1710
-
Baxo #390 Vajon meddig??? -
donatus13 #389 Karbantartás van ma, ki is van írva a chaten amikor belépsz. -
Baxo #388 Vazze eltünt az Argos (német) szerver és vele együtt a városom (level 8). Remélem csak karbantartás, vagy ha nem akkor kérem vissza a városomat!!! -
donatus13 #387 én beszéltem velük megoldottuk ,annyi az egész hogy játékon belül kell venni. ahogy galvatron mondta. -
#386 Néhány dolgot kiderítettem a vásárlási hibával kapcsolatban. Én úgy jártam, hogy áttelepítettem az accom a Lengyelekhez, így már simán tudok vásárolni de a nyelv Lengyel marad és nem lehet visszaállítani vásárláskor. Előnye, hogy itt lehet paypallal fizetni, hátránya, hogy átszámolva kb 15%-al minden drágábban jön ki. Felhívtam az ügyfélszolgálatot és azt mondták nem tudják visszatenni az accomat, ehhez nincs jogosultságuk... Na mondom szép ha a magyar ügyfélszolgálatnak nincs hozzá jogosultsága. Azt ajánlották regeljek új accot, mondom kösz... :S Szóval regeltem egy Amcsis accot amin van paypal meg kb 5%-al olcsóbbra jönnek ki a dolgok mint magyarul, de hátránya hogy a korábbi pontok meg minden ami előző accon volt az ott is marad. De elvileg a nőci olyat is mondott, hogy aki nem telepítette át az accját hanem maradt MO-n, csak baja van a vásárlással annak talán tudnak segíteni, szóval azért érdemes felhívni őket. ;) -
martin4955 #385 Köszi :) most már működik -
Borg #384 Semmi. Becsukod ott a liveot, majd létrehozol online usert, amivel bejelentkezel, és többet nem kéri. Csak ha veszel valami kiegészítőt, max akkor. -
#383 Marketspace-en "vásárold" meg. -
martin4955 #382 Sziasztok!
Olyan problémám lenne hogy az ingyenesen letöltött játék product key-t kér. Ilyenkor mi a teendő? -
#381 Tudom, de a problémás országok listája maitt szúrtam be. -
donatus13 #380 nekem és minden haveromnak is általában azt írja:)
Nem sikerült engedélyeztetni a fizetőeszközét. Forduljon a szolgáltatójához, vagy próbálkozzon egy másik fizetési lehetőséggel.
-
donatus13 #379 De azzal se működik:) -
#378 Hivatalos forumon írták:
"Problems purchasing at the in-game store?
Currently, if you reside in Brazil, Chile, Columbia, Czech Republic, Greece, Hong Kong, Hungary, or South Africa, you are unable to purchase civilizations, booster packs, vanity items, or bundles through the Age of Empires Online store found in the game. Until this issue is resolved, please make your purchases via the Games For Windows - LIVE client, which can be downloaded at: http://www.xbox.com/en-US/Live/PC/DownloadClient. Once you download this client, you’ll be able to make your purchase through the Marketplace tab. Please be assured we are working to fix this as fast as possible." -
#377 Ahogy a játékon belüli chat-en olvasgatom, nem csak nekünk magyaroknak vannak problémáik a vásárlással, hanem más külföldieknek is... -
Baxo #376 Megtaláltam. Átraktam német szerverre, sztem az van a legközelebb és így nem fog laggolni ha coopban nyomjuk. Majd mingyá kipróbáljuk. -
#375 ha jól emlékszem, a játék elején át lehet rakni másik szerverre a városod. -
Baxo #374 Sikerült, csak nem egy serveren voltunk. Most nézi haver, hogy át tudja-e hozni a városát másik szerverre, mert ott már majdnem level3as és annyi kell a coophoz legalább. -
Baxo #373 Vki le írná, hogy lehet coop-ban játszani? Haveromat felvettem Live és most már játékban is jelzi, de nem tudom beinvitálni, mert azt írja nem engedélyezett vagy nincs bejelentkezve. Pedig be van loginolva ő is. Olvastam itt lejjebb, hogy vmi portot kel megnyitni, de hogyan? Mind2-en ingyenesen játszunk, nem vettünk meg hozzá semmit. HELP!!! -
#372 akkor viszont nem értem, hogy nálam miért annyi, ha a játékon belül akarom megvenni... én is ingyenes felhasználó vagyok... -
#371 Nekem is 1200 pontot ír, soha se volt még használva előtte az account-om, így nincs rajta pont se, meg ingyenes felhasználó vagyok. -
#370 Akkor passz :)
Érdekes, ha a játék honlapjáról venném 4000 Ft lenne áfával, viszont a vásárláskor kiírta, hogy hiba a tranzakció közben... -
donatus13 #369 nem , más régióba voltam , de most meg megint nem tudok pontot venni 8002324.. hibát ír. -
#368 Akkor neked vagy volt már MS pontod, vagy Gold X-box user vagy. Szerintem :) -
donatus13 #367 nekem 1200 ba került. -
#366 jah, de a görög pakk 1600 pont... :) -
donatus13 #365 én egy 1000 és egy 500 pontos packot vettem... -
#364 Átmigráltam magyarra a live acc-om, így viszont már 1000 vagy 2000 pontot tudok venni, 3340 vagy 6680 Ft-ért... akkor inkább maradok a cdgalaxisos verziónál. -
donatus13 #363 cannot authorize the selected payment option... reggel ugyan így csináltam és most szopat... -
donatus13 #362 megvan szabva egy nap mennyi pontot vehetek ? most akartam megint és ugyan azzal a kártyával és beállításokkal nem engedi... -
#361 megpróbálnám azt, hogy az átmódosítom az xbox accom magyarra, ha beengedne az oldal... -
#360 úgy sem megy... "Cannot authorized the selected payment options" -
#359 kicsit tovább tart, legfeljebb marad a cdgalaxisos megoldás... -
donatus13 #358 azt csináld amit galvatron írt játékon belül kell , nyomd meg a home gombot a billentyűn és ott bal fölül. -
#357 Hát nincs több ötletem. Nekem ez bevált. Lehet csak mázlim volt. -
#356 most meg összeomlott az xbox.com... egyre jobb :DDDDD -
#355 sajnos így sem működik nálam, az x-box felületén el sem fogadja a kártyaadataimat - amivel évek óta a Steam-en sikeresen vásárolok...
szerk.: paypal fizetésnél meg ezt írja: This action cannot be performed at this time. Please try again later. -
#354 Értem, köszi. Lehet, én is maradok ennél a verziónál akkor. -
donatus13 #353 500 forintal viszont nem utazom. -
#352 Így mennyibe került? Drágább, mint a cdgalaxisos megvétel? -
donatus13 #351 Köszi a segítséget , így sikerült, hát elég érdekes...