1710
-
spiczi91 #30 Aki egy ilyen játékot a grafikáért szeret, az meg is érdemli... -
de mieeeeeeeeert ha't hogy a FSZOMBA nez ki ?????
istenem ilyen otvar grafot -
Gibor #28 Egészen biztos :D Tölteni nem töltöm mert átvert ez a geci... Mikor írtam akkor épp azt írta nekem a contact vagy már nemtudom mi hogy mingyá indul a kliens stb... aztán egy next gomb után kidobta hogy majd értesítenek Pedig beleéltem magam :D
-
Pio #27 Ez egészen biztos? Mert alapvetően azt írják, hogy még nincs béta meghívás, csak jelentkezéseket fogadnak. -
Gibor #26 +fav... amúgy cb re lehet jelentkezni... én már a klienst töltöm. -
MuldR #25 Hat nyilvan ujra ossze kell rantani az LK-t :)
Remelem mas csapatok is ujrakezdik. AS, AD, TGT, _0 stb stb :) -
Pio #24 Ez igaz, amikor rájöttem már nem akartam még 1 OFF képpel terhelni a topikot, mert az első és a második rész stílusa szinte teljesen ugyan az volt, csak a második rész jóval részletgazdagabb lett.
Egy szó, mint 100 ez a rész eléggé eltér az eddigi stílustól. -
Az hogy ingyenes nem biztos hogy azt is jelenti hogy item mailos lessz, lehet csak a reklamokbol fog penzt keresni stb... vagy arra is gondoltam hogy a microsoft ezzel most reklamozni akaarja a Games for Windows liveot mert aki jatszani akarja majd ezt is fel kell majd telepitse es regizzen ra -
Cat 02 #22 Ez eléggé uncsinak tűnik :/ -
Thanatos #21 /fav :) -
andersh #20 http://www.tunngle.net/downloads/
ezt leszeded, felrakod, elindítod, aztán tudsz mások ellen. -
2-vel baromi sokan játszanak neten, garena-n pl -
andersh #18 a kép az age of empires 2-ből van, nem az 1-ből -
Gamescon Walkthrough -
SzQk #16 Helló srácok! Ez mikor fog kijönni? Mert én már 2 éve nyomom a 2-őt és a 3-at! xD Jó lenne végre másokkal/ellen is. :D -
Pio #15 Az ingyenesség sajnos egy ideje egyet jelent azzal, hogy aki tartósan érvényesülni akar, annak azok helyett is fizetni kell, akik nem fizetnek, szóval egy teljes játék árának sokszorosát kell kiperkálni.
A grafika szerintem szinte teljesen a Settlers stílusát idézi, talán egy picit ha lehet még élénkebb, az Age of Empires első részére (aminek a korában játszódik) nem nagyon emlékeztet:
Az ingyenesség és a folyamatos játékmenet miatt szerintem is valami ikariam/travian/farmville féleség lesz annyi plusszal, hogy a csatákat lejátszhatjuk majd. Ahogy a másik topikban is írtam: nem csoda, hogy a béta jelentkezésnél a "mikkel játszottál már?" kérdésnél a lehetséges válaszok között előbb szerepel a farmville, mint a korábbi Age of Empires részek...
Azért mindenképp várós, de csak mert Age of Empires szerepel a címében. :) -
Ugyan az lesz mint egy böngészős játék, azzal a különbséggel szerintem hogy itt például támadáskor vagy védekezéskor lehet saját stratégiát alkalmazni vagyis az egységeket irányítani mint egy normál RTS-ben. Valszeg kevés köze lesz az eddigi AoE részekhez... -
Ez ingyenes lesz, úgyhogy nem kell alá csillivilli graf. :D
Meg amúgy is RTS. -
jah sry elolvastam :D így már ok. :D -
Ez a jatek lessz ingyenes allitolag ugy olvastam de kitudja mire megjelenik mi lessz :D -
énis majd kipróbálom de csak béta után mikor már az éles verzió lesz hátha dobnak vmi jobb graf motort alá :)
@SirAlo SC2 free lesz? :O
amúgy +fav -
En mindenkeppen ki fogom probalni, Age of empires volt a kedvenc strategia jatekom meg a Starcraft 2 , az SC2 fizetos de ez allitolag ingyenes lessz (meg volt mas jatek is amit szerettem de mar nem tudom a nevuket). Jah es jelentkeztem a betara, remelem bejutok:D -
nekem olyan Starcraft 2 grafika kéne :D vagy már ha cask simán a Age of Empires 3-as színvonalat megütné az jó lenne:D -
Hugh Hefner #7 a farmville nem véletlenül működik, ez nem véletlenül nem fog -
Hat olyan wowos a grafika :D de nagyon kicsi lessz a gepigenye -
donatus13 #5 Nem igazán értem most ezt a játékot, olyan meccseket lehet majd nyomni mint az age of empires 3 ban vagy ,hogy lesz a játék menet, ezt nem értem:D -
csak a grafikát ne rontsák el. bár ahogy látom a vidiből, már sikerült. Kicsit erősebb lenne a graf és imádnám:D -
Azt szerintem inkább úgy gondolják, mint ahogy a 3. részben volt. Tehát van egy fővárosod, ahol kereskedhetnek, fejleszthetsz új technológiákat, stb. -
szurop #2 Érdekes lesz ez a 24/7 üzemmód. Olyan lesz mint a travian. -
A Microsoft lerántotta a leplet a PC exkluzív Age of Empires Online-ról. Ismerősnek tűnik a lenti videó? Nos, nem véletlen, mert a játékról egyszer már hallhattatok, csak akkor még Spartan név alatt. Ahogy, azt az erről szóló korábbi hírünkben megírtuk, a fejlesztő a Robot Entertainment, akik az eredeti Age of Empires játékot készítő Ensemble-ból alakultak (legalábbis egy részéből).
A free-to-play modellre épülő játék stratégiai és RPG elemeket ötvöz, lesz szintlépkedés, küldetések, ösztönzők, lehetőség, hogy csapatot alkossunk másokkal. A játék perzisztens világú, így fővárosunk is állandó lesz, akár online vagyunk, akár nem. A játékba szervesen bele lesz építve a Games for Windows - Live, ezzel üzengethetünk, illetve a hálózati funkciói segítenek, hogy állandó kapcsolatba legyünk barátainkkal...
Hivatalos oldal : http://www.ageofempiresonline.com/
Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=ruZBQACeX-E&feature=player_embedded