Far Cry 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Far Cry 4 - www.FarCryHc.hu Far Cry Hungarian Community
A drogültetvény felégetéses feladatban kilõttem az összes robbanós hordót de maradt még 2 ültetvény amit fel kellene égetni.Se molotovom,lõszerem is alig.Mit lehet ilyenkor csinálni?Köszi a segítséget!<#conf>#conf>
Nem akarom elkiabálni, de úgy tûnik a friss install segített. Másfél óra alatt nem volt gond. Max terheltségnél max 60 fokra ment fel a kártya hõje. Remélem így is marad, és ezzel megoldódtak a gondok. <#hamm>#hamm>
Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC
Elegge laggol is, lelovom az urget, de azert atfut az uton, raadasul meg keselni sem tudok.
Battletag: coolpet#2467
Innen válassz egyet, azt hiszem hivatalosan a Gigabyte-hoz az OC Guru II tartozik, ezekkel tudsz tuningolni és monitorozni is.
Steam:chase_2021|Origin:CHS2021|Uplay:chase2017 i7-9700K@4900|GTX970oc|ASUSTUFZ390-PLUSGAMING|16GBDDR4-2400|Win10x64|pirosegérpad
A túlmelegedést nem tudom, milyen progival lehet azt nézni?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Olyan kérdésem volna, hogy lecseréltem a jó öreg GTX260-asomat egy Gigabyte Forcewind GTX660ra. A régi karival semmi gondom nem volt, az újjal viszont azt tapasztalatom hogy véletlenszerûen néha lelassul a játék, majd elmegy a kép, a monitor kiírja hogy nem kap jelet. Alt+TAB általában segít, és aztán visszajön a kép és meglódul a játék, de van hogy teljesen lefagy az egész gép. Máskor leáll a farcry3.exe.
Van akinak van hasonló tapasztalata?
Köszi elõre is
PS3-on játszok így a regelõsdivel nem lesz gondom.
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
a majmos jobb
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
2. A Lost Expeditions 2 db küldetés, barlangban ill. katakombában játszódik. A 2 együtt kb fél óra játékidõ.
Jól gondolom ha végigviszem a sztorit és a táborokat kiírtottam nem fog maradni ellenfél?Így eléggé unalmas lesz.
A The LOst expedition jó küldetés?Van hozzá kódom de ha majd eladom a gamet akkor dobhat az értékén.Megérdemli a beregiszrálását?
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Milyen hosszu a co-op?
Azert kerdem, mert ott hagytam abba ahol egy motort kell az autohoz huzni, miutan kiraketaztuk a hajot. Na ott leptem ki, az kb hanyada a coop resznek?
Koszi!
Battletag: coolpet#2467
De a baj az, hogy nem mûködik, a sziklák valóban nincsenek ott de csak 5-10m-t tudok beljebb menni a barlangba utána jön a láthatatlan fal.
Azért köszönöm, hogy idõt szántál rá és tényleg szájbarágósan leírtad.
De akkor hogy ne legyen túl nehéz, szájbarágósan lépésrõl lépésre:
1. Letöltöd a Gibbed.Dunia2 programcsomagot.
2. A programcsomag BIN könyvtárába bemásolod a patch.dat és patch.fat fájlokat
3. Beírod: Gibbed.Dunia2.Unpack.exe patch.dat
4. A kibontott tartalomban (ami a frissen létrejött patch_unpack könyvtárban van) megkeresed és egy text editorral megnyitod a "domino\user\fc3\fc3_master\fc3_master.chapter10.lua" fájlt.
5a. Rákeresel a "l0.Message = "BASE_C3_DOC_HOUSE_Unlock_JAS_230";" sorra, amely elvben a 165. sor a fájlban és átírod "l0.Message = DummyFunction;"-ra.
5b. Rákeresel a "l0.Message = "BASE_D5_TEMPLE_Unlock_CIT_END";" sorra, amely elvben a 188. sor a fájlban és átírod "l0.Message = DummyFunction;"-ra.
6. Beírod: Gibbed.Dunia2.Pack.exe -c patch.dat patch_unpack
7. A frissen létrehozott patch.dat és patch.fat fájlokat bemásolod az eredeti helyére: ...\FarCry 3\data_win32\
Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community
De valami így sem stimmel: a ház valóban visszakerült az eredeti állapotába és a kövek is eltûntek a barlang elõl de csak kb. 5M-t tudok befelé menni utána visszafordít, azaz nemhogy a relic közelébe de a barlangba sem tudok igazán bejutni amolyan láthatatlan fal van ha nekmegyek elkezd forgatni valamelyik irányban hátra.
Azt hiszem egyszerûbb lenne ha ilyen okosságok helyett inkább a módosított dat-ot linkelnék amit csak be kellene másolni.
Na próbálkozom tovább csak nem tudom mivel, el nem tudom képzelni, hogy ez kibontja a dat-ot fájlokká valahogy.
Ezen mit kell látni?<#nemtudom>#nemtudom>
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...