5604
  • Fenimor
    És legalább ennyien válaszoltak is rá...
  • grebber
    Olvass vissza ,ezerszer kérdezték már!
  • Marci0115
    srácok valaki segítsen, befejeztem a küldetéseket, és elkezdtem gyüjtögetni a relic-eket, és 119 megvan, csak 1 hiányzik ami ott van a barlangban ahol a társaim voltak a hajóval, de most nemtudok bemenni mert sziklák vannak a bejáratnál, valahogy belehet oda jutni?
  • xido
    avagy warrior fokozaton nem jár nekem fegyvercsere lehetőség,hiába villog?:)na erre rákeresek,hátha és akkor megnyugodok:)
  • xido
    ezt a következetlenséget vagy mit...cseszik felvenni a fegyvert a földről,de halálozásom után már az van a kezemben,az én kis hangtompítósom sehol..nagyon tud bosszantani ez a random baromkodás...
  • Herold
    Nézz körül az Ubisoft FC3 fórumban.
  • hekhubá
    Legyen szíves valaki válaszoljon a kérdésemre! #4703
    Előre kösz!
  • gyuri35
    Vadássz,fejlessz/crafting/kapcsolgasd be a rádiótornyokat.
  • MuchACHO79
    Hi! Végignyomtam az összes küldetést a fő szálon és az ellenséges táborok is mind fel vannak szabaditva. A térképen látok ilyen "illegális" küldetéseket ám némelyiknél csak egy felkiáltójel van a térképen. Az egyénhez nem lehet szólni, lelőni - felrobbantani - felgyújtani sem lehet. Mi a teendő?
  • crosscut
    Van a játékhoz olyan mod amivel a kocsiba custom zenét lehet rakni?
    The Fantastic Oceanstől a Movin' Cruisin' (Kincs ami nincs theme song) szeretném hallgatni kocsikázás közben :) Az pont illik a játékhoz.
  • xido
    najó...mondjátok,hogy csak a virágbolti örökös bug-ja,hogy most már a 2.főküldetés során cseszik felvenni a halottaktól a villogó fegyvert és megyek megvenni eredetiben,mert a tököm kivan az egytáras lőszerrel a bázisokon:)
  • hekhubá
    Valaki legyen szíves segíteni!! #4703

Előre köszönöm a választ!
  • Danecay
    Az UBI-s fórumot én is ismerem, inkább valamilyen konkrétumra lettem volna kíváncsi, mondjuk azért mert a MOD nevéből esetleg számomra nem derült ki, hogy éppen az amit keresek.
  • simonl #4704
    Inkább ezt az oldalt olvasgasd szabadidődben.
    Meglátod egyszer még megköszönöd nekem....
  • hekhubá
    Sziasztok!

Én is megkaptam az Uplayben a High Tides DLC, letöltöttem és nem tudom feltelepíteni. Ezt a hibát írja ki. An error (-5001 : 0x800700002) has a occurred while running the setup. Please make sure you have finished any previous setup and closed other applications. If the error still occurs, please contact your vendor:.

És még valami, az 1.04 patch van feltelepítve.

Valaki segítsen!
    Előre köszönöm a választ!
  • Herold
    Keresgélj.
  • Danecay
    Olyan MOD nincs, ami azt módosítja, hogy a rádiótornyok elfoglalásával ne váljanak elérhetővé a fegyverek? Sajnos így értelmét veszíti a pénzgyűjtögetés és a wallet craftingolás.
  • Herold
    De, a végigjátszás után is elérhető lesz a Trialok és a rádiótornyos mellékküldetések is. A többi mellékküldetéssel nem tudom mi lesz.
  • Balazs15
    császtok

elértem odáig hogy Sam ad egy küldetést ezekkel a mondatokkal : "access to the island, quests and activities will be restricted past this point. you can continue once your journey is complete"

magyarul ez azt jelenti hogy a mellék küldetések meg a trial of rakyatos dolgok nem lesznek többé elérhetöek számomra???azaz nemtudom öket befejezni már amiket nem csináltam meg ????
  • kemencebalázs
    Húú ez milyen szar egy game a BF3 után!!!
    Csak ilyen menny ide menny oda troloknak való szar!!!!
  • mikromanus
    Rá tudja tenni, csak a töréstől függ, hogy mit kezel. Azt hiszem amielyikről én "hallottam", az előbb felpatchelt 1.0.4-re, aztán ment rá a uPlay-kerülő-üzemmód. A hivatalos verziónál viszont szerintem mindenképp felmegy rá a patch. Vagy ha elutasítod a telepítését akkor is működik online? Más játékoknál csak az aktuális patch mellett lehet felkúszni a szerverre.
  • Herold
    Jaja, +2 coop pálya meg 4 új skin. Kissé nehezebbnek tűnik mint az eddigiek.
  • tomsolo
    izé most megkaptuk High Tides DLCt ingyen?

ott figyel a upalyben
  • eddie
    Sziasztok. Valaki tudna segíteni? Konkrétan a Willis féle küldetésnél. Meg kéne menteni Willist. Csakhogy Willis nincs ott ahol kellene lennie. Csak a gépe van ott, meg néhány emberke akitől ugye meg kéne menteni. Magyarul nincs kit megmenteni. Ezáltal aztán a játékot sem bírom fojtatni.Valaki járt már esetleg így?
    Előre is köszi a segítséget!
  • tomsolo
    dehogynem, lehet downgradelni
  • Fenimor
    Jópofa, de már nem hoz semmi újat. Másodjára már unalmas, még ha másképp is állsz neki a hentnek...(bár nekem elsőre sem volt kihívás)
  • Herold
    MOD: Visszafoglalt sziget
  • Fenimor
    Ha 1.0.3 fenvóót, akkor eleve nem lehet virágbóóóti, mert rá sem tudná tenni...

Én úgy toom...
  • tomsolo
    ilyen bug van, állj vissza 1.03-ra
  • mikromanus
    Menj el sörözni akkor! A leírásod alapján ez "virágbolti" verzió. Az meg nem itt téma. Próbálkozz a warez megtűrőbb topicban!

1.0.3-+ról 1.0.4-re patchelésnél fordult elő ez a hiba. Az új nem kezeli a régit. Ez van...
  • RYO21
    Feltelepítettem az 1.04es patchet, és eltűnt a savem. Most mit csináljak? Nemakarom előröl kezdeni az egészet.
  • RatBaG #4686
    hmm, úgy tűnik, helyre jött...
  • RatBaG #4685
    full alap game.
  • tomsolo
    nem használsz modot? :D
  • rubber785
    üdv!
    nekm olyan problémám van, hogy egyfolytába látszódik az íjam, és az árnyékba az íj, meg a fegyverek amik rajtam vannak látszódnak! pedig nincs is ílyam equippelve, ez mitől lehet? és nemtudok már se y -al camerát előhozni, se a t-vel dobni követ.. az y -t megnyomom akkor ujra előveszi a fegyvert, ami a kezembe van.. HELP!
  • RatBaG #4682
    de jó, újabb bug!
    állandóan elteszi a fegyver, olyan mintha friendly zoneban lennék, üresek a kezeim. ha sprintelek, gránátot dobok, gyógyítom magam, akkor egyszerűen nem emeli vissza a fegyvert, folyton nyomkodnom kell a számokat, hogy elővegye.
  • mikromanus
    Szerintem javítanak. A driver és patch telepítések után sokkal stabilabban működött nálam ultrán is 1920*1080-ban (Dx11). Mondjuk az antialiasingot nem használom...
  • RYO21
    A patchek javítanak valamit a teljesítményen? Gondolok itt a gyengék gépekre.
  • Danecay
    Hol találom meg a játékban a entitylibrary.fcb file-t? Egyik leírás szerint a következő módon érhető el:

"Use Gibbed's tools to unpack his patch.fat. One of the files it will unpack will be called "entitylibrary.fcb"

Miután megcsináltam, egy db entitylibrary.fcb file-t sem találtam a kibontott fileok között.

Továbbá, XML fileokból álló MOD-okat hová kell másolni, mit kell velük csinálni?
  • Fenimor
    No, akkor meséld el, hagy okosodjon más is!