1710
-
Pio #70 ITT VAN magyarul, de ez windows server 2003 update, biztos, hogy ez kell? -
#69 Ehh :(
Regeltem curse.com-ra, meg is kaptam a béta kulcsom, letöltöttem ezt, telepíti, indítanám, kiírja hogy kell egy hotfix a nagyobb fájlok letöltéséhez, töltsem le innen. Rendben, elsőre rákattintok (english), telepíteném, mire kidob egy ilyen hibaüzenetet:
Valakinek valami ötlet? Magyar nyelvű fájl nincsen. :( -
Pio #68 ITT PEDIG egy regisztráció után bárki szerezhet magának bétakulcsot. -
Pio #67 EZT A VIDEÓT nagyon ajánlom mindenkinek, több, mint 20 perces és töviről hegyire átbeszélik a játék elemeit benne, szóval mindent megtudhattok róla. -
Pio #66 Kíváncsiságból felnéztem és jelenleg tökéletesen megy a szerver, laggot se nagyon tapasztaltam. -
Probatbicol #65 Szerintem megy az a szerver, csak a magyar cím miatt nem enged be minket. -
Cat 02 #64 Délután ment még, csak akad laposon :/ -
Pio #63 Hmm, akkor lehet variáltak rajta, ahogy írtam én még tavaly novemberben kaptam a kulcsot egy kamu emailre és teljesen másik accounton (magyaron) aktiváltam.
Remélem, hogy megoldódik a gondod.
Ha ez megnyugtat a szerver amúgy se megy... :) -
#62 Nem engedi masik accal (probaltam), irja is a levelben, hogy az adott gamertaghoz/emailhez adtak/rendeltek hozza a kulcsot. -
Pio #61 Nekem simán engedte, pedig a saját, magyar lakcímem van megadva, szóval a hiba az Ön készülékében található. :)
Amúgy a bétakulcs független az accounttól, attól még, mert az egyikre kaptad nyugodtan aktiválhatod a másiknál. -
#60 Szokasosan Microsoft faxsag es szokasosan jo magyarnak lenni, mintha leprasok lennenk itt Europa kozepen:
"Unfortunately, the Games for Windows Marketplace website is not available in your region."
Kaptam beta kulcsot jujj de jo, csak ugye elvileg a "Windows Marketplace website" -on kell a kodot beutni, csak ott a magyar accommal nem engednek belepni.
Van angol/amerikai accom is, de persze a magyarra kuldtek a beta kulcsot...de uroluk hogy dogolnenek meg. -
Pio #59 Huhh, kössz, hogy felhoztátok a topikot, most nézem csak, hogy a spam mailcímemet már vagy 5 hónapja behívták bétázni... :) -
Probatbicol #58 Én is kaptam meghívót, megy most a szerver? Mert ma többször is próbáltam belépni de egyszer sem sikerült. Ritka egy körülményes szarkupac egyébként ez a windows live, nem csodálkoznék, ha csak nálam lenne bekavarva valami... -
#57 -
Cat 02 #56 "Welcome to the Age of Empires Online Closed Beta!" -
andersh #55 nekem megjött a béta kulcs -
#54 hat en is szoktam nezegetni az oldalat de meg azon se valtoztattak egy betut se :( elhanyagolja a microsoft ezt a jatekot szerintem -
#53 na van valami hír a game-ről? nagyon csönd van... -
Gibor #52 Elvileg már megy, és időközönként emelik a létszámot, majd valamikor elvileg mi is bele pottyanunk. -
#51 Nem tudjatok mikor indul a beta? -
Pio #50 Én pont emiatt teszteltem le, uninstalláltam és rákerestem update-ben és nem tette fel, még csak az opcionális update-eknél se jelent meg. Win7-em van.
Amúgy most nézem, lesz Settlers Online is, annak a grafikája meg egy picit AoE-sedett, szóval így már 1:1 :D
-
#49 hát nem sokan rakták fel örömükben az biztos :)
már windows update is leszedi egyébként win7 meg vistára -
Pio #48 Microsoft games for windows témához:
KIJÖTT a Steam első software survey-je, megdöbbentően elől van rajta a cucc, a Steamet nem számolva (az nyilván 100% :) )a 15. leggyakrabban telepített program, az emberek 36,63%-ánál fel van rakva.
Összehasonlításképp az xfire csak 10,54%. -
andersh #47 felrakod, bemész a játék szobájába amit játszani akarsz, elindítod a játékot parancsikonnal vagy startmenüből vagy akármi, és aztán a játékon belül a LAN multiplayerben már fogod látni a mások által indított játékokat meg te is indíthatsz de ha utánaolvasnál vagy néznél videókat akkor ott is látnád h így kell -
SzQk #46 Ez a Tunngle cucc micsoda, és hogy kell használi? xD -
Gibor #45 Magyarországon sincs Live, mégis rendelkezik vele több száz magyar... az hogy nincs minden országban, ne legyen kifogás... -
#44 a legtöbb liveos multi game halott, és pont a live miatt, mert nem érhető el a fél világon, nem lehet állandó servereket tartani, nem tud kialakulni egy rendesebb közösség. -
Gibor #43 Akkor sajnálhatsz... Mert nekem igenis megkönnyíti a dolgomat például GTA IV Multiban... Szerintem egyáltalán nem igénytelen, ha úgy vesszük modern, stílusos, az hogy te a csicsáns frappáns dolgokat szereted, az egy dolog, szerintem az egyszerű design mindig is jobb... És énis tudlak sajnálni hogyha az egyszerűsítést, kisegítést nem szereted. Ha annyira ellene vagy, próbáld egy barátodat mondjuk GTA IV multiban megtalálni, ha megmondja milyen játékmód stb... akkoris minimum 10jére fogod megtalálni, jéééé Windows Live, deszar dolog, 1kattintással megyek a haverom után, tényleg egy szarrakás... -
SzQk #42 Amúgy az aoe 4 The African Colonies-ből igaz valami? -
sanyicks #41 Kezelni tudom(bár időhúzás), eredetit is venni, de attól még egy szarrakás :) igénytelen foshalmaz. Ha szerinted jó, akkor sajnállak, nem lehetnek túl magasak az igényeid. -
spiczi91 #40 Én specc annak örülnék, ha az AoE2 grafikáját tennék át. De még így sem rossz. -
Gibor #39 Tejóég... Live fail? Az hogy nem tudsz valamit kezelni attól még ne mond hogy fail... A live elég jó dolog... Az hogy nincs pénzed megvenni eredetiben a live os játékokat az megint más dolog. -
#38 Hat ez nem csak nev mert a trailerbe is benne van az Aoe 1-2-3 ha teljesen mas jatek lenne nem tettek volna bele a trailerbe:D
-
#37 Nekem is kicsit az a bajom, hogy az age of empires elonevet kapta, es valahogy egyaltalan nem illik bele. -
Pio #36 Én a Settlers szériában imádom ezt a stílust, de szerintem az Age of Empires sorozathoz nem igazán passzol. Ezzel a kinézettel inkább az Age of Mythology franchise-ba kellett volna beilleszteniük.
Elkerülendő a kötekedést: nem azzal van a bajom, hogy nem elég csillivilli, nem elég óemgé effektek vannak benne, pusztán a stílus nem passzol szerintem a címhez. -
#35 De most komolyan, nektek ez tetszik ?
Persze nekem sem kotelezo jatszani vele, de mikor meglattam a cimet kicsit oromujjongva nyitottam meg a topikot, mert nagy aoe fan vagyok. haveri lanokon mindig elokerul, es legalabb elvartam volna, hogy maradnak az eddigi realisztikusabb abrazolasnal. nekem valahogy nem birja befogadni a gyomrom ezt a gyermeteg grafikat. SZVSZ! -
sanyicks #34 Ez csúnyább mint a 2002-es age of mythology :DD
Amúgy live-os játék= fail, ugyanis a live rendszer maga egy fail. -
#33 nekem nem kell nagyon high graf de azért nézzen már ki vhogy mondjuk egy 4 évvel ezelőtti Grafikai szintet azért megüthetné:D -
SzQk #32 2011-ben jön ki? Addig én megdöglök! :( -
#31 Biztos nagy grafbuzi lehet, mert azokhoz a játékokhoz bivaly gép kell, de ahogy elnézzük magyar billre sem telik.
Fail?