1710

• LoSA
    Öööö... Van valami híretek, hogy mikor lesz magyar szerver? :)
  • artschi
    Kb. ez:

"Take your free-to-play Greek Civilization to the next level by unlocking Rare and Epic gear, Advisors, and Ranked PVP; increasing your Capital City warehouse storage; adding more Workshops; and receiving Coin when other players buy from your stores. For an unrivalled Age of Empires Online experience, get the Premium Greek Civilization Pack today!"
  • Azur92
    Sziasztok.

Én is elkezdtem játszani eme remek játékkal,persze egyenlőre freeként. Az lenne a kérdésem,hogy mi a különbség a free és a premium között? Mert olvastam,hogy sokaknak gondjai vannak a free accountal (sok minden le van zárva,nem elérhető). Aztán madj a válaszok alapján meglátjuk,hogy lesz e vétel.

Előre is köszönöm a választ.
  • Pokerstars
    http://www.facebook.com/pages/Age-Of-Empires-Online-Magyarorsz%C3%A1g/250332898322732
  • petecz
    Partiba vagytok bal felso saroknál a pajzsára jobb klikk és trade.
    Nyersanyag átadása a játékba: Esc és Tribute gomb.
  • artschi
    Nemtom, ezt mikor oldják meg...
  • LoSA
    Co-op hogyan működik? Próbálom bal felső sarokban meghívni a haveromat játszani, de nem megy. Gond lehet, hogy a Görögöknél én még csak 3as szint vagyok, Ő pedig 7es?
  • Baxo
    Nekem sem tetszik a live. :)

-Lehet havernak átadni materiálokat meg cuccokat valahogy?
    -Másik kérdésem meg, hogy mikor nyomunk coopban egy pályát, akkor tudunk egymásnak küldeni nyersanyagot?

Nem találtam ezekre lehetőségeket!
  • r4pt0r
    Nincs gond a lival csak meg kell szokni.
  • Borg
    Mármint az origin bétára gondolsz? :D Még az is jobb, mint ez a live...
    Nem azt mondom, hogy tegyék át másikra a játékot, de azért észrevehetnék már magukat, hogy hol kéne tartani.
  • Djuree
    egyáltalán nem szar, max nem ismered. nekem 3 éve van boxom, és semmi bajom a rendszerrel. igaz a steam jobb, de az pc-s ez meg nem. az origint meg hagyjuk, egy bugos szar szemét valami, vajmi kevés funkcióval...
  • Borg
    Fassetudja, asszem oda vitt... addig kattintgattam minden fasságra a játékon belüli liveban, amíg egyszercsak módosítani tudtam :)
    Egy rakás szemét ez a live rendszer... igazán észrevehetnék magukat, amikor 2011-ben már ott a steam, origin stb...
  • LoSA
    XBOX Live oldalon?
  • Borg
    Nekem engedte ott átírni.
  • donatus13
    profil beállítások .
  • r4pt0r
    1x át lehet írni az oldalon a nevet pedig. Most nem tudom hol találtam de a weboldalon tudtam én is, mert valami hülyeséget kaptam.
  • Baxo
    Steam-en vajon majd lehet vásárolni? Ott szoktak lenni akciók és akkor megvenném a cuccokat hozzá. Így drágállom a dolgot... :/ level 10es vok, de kezd idegesíteni, hogy amilyen épületeket megveszek és felhúzok, nem engedi, hogy fejlesszek benne, mert packot kell vásárolnom... váááá :S :(
  • Baxo
    +1

Havernak is fura nevet adott. Nemtom, h. át tudta-e írni. Holnap megkérdezem.
  • LoSA
    Nem tudjátok, hogy a nevet hol lehet megváltoztatni? Ilyen hülye nevem lett: TauterSphinx7

Beléptem az Xbox LIVE-ba, ott a Saját profilokra rámentem, de ott nem engedte átírni ezt a nevet...
  • LoSA
    Jó lenne, ha lenne valami magyar oldal, magyar szoba, magyar chattel, stb... :)
  • Baxo
    Megvan :)
  • Baxo
    itt mit kel csinálni? Craftsmen rescue 0/5 (12 óra van rá)
  • Baxo
    zsír, má kenem is :)
  • donatus13
    én most már betudtam lépni:)
  • donatus13
    marathonon vagyunk ,nem tudni mit csinálja a hibát , nat open mind kettőnknél.
  • Baxo
    Ilyennel még nem találkoztunk, bár csak tegnap toltunk 3 pályát, de végig jó volt, nem volt hiba. Melyik szerveren játszatok? Laggal csak 1szer találkoztunk, direkt átmentünk egy német szerverre, (ARGOS) mert talán az van a legközelebb hozzánk, ha frankfurti szerver.
  • donatus13
    hát jah mi is csak hol megy ,hol hibát ír, hiába port forwardoltunk.
  • Baxo
    mi volt vele? mi tudtunk tegnap játszani.
  • donatus13
    remélem co op ot rendbe rakják.
  • Redfield20
    Üdv mindenki.

Most már 10a-t írnak :/
    Úgy hogy még 1 óra....
  • donatus13
    játékba írja mindet ,hogy mi mi ellen való ha rámész:)
  • Baxo
    Még nem lehet belépni... :S :(

Tudja vki melyik egység melyik ellen hatásos?
  • donatus13
    én szoktam segíteni...
  • Baxo
    Még 30 min kb? Tudtok vmi aktív magyar rajongói oldalt? Érdekelne, egy ilyen használati útmutató, segítség a játékhoz, hogy mit mire miért jó használni. (épület vagy bármi más)) Ilyen játékleírás szerű...
  • bon
    Évente 1x lehet váltani az országok között, de ezt a váltást végző felület is közli.
  • Shadrune
    http://www.timeanddate.com/worldclock/full.html

Los Angelest kell nézni, ottani idő szerint 09:00-ig tart a karbantartás (ami nálunk 18:00). Persze ettől eltérhetnek, de remélem nem pozitív irányban.
  • Baxo
    Akkor 5-6 fele?
  • donatus13
    12 - 4 GMT írták a chat serveren.
  • Shadrune
    5am-9am PDT tart a karbantartás, elvileg itthon délután 5-kor vagy 6-kor kéne visszajönniük a szervereknek.
  • donatus13
    4 ig kb