1710
-
#350 Akkor megvárom az egyiptom csomagot és akkor azt megveszem ott. :) -
#349 Szerintem akkor nem, mert csak kapsz egy kódot, amit beütsz GFWL felületen, a játékon belül. De még nem csináltam ilyet, csaak tipp. -
#348 Ha az 576Kbyte boltban megveszem a Greek pack-ot, akkor is ennyi szenvedés van vele? -
#347 M$ pont vásárlás GFWL-on keresztül:
1. Játékon belül klikk a games cardunkra
2. A jobb oldali menün klikk a Microsoft Points menüre
3. Válaszuk ki a kívánt pontot és klikk
A következő ablakban a számlázi címek meg hasonló infók jönnek, ha nincs hozzáadott bankkártya, azt is megtehetjük, de rendszerint látja azt, amit GFWL vagy az Xbox.com-on hozzáadtunk. Az így vett pontokkal már a honlapon vagy a GFWL kliensben is tudunk vásásrolni. -
#346 hali vettem két kiegészítőt ms pontért de mire jók és hol látom őket?
Startling Statuary: Empire Extras
Glorious Gardening: Empire Extras
-
#345 Régió állítás szokot segítenni, utánna Visa és Mastercard jöhet szóba a rendszer szerint. -
donatus13 #344 Igen csak napok óta erről beszélünk 4000 ft ért nem tudod megvenni mert kb 1 éve már tranzakciós hibát ír. -
#343 Ja és én mindkettővel játszok, egyenlőre ingyenes kiadásban, Egyiptomiakkal 14-es szintnél, Görögökkel 6-os szinten járok. Egyiptomiaknál, már nagyon erős a korlát, szinte már mindenhez premium pack kell, de magyar gfw-os accout-al nem lehet vásárolni (átállítani nem akarom), a másik angliai account-nál már úgy tűnik engedné a vásárlást, de én a magyar account-ra szeretném megvenni, így szerintem várok amíg a Microsoft megcsinálja a vásárlási lehetőséget, ha jól értelmezem a játék fórumán a hozzászólást dolgoznak rajta. -
#342 Elérhető változatok a Marketplace oldalon:
Bountiful Bushes: Empire Extras
990,00 Ft
Premium Greek Civilization Pack
3 990,00 Ft
Premium Egyptian Civilization Pack
3 990,00 Ft
Defense of Crete Booster Pack
1 990,00 Ft
Seasons Pass I
19 950,00 Ft
Ornate Ornaments: Empire Extras
990,00 Ft
Special Launch Offer
7 990,00 Ft
Glorious Gardening: Empire Extras
990,00 Ft
Startling Statuary: Empire Extras
990,00 Ft
-
#341 Marketplace-n 3990Ft a görög csomag, cdgalaxis-ban meg 4490Ft. -
#340 Egyiptomi cuccokat is meg lehet már venni? Itt mindenki a Görögökkel nyomja? :) -
r4pt0r #339 Nézőpont kérdése. -
donatus13 #338 Néztem nem értem teljesen én bankkártyával próbáltam venni pontokat... paypalom meg másom nincs... -
#337 Bankkártyával az életbe nem fogsz tudni venni semmit. Én április óta próbálom. #304 hsz-ben írtam, hogy lehet venni pontot. -
donatus13 #336 érdemes igen cd galaxisból 500 al olcsóbb. -
#335 akik megvették a greek pakkot: érdemes rá beruházni? MS pontért éri meg jobban vagy pl. a cödögalaxisból megvenni? -
donatus13 #334 LoL ? hát marhára nem tudsz pvpzni tudsz mindent csinálni, csak kevesebb itemhez férsz hozzá , ennyi de attól még mindent meg tudsz csinálni... egyedül pvp be csak matchmakingelhetsz nem invelhetsz mást. -
r4pt0r #333 Sajnos ez még rosszabb. Szinte mindenen korlát van. -
#332 Van értelme ezt premium nélkül játszani vagy olyan mint a World of Battles?:-D -
donatus13 #331 Nem tudok vásárolni sajnos sehogy, két bankkártyát próbáltam egy otp és egy erste és egyiket sem fogadta el... nem igaz már... -
Borg #330 Ha jobban megfigyeled én nem azt mondtam, hogy nem megy a co-op, csak hogy ebben a formában értelmetlen. -
donatus13 #329 azért mert a co op nál nat hiba lehet és szerintem az van nálad is. -
Borg #328 Na és azt meg minek? -
donatus13 #327 portforwardolni kell , mi is megszenvedtünk vele peteczel de most már megy. -
Borg #326 Jah. De mostmár tovább jutottam. Jönnek sokkal húzósabb mini questek is :)
Az egyiket most azon buktam el, hogy nem tudtam elég felé figyelni, és több cél is volt...
Itt lenne jó a co-op, funkció, de nekem valahogy nem jön össze. Ha rányomok a quest elején, akkor keres valami amerikait, és utána őhozzá akar becsatlakoztatni, nem pedig az én questembe... -
#325 Eygébként jó lenne, ha lennem már végre magyar szoba. :) -
#324 Szerintem igen. Nem hiszem, hogy bármi megszabja mennyit és milyet veszel. -
donatus13 #323 ha esetleg valaki vásárolt már ms pontokat úgy lehet ,hogy veszek egyszer egy 500 at és utána egy 1000 es packot? -
newc22 #322 Amúgy mennyi tutorial küldi van mert egyenlőre nekem azokat adja csak be játékosok ellen még semmi küldit nem kaptam!!! Csak gép ellen! :( -
newc22 #321 Kösziiiiiiiiii! :D -
petecz #320 Amikor annál a képernyőnél vagy ahol kiválasztod melyik néppel lépsz be ott van alul egy csíkba. -
newc22 #319 Szerver infót hol tudok lekérdezni hogy melyik szerveren játszok?! -
Bandris86 #318 Ti melyik szerveren nyomjáték?
Én Athénon kezdtem el, de tele van amcsikkal. Ha velük játszom, totál laggos az egész. -
donatus13 #317 Co oP se működik de jó, megnyitottuk a portokat és nem működik továbbra sem kalap szar az egész még sajnos, pont a lényeg nem működik. -
#316 Itt én még nem tartok. Akkor te is az egyiptomiakkal vagy? -
donatus13 #315 te hol állítottad át ? én nem találom :( -
donatus13 #314 tehát át állítom lengyelre meg tudom venni 4 ezerért? -
petecz #313 Jézus tehát még mindig ilyen hibás az xbox rendszer Mo.-n? Szánalmas hogy nem tudják rendesen megcsinálni. Jó darabig egyáltalán nem volt és mindenképp külföldi áll accountot kellett létrehozni ha akartál valamit... -
#312 Galvatron igazad van. A fiókomat átállítottam Lengyelre, mert Amcsira sajna nem engedte és így már lehet vásárolni. Bár szerintem csinálok egy új accot USA régióval, azzal tuti menni fog. -
#311 Nem lehet, hogy neki amerikaira van állítva a fiók? Van, aki azt mondta, hogy úgy jól megy a LIVE. De ha magyar, akkor az alábbi hibák igazak.