1710

• Optimus Prime
    GladFob4 co-opba én is benne lennék. Már rég akarom játszani RTS-t online is.
  • Baxo
    Baxo89 engem felvehettek, mert majd én ki akarom próbálni a coopot. Más ad nevet?
  • LoSA
    OKs, szuper! Köszi!
  • bon
    PVP= Player vs Player, tehát játékos játéks ellen.
  • LoSA
    PVP? Az mi? Szóval akkor elvileg lehet egymás ellen is majd nyomni?
  • r4pt0r
    Van benne pvp is, de ahoz meg kell csinálni pár questet.
  • Borg
    Én is ezt a hagyományos RTS térképes, épíek-harcolok-végevan dolgot keresem benne, de asszem ez a játék csak ezekről a miniquestes buzulásokról szól :(
  • LoSA
    Srácok, egymás ellen lehet játszani valahogy?
  • bon
    Nagyon jó játék, bár kezdem egyre jobban érezni az ingyenes rész korlátait, kénytelen leszek vásárolni premium tartalmat.
  • Paddy
    Már csak azért is mert a szomszédnál vizitelős küldit nem tom megcsinálni:PPPP
  • Paddy
    Na akkor kit tehetek friend listre?:)
  • dave10000
    Tudom már én is néztem, csak nekem úgy tűnt mintha csak group-ba lehetne meghívni valakit.
  • Baxo
    Játékon belül van bal fent "emberke ikon egy + jellel" ott lehet felvenni barátot.
  • dave10000
    Én WW Dave néven vagyok jelen a játékban. Am arra még nem jöttem rá, hogy lehet havert felvenni a játékon belül, talán csak a LIVE-val veszel fel úgy müködik.
  • dave10000
    Bogdogege: Igen, csináltam egy Amcsi mail-t és úgy meg tudtam csinálni.

Baxo: Igazából nem szükséges így az elején együtt csinálni, egyedül is meg lehet csinálni simán. Bár később akadhatnak küldik amiben elkélhet a segítség.

Paddy: Úgy külön nincs, magyarok vannak 1-2 -vel már találkoztam is így futólag.
  • Paddy
    Köszi, már elsóztam mindent:D Magyar chat van e a játékban? Vagy valami Hun csoport? Arcokat felvennék friendnek, akikkel lehet coopozni....
  • Bogdogege
    Be birtad írni már a kódokat?
  • Baxo
    Köszike!

Most nézem, hogy van olyan feladat is ahol engedélyezett a coop. Gondolom fel kell majd venni vkit baráti listába és vele meg lehet csinálni... ?!

Van akit felvehetnék? :)

• dave10000
    Baxo: Az épület amit vettél az a kapott cuccokat tárolja.

Paddy: A materialokat (Fa, kő, bőr, stb.) craftolásra használhatod majd így javaslom, hogy még ne add el

Ha lenne kérdésetek kérdezzetek nyugodtan elég gyorsan kiigazodtam a játékon.
  • Baxo
    Köcce!

Eladtam pár cuccost meg vettem egy épületet 12 slotja van, de nemtom mire jó. (Storecophagus) 200 peták
  • Paddy
    meg van, general storban lehet eladni aranyért a szerzett materiálokat
  • Paddy
    nekem is de kérdés, hogy hol tudom elpasszolni vagy felhasználni
  • Baxo
    Ezt én is kérdezném, mert gyűlik rendesen...
  • Paddy
    a szerzett materiálokat (kő fa tigris bőr )stb hol tudom használni?
  • Baxo
    Szerintem töke jó így ingyenesen is! Nem akadtam limitbe sehol...
  • McCartman
    vásárlás
  • McCartman
    mennyire lehet érvényesülni a játékban várárlás nélkül?
  • Paddy
    a legelején mikor beléptema játékba ott volt egy nagy csomó felsorolva. én a legelsőn vagyok Attik-England??? asszem eza neve. mellesleg semmi baja játékkal, és spanokat keresek, vagy ha van magyar csati vagy guild vagy bármi remélem itt jelezve lesz.
  • Baxo
    materialok (fa, hús meg ilyenek) gondolsz? Hogy tudok kraftolni? Van az amiket jobb kattolom és vmi épületet tok vele lerakni pl.: bokor, karo ilyesmi... ahhoz kellenek a materialok? ez a kraftolás?

paddy: mi az a realm? Egyiptomi civvel vok és most segítettem Núbiának kb 4. küldetés.
  • Paddy
    Ki melyik realmon van?
  • petecz
    Sok fajta van ahogy néztem. Vannak materialok amik crafthoz kellenek. Vannak receptek azokra jobb klikk (általába jobb klikk mindenre :D) és megcsinálod őket ha megvan mindened hozzá.
  • McCartman
    bmeg..

• LoSA
    Nem tudjátok, hogy az Invertory-ban a cucokkal mit/hogy kell csinálni? :) Mert ahogy akarok valamit, mindig; "Destroy item?"
  • LoSA
    Én most nyomom a játékkal, nekem nagyon tetszik!! Kár, hogy nincsen még magyar "birodalom" vagy micsoda?!
  • Jimbo
    Terveztem, hogy játszom majd vele, de baszki első nap annyi gondotok van vele, hogy frankón elment tőle a kedvem
  • lacika17645
    http://marketplace.xbox.com/hu-HU/Product/Premium-Greek-Civilization-Pack/00000000-0000-400e-80cf-00064d530fa3

ez elméletileg az amiről beszélek?
  • Baxo
    Örök érvényű! Online nemtom hol lehetne megvenni ahol egyből letölthetnéd.
  • lacika17645
    illetve online hol lehet megvenni? amikor egyből használhatóvá válik,
  • lacika17645
    A megvásárolható greek pack, ami 5000 ft, az örökre szól, vagy csak egy bizonyos időintervallumon belül jó? Köszi a választ
  • Baxo
    thx