Far Cry 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Értem, akkor ezt majd a következõ végigjátszásnál figyelem mert maradna egy amit nem tudok már teljesíteni mivel már nincs outpost és észrevétlenül kellett volna elfoglalni!

Next PC upgrade: 2022

Vásárolni kell az armort. A találtat azt hiszem nem számolja. A skill meg talán annyit ad, hogy 50%-kal több sebzést fog fel az armor. A követelmény az aktiválásához meg tán 3, vagy 5 armor vásárlás.
grebber
De pont azt nem értem mikor milyen lakalomkor kell viselni?
A játék során volt egy csomo rajtam de nem értem mi az az 50%-os írás mellette!
Aki tudja pontosan mit takar ez a body armoros skill és hogy lehet elérni kérem jelezze!

Fpocok
sc3?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Shep
Mert az SC3 levélhordás az nem idõhúzó? Az, meg hogy ez fps az meg tps, tök mindegy, vagy fps-ben nem lehet mellékküldetés meg nagy bejárható játéktér? 😊 FPS nem egyenlõ a megyünk és lövünk mindenkit játékkal.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Pedig oda van írva. A megadott alkalommal kell viselned, vagy vásárolnod armort. A fegyverszekrénybõl elérhetõ 200 dolcsiért a consumables résznél.
grebber
Nekem most 21 óra 80%,de 100% nem lesz meg mert az elején nem figyeltem miket kell acsikért csinálni és most már megse lehet a max tetkó 😞

A másik meg van 1 amit nem is értek mit kell érte csinálni.
A skilleknél az életerõs résznél van egy body armoros.Na ott nem tudom mit kell hogy elérhetõ legyen!
Szóval az acsi kimaxolás max 2. szori végigjátszásnál lesz meg ha rájövök mi ez a body armor cucc.
De ez a 2. végigjátszás odébb lesz mert még van 50 relic amit meg kell találni és ez megutáltatja a game-et.De milyen jó lesz 119nél rájönni valamit elkurtam a föküldinél és azt már nem lehet megszerezni<#banplz>

broman191
27 óra @ 96% - 10 Trials of the Rakyat küldetés maradt csak, plusz 1 relic nincs meg de már sehol sincs a térképen mert bugos a game. Az 1.03 verzióval még 3 hiányzott, patch-eltem 1.04-re már csak egy...1.05 után meglesz mind? <#idiota>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Myselor
értem.hát nekem nem volt az se több 20óránál 80% game.a többi dolog meg nem érdekelt azért nem csináltam meg😊
grebber
Ott az még kevésnek is mondható mivel az kalandgame (csak a fõszáll maga 12-13 órás) és van raklap mellékküldetés még több gyûjtögetni való ez meg egy fps amibe tettek idõhúzó dolgokat.

Myselor
a vicc az hogy nekem is.tök jó a sziget meg minden,de ennyit nem tudtam csak úgy mászkálni.van egy srác AC3al meg eddig kb 50 órát játszott 60%.az is jó:d
Egyedül hoyt szigetén volt 2 olyan relict amihez siklani kellett (bár lehet, hogy azokhoz sem lett volna muszáj, de egy függõleges sziklafal oldalában volt a barlangjuk egyetlen bejárata. Az északi szigeteken minden megszerezhetõ volt simán is.
Fpocok
Dehogy.

grebber
Ugorj le simán és Shiftel nyitod ki a "ruhádat" amivel tudsz siklani a levegõben majd ha úgy érzed C-vel nyisd az ejtõernyõdet!

Megint elakadtam egy relikviánál.
Azokra a helyekre hogyan lehet feljutni ahová nem vezet út?
Találtam egy ilyen sziklát Nat’s Repairs felett, a tengerparton a legszélsõ harmadik szikla.
Felmászni nem tudok és sárkány nincs a közelben. Help!
grebber
Ember te esténként menni hagyod a game-et?
Most néztem én 19 óra 50 perc és 77% nekem is.

Fpocok
45 óra után már 77% !
Azt hiszem megérte az árát.

Akkor 3,leszarom! Nem azon múlik egy játék élménye,hogy hú de jó brutál grafika van neki,meg több levél van a bokron,az árnyékok mozognak,meg a fák hogyan hajladoznak ,hanem azon hogy mekkora élményt,és szabadságot tudnak nyújtani.Speciel a Gothic 3 óta nem szórakoztam ilyen jót egy nyilt világú,és nem agyonscriptelt (crysis) játékban

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

BoneDragon
Igen ezt már tapasztaltuk, hogy nincsenek igényeid <#smile>... És nem 1-2 bokor a különbség.

ASD_ASADD_DAAda

arborétumot akartam írni

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

grebber
Nálam a zúzzuk szét az alieneket és mentsük meg a bolygót vs szabadítsuk ki a társainkat közül az elsõ a nyerõ!

Far Cry 3 nagyon tetszik de én sajna az rpg-s hír óta minden mást ami a gamebe van a fõküldin kivül csak próbának/elõkészítésnek veszem.
A melékküldetések meg egyenesen szarok.

Grafikailag lehet nem ér utol 1-2 "techdemot", de bõven élvezhetõ így is. A mellékküldetések/craft/vadászat nekem személy szerint bejön, a játék hangulata is, meg a történet is. (mondjuk a déli szigetes szál annyira már nem nagy szám, de még belefér. Csak ott nincs Vaas...)
Ami nagyon bejön az az outpost foglalósdi. Lehet, hogy az AI nem egy észlény, de nagyon jó szerintem az, hogy a legtöbb helyõrséget minimum 2-3 módon el lehet foglalni. Az orvlövészkedés, bombás-terrorista stílus és a kés móka nagyon bejött eddig. A frontális Rambó stílusú támadás kevésbé (vagy ez Chuck Norris módszer?).
A Crysis meg szép volt, jól nézett ki és kb ott halt el nálam végleg a lelkesedés amikor hidegre fordult az éghajlat. A lehetõségesk korlátoltabbak voltak, a történet se igazán fogott meg. Jó a Far Cry, csak sajna nagyon nem akarják a PC-sek felé a jobb grafikát közvetíteni, ami beleférhetne. Meg az átvezetõ videók a korai bemutatós stílusban mehettek volna. Egész más kép lenne utána Denisrõl és Citráról is. Így olyan kis visszafogottak <#vigyor5>
grebber
Elírtam! Igen az 1-et akartam írni!
A 2. rész nagy császárság lett!

Assassin's Creed 2? 2? Még ha az elsõt mondtad volna, akkor megérteném 😊
grebber
Nem vagyunk egyformák! 6x toltam eddig végig és majd egyszer ha megadatik és lesz oylan gépem akkor még 1-2x maxon grafikán végigfogom vinni.

Az unalmas játékok nálam az Assassins Creed 2 és a Far Cry 2 nél kezdõdnek!

Fpocok
Eredeti crysis nagyon uncsi. A második része ezerszer jobb.

Hagyjuk már ezt a hülyeséget,kit érdekel hogy 2 bokorral kevesebb van vagy több.Aki ilyent hiányol az menjen el egy antikváriumba.A játék a lényeg,és az lett a legjobb.Leszarom hogy mit mutattak anno,ha egyszer nem unatkozok a játék mellett,nekem így a tökéletes game

BoneDragon
Az a + tartalom aminek nevezik, lóf*sz. 2-3 alkalom után megunod. Lehet sokat szidják a crysist, de én anno sokkal jobban élveztem, mint most ezt. Ezt fél úton meguntam azt meg többször végigvittem. Lehet más nem így van ezzel, de ízlések és pofonok...

grebber
Ha azt veszen amik vannak benne a küldetéseken kivül azok egy fps be full feleslegesek.
Pl ez a relic keresés meg a levelek kereségélése csak idõhúzás.
Crysis meg egy only storiorientált cucc nem is akart más lenni!

Mindegyik game úgy jó ahogy van!Bár mindkettõ elmehet a p*csába az optimalizálás terén!

Vicces, hogy egy ilyen jó és ennyi tartalommal rendelkezõ játékban is csak a hibát kell folyamatosan keresni. Lehet, hogy grafikailag annyira nem nagy szám, de ettõl függetlenül 1000x több tartalom és lélek van benne, mint a techdemo Crysis-ban.
broman191
Körülbelül egy oldallal elõbb volt linkelve, a #4077 környékén írtam rá bõvebben, a cikk miatt még annyit tennék hozzá, hogy jogilag ha minden igaz nincs mit fogni rajtuk, mivel E3 demó és mint olyan, értelemszerûen nem a végleges verzió színvonalát hivatott bemutatni, ezt sokszor el is mondják az ilyen demonstrációk elõtt...ha nem, akkor is tudvalévõ. Mindenesetre jogosan a csalódás, de jogilag ezzel nem igazán lehet mit kezdeni, egy játék fejlesztésének bizonyos szakaszához hozzátartozik általában ez a véglegeshez képest "túlzottan színvonalas" demós korszak...😊

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

grebber
Voltmár! Nem átverés hanem marketing!

Sziasztok, nem szeretnék ünneprontó lenni, de gondoltam ez a témába vág:

Az Uborkasoft átverte a FC3 játékosait?

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Solid Snake
Csak bejgli <#hehe>
Seangaijin
Nálatok van szerver?

broman191
Inkább HD7770 és GTX650Ti alatt nem igazán lesz élet, de akkorra már reális elvárás lesz... 😊

BoneDragon
Hát ez a videó nagyon ott van. Még jobbá tette a napomat. <#taps>

Shep
Egy a gond hogy szépnek szép lesz de a játékmenet meg nem nagyon fog fejlõdni. elég nekem a FC3 grafika is csak fejlõdjön a játékmenet.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Inkább az legyen mint fordítva. Majd jönnek az új brutál konzolok azt lesznek a szebbnél szebb game-ek,aztán pc-s fronton meg csak a sírás hogy GTX 680 alatt nem lesz élet!

Shep
Hát a víz alatt annyira pocsék, hogy elõször én azt hittem ,hogy valamit elfelejtettem bekapcsolni. 😊

BoneDragon
Hah, hogy odaperecel far cry-nak. Szánalmas amit ennek a játéknak a grafikájával csináltak, de ami a legjobban zavar hogy leöntöttek 5kiló festékkel mindent. Viszont crysis 3-ba nincs akkora lépés, sajnos ez betudható annak hogy nyomorult konzolokra is fejlesztik, b***ák meg!

Nekem a vízalatti rész volt a legnagyobb csalódás a far cry 3-ban. Még a caustics-ot (magyarul nem tudom mi a neve, a vízalatti fénytöréses cucc) is kiszedték, pedig az egyik e3-as videóban mintha benne lett volna... Gondoltam majd jó sokat fogok búvárkodni benne, de annyira nincs kidolgozva az egész, randa textúra, alig van egy két hínár, a cápákon kívül alig van más benne. Meg ez az idegesítõ elmosódás effekt, amit sehogy sem lehet kikapcsolni. Bár gondolom ezzel akarták eltakarni az kidolgozatlan vízalatti részeket, ezért nem lehet kikapcsolni. Gáz.

grebber
Meghaladta a korát mondhatni,de a mai napig nem megy maxon hogy rohadna meg!
Mondjuk a Far Cry 3 sem pláne nem dx11-ben.

Shep
Ok, akkor nevetek hogy a Crysis még mindig mennyivel elõrébb jár pedig már 5 éves játék 😊

Nem a Calvary-ra gondolok, és a felmászás nekem sem sikerült.
Megnéztem róla a videót, de nekem sehogy sem jött össze.
De nem baj azóta már megtaláltam a megoldást.
Solid Snake
Inkább nevess,ünnep van vagy mifene<#hehe>
Shep
Nem tudom ,hogy sírjak, vagy nevessek.

broman191
Sok-sok gondolatot összegezve pár szóban: meglátszik hogy a Crysis PC-re született 2007-ben, a FC3 pedig konzolra 2012-ben...helyenként nagyon csúnya a FC3 visszafejlõdése, szembetûnõbben pl. közel nem létezõ fizika... 😊

ui.: Csak hogy a 2012 vs 2012 színvonalat is nézzük CryTek vs Ubisoft... 😊))

SötétBarom
Durva.. Crysis még mindig BÕVEN odabasz.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

<#ijedt><#falbav><#boxer><#szomoru1>
Mi szenvedésen mentem keresztül, erre meg... <#violent><#gun>