1710

• r4pt0r
    Egérgörgővel lehet forgatni.
  • Baxo
    Apropo, a FAQ-ot be lehetne rakni bannerbe! Ki a házigazda?
  • Baxo
    Hogy lehet épületeket forgatni? Konkrétan kaptam ilyen díszelemeket: bokor meg valami karó szerűség és szeretném a bokrot forgatni, de nem tudom...
  • dave10000
    No megoldódott.... Csináltam egy Amerikai e-mailt és azzal léptem be... úgy már működött
  • Bogdogege
    ha többször próbálod elindítani nekem is van hogy ötödjére indul el
  • lacika17645
    Tud valaki nekem segíteni? legalább az értelmezésében...
  • dave10000
    Bár számomra az is furcsa 1 kicsit, hogy pl. a menüben hol az options?
    http://www.ageofempiresonline.com/retail/

Itt ecsetelik, hogy kéne csinálni de itt is van options. Remélem csak elcsűrtek valamit és gyorsan kijavítják mert nem erre költöttem 5K-t...
  • Bogdogege
    Akkor kapják be
  • dave10000
    Már van délután 1 óta mióta meghozták szórakozok vele. Újra is raktam írtam is a játék fórumára de semmi... Bár talán betudható ez az első napnak de attól még idegesítő.
  • dave10000
    Ez az amit adtak a csomagban. A kis kártya hátulján van. De mint neked is nekem is ezt írja hiába csinálok bármit is.
  • lacika17645
    ma több órát játszottam vele, most meg nem akar belépni. Ezt írja ki:
    "Can't connect to LIVE. A DNS lookup failed to locate the live servers."
  • Bogdogege
    Ezt a fos radeem kódot hol a faszba találom ?
  • Bogdogege
    ja én is beszoptam
  • dave10000
    Van más is aki vett Greek pack-ot?
  • Borg
    Bezárod a live baszakodását azon a ponton, aztán előjön újra, hogy onlineosítsad a live accountodat, de a serialt nem kéri többet, és menni fog.

Amúgy most játszottam 1 órát vele, de valahogy eddig nem fogott meg. Ez nem az az RTS, amit régen szerettem. Ezek a buzulások a mini questekkel, meg milliónyi fejlesztés, ide kattints, oda kattints, ezzel beszélj, azzal beszélj, és mindenhol van még kétezer további lehetőség...
  • Optimus Prime
    "Vedd meg" a Marketplace-n, utána elvileg nem fog.
  • Dawide
    Sziasztok!Valaki elmondaná hogy hogyan lehet a windows live-ban a kódot elérni hogy fusson a game????Mert valami kódot kér a bejelentkezés után a nyomi!!
  • Optimus Prime
    Itt a FAQ. Még dolgozok rajta és próbálok összeszedni főbb kérdéseket. Leginkább a GFWL-es hotfixet tartottam fontosnak XP alatt.
  • dave10000
    Üdv.

Volt másnak is problémája a Greek pack telepítésével? Csak mert amikor le akarnám tölteni akkor ezt írja ki: Can't retrieve information from LIVE. Please try again later" "Status code:80153027" vagy "Status code: 800700e8". Már újraraktam az egészet de még mindig baja van.
  • perseus99
    mi az a fancy?
  • Optimus Prime
    Látom tényleg el kél a FAQ. Összedobok valamit, nem baj, ha nem lesz túl fancy? De kéne pár hasznos infó, minta GFWL kliens hotfixelése XP alatt.
  • Baxo
    Nemtom, nekem működött egyből. Leszedtem a progit feltelepítettem, azt frissítette vagy fél óráig aztán live-ban beléptem mikor elindult a játék és már választhattam is ki, hogy melyik civ.-el legyek.
  • perseus99
    valaki segítene? letöltöttem az eredeti oldalról aztán el indítja a launchert és azt írja ki hogy a játéknak egy példánya már fut most vagy én vagyok hülye és nem értek hozzá vagy ő nem szeret engem...
  • Vincentcloud
    átállítod a területi beállításokat angolra, feltelepíted teljesen, aztán visszaállítod magyarra, régen nekem így megcsinálta
  • VagnerLove
    Az a problémám hogy leszedtem Games For Windowsos szart, de nem tudom elindítani mert valami gyors frissítést akar XP-re, (nevetséges hogy egy játékot akarok letölteni ez meg rögtön hozzányúl az oprendszerhez) de a honlap ahova küld ott nincs magyar változatban a friss, és angolt pedig nem enged felrakni a magyar alapra… mit lehet tenni?
  • Baxo
    Kezdem érteni... :) Vannak ilyen kisebb küldetések és azokat kell teljesíteni a térképen. Furcsa, hogy nemtom irányítani a parasztokat, ahol van a civilizációm.
  • Baxo
    Én nem értem, hogy kell ezzel játszani :S :/ Semmit nem tok irányítani... most mivan?! :O
  • LoSA
    Hát gondolom mindkettőnek megvan az előnye, hátránya... :)
  • SirAlo
    En egyiptomit inditottam:D nem tudom mi a kulombseg
  • LoSA
    Én nekem gond nélkül elindult... Nem volt semmi gond vele.

Görögökkel, vagy rómaiakkal vagytok? :) Melyik a "jobb"? :)
  • Baxo
    Nem csak 40et lehet játszani, az félreértés. Bármeddig ingyenes csak aki megveszi az egy két új épületet tud felhúzni, meg talán más civilizációval is lehet nem csak egyiptomi meg göröggel...
  • SirAlo
    Most akkor csak 40 orat lehet jatszani ingyen vagy hogy van ? Hol lehet elolvasni milyen hatranyba van aki ingyenesen jatszik ?
  • frango
    Én az ageofempiresonline.com-ról letöltöttem azt a progit. Az letöltögetett meg feltelepítgetett mindent. Utána csináltam egy AOE LIVE profilet. Kell neki egy 15 perc mire aktiválódik. Most már jó és be tudok lépni és nem kér kulcsot.
  • perseus99
    de miért kell meg adni a címet telefonszámot meg ilyen hülyeségeket csak azért hogy le tölts egy ingyenes játékot?
  • Optimus Prime
    Hm, rájöttem. Meg kell venni a játékot Marketplace-n, ingyenes, de a folyamat a lényeg. Akkor ott lesz a GFWL kliensbe is.
  • perseus99
    nekem nem akarja leszedni xD
  • Optimus Prime
    Nekem is kódot kér. :S Ez a M$. Free2Play és CD key-t kér a játék. :S
  • LoSA
    Hja értem... Tehát minden népnek kiadnak majd egy ilyen lemezt a plusszokkal! Jó a banner, be lehet tetetni?
  • lacika17645
    nem tudom elindítani a felhasználónevemmel, valami olyasmit ír, hogy a fiókom offline, és csinálni kellene valamit vele
  • Bogdogege
    Ez még csak a Görög lesz még három.