Far Cry 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
És ez visszafordíthatatlan!!!!! (legalábbis megoldást nem találtam csak max ha elmented a tiszta mentést és utána rendes dll-t vissza mentés felülirva akkor talán ,de ezt még nem próbáltam.A statisztika tovább számolja õket pl nem 18/18 torony lesz hene pl 20/18 tehát hozzáadja!
Next PC upgrade: 2022
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Az outpost foglalást cserébe nagyon eltalálták.
Meg a fegyvereket....az adja a savaborsát 😄
Meg kicsit "csaló" módszernek érzem a játékidõ kihúzására. Sõõt, ha nagyon gonosz akarok lenni akkor ez a "gyüjtögesd a dolgokat" már alapból a lustaság netovábbja. Elhelyezni a térképen könnyû õket és rá lehet fogni hogy tartalom.
Remélem rájön az ubisoft, hogy csinálhat relic DLCt. Megveszed....és kapsz +50 relicket a mapen. Milyen jó 😄 😄 😄
(mintha olyan jajde unique cuccok lennének a ládákban)
Nem sok, de jobb mintha letörölné magát a játék 😊
Ennek ellenére persze jó játék és szerintem az idei év egyik legjobbja.
Anno az 1. és a 2. rész is tetszett és ebben sem csalódtam.
1911 unique változata (scope, silencer)
Elsõ shotgun unique változata (nem a spas, és nem az 1887 😄)
Vector .45 ACP unique verziója
Z93 unique verziója
Bushmaster (egyik assault rifle unique verziója)
Ripper (egyik LMG unique verziója)
+ ehhez hozzájön még az elöbb említett Tanto ami külön "melee weapons" szekcióban jelenik meg a boltokban
Ezen kivül még kapsz néhány unique fegyvert a pre order DLCkel, de az nem számít bele a handbook progress trackingbe. (ahogy a monkey business és lost expedtiion sem, azokat sem mutataj a handbook sehol)
Vlszeg szerintem signature fegyver hiányzik.
"Tanto" melee fegyver megvan? (lost letters gyüjtésért kapod meg)
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
23 óra és 91%.Nem birom ki hogy ne legyen ez a game 100% <#taps>#taps>
Már 3 kavicson elsõ vagyok igaz egyiknél ugyanannyi pontom lett de engem ír ki mert magamnál én vagyok a házigazda gondolom <#taps>#taps>
Próbálj a haladási irány felé lõni, hogy minél elõbb leszedd az ellenséget.
Amúgy most hallottam egy jót, és tényleg: Hány olyan játékot tudtok felsorolni, aminek a dobozán a rosszfiú szerepel és nem a jófiú? 😄
Parasite Eve 2, best game EVER!
Buggy
Cargo Truck
Darrah
Glider
Helicopter
Jet Ski
Patrol Boat
Quad Bike
RHIB
Scavengers
Styrus
Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community
Van a jetski, sima egyszerû csónak és ez.
Helikopter nincs a játékban vezethetõ formában.
Parasite Eve 2, best game EVER!