5604
  • bajgunar
  • Dobronski
    valahol... onnan nincs kiút.
  • broman191
    A kommmentárban nincs sok köszönet, de legalább hozzáadott értékre törekvésnek felfogható, ami pozitív és nem csak az első akármennyi perc tucatgémpléj' amelyet a sok (idősebb) néger feltölt...korosodva majd jobb lesz, így inkább csak aranyos próbálkozás, de valahol el kell kezdeni...
  • Myselor
    nagyon retardált kis hülyék ezek,angol tudás 0,e a megkell fojtani hogy ne legyen neki szar,elég durva.meg hogy akik játszák ezt a játékot,több mint fele azt se tudja ki kicsoda,megölték a haverodat, hát bazdmeg brother,nagyon nehéz angol szó igen,hogy ennyit nem tud senki megtanulni : d.idegesítőek ezek a gyerekek is,inkább játszották volna csendben xd
  • goregrind #4512
    10:35 környékén... "Most meg kell fojtani, hogy ne legyen neki szar..."

itt feladtam...
  • goregrind #4511
    "Lelőtték az egyik haverját..."

Hogy én mekkora suttyó vagyok, hogy félreértettem játék közben! Mivel én úgy értelmeztem, hogy a bátyja volt, akit az elején nyakon lőttek...

Én is elnézést kérek!
  • fer96
    Igen lehet köszi :)
  • Dobronski
    Én kérek elnézést.
  • crosscut
    Meg annyit a pontosság kedvéért hozzátennék még, hogy míg a Far Cry 1 főhőse valóban Jack Carver volt addig a 2. részben szabadon választhatott a játékos főszereplőt. (Aminek persze nem hatása volt a játékmenetre)

Még az Xboxos Instincts, Instincts predatornak stb... volt Jack a főhőse, de az érthető mivel az inkább a PC-s változat Xbox/Wii/X360 átirata.

• crosscut
    Hát nagyon aranyosak vagytok :). Ha idősebbek lesztek nagyokat fogtok még ezen kuncogni! :)

Egy teszt során azért én a "core gameplay"-t "veséztem" volna, de persze ez csak az én meglátásom.
  • mikromanus
    Használj gyilkolásra csak kést akkor! Ha picit messzebb vannak, akkor esetleg shotgun. MS16 se rossz. A lángszóró kicsit ön és közveszélyes. Az is jó, de az egész quest egyben úgy egyszer se ment le. A kenderföld perzselés utáni falu és hajólátogatásra volt újrakezdésem így. Csak késsel egyszerűbb.
  • gyuri35
    Üdv!Mikor másodszor kezdtem az elejéről a feladatot akkor megtaláltam,de akkor meg a katonák nyírtak ki állandó jelleggel,sajnáltam hogy elcseréltem a jó kis Ak47-t
  • fer96
  • fer96
    Sziasztok!:) Első Far Cry Videónk. Remélem tetszeni fog!:) http://www.youtube.com/watch?v=oVE68pyYIbY
  • tomsolo
    hogy ne himbálja a fegyvert állandóan az orrom előtt
  • elite
    És mi volt az első?
  • HarryProf

Ha valakit érdekel, holnap este lesz egy Firestorm GameNight, várunk mindenkit szeretettel (a képre kattintva lehet jelentkezni hozzászólások között)!
  • tomsolo
    "mert megvakit ugy villognak hogy itt vagyok vegyél fel."

Az volt a második dolog amit nekiálltam kihekkelni annyira idegesített.
  • grebber
    Ott van azon a részen a lángszóró amit feltudsz venni a bodékban meg van hozzá nafta is.Ennek a nem észrevételét ugyanugy nem értem mint a rakétavetőt mert megvakit ugy villognak hogy ittvagyok vegyél fel.
  • elite
    Meg molotov koktéltól is.
  • Borg
    Gránáttól, vagy RPG-től is begyullad.
  • toysoldier
    ha jól emlékszem a küldetés elején kapsz egyet
  • gyuri35
    Köszi szépen,majd beadok egyet a figurának innen a sufniból.
  • HarryProf
    Használd a lángszórót
  • gyuri35
    Sziasztok!
    A drogültetvény felégetéses feladatban kilőttem az összes robbanós hordót de maradt még 2 ültetvény amit fel kellene égetni.Se molotovom,lőszerem is alig.Mit lehet ilyenkor csinálni?Köszi a segítséget!
  • elite
    Köszönöm mindenkinek a segítséget, leszedtem a drivert teljesen tegnap, letöltöttem újra és feltelepítettem (közben becsekkoltam hogy clean install). Feltettem az OC Guru-t, hogy nézzem a hőmérsékletet.
    Nem akarom elkiabálni, de úgy tűnik a friss install segített. Másfél óra alatt nem volt gond. Max terheltségnél max 60 fokra ment fel a kártya hője. Remélem így is marad, és ezzel megoldódtak a gondok.
  • tomsolo
    widescreen off
  • Herold
    A widescreen be van kapcsolva?
  • newc22
    Visszanéztem jó pár oldalt de sehol nem találom... A célkeresztre van esetleg vmi megoldás? Mivel sem az íjnál sem a snipernél nincsen. Ati kártyám van szóval az Nvidias megoldás nem működik... előre is köszönöm a segítséget....
  • coolpet
    eleg bugos a multija a gamenak nem? a bombakat sokszor fel sem lehet venni, meg van mikor a barlang utan a kis faluban ahol a vegen gyemantosladak vannak, visszarak az elejere...

Elegge laggol is, lelovom az urget, de azert atfut az uton, raadasul meg keselni sem tudok.
  • mester1987
    Rég nem játszottam, csak kérdeztem javították-e, thx :)
  • Herold
    Nekem a görgőn van az összes, de volt itt valaki, aki csak a fegyvereket rakta görgőre, ha jól emlékszem.
  • Fenimor
    Na, ennek is vége, 41 órát töltöttem eme alkotásban, bejártam keresztül-kasul. 1-2 mission-t leszámítva Jó kis game lett...
  • mester1987
    A gránátváltás és a fegyverváltás gondolom még mindig a görgővel váltakozik egyszerre?!
  • Herold
    Olvass vissza, volt már erről szó.
  • newc22
    A célkeresztre van esetleg vmi megoldás? Mivel sem az íjnál sem a snipernél nincsen. Ati kártyám van szóval az Nvidias megoldás nem működik... :( előre is köszönöm a segítséget....
  • tomsolo
    1-2-3-4 ... x-z...
  • Herold
    Amire beállítottad.
  • tommygear
    he?
  • Fenimor
    Átmehetnétek a HARDVER fórumra!