • Herold
    A játékon már nincs több reszelnivaló, úgy látszik...
  • tomsolo
    frissült a uplay és a forumon is reszelnek...
  • mester1987
    http://farcry.nexusmods.com/mods/22 - 0010 - Far Cry 3 Rebalanced v2-9-6C (Minimap without enemy markers)

Erre gondoltam.
  • kastil
    2 mega feletti letöltéshez igen, amugy nekem error a linked, nincs ilyen a nexuson azt írja
  • mester1987
    Erre gondoltam.

Regisztrálni muszáj?