1710

• LoSA
    Itt 5000-t ínak...
  • lacika17645
    sikerült. csak ki kellett x-elni a windows live-ot
    a teljes játék egy fél évre ha jól látaam, 20ezer forint
  • LoSA

Bannernak?
  • LoSA
    Nem lehet azt valahogy átskippelni... Mert gondolom az a kód akkor kell, ha a teljes verzióval akarsz játszani, nem?
  • lacika17645
    Üdv all. sikeresen letöltöttem, de sajna kér valami reg kódot, de azt nem tudom honnan kellene beszerezni! valakinek valami ötlet?
  • LoSA
    Próbálta már valaki?! :)
  • Bogdogege
    Nekem majd hozza a GLS valamikor.
  • Lonni
    Elvileg 9kor elindult, gyakorlatilag nem tudom, mert dolgozom.
  • Optimus Prime
    Hát... tévedtem tölthető.
  • Optimus Prime
    USA-ban még épphogy ma van. Várjunk estig. :)
  • Bogdogege
    Játszik már valaki?
  • LoSA
    Megnéztem a képeket, nekem az valahogy nem szimpatikusak. Lehet, hogy azért (is), mert nem vagyok egy LOTR rajongó. :)
  • Tusy
    - én igényes játéknak tartom, és ha van rá elég időd meg kedved grindelni a turbine pontot akkor nem kell fizetni érte. Persze ha fizetsz úgy gyorsabb (mikrotranzakciós)
  • LoSA
    Nem.
  • Tusy
    - lotrot (Lord of The Rings Online) próbáltad már?
  • LoSA
    Valaki próbálta a bétát? Milyen?
  • perseus99
    egy próbát meg ér :D
  • Optimus Prime
    4-5000-ért 2-3 játékot is veszek, ami single és multi is. Ez meg egy LIVE-os remake. :) Én egyedül az Exteel játékba fizettem anno valódi pénzt, bár spéci elemért.
  • LoSA
    Ha valami jó, igényes akkor azért fizetni kell... Előrendelésbe néztem, hogy kb 4000 - 5000 lesz! Hát most annyit nem ér meg, hogy szórakozz? Este elmész és kb a dupláját iszod el a haverokkal!
  • petecz
    Ez is egy felfogás.
  • LoSA
    Akkor játsszon mással...
  • Andr0
    ez így tényleg elég tré...
  • petecz
    "With its launch, the game will feature two of the greatest ancient civilizations – the Greeks and Egyptians – and offer more than 40 hours of gameplay for free!"

Hivatalos oldalon. Hát nemtudom... Pedig a játék alapkoncepciója nagyon jó lenne.
  • petecz
    "Age of Empires Online is primarily a free-to-play game, with players promised an average of 40 hours play before they need to start buying in-game items and downloadable content."

Írta a neves (:D) bit-tech.net oldal. Ettől függetlenül ez valóban picit aggasztó azoknak akik nem akarnak rákölteni a játékra.
  • KondorKhan
    40 óra? egy online játékhoz ez nagyon nem ingyenes, befog égni ezzel a microsoft....sőt az lenne a legjobb, ha lemondanának erről az egész pc-s LIVE szolgálatról...
  • Plata
    40 óra csak?
  • Optimus Prime
    Egy weboldalra jó les? Van neki jó fan site kitje.
  • Tusy
    - valaki összeüthetne egy FAQ-ot, a hivatalos oldalról annyi maradt meg bennem, hogy:

-1 a free-ként regisztrált játékosoknak ~40 óra játékidő jut. A fővárosát senki nem veszti el. Regisztrációhoz lehet, hogy kell windows-live account (a bétához kellett)
    -2 free-ként idővel lesznek korlátok (megszerzett cuccot nem használhat, nem craftolhat (készíthet dolgokat), nem upgradelhet (fejleszthet), stb.)
    -3 mikrotranzakciót nem terveznek, de valami csomagot (vagy csomagokat) lehet majd venni (számomra egyelőre nem derült ki mit-mennyiért), ezzel a fenti korlátokat lehet megszüntetni. Tehát nem egy über-brutál cuccot veszel a csomaggal hanem annak a lehetőségét, hogy a megszerzett über-brutál cuccot használni is tudd

- részemről egy próbát megér, majd a többit meglátom menet közben. Ha 1x fizetni kell érte az még belefér, de 1-nél többször nem szeretnék érte pénzt adni, akkor már inkább legyen lotro szerű mikrotranzakciós megoldás
  • mijki
    És azt csak majd letöltöm, felrakom, regisztrálok és játszhatok?
  • Optimus Prime
    Szerintem már sehogy, de hagyd is. 1 hét és játszhatsz a rendes verzióval.
  • mijki
    Hogy lehet a bétára jelentkezni?
  • Optimus Prime
    Megrendelni egy F2P-t? Epic fail. :)
  • Bogdogege
    Én is már megrendeltem.
  • perseus99
    na még 1 hét :DD csak én várom ennyire?
  • perseus99
    mihez gratulál?
  • DaRks7aR
    Congratulations!

You’ve been accepted into the Age of Empires Online exclusive pre-release program!

In the coming days, you’ll receive an email from us with instructions on how to download the exclusive pre-release version of Age of Empires Online. While the rest of the world has to wait until August 16 to play, you’ll have access early!

What exactly is the pre-release for Age of Empires Online? You’ll be able to play the nearly final version of Age of Empires Online. What do we mean by nearly final? There will be a patch on August 16, which will take care of a few minor hiccups that you may encounter.

You’ll be able to purchase Civilizations, Booster Packs, and Empire Extras. And you will KEEP your purchases and city progress on August 16--your city will not be wiped as was done after the beta.

Please be sure to check both your inbox and junk folders for the welcome email. You should anticipate receiving it on or around August 1.

Welcome, and congratulations again!

The Age of Empires Online Team
  • N o N a m e
    Hűha! Gondolom nem böngészős lesz, szóval fel kell tegyek egy Windowst neki! :D
  • Optimus Prime
    Remélem választható lesz az egyiptomi civilizáció végre. :)
  • jaho

will be available worldwide August 16th, 2011 in retail stores and online at www.ageofempiresonline.com
  • shadar619
    Van valakinek olyan problémája a mostani frissítés után a térképnél ha egy küldetésre vagy városra kattintok akkor kilép a programból de semmilyen hibaüzenetet nem ír.