Far Cry 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Van egy aminél egy dombra mutat de semmiféle hozzájutási lehetõséget nem találtam.Messze innen van egy folyó aminek van alagutja de az elkerüli a domb alját.Magyarán fingom nincs az most hol van és hogy veszem fel.
😄DDD
Gondolom mindenki családol egész nap. Két ünnep között lesz idõd bõven 😊
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ezt hogyan lehet megszerezni? Mind a három barlangbejáratnál jártam.
Az a kettõ, amibe belehet menni nem odavisz.
A harmadikat, ami be van omolva, sehogy sem tudom megnyitni, robbantással nem mentem semmire. Help!!!
Tök jó ,hogy elvileg már vagy 2 patch óta nincsen kézhez ragadó, szétesõ meg látszódó fegyverbug, erre most ki nem elég, hogy az íj ott lógott a lábam elõtt de még fegyvert sem tudtam váltani.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Amúgy ennyire nem szeret senki coopozni? Vagy azért mert az van megírva hogy holnap karácsony van azért megáll mindenki másnál az élet?
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Mondjuk érthetõ.
Másrészt természetesen a Sony/Microsoft is odaállhat egy felebaráti csekkel az ilyen demók után a színfalak mögött, hogy fiúk, fiúk...túl jól néz ez ki a PC-n a mi konzoljaikhoz képest, az állunk leesett, de tegyetek már valamit az érdekünkben, nálunk csak jövõre/utána lehet szó ilyen grafikus színvonalról...és addig PC-n nem szeretnénk ilyet látni, mert sokaknak látványosan feltûnne mennyire kegyetlenül elavult a mi jelenlegi hardverünk és esetleg elpártolnának tõlünk... ;-D
Parasite Eve 2, best game EVER!
Nem tudtak belõni egy normális gépigényt egy iylen látványnak vagy csak lusták voltak?
Szóval ez egy kicsit bûzlik....nem mintha az életem függne rajta, csak azért odavág a különbség 😊
Még nem érhetõ el, úgyhogy sajnos várom kell.
Láttam a videókban, hogy van tüzes és robbanó is.
De se megvenni se legyártani nem tudom.
Vagy csak késõbb kapom meg ezeket?
Ha kész lesz a magyarítás, egy realism moddal jó lenne újra végigtolni.
Miért van az hogy dx9-ben akad a játék pedig az fps jó,dx 11-ben meg vígan elvan kevesebb fps-el.Ami a f.a.q.-ban van mindkét esetben megcsináltam és mégsem jó dx 9-ben.Már a menü akad...
Elõre is köszönöm a segítséget.
A börtön kinyitásos feladatnál hány ezren vannak abban nyomorult barlangban?<#wow1>#wow1>
(A legelejétõl mennénk legnehezebb szinten)
Már vagy ezer enemy figyelmét eltereltem kõvel de nem adja be.Hogyan van ez?
De ezt így eléggé elcseszték, hiszen manapság már szinte mindenki wide monitoron játszik.
Bosszantó mert mindenképpen szívás, ha bekapcsolok a widescreen-t élesebbek a textúrák szebb a grafika de nincs célkereszt.
Ha kikapcsolom, van célkereszt csak meg van az ára is.