Age of Empires Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Unfortunately, the Games for Windows Marketplace website is not available in your region." <#levele>#levele>
Kaptam beta kulcsot jujj de jo, csak ugye elvileg a "Windows Marketplace website" -on kell a kodot beutni, csak ott a magyar accommal nem engednek belepni.
Van angol/amerikai accom is, de persze a magyarra kuldtek a beta kulcsot...de uroluk hogy dogolnenek meg.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Amúgy most nézem, lesz Settlers Online is, annak a grafikája meg egy picit AoE-sedett, szóval így már 1:1 😄

már windows update is leszedi egyébként win7 meg vistára
Arab money
KIJÖTT a Steam elsõ software survey-je, megdöbbentõen elõl van rajta a cucc, a Steamet nem számolva (az nyilván 100% 😊 )a 15. leggyakrabban telepített program, az emberek 36,63%-ánál fel van rakva.
Összehasonlításképp az xfire csak 10,54%.
Arab money
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Elkerülendõ a kötekedést: nem azzal van a bajom, hogy nem elég csillivilli, nem elég óemgé effektek vannak benne, pusztán a stílus nem passzol szerintem a címhez.
Persze nekem sem kotelezo jatszani vele, de mikor meglattam a cimet kicsit oromujjongva nyitottam meg a topikot, mert nagy aoe fan vagyok. haveri lanokon mindig elokerul, es legalabb elvartam volna, hogy maradnak az eddigi realisztikusabb abrazolasnal. nekem valahogy nem birja befogadni a gyomrom ezt a gyermeteg grafikat. SZVSZ!
Amúgy live-os játék= fail, ugyanis a live rendszer maga egy fail.
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Armin & Ayu fan
Fail?
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Remelem mas csapatok is ujrakezdik. AS, AD, TGT, _0 stb stb 😊
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Egy szó, mint 100 ez a rész eléggé eltér az eddigi stílustól.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
ezt leszeded, felrakod, elindítod, aztán tudsz mások ellen.
A grafika szerintem szinte teljesen a Settlers stílusát idézi, talán egy picit ha lehet még élénkebb, az Age of Empires elsõ részére (aminek a korában játszódik) nem nagyon emlékeztet:
Az ingyenesség és a folyamatos játékmenet miatt szerintem is valami ikariam/travian/farmville féleség lesz annyi plusszal, hogy a csatákat lejátszhatjuk majd. Ahogy a másik topikban is írtam: nem csoda, hogy a béta jelentkezésnél a "mikkel játszottál már?" kérdésnél a lehetséges válaszok között elõbb szerepel a farmville, mint a korábbi Age of Empires részek...
Azért mindenképp várós, de csak mert Age of Empires szerepel a címében. 😊