Far Cry 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Crysis vs Far Cry 3

Jó látni ezeket egymás mellett. (2007 vs 2012)

Next PC upgrade: 2022

broman191
Én is így csináltam, miután a siklóernyõvel halálra zúztam magam és nem volt kedvem visszamászni a másik hegytetõre... <#idiota>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

grebber
Mivel nekem sincs már semmi küldim szinte,gondoltam szedem a Relicet felfelé,de megakadtam 😞

Van egy aminél egy dombra mutat de semmiféle hozzájutási lehetõséget nem találtam.Messze innen van egy folyó aminek van alagutja de az elkerüli a domb alját.Magyarán fingom nincs az most hol van és hogy veszem fel.

goregrind
Errõl mellékelhetnél valami információt! 😊

DISCORD: grimanddark

Simán fel is lehet mászni...
SötétBarom
Megáll az élet vs. nem coopoznak...

😄DDD

Gondolom mindenki családol egész nap. Két ünnep között lesz idõd bõven 😊

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Shep
Ha a Calvary pointra gondolsz akkor oda csak átsiklani lehet egy távolabbi hegyrõl..

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Az Amanaki Outpost mellett jobbra van egy domb, aminek a közepére egy relikviát mutat.
Ezt hogyan lehet megszerezni? Mind a három barlangbejáratnál jártam.
Az a kettõ, amibe belehet menni nem odavisz.
A harmadikat, ami be van omolva, sehogy sem tudom megnyitni, robbantással nem mentem semmire. Help!!!
Shep
Nem túl nagy szám a coop szerintem ez az oka, nekem bõven elég volt 1x.

Tök jó ,hogy elvileg már vagy 2 patch óta nincsen kézhez ragadó, szétesõ meg látszódó fegyverbug, erre most ki nem elég, hogy az íj ott lógott a lábam elõtt de még fegyvert sem tudtam váltani.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Én eddig is ugy értem be 1-2 sec maradt!

Amúgy ennyire nem szeret senki coopozni? Vagy azért mert az van megírva hogy holnap karácsony van azért megáll mindenki másnál az élet?

broman191
Pedig minimap szerint méregetve a legegyenesebb utat gyorsabban célba lehet érni, mondjuk úgy hogy 10-15 másodpercek maradtak a végcélhoz érésnél általában nem annyira fun mint most minimap nélkül keresgélve hol van a füst és beérni az utolsó 5-6 másodpercben. <#smile>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Tib

Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community

grebber
Hm érdekes én ennél még véletlenül se a minimapot néztem hanem az utat magam elõtt!

broman191
Az 1.04 patch után kikapcsolva mindent + modolgatós minimap eltûntetéssel & healthbar halványítással lehet végigtolom mégegyszer a cuccot, így egészen más a fíling'. A supply drop-nál pl. külön üt hogy valóban nézni kell honnan jön a füst, nem a minimap lesésével mész teljes gázzal fix irányba... 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

grebber
Holnap coop valaki a legelejétõl legnehezebben?

tomsolo
Fú, HUD nélkül minden helpet kikapcsolva elég kemény....

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Legalább elõre gondolkoznak pár évet. 😊
Mondjuk érthetõ.
broman191
Nem tudnak belõni egy normális gépigényt az "ilyen látványnak", mivel még nincs itt az ideje. Egy játék fejlesztése során el lehet kísérletezgetni a modern csúcshardverek korlátaival, például John Carmack beszélt régebben arról, hogy valami 100+ GB RAM-ot (nem megcsúszott a 0-n a kezem, 100) tartalmazó gépen is kipróbálták a Rage fejlesztés alatt álló verzióját, csak úgy milyen látványt lehetne kihozni az új grafikus motorból alapon, olyan feldolgozási kapacitással...gondolom a videokarikkal/procikkal is elõszeretettel csinálhatnak hasonlót, mivel mint népszerûbb fejlesztõk, párat telefonálnak a megfelelõ helyekre és tesztelgethetnek high-tech cuccokat, vagy ha nem is adnak a kezükbe dolgokat, betekintést nyerhetnek egy kicsit a jövõbe (QuakeCon keynote-ban hangzott el ilyesmi). Egy kiadásra megérett játéknál viszont sajnos rá kell döbbenni, a vevõközönségnek esélyesen nincsenek hasonló lehetõségeik, hardvereik, így az általánosan elterjedt hardverekhez mérten kell a grafikus színvonalat alakítani... 😊
Másrészt természetesen a Sony/Microsoft is odaállhat egy felebaráti csekkel az ilyen demók után a színfalak mögött, hogy fiúk, fiúk...túl jól néz ez ki a PC-n a mi konzoljaikhoz képest, az állunk leesett, de tegyetek már valamit az érdekünkben, nálunk csak jövõre/utána lehet szó ilyen grafikus színvonalról...és addig PC-n nem szeretnénk ilyet látni, mert sokaknak látványosan feltûnne mennyire kegyetlenül elavult a mi jelenlegi hardverünk és esetleg elpártolnának tõlünk... ;-D

Fpocok
Konzolok miatt le kellett butítani. Ez nem nagy titok szerintem...

Parasite Eve 2, best game EVER!

De akkor szted miért nem azt a látványt kaptuk?
Nem tudtak belõni egy normális gépigényt egy iylen látványnak vagy csak lusták voltak?
Szóval ez egy kicsit bûzlik....nem mintha az életem függne rajta, csak azért odavág a különbség 😊
broman191
Ezt a legtöbben el szokták játszani, hogy jönnek ultra durva anyagok képek/gameplay-ek, majd a kiadott játékban bármennyire korszerû hardvered van, bármennyire keresed az opciókat, a maximális beállításokkal/konzolos írkálással sem jön elõ az amit anno láttál...hasonló példa lehet a Rage korai demók vs retail látványvilága. Mondjuk megértem a fejlesztõket, hogy nem akarnak a CryTek @ Crysis hibájába esni, talán jobb is a megítélésüknek hogy elfogadták, nincs minden felhasználó gépében a legkorszerûbb hardver, nem hogy 1-2 GTX680/HD7970, mint ahogyan ebben a videós demós gépben volt valószínûleg...mondjuk a tûz fényének eltúlzása a demóhoz képest talán még jót is tett a retail-ben. 😊

Herold
Path to Hunter küldetésnél keresd.

Hol találok "man-eater shark" bõrt?

Tudna valaki PMben küldeni egy savegamet ahhoz a küldetéshez ahol a smoke monstert kell robbanó nyíllal megölni? Sajna felülírtam a magamét. 😞
Shep
Hát én simán megvettem azt is a ládából.

Köszi, akkor biztos az elején vagyok még (relatív) mert nálam ez a helyzet.
Még nem érhetõ el, úgyhogy sajnos várom kell.
Craftolható ugyanott, ahol a tegez. Mármint a jobb szélsõ craft ikonnál. Az elején még nem érhetõ el azt hiszem. A robbanóhoz gránát, a gyújtónyalhoz molotov is kell (?).
Speciális nyilakhoz hogyan lehet hozzájutni?
Láttam a videókban, hogy van tüzes és robbanó is.
De se megvenni se legyártani nem tudom.
Vagy csak késõbb kapom meg ezeket?
grebber
Remélem csinálnak hozzá programot!

tomsolo
a signature fegyvereket ott lehet venni

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Herold
Hát valóban nem túl realisztikus, hogy minden õrposzton van egy pénzbedobós fegyverautomata. Amely még vásárol is tõlünk, ha kell.

Ha kész lesz a magyarítás, egy realism moddal jó lenne újra végigtolni.

Vadászküldetéseknél szerezhetsz ingyen, vagy a fegyverautomatából vehetsz. A kocsijavító felszereléssel együtt a specials alatt van azt hiszem. Esetleg a toronybeüzemelések közben is kapsz ingyen talán...
Shep
Amúgy mi a fenének vannak a játékban a boltok ha az õrposztoknál a szekrénybõl minden intézhetõ?

Íjat hol tudok szerezni vagy esetleg vásárolni?!
Ha ugyanarra gondolunk, akkor nem sokan. Csak ha meghalsz, akkor a barlang elõtt éledsz fel, a kinti bázis teljes személyzete pedig a barlang bejáratánál. Legalábbis nekem volt ilyen. Igazi shotgun challenge. Ez bug?<#vigyor5>
Sziasztok!
Miért van az hogy dx9-ben akad a játék pedig az fps jó,dx 11-ben meg vígan elvan kevesebb fps-el.Ami a f.a.q.-ban van mindkét esetben megcsináltam és mégsem jó dx 9-ben.Már a menü akad...
Elõre is köszönöm a segítséget.
Sziasztok!
A börtön kinyitásos feladatnál hány ezren vannak abban nyomorult barlangban?<#wow1>
Shep
"Olyan ne jöjjön ... " célzás nélkül, mi? 😊

grebber
Jön valaki coopozni? (Olyan ne jöjjön aki pár halál után szó nélkül lelép!)

(A legelejétõl mennénk legnehezebb szinten)

Most hogy megvolt citra (score) elkezdtem a maradekot felfedezgetni. Vaas szigeti taboraban ahol le kellett keselni van meg egy elkeritett resz egy magas lepcsos ojjektummal. Oda hogy lehet bemenni?
grebber
Ezt a 25 fully distract enemy with kaviccsal acsit nem értem.

Már vagy ezer enemy figyelmét eltereltem kõvel de nem adja be.Hogyan van ez?

a tábor ahol kezdõdik a játék az hol van amúgy? tudja valaki?
Shep
Olyan nekem is volt ,hogy hiába volt molotovra állítva gránátot dobott, van még mit patchelni a srácoknak 😊

Nekem a letterboxot (vagy errõl beszéltek?) kellett kikapcsolni, de ezt annyival kompenzáltam, hogy 16080*1050 helyett 1680*900-ra tettem a felbontást, és hoppá, lett alul-felül fekete keret, és maradt a célkereszt is.
Maxtreme
Mert lehet a követ hajigálod? <#idiota>

mért van az hogy ha eldobok egy gránátot nem robban fel és nem fogy,és mkoktél akarok dobni akkor is g. dob?
Köszönöm, valóban megoldotta a gondomat.
De ezt így eléggé elcseszték, hiszen manapság már szinte mindenki wide monitoron játszik.
Bosszantó mert mindenképpen szívás, ha bekapcsolok a widescreen-t élesebbek a textúrák szebb a grafika de nincs célkereszt.
Ha kikapcsolom, van célkereszt csak meg van az ára is.
Lehet "bõvítményeket" csatolni. Kattints a Customize gombra a vásárlás menüben a sniper fegyveren és meg lehet venni/csatolni a távcsöveket, hangtompítót és/vagy extra tárat. A leggagyibbhoz szerintem nincs kiegészítõ, a legjobb puskánál meg értelemszerûen a leginkább használható. VAgy ezt mind tudod, de nincs semmi célkereszt, vagy egyé dolog így sem?
Herold
Kapcsold ki a widescreent, hátha segít.