Far Cry 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Frankó, pedig mióta megszereztem a képességet csak ezzel próbálkozom de eddig 2 olyan katona volt akinek volt pisztolya csak hát éppen a közelében meg senki.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Fpocok
Egyszer nem sikerült.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Shep
A pisztolyos kivégézst tudtátok használni, alig van ember akinek van az oldalán pisztoly.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

18<#awink>
tomsolo
Aztán nagyon nehéz felmászni arra a 12 rádio toronyra megint ám. Kb 1 óra alatt megvan az egész.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Használj csak kést akkor! Úgy lehetnek vicces pillanatok. Mondjuk inkább valami kombó megoldás ebben az esetben is a kivitelezhetõ, mert ha kutya is van, akkor bicskával lehetetlen "undetected" végrehajtani egy valamirevaló outpost elfoglalást... Mondjuk az õrjáratok kiiktatása is idegesítõ tud lenni warrioron valami könnyû megoldás nélkül (shotgun, bármi más lõfegyver, esetleg bomba/gránát). Az vicces volt például, amikor minden outposttól sokszáz méterre, "baráti" területen észrevett egy kalóz járõr, erre 10 másodpercen belül befutott még 2 teli kocsi rosszarcú hullajelölt. Ott mondjuk feladtam az alapelvet és shotgun-féle problémakezelésbe fajult a vita. De a késes foglalósdi és levadászgatás vicces tud lenni... többnyire. A C4-akna féle foglalások még lehetnek jók. Csak oda kell más is, hogy belecsaljuk az ellent a robbanásokba. Bár erre elég az is ha észrevesznek, csak úgy ugrik az undetected bónusz 😊
Shep
Igen rövidek sajnos de legalább többségük jól összerakott és hangulatos amibõl a mai játékokban igen kevés van.

Sajnos a legnehezebb fokozat is csak idõnként kihívás.

Ez a játék nehézségi szint gyanánt milyen? Mármint a legkeményebb nehézségi szint egy Call of Duty-val egyenlõ, vagy kihívást jelent?

grebber
Én csak arról a lentebb leírt hexeditoros dll átírásról tudok! De akkor az egész térkép fekete lesz és minden visszaáll kiindulásira tehát nincs se torony felfedezve se semmi!

És ez visszafordíthatatlan!!!!! (legalábbis megoldást nem találtam csak max ha elmented a tiszta mentést és utána rendes dll-t vissza mentés felülirva akkor talán ,de ezt még nem próbáltam.A statisztika tovább számolja õket pl nem 18/18 torony lesz hene pl 20/18 tehát hozzáadja!

Next PC upgrade: 2022

Most akkor van valami rendes mod, ami az outpostokat újra ellenséges kézbe adja? Hogy lehessen még ökörködni egy kicsit...
broman191
Egy FC2-féle valós térkép mod is jó lenne... 😊

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

És persze hogy ezt is megemlítsem: nem tudom, hogy más észrevette-e, de nekem kb majdnem minden küldetésnél a lustatásgot éreztem a fejlszetõk részérõl. Nevetségesen rövidek 😄.
Az outpost foglalást cserébe nagyon eltalálták.
Meg a fegyvereket....az adja a savaborsát 😄

jaja, egy kivétellel: ha direkt nem veszi meg az ember a mapeket hanem a "sötétben" akarja megtalálni a relicekeket. Bár szerintem az már inkább frusztráló/ökörség mintsem szórakozás.

Meg kicsit "csaló" módszernek érzem a játékidõ kihúzására. Sõõt, ha nagyon gonosz akarok lenni akkor ez a "gyüjtögesd a dolgokat" már alapból a lustaság netovábbja. Elhelyezni a térképen könnyû õket és rá lehet fogni hogy tartalom.

Remélem rájön az ubisoft, hogy csinálhat relic DLCt. Megveszed....és kapsz +50 relicket a mapen. Milyen jó 😄 😄 😄

grebber
30 óra bõven elég az összes fõ ,mellékküldetés ,relic és levelek megtalálására sõt szerintem a 100%-ra is!

És ebbe az irdatlan sok órába mi tartozik bele? Csak a fõszál? Vagy esetleg elfoglaltad a tornyokat, outpostokat, meglelted az összes levelet és relikviát és teljesítetted a vadászküldetéseket, a fejvadász jellegûeket és a mellékküldetéseket is? Ja, meg a rakyat próbák is benne vannak és a "versenyek"? Csak kérdem. Biztos hatékony vagy <#nevetes1>
ja persze! visszavonom az elõzõt! most jutott eszembe! az összes loot chest nyitogatásával lehet hogy van benne 100 óra!
(mintha olyan jajde unique cuccok lennének a ládákban)

Hogyne, 100 százaléknál kapsz tetkót a kezedre (a játékban persze 😄)
Nem sok, de jobb mintha letörölné magát a játék 😊

Én most vittem végig 2x 100 százalékra, hát olyan 27 óra volt. Szóval korántsem 100 óra van a játékban. Nyilván persze lehet elindítani a játékot és úgyhagyni azt menjen száz órát. De én az ilyen "eljátszom hogy Joenak viszek egy szállítmányt" "játszunk vadászosdit" meg "játszunk kukásat" nem szeretem. Nekem odáig játék amíg nyomja a "rendes" questeket. És ez a "több száz óra" van a játékban mellé tegyék oda hogy persze úgy hogy ha "kukásat is játszol", vagy úgy hogy minimális kontraszton játszod napszemûvegben.

Ennek ellenére persze jó játék és szerintem az idei év egyik legjobbja.
Anno az 1. és a 2. rész is tetszett és ebben sem csalódtam.

Shep
Annyi ,hogy vélhetõen minden helyszínt bejártál a szigeteken 😊

BoneDragon
Elmondhatod magadról, hogy kocka vagy.

Herold
Jár valami extra, ha az ember végigtolja 100 %-ra? Mert ha nem, akkor semmi értelme szerintem.

Ezek signature weaponok a játékban:
1911 unique változata (scope, silencer)
Elsõ shotgun unique változata (nem a spas, és nem az 1887 😄)
Vector .45 ACP unique verziója
Z93 unique verziója
Bushmaster (egyik assault rifle unique verziója)
Ripper (egyik LMG unique verziója)
+ ehhez hozzájön még az elöbb említett Tanto ami külön "melee weapons" szekcióban jelenik meg a boltokban

Ezen kivül még kapsz néhány unique fegyvert a pre order DLCkel, de az nem számít bele a handbook progress trackingbe. (ahogy a monkey business és lost expedtiion sem, azokat sem mutataj a handbook sehol)

Hmm, pontosan nem tudom most így (nem vagyok otthon), de én úgy emlékszem hogy signature fegyvereket a gyüjtögetéssel kapod. Tehát hogy lehet 99százalék úgy hogy csak 1 fegyver hiányzik? hiszen elvileg akkor mindent begyüjtöttél tehát egy fegyver sem hiányozhat.

Vlszeg szerintem signature fegyver hiányzik.
"Tanto" melee fegyver megvan? (lost letters gyüjtésért kapod meg)

Na vége lett, sajna 99%, mert egy fegyver hiányzik, de nagyon jó játék szerintem a hibái ellenére is

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

Herold
Szerelj fel hangtompítót a távcsövesre.

Nyillal is nyithatóak. Ennél csendesebb nem nagyon van.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Nálam is, csak picit összezavart, de azt csak úgy odírtam...az nem egy hiba,
A ketreceket nem lehet halkan kinyitni valahogy a táborokban? Úgy még nem nagyon próbálkoztam,némelyiket igen eldugták,nagyon nehéz odalopódzni hozzájuk.Idáig csak távcsövessel nyitottam ki õket,de úgy hamar észrevettek,még jó hogy a 2 tigris gyorsabb volt.DD Tegnap megint igy szabadítottam fel 2 outpostot,az állatok elintézték a dolgot helyettem

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Nálam tökéletesen fut directx 9-ben

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

grebber
Hm most hogy jobban átgondoltam nem is hagyom abba a game-et mert így hogy minden fekete csak az elõnyõmre válik mert a relic-eket jobban át lehet látni.

23 óra és 91%.Nem birom ki hogy ne legyen ez a game 100% <#taps>
Már 3 kavicson elsõ vagyok igaz egyiknél ugyanannyi pontom lett de engem ír ki mert magamnál én vagyok a házigazda gondolom <#taps>

Sikerült megcsinálni, a patrol boat hiányzott még, viszont azt nem tudom, hogy a mission 34/38, pedig a hoyt-al való kártyázás jön, elvileg az az utolsó, mert kiírja a játék onnan már nincs visszaút, illetve, hogy a legvégén nem e kapunk még 1 fegyvert, mert abból még mindig egy hiányzik

Az nincs meg köszönöm, megnézem akkor a partokat

ChaosTeam
Próbálom én mindenhogy, de lehet az egerem nem a legjobb, mert sokszor nehezen tudom becélozni a mozgó jármûveket.. majd próbálom még állítani az érzékenységet vagy nem tudom.. de mindig amikor visszafordulok a bázis fõlé akkor 3-4 helyrõl lõnek rakétával és akkor zuhan le a helikopter... "kissé idegesít", hogy nem tudok túljutni napok óta ezen a részen
Herold
Nekem elsõre sikerült.
Próbálj a haladási irány felé lõni, hogy minél elõbb leszedd az ellenséget.

Fpocok
Próbáld többször, célozd a hordókat, ha látod, figyeld a fehér jelöléseket honnan jönnek, szerintem nem volt túl nehéz.

Amúgy most hallottam egy jót, és tényleg: Hány olyan játékot tudtok felsorolni, aminek a dobozán a rosszfiú szerepel és nem a jófiú? 😄

ChaosTeam
Valaki tudna nekem segíteni privát üzenetben, hogy a helikopteres küldetést hogy kell teljesíteni, amikor a tesó vezeti a helikoptert nekem meg lõni kell a bázist? Már vagy 40x próbáltam de állandóan szétlövik a helit, és mindig mission failed lesz belõle... enyhén szólva idegesítõ, hogy eddig a részik könnyen eljutottam, de itt lehetetlen számomra a továbbjutás, egyszerûen bármit, bármerre próbálok lõni, mindig onnan jönnek a rakéták, amit még nem enged lõni a helikopter miatt a játék, így esélyét se látom a kivédésnek... elõre is köszi!
Tib
APC
Buggy
Cargo Truck
Darrah
Glider
Helicopter
Jet Ski
Patrol Boat
Quad Bike
RHIB
Scavengers
Styrus

Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community

Patrol boat? Vizi jármû.

Van a jetski, sima egyszerû csónak és ez.
Helikopter nincs a játékban vezethetõ formában.

valaki írja már le mi a 12 vezethetõ jármû mer egy hiányzik, talán a helikopter nem tudom az beletartozik e, illetve egy fegyver is hiányzik, azt meg nem tudom a 43 elég sok 😄

tomsolo

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Win8 64biten hogyan kell elindítani (vagy telepiteni),mert elkezd tölteni az elején,és semmi,egy idõ után kiakad a játék

én a kövekenél ugráltam ki a vízbõl... amikor elõsször mentem oda, volt ott egy medve, belelõttem egy tárat a pisztolyból, aztán kb. letépte az arcom. 😄
Köszönöm szépen, csak nem tudok bemenni a barlangba mert már lezárult, azt nézem, hogy valahogy pókeren lehet megnyerni talán valakitõl mindjárt nézem

Fpocok

spider 1

az egyes számú ha megnézed a handbookba a legelsõ, de mindjárt megnézem a nevét ist

Fpocok
Mi a neve a relicnek? Így nem tudom.

Nekem hiányzik az elsõ relikvia, azt meg tudnád mondani hol találom?

grebber
Nem érdekel már unalmas gyûjtögetni acsikat akartam csak kimaxolni újrajátszás nélkül ez sikerült is innentõl már nem izgat ,csak a coop és a multizás!