5604
Az állatok fellelhetősége megtalálható a F.A.Q-ban! Nem szégyen használni!
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a spoiler gombot !
A "gandzsa" ültetvényes küldetés alatt ez a zene szól:Make it Bun Dem
Interaktív térkép
Modok a játékhoz!
-
Csnakos #4436 Nem a legújabb volt fent, de most már azzal jó lett. Köszi szépen a segítséget, erre én is gondolhattam volna azért :D -
#4435 utsó patch fenn van? -
#4434 ITT -
mikromanus #4433 Broken Neck Home nevű outposttól észak-északkeletre van. A térképen jelzett mackó ikontól picivel észak-északkeletre. Ahol egy relic van jelezve az az a rész,a hol kimászol a vízesésnél, csak a relic szerintem a vízesés tetejénél lehet. A kis különálló kék pötty meg ahol vízbe löktek. -
Csnakos #4432 Hali!
Lenne egy problémám. Lehet, hogy csak én vagyok béna, de nem találtam sehol normális megoldást az orvoslására. A probléma mégpedig az, hogy a karakterem térdéből egy íj lóg ki, amellyel nem tudok mit kezdeni... A játékot hiába indítom újra, hiába hal meg a karakterem, hiába veszek részt valami átvezetőbe, mindig ott marad. Valakinek volt már esetleg hasonló, és esetleg véletlenül tud is rá valaki valami megoldást? Előre is köszönöm szépen! Kép:
-
mikromanus #4431 Próbálj akkor kihívás módban foglalgatni outpostot a végigjátszás után! (ha mind elfoglaltad, akkor megszívtad). Pl csak kés és undetected módban (max kutyákat mással), vagy csak bombákkal. Utóbbit nem próbáltam még, de a késes működik és nem olyan egyszerű, mint menni és shotgun-nal, vagy sniperral halomra ölni mindenkit semmire se ügyelve. -
Borg #4430 Igazából így végigjátszás után, már semennyit se igazán kihívás megölni.
Amúgy ez a vízbelökős hely hol van? -
mikromanus #4429 Ha nem foglalod el az outpostot, akkro rendben járőröznek a kalózok és zsoldosok azon a területen. lehet őket halomraölni. Vagy AMR-rel robbantgatni őket kocsival/hajóval együtt. -
#4428 A promo videóból ismert vízbelökős helyszínen is spawnolnak kalózok, de túl kevés ahhoz, hogy kihívás legyen megölni őket. -
Borg #4427 Ja, és
3. Hoyt rezidenciája... a falakon belül 3 ponton is spawnolnak sárgák, kisebb nagyobb csapatokban, a bejáratoknál. -
Borg #4426 Találtam 2 helyet is, ahol kijátszás után is spawnolnak ellenségek:
1. Hoyt szigetén a reptér... 2-4-6os csoportokban a reptér két végében, és középen is spawnolnak sárgák. Csak elég messziről kell menned, hogy újra ott legyenek.
2. Az északi sziget kb kellős közepén.
Ahol a pozicio és a kurzor van középen, van egy félig vizen, félig szárazföldön lévő nagy bázisuk. Ott kellett az egyik gyíkarcot kiszabadítani snipereléssel... Na szóval ezen a bázison pirosak spawnolnak, hol egyik, hol a másik végében. -
mikromanus #4425 Most jutottam odáig, hog yérdekeljen engem is. Állítólag 120 relic begyűjtése után kapod meg az utolsó tetkót. -
Szepy2884 #4424 Tudom, hogy elvileg tök más, de nekem elég gyakran deja vu érzésem van játék közben. Valamiért folyton az AC2-re asszociálok -
mester1987 #4423 Lehet ebben minden szart, csak minden modot külön tudsz használni az az egy baj van vele...amúgy a fenti "Modok a játékhoz!" linken megtalálsz mindent (angol tudás előny ugye hozzá) -
Triantafillo #4422 Nem rég kezdtem a játékot, és egy olyan kérdésem lenne, hogy az a normális, hogy ilyen gyorsan telnek a napszakok? Az éjszaka pl. rohadt rövid.
Lehet ezt állítani, vagy van erre valami mod, vagy ezt fogadjam el így? -
#4421 Bár nekem nem volt rá szükségem, kipróbáltam azért... És tényleg működik :)
A doki háza a támadás előtti állapotba kerül és Citra templomába is bejutottam a tenger felől, bár nem keveset ugráltam és csúsztam vissza a kövekről... -
simon007 #4420 Holnap kipróbálom. Kösz!
-
#4419 Nem valószínű, hogy egyhamar lesz. -
gyuri35 #4418 Sziasztok!
Magyarítás lesz valamikor? -
#4417 És a dat file-t mivel tömörítem ki? -
#4416 Nem fogy el :) -
#4415 COOP kérdés:
Payback (utolsó) fejezet, az ősi templomromoknál ki kell hozni egy bombát, felrobbantani az akadályt a vízen. Hard fokozaton elfogy valaha az ellenség, hogy nyugodtan ki lehessen vinni a robbanószert? -
#4414 elnézést, nem vagyok gyakorlott fórumozó -
#4413 Revert Doctor's house and enterble Citra's temple after story completed -
#4412 Gyakorlott fórumozók ilyenkor odaírják legalább a mod nevét! Ez kábé ugyan az a megoldás, amikor valaki feldob egy kérdést, majd írja később rá a választ, hogy: "Már megvan a megoldás" (amit nem ír oda) -
#4411 moddal belehet menni oda - meg citrához / doktorhoz is -
#4410 Az nem lesz meg máshogy!Azt akkor kellett volna összeszedni amikor oda bejárkálhattál! -
simon007 #4409 Hello!
Végigvittem a játékot, szerintem is átlagon felüli.
Viszont létezik, hogy a végigjátszás után nem tudok Alec Earnhardt háza alatti barlangba bemenni? Már csak az abban levő Spider 1 Relic hiányzik a 100 %-hoz.
Kősziklák gátolják a bejáratot és egyáltalán nem tudok gránátot sem dobni, hogy kirobbantsam. Csak nálam van ez? -
#4408 Ezek csak a multihoz használható dolgok, amik kifejezetten jók, mert...
A Booster Shot nem csak neked, hanem a csapattársaidnak is kedvez és ugye a multi a csapatjátékról szólna nem pedig a "majd én egyedül" hozzáállásról
A Speed Booster-rel pedig hamarabb kódolhatsz ki olyan tartalmat (pl. fegyver MOD), amivel a netes játékban jobb leszel. A 8 órás vinyó dekódolásánál kifejezetten jól jön egy kis boost -
Jobboka #4407 Köszönöm a választ, persze nem csak neked a többieknek is. -
#4406 Tudjuk, te kemény vagy, mint a kád széle.
Egyszál késsel tolod végig a coopot insane fokozaton. -
#4405 Számomra lényegtelenek ezek! -
#4404 Én szívesen fogadok napi 1 decoding boost-ot (Speed Booster), csak fel kellene egymást vennünk Uplay-en :) Ott Tib_HUN néven futok, de számos más magyar Coop és Multi játékost találhatsz itt: Játékpartner kerestetik!
Grebber:
Booster Shot >> Arra való, amit az előző HSZ-ben írtam (#4403)
Speed Booster >> A sikeres multi pályák után kapott dekódolható cuccok megfejtési idejének csökkentésére való. Ezek aktiválás után 2 órán át pörgetik az órát 2x sebességgel. -
#4403 Fel lehet ajánlani őket a csapattársaidnak és ha valaki elfogadja, választhattok 1-1 számotokra tetsző extra injekciót, amivel ideiglenesen kaptok egy kis plusz "képességet". Ha egyezőt választ mindkét fél, elvben még hosszabb ideig tart.
Csak magadnak nem adhatod be, így ha senki nem fogadja el (mert bamba), akkor cseszheted hogy van... :D -
#4402 Amúgy ezek a bosstok jók valamire?
Egyszer se használtam semmit,mert anélkül is megvoltam! -
#4401 Coopban benne vagyok, de csak hard vagy insane fokozaton. -
Jobboka #4400 Egy válasz sem jött a multiplayer témámra :S.
Még1x belekezdek akkor, kellene valaki/valakik, akikkel lehet normálisan coopozni és multizni, mert folyamat mennek a kukába a decoding speed boostjaim.
Szétküldözgetném, ha valaki hajlandó lenne válaszolni a témára. :D -
Fenimor #4399 Ahhaaaam, értem!
Köszi szépen... -
mikromanus #4398 Odamész a kijelölt helyre és szépen levadászod. Ez ilyen. Olyat keress, amelyiknek csak egy szarva van (a másik törött)! -
Fenimor #4397 Hali All...
Elvállaltam 1vadászos küldit, 1bivajt kéne shotival jobblétre szenderíteni. Valami ritka fajtáról ír, olyat kéne elejtenem.
Létezik ilyen egyáltalán?
Már 1csomót ledurrantottam és semmi!