1710

• Smithwarden
    Kosz a leirast.
    Par hete is ezt a leirast talaltam es probaltam az XP-s ismerosnek segiteni, de nem mukodott sajnos ez a modszer (sem), pedig pont igy csinaltuk vegig.
  • Optimus Prime
    Igen, ez a módi. Én Google írtam be. Valahol azt írták a területi beállításokat is amerikaira, de úgy látom nem kell.
  • tescodr
    nah szóval lépésenként leírom:

1.GFWL kliens letöltése és telepítése
    2.Mikor indítanád kiírja hogy biztonsági frissítést fell kell rakni de ezt nem engedi mert nem angol nyelvű a windows
    erre a megoldás:start/futtatás/regedit ott pedig megkeresni 2 bejegyzést amit itt találhattok: hkey_local_machine system controlset001\control\Nls\language itt kel a default és az install language értékét átírni erre:0409 (ezek az angol windows xp régiókódjai)
    utána windows restart
    3.a felajánlott frissítés letöltés és felrakása,utána géprestart
    4. lépés gfwl kliens indítása és csodák csodájára már nem panaszkodik.
    5.Live id megadása és voala már be is léptél.
    Enyoj Remélem segítettem sok hozzám hasonlóan szopási fázisba került játékoson.már csak egy beta key kellene
  • Smithwarden
    Hogyan sikerult vegul megoldani?
  • tescodr
    nah sikerült megoldani akinek van fölös beta key e küldje pls el.
    előre is köszönöm
  • tescodr
    srácok pls valaki töviről hegyire írja meg pls hogy hogy lehet ezt a gfwl marhaságot megoldani xp-n telepítő fentvan de hotfix kell hozzá azt hogy?
  • Pio
  • navahok
    A városodban felól van egy ikon
  • szszteee
    curse-n nem ad már keyt..:S
  • szszteee
    valaki tudna dobni egy beta key-t?:) vagy esetleg egy linket ahonnan lehet szerválni?:P
  • shadar619
    Hogyan lehet felszedni a lerakott raktárakat?
  • Optimus Prime
    Na, telepítettem az összes Windows Update elemet. Így már megy, igaz adminisztrátorként futtatva.
    A másik fontosabb kérdésem az lenne, amióta van a béta elérhető volt már az egyiptomi civilizáció? Mert április végén is néztem, nem volt elérhető, most se.
  • Optimus Prime
    Újra telepítettem az XP-t, de a WinUpdate-n csak a .Net 4-et telepítettem, de úgy fest a korábbi verziókat nem tartalmazza. Így nem indul a játék. Sorra teleépítgessem a korábbi verziókat vagy a 3.5 elég?
  • shadar619
    Hogyan lehet felszedni?
  • navahok
    Nekem 1nek látja de amit leraktál azt fel is lehet szedni, szóval emiat t nem kell előről kezdeni.
  • shadar619
    Lenne egy problémám mégpedig: raktárból van 8 illetve 12 slotos, de maximum 5 darabot rakhatunk le, most próbáltam lerakni a 5. raktárt ami 12 slotos lenne de nem engedte, ezért elkezdtem előről hogy majd egyből 12 slotosokat rakok le de egy 12 slotos raktárt 2 raktárhelynek látja. Ez egy hiba vagy szándékosan igy adták ki a bétát mert igy nem érdemes 12 slotos raktárat építeni
  • navahok
    Kössz! Válaszodból következtettem hogy a 4es .net framework nem tartalmazza a 3.5öt és feltettem és jó :).
  • Cat 02 #133
    Nyomogatni kell egy darabig, legalábbis Party csatornát csináltam gyors, mikor Pioval próbálkoztunk, de utána 5 perc és elvesztette a beállításokat és jött be megint az lfg szöveg :/
  • runcájsz
    Új vagyok ebben a játékban, de már korábban több AoE játékkal is nyomtam. Egyenlőre nekem is tetszik. Viszont ha már MMO is, gondoltam készítek egy csevegő csatornát, ahol meg is találhatjuk egymást. 'Magyarok' lett fantáziadúsan a neve.
    Nálam kicsit bugos az új csevegő csatornákhoz való csatlakozás, legalábbis új fülön nem tudtam még egyetlen egyet beállítani, mert új fülre mindenképpen beakar tenni 3-4 csatornát (lfg, trade stb.) és ki sem lehet kapcsolni. Én végül úgy kerültem meg, hogy a meglévő LFG fülhöz állítottam be a Magyarok csatit is és így legalább kevesebb az egyéb szöveg. Ha van kedvetek csatlakozzatok.
  • Smithwarden
    Minel tobbet "tesztelem" a betat annal jobban tetszik.
    Jo lesz ez...latszik hogy a fejlesztok figyeltek a keszitesnel sokmindenre.
    Sztem (nagyon) sokan fognak rakattanni.

Ami kicsit negativum (a live-os rendszer mellett), hogy aki nem tud angolul annak azert kicsit bonyolult lehet par dolog elsore, mert eleg sok lehetoseg es cucc van jatekban, elegge osszetett lett.
    Mondjuk reszben ez pozitivum is persze.
  • Optimus Prime
    De fut. Nekem az van és fent van az összes nyavalyás .NET izé és megy a GFWL és az AOE Online is.
  • navahok
    XP-m van lehet azon nem fut?
  • navahok
    Ez az hogy fel van telepítve a legújabbat leszedtem már már rajta volt nyomtam neki hibajavítás hátha az volt a baja de nem, egyébként Microsoft .NET Framework 4 ez van fent
  • Cat 02 #127
    .NET Framework-öt telepíts.
  • navahok
    Nagy nehezen megcisnáltam a games for windows live az Aoc Onlinet is letöltöttem onnan de nem indul ezt írja:

De mikor a GfWL on belül telepítettem már akkor is kiírt egy ilyen hibát, valami ötlet?
  • savoo
    engem is felvehet aki gondolja: gamertag-om: savoo87
  • Smithwarden
    Keress ki egy kamu angol cimet iranyitoszammal, mindennel es azt add meg.
  • Cat 02 #123
    Nekem USA volt bent, hagyjad ott
  • shadar619
    Hello
    Nekem lenne egy olyan problémám hogy amikor a Redeem code-ra katintok akkor Billing Account Information kellene kitöltenem és itt nem tudom a Country/Region megváltoztatni magyarra csak a United Kingdom beállítás van mondjuk ott nem is lehet választani. Tudna valaki segíteni.
    Előre is köszi a választ
  • Cat 02 #121
    Első 1v1-em tartott 10 percig, aztán kiléptem :!
  • Pio
    Én felveszegettem mindent, aztán ledobáltam, hogy nézegessem és aztán tűnt fel, hogy ezer gold visszavevnni őket, úgyhogy gyakorlatilag semmi nem vagyok... :D
    Elcsesztem az összes Empire Coinomat Lucky Ticketre, mert a játék elején azért kaptam egy fasza 1000 goldot érő tekercset, de most mindegyik 10 goldot ért. :(
  • MauroN
    Köszi. És mikortól lehet szakmám?
  • Cat 02 #118
    Hmhm, Pio te mi vagy ? Mert ha builder, akkor nem tud csinálni nekem pár nyersi termelő blueprintet ? Én tudok íjászos dolgokat :!
  • Pio
    1. annyit tudni, hogy még idén
    2. Line of Sight, látótávolság
  • MauroN
    Tetszik ez a játék. Jól megcsinálták, hogy fokozatosan kapom meg a dolgokat.
    Lenne két kérdésem:
    1. Lehet-e tudni, hogy mikor jelenik meg?
    2. Ha rákattintok egy katonára, akkor ott a képességeinél van egy LOS. Az mit jelent?
  • Cat 02 #115
    Hehe, van benne tower defense pálya :)
  • Supeerior
    Nekem egy másik frissítéssel akadt össze és az eltávolítható volt bár kiírta szinte az összes programot figyelmeztetésként hogy lehet nem fognak működni,de szerencsére nincs baj velük.
    Nem tudom egyébként hogy miért nem távolítható el a frissítés,nekem mindegyik az.
  • Pio
    Felvettelek friendnek.
    Engem Ulfilas néven lehet megtalálni.
  • Cat 02 #112
    Arénában szerintem haver ellen tudsz tét nélkül, nekem legalábbis az jött le.
  • Pio
    Lehet, de még nem próbáltam, szóval csak azt írom le, amit "kívülről" látni.

Két lehetőség van:

1. Arena, itt csapattal lehet meccsre jelentkezni
    2. Mercenary Hall, itt lehet egyedül harcolni (de itt is van 2v2, gondolom random ellenfelet kapsz)

A Mercenary Hall meccseire úgy lehet jelentkezni, hogy áll előtte egy War Commander nevű ürge és nála van ismételhető küldetés, hogy nyerj meg egy 1v1 / 2v2 meccset, felveszed a küldetést és utána a küldetésválasztó képernyőn jelzed, hogy megcsinálnád.

----------

Cat02
    PvP-ben elvileg az lesz, hogy premium civilizationöknek lesz lehetősége egyedi szabályok szerinti meccseket indítani. Vagy valami ilyesmi. Ez a rész nem teljesen világos, mivel nem is próbáltam.

Viszont azt újra hangsúlyozom, hogy szerintem ez a játék nem mikrotranzakciós akar lenni, hanem valahol félúton van az ingyenes és a fizetős között, ingyenesen is elérhető a játék nagyja, de ez a rész akkor is csak amolyan trial, ha komolyabban akarsz játszani, akkor minimum egy civilizációt érdemes lesz prémiummá tenni ("megvenni").