5604
Az állatok fellelhetősége megtalálható a F.A.Q-ban! Nem szégyen használni!
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a spoiler gombot !
A "gandzsa" ültetvényes küldetés alatt ez a zene szól:Make it Bun Dem
Interaktív térkép
Modok a játékhoz!
-
#4516 -
Dobronski #4515 valahol... onnan nincs kiút. -
#4514 A kommmentárban nincs sok köszönet, de legalább hozzáadott értékre törekvésnek felfogható, ami pozitív és nem csak az első akármennyi perc tucatgémpléj' amelyet a sok (idősebb) néger feltölt...korosodva majd jobb lesz, így inkább csak aranyos próbálkozás, de valahol el kell kezdeni... -
#4513 nagyon retardált kis hülyék ezek,angol tudás 0,e a megkell fojtani hogy ne legyen neki szar,elég durva.meg hogy akik játszák ezt a játékot,több mint fele azt se tudja ki kicsoda,megölték a haverodat, hát bazdmeg brother,nagyon nehéz angol szó igen,hogy ennyit nem tud senki megtanulni : d.idegesítőek ezek a gyerekek is,inkább játszották volna csendben xd -
#4512 10:35 környékén... "Most meg kell fojtani, hogy ne legyen neki szar..."
itt feladtam... -
#4511 "Lelőtték az egyik haverját..."
Hogy én mekkora suttyó vagyok, hogy félreértettem játék közben! Mivel én úgy értelmeztem, hogy a bátyja volt, akit az elején nyakon lőttek...
Én is elnézést kérek! -
fer96 #4510 Igen lehet köszi :) -
Dobronski #4509 Én kérek elnézést. -
crosscut #4508 Meg annyit a pontosság kedvéért hozzátennék még, hogy míg a Far Cry 1 főhőse valóban Jack Carver volt addig a 2. részben szabadon választhatott a játékos főszereplőt. (Aminek persze nem hatása volt a játékmenetre)
Még az Xboxos Instincts, Instincts predatornak stb... volt Jack a főhőse, de az érthető mivel az inkább a PC-s változat Xbox/Wii/X360 átirata.
-
crosscut #4507 Hát nagyon aranyosak vagytok :). Ha idősebbek lesztek nagyokat fogtok még ezen kuncogni! :)
Egy teszt során azért én a "core gameplay"-t "veséztem" volna, de persze ez csak az én meglátásom. -
mikromanus #4506 Használj gyilkolásra csak kést akkor! Ha picit messzebb vannak, akkor esetleg shotgun. MS16 se rossz. A lángszóró kicsit ön és közveszélyes. Az is jó, de az egész quest egyben úgy egyszer se ment le. A kenderföld perzselés utáni falu és hajólátogatásra volt újrakezdésem így. Csak késsel egyszerűbb. -
gyuri35 #4505 Üdv!Mikor másodszor kezdtem az elejéről a feladatot akkor megtaláltam,de akkor meg a katonák nyírtak ki állandó jelleggel,sajnáltam hogy elcseréltem a jó kis Ak47-t -
fer96 #4504 -
fer96 #4503 Sziasztok!:) Első Far Cry Videónk. Remélem tetszeni fog!:) http://www.youtube.com/watch?v=oVE68pyYIbY -
#4502 hogy ne himbálja a fegyvert állandóan az orrom előtt -
#4501 És mi volt az első? -
Ha valakit érdekel, holnap este lesz egy Firestorm GameNight, várunk mindenkit szeretettel (a képre kattintva lehet jelentkezni hozzászólások között)! -
#4499 "mert megvakit ugy villognak hogy itt vagyok vegyél fel."
Az volt a második dolog amit nekiálltam kihekkelni annyira idegesített. -
#4498 Ott van azon a részen a lángszóró amit feltudsz venni a bodékban meg van hozzá nafta is.Ennek a nem észrevételét ugyanugy nem értem mint a rakétavetőt mert megvakit ugy villognak hogy ittvagyok vegyél fel. -
#4497 Meg molotov koktéltól is. -
Borg #4496 Gránáttól, vagy RPG-től is begyullad. -
#4495 ha jól emlékszem a küldetés elején kapsz egyet -
gyuri35 #4494 Köszi szépen,majd beadok egyet a figurának innen a sufniból. -
#4493 Használd a lángszórót -
gyuri35 #4492 Sziasztok!
A drogültetvény felégetéses feladatban kilőttem az összes robbanós hordót de maradt még 2 ültetvény amit fel kellene égetni.Se molotovom,lőszerem is alig.Mit lehet ilyenkor csinálni?Köszi a segítséget! -
#4491 Köszönöm mindenkinek a segítséget, leszedtem a drivert teljesen tegnap, letöltöttem újra és feltelepítettem (közben becsekkoltam hogy clean install). Feltettem az OC Guru-t, hogy nézzem a hőmérsékletet.
Nem akarom elkiabálni, de úgy tűnik a friss install segített. Másfél óra alatt nem volt gond. Max terheltségnél max 60 fokra ment fel a kártya hője. Remélem így is marad, és ezzel megoldódtak a gondok. -
#4490 widescreen off -
#4489 A widescreen be van kapcsolva? -
newc22 #4488 Visszanéztem jó pár oldalt de sehol nem találom... A célkeresztre van esetleg vmi megoldás? Mivel sem az íjnál sem a snipernél nincsen. Ati kártyám van szóval az Nvidias megoldás nem működik... előre is köszönöm a segítséget.... -
#4487 eleg bugos a multija a gamenak nem? a bombakat sokszor fel sem lehet venni, meg van mikor a barlang utan a kis faluban ahol a vegen gyemantosladak vannak, visszarak az elejere...
Elegge laggol is, lelovom az urget, de azert atfut az uton, raadasul meg keselni sem tudok. -
mester1987 #4486 Rég nem játszottam, csak kérdeztem javították-e, thx :) -
#4485 Nekem a görgőn van az összes, de volt itt valaki, aki csak a fegyvereket rakta görgőre, ha jól emlékszem. -
Fenimor #4484 Na, ennek is vége, 41 órát töltöttem eme alkotásban, bejártam keresztül-kasul. 1-2 mission-t leszámítva Jó kis game lett... -
mester1987 #4483 A gránátváltás és a fegyverváltás gondolom még mindig a görgővel váltakozik egyszerre?! -
#4482 Olvass vissza, volt már erről szó. -
newc22 #4481 A célkeresztre van esetleg vmi megoldás? Mivel sem az íjnál sem a snipernél nincsen. Ati kártyám van szóval az Nvidias megoldás nem működik... :( előre is köszönöm a segítséget.... -
#4480 1-2-3-4 ... x-z... -
#4479 Amire beállítottad. -
#4478 he? -
Fenimor #4477 Átmehetnétek a HARDVER fórumra!