Far Cry 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Az északi szigeten lévõ hol van hol nincs nálam is, a házba meg nem lehet bejutni, oda küldetés sem vitt. Bal oldalt fenn meg megvan a láda csak már nyitva mégis jelzi, esetleg az egyik ami valóban csak küldetés közben szerezhetõ meg de ezt is kétlem, jöhetne hozzá patch, hogy elérhetõ legyen egy relic is ilyen volt. Meg nem akarok tippeket adni de a legegyszerûbb dlc ha szétszórnak még 100 ládát a térképen, persze csak ingyen mert a fene se fizetne érte.
Inkább ilyen BUG van a Monkey Busines kieg által belerakott barlang elõtti fa -stégen (egy lámpa vilûgít a víz felett a semmiben, a semmitõl) :

Steam:chase_2021|Origin:CHS2021|Uplay:chase2017 i7-9700K@4900|GTX970oc|ASUSTUFZ390-PLUSGAMING|16GBDDR4-2400|Win10x64|pirosegérpad
2. ládát a tök zárt betonépületbõl, akkor tudod felvenni, mikor a fõküldetésben eléred Hoyt Volker-t! Akkor van lehetõséged a bázisán (a tök zárt betonépületben ólálkodni kicsit) ha akkor nem veszed fel, akkor többet SOHA
3. szintén fõküldetés helyszín, mikor meg kell semmisítened a mûholdat!
(berobbantod az ajtót, keresztülmész a betonépületen fel az antennához, akkor van lehetõséged felvenni) ha nem szedegeted össze bennt akkor többet nem tudsz visszamenni érte, mert le lesz zárva! Még ha rárepülsz sem! 😉 )
Elsõ ládára nem tudok 100%-ot mondani. Tény, nekem már ott nem jelez chest-et.
NEM BUG, szimplán kihagyogattad õket, olyan helyszínrõl, amit késõbb többet soha nem járhatsz be! 😉
Törõdj bele.
A "kék pólós srác" kimentése pedig nem bonyolult, csak próbáld kapkodás nélkül célozni a rakétás betyárokat! Ha az segít, akkor csökkentsd a nehézségi szintet (ha nem alapon nyomod, amin pedig roppant egyszerû) 😊
DISCORD: grimanddark
Olyan kérdésem lenne, hogy hogy lehet azt a pályát átvinni, amelyikben egy kék pólos srácot kell kimenteni, miútán levágták az újjam, és õ vezeti majd ki a helikoptert, de mindig lelõnek mert kb 6-an lõnek RPG-vel és amire leszedek 4-et addigra a másik kettõ lelõ... valakinek valami ötlete? vagy tippje?
Steam:chase_2021|Origin:CHS2021|Uplay:chase2017 i7-9700K@4900|GTX970oc|ASUSTUFZ390-PLUSGAMING|16GBDDR4-2400|Win10x64|pirosegérpad
De a másik kettõ helyszín…?
Eljutottam odáig, hogy minden 100%-ra teljesítve, és – majdnem – minden összeszedhetõ dolog összeszedve.
A "majdnem"-hez kérnék egy kis segítséget: három helyszínen van összesen hat darab "kincses"láda, amiket nem tudok megközelíteni:
1. Északi sziget, a Birdhouse Tower-tõl egy kicsit DNY-ra, a folyó végén egy kis szigeten jelzi, odamegyek, semmi. Ha a föld alatt lenne, na ahhoz meg nem találok odavezetõ járatot. (Ez nekem kicsit bug-gyanús!)térkép1
2. Déli sziget, The Compound-on belül egy tök zárt betonházban jelez kettõt, nem tudok bemenni értük a házba. Közeli rádiótoronyról ráugrottam már a házra, de a felsõ szinten sincs bejárat. térkép2
3. Déli sziget, a sziget ÉNY-i végében egy II. Világháborús bunkerben jelez három ládát. Itt egyértelmû, hogy be kellene jutnom a bunker föld alatti részébe, de nem találok hozzá bejáratot. térkép3
Tudom, hogy nem számítanak ezek, de ha már az összes többi ládát átvizsgáltam, akkor ez a hat se maradjon ki! Maximalista-e vagyok?! <#vigyor>#vigyor>
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ezt próbáltam, de 1.04 alatt el se indul. (Original van, Win7 alatt, nem steames). Ha a Sweet FX fileok bent vannak, érdekes módonmûködési hibával kivág startnál.
A medve nem játék.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Mindegy, hogy Privát, vagy Public meccset játszotok, mindegyiket egy játékos hostolja, ahogy te is mondtad. Privát meccs és Public meccs között a különbség, hogy privátba csak azok jönnek be, akiket a már bentlevõk meghívnak, míg public-ba bárki bemehet, aki éppen azzal a móddal/pályával/akármivel játszik.
Tehát, hogy public co-op-ba akarsz lépni, akkor a következõ menükön pörögj végig: Co-Op>Online Co-Op>Public Co-Op...
Far Cry 4 - www.FarCryHc.hu Far Cry Hungarian Community
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ha azt szeretnéd, hogy bárki beléphessen, akkor ne privátot indíts. Érdemes felvenni pár embert ebbõl a fórumból, ahol gyûjtjük a Uplay felhasználóneveket.
Far Cry 4 - www.FarCryHc.hu Far Cry Hungarian Community

Amin legjobban nevettem az a 2. szigeten a katonai bázis, ahonnan felszállsz helikopterrel, ahol kimented az öcséd.
A bázis közepén, még a "buli" kirobbanása elõtt, az egyik "lázadó" vagy mi egy hátrakötött kezû fogoly fejérõl lövöldözi le a sörösüveget!
Mekkora script volt! 😄 xD