5604
Az állatok fellelhetősége megtalálható a F.A.Q-ban! Nem szégyen használni!
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a spoiler gombot !
A "gandzsa" ültetvényes küldetés alatt ez a zene szól:Make it Bun Dem
Interaktív térkép
Modok a játékhoz!
-
#4396 Új játékoldallal bővült a modok tárházaként ismert Nexus. Ezúttal a Far Cry Nexus startolt el. Remélem lesznek a játékhoz igényes modok :) -
Rudi50 #4395 Sajnos a ládagyüjtögetés elég bugosra sikerült, ennyiből 1-2-t kihagytak, kétlem, hogy így szánták volna.
Az északi szigeten lévő hol van hol nincs nálam is, a házba meg nem lehet bejutni, oda küldetés sem vitt. Bal oldalt fenn meg megvan a láda csak már nyitva mégis jelzi, esetleg az egyik ami valóban csak küldetés közben szerezhető meg de ezt is kétlem, jöhetne hozzá patch, hogy elérhető legyen egy relic is ilyen volt. Meg nem akarok tippeket adni de a legegyszerűbb dlc ha szétszórnak még 100 ládát a térképen, persze csak ingyen mert a fene se fizetne érte. -
Module #4394 Baxxxxák meg hogy az E gomra rakták a foldot4 3x dobtam el a lapot ez miatt mindig azt hiszem h az a check -
#4393 Értem mit mondasz, de ez így akkor se működik. Az esetek 95 %-ában egy már hostolt csapathoz csatlakozok. Sokszor olyan gyorsan elindul a játék, hogy kilépni sincs időm, ha látom hogy nem a kívánt pálya megy. Tegnap sikerült először azt megcsinálni, hogy public coopban megjelent a "match settings", és be tudtam állítani a pályát és a nehézségi szintet. De ismétlem, ez nagyon ritka.
-
#4392 menüben -
Matuatuti #4391 Nehzéségi szintet hogyan tudok csökkenteni? Amúgy köszi az eddigi segítséget goregrind! :) -
#4390 Szigetes cucc (Kincs ami nincs!) :
Inkább ilyen BUG van a Monkey Busines kieg által belerakott barlang előtti fa -stégen (egy lámpa vilűgít a víz felett a semmiben, a semmitől) :
-
#4389 Köszi! Beletörődtem. -
#4388 1. ládát valahogy vagy felvettem, vagy elűntették a patch-el, mert nekem nem jelöl semmit a szigeten, de még csak nyitott ládát se találok.
2. ládát a tök zárt betonépületből, akkor tudod felvenni, mikor a főküldetésben eléred Hoyt Volker-t! Akkor van lehetőséged a bázisán (a tök zárt betonépületben ólálkodni kicsit) ha akkor nem veszed fel, akkor többet SOHA
3. szintén főküldetés helyszín, mikor meg kell semmisítened a műholdat!
(berobbantod az ajtót, keresztülmész a betonépületen fel az antennához, akkor van lehetőséged felvenni) ha nem szedegeted össze bennt akkor többet nem tudsz visszamenni érte, mert le lesz zárva! Még ha rárepülsz sem! ;) )
Első ládára nem tudok 100%-ot mondani. Tény, nekem már ott nem jelez chest-et.
NEM BUG, szimplán kihagyogattad őket, olyan helyszínről, amit később többet soha nem járhatsz be! ;)
Törődj bele. -
#4387 A "kék pólós srác" Riley Brody, annak a karakternek az öccse, amelyikkel te (is) játszol. Azaz ő a főhős, neve Jason Brody...
A "kék pólós srác" kimentése pedig nem bonyolult, csak próbáld kapkodás nélkül célozni a rakétás betyárokat! Ha az segít, akkor csökkentsd a nehézségi szintet (ha nem alapon nyomod, amin pedig roppant egyszerű) :) -
Matuatuti #4386 Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy hogy lehet azt a pályát átvinni, amelyikben egy kék pólos srácot kell kimenteni, miútán levágták az újjam, és ő vezeti majd ki a helikoptert, de mindig lelőnek mert kb 6-an lőnek RPG-vel és amire leszedek 4-et addigra a másik kettő lelő... valakinek valami ötlete? vagy tippje? -
#4385 Nem. Először az volt, akkor is ott voltak ezek az elérhetetlen ládák, de nem foglalkoztam velük, mondván, hogy úgyis megveszem majd a játékot és végigviszem újra. Megvettem, végigvittem immár gyüjtögető szellemben, azaz mindent összeszedtem már a küldetések teljesítése közben, de ezek továbbra is ott vannak elérhetetlenül. -
mester1987 #4384 Mondtam én, hogy híre megy majd :D -
mikromanus #4383 Megvettem a térképet és odapattant tényleg a gyémánt ikon. Pedig amikor arra kószáltam semmi jelzés nem volt. Buggyanus :) -
mikromanus #4382 Fura. Nekem ott nincs jelölve semmi azon a szikladarabon. A tábortűz melletti két autoroncsnál van 1-1 láda, de ennyi és nem több. Biztos nem "virágbolti" verziót használsz??? -
#4381 A többit nem tudom, mert csak északon szedtem össze, délen még nem. Ám nekem északon van egy oylan vhol keleti parton, a part melett van egy ksiebb sziget, eléggé kiemelkedik és azon van asszem 1 relic meg egy láda, nah oda feljutni nem lehet, úgyhogy valaonnan lehet h le kell majd sárkányrepülőznöm rá :S
-
#4380 OK, akkor ez az 1. tényleg bug lesz.
De a másik kettő helyszín…? -
#4379 Az 1. vel nekem is gondom van mert én se találok ott semmit, tuti bugos mert nem a föld alatt jelzi, hanem a felszínen. -
#4378 Sziasztok, BÚÉK!
Eljutottam odáig, hogy minden 100%-ra teljesítve, és – majdnem – minden összeszedhető dolog összeszedve.
A "majdnem"-hez kérnék egy kis segítséget: három helyszínen van összesen hat darab "kincses"láda, amiket nem tudok megközelíteni:
1. Északi sziget, a Birdhouse Tower-től egy kicsit DNY-ra, a folyó végén egy kis szigeten jelzi, odamegyek, semmi. Ha a föld alatt lenne, na ahhoz meg nem találok odavezető járatot. (Ez nekem kicsit bug-gyanús!)térkép1
2. Déli sziget, The Compound-on belül egy tök zárt betonházban jelez kettőt, nem tudok bemenni értük a házba. Közeli rádiótoronyról ráugrottam már a házra, de a felső szinten sincs bejárat. térkép2
3. Déli sziget, a sziget ÉNY-i végében egy II. Világháborús bunkerben jelez három ládát. Itt egyértelmű, hogy be kellene jutnom a bunker föld alatti részébe, de nem találok hozzá bejáratot. térkép3
Tudom, hogy nem számítanak ezek, de ha már az összes többi ládát átvizsgáltam, akkor ez a hat se maradjon ki! Maximalista-e vagyok?! -
mikromanus #4377 Első alkalommal nekem is olyan volt. Az első 3 halálordítást még hallottam. Később mire visszamentem a fegyverszekrénytől már 4-5 ott hevert. Mondjuk lehet volt 1-2 "dupla" találat is -
#4376 Nálam ennél a résznél vagy öten belesétáltak a tűzbe hogy kivizsgálják az előttük meghaló esetét... -
#4375 Sweet fx nem megy csak dx9-ben. -
Jobboka #4374 Sziasztok, az lenne a kérdés, hogy van -e vki aki majdnem napi szinten multizik, mert folyamat kapom a speed boostokat, és így csak a kukába mennek. A másik meg az, hogy egyedül kicsit unalmas a játék. -
#4373 1.04es patchre van valami olyan mod vagy akármi, ami picit szebbé teszi a játékot? Pl. jobb textura "patch".
Ezt próbáltam, de 1.04 alatt el se indul. (Original van, Win7 alatt, nem steames). Ha a Sweet FX fileok bent vannak, érdekes módonműködési hibával kivág startnál.
-
#4372 én az autójukra szoktam felmászni - főleg a natívoknál megy ez - és szépen körbevisznek a szigeten -
mikromanus #4371 Ha egyet megpaskolsz (pl auto lökhárító), akkor mind morci lesz. Ez ilyen. Mondjuk azt is támadásnak veszik ha párszor megdobod egyiküket kaviccsal. -
Dobronski #4370 A 2. szigeten miért támadnak meg a rakiját harczosok? rosszat tettem? -
#4369 Belépsz a Co-Op menübe, aztán katt Online Co-Op. Ott két választás van: Private Co-op és Public Co-Op.
Mindegy, hogy Privát, vagy Public meccset játszotok, mindegyiket egy játékos hostolja, ahogy te is mondtad. Privát meccs és Public meccs között a különbség, hogy privátba csak azok jönnek be, akiket a már bentlevők meghívnak, míg public-ba bárki bemehet, aki éppen azzal a móddal/pályával/akármivel játszik.
Tehát, hogy public co-op-ba akarsz lépni, akkor a következő menükön pörögj végig: Co-Op>Online Co-Op>Public Co-Op... -
#4368 Ezt nem értem. A többi coop játék is, ahova belépek játszani (nem meghívással) privát, mert van egy játékos, aki hostol. Egyiket sem az Ubisoft hostolja. Akkor hozzám miért nem jön senki? Illetve hogy kell "nem privát" lobbyt indítani? -
#4367 Konkrétan nem sok baj van/lenne a designnal, csak konzol optimalizációs érdekek miatt jó sok mindent beáldoztak. Pl. PC-n sztem simán menne LOD nélkül is egy középerős vason. A textúrák meg khmm... nem nagyok... -
#4366 Hát nem egy Crysis az biztos, néhol egyébként tényleg elég elnagyolt sajnos, viszont vannak helyek ahol meg nagyon hangulatos a design. -
#4365 Ha privát lobby-t indítasz, az azért privát, hogy a saját barátaidat hívd meg oda. Ehhez menj a My Setup-ra, és ott válaszd ki az épp online barátokat (akiket felvettél Uplay-en).
Ha azt szeretnéd, hogy bárki beléphessen, akkor ne privátot indíts. Érdemes felvenni pár embert ebből a fórumból, ahol gyűjtjük a Uplay felhasználóneveket. -
#4364 Coopnál mit kell még csinálni, hogy csatlakozzanak hozzám, ha privát lobbyt indítok? Hiába várok, nem jön senki. -
#4363 Azért lehet mert 1280x720-ra - igazából még ez alá - van optimalizálva a stuff. -
Rudi50 #4362 itt a tetején gondoltam:
-
Rudi50 #4361 A tetoválás legtetején a kör alak melletti két szárny alakot (jobb és bal) mikor színezi ki mi a feltétele? Vége van a játéknak kész az összes skill de az sötét maradt. -
#4360 Ha nem natív felbontásban használod a monitort, akkor lehet. -
#4359 Ebben az évben még nem. -
steweee #4358 nem tudom talán csak nálam van így, de vhogy grafikailag sztem nem az igazi. pedig nem szoktam egy játékot a graf alapján megítélni, de vhogy mintha nem állna össze a kép benne. csak én érzem így ? -
mikromanus #4357 Dilisek ezek a benszülöttek :DDD
Far cry 3 - The True Rakyat Warriors - funny parts