1710

• LoSA
    Akkor megvárom az egyiptom csomagot és akkor azt megveszem ott. :)
  • artschi
    Szerintem akkor nem, mert csak kapsz egy kódot, amit beütsz GFWL felületen, a játékon belül. De még nem csináltam ilyet, csaak tipp.
  • LoSA
    Ha az 576Kbyte boltban megveszem a Greek pack-ot, akkor is ennyi szenvedés van vele?
  • Optimus Prime
    M$ pont vásárlás GFWL-on keresztül:

1. Játékon belül klikk a games cardunkra
    2. A jobb oldali menün klikk a Microsoft Points menüre
    3. Válaszuk ki a kívánt pontot és klikk
    A következő ablakban a számlázi címek meg hasonló infók jönnek, ha nincs hozzáadott bankkártya, azt is megtehetjük, de rendszerint látja azt, amit GFWL vagy az Xbox.com-on hozzáadtunk. Az így vett pontokkal már a honlapon vagy a GFWL kliensben is tudunk vásásrolni.
  • Pokerstars
    hali vettem két kiegészítőt ms pontért de mire jók és hol látom őket?

Startling Statuary: Empire Extras
    Glorious Gardening: Empire Extras

• bon
    Régió állítás szokot segítenni, utánna Visa és Mastercard jöhet szóba a rendszer szerint.
  • donatus13
    Igen csak napok óta erről beszélünk 4000 ft ért nem tudod megvenni mert kb 1 éve már tranzakciós hibát ír.
  • bon
    Ja és én mindkettővel játszok, egyenlőre ingyenes kiadásban, Egyiptomiakkal 14-es szintnél, Görögökkel 6-os szinten járok. Egyiptomiaknál, már nagyon erős a korlát, szinte már mindenhez premium pack kell, de magyar gfw-os accout-al nem lehet vásárolni (átállítani nem akarom), a másik angliai account-nál már úgy tűnik engedné a vásárlást, de én a magyar account-ra szeretném megvenni, így szerintem várok amíg a Microsoft megcsinálja a vásárlási lehetőséget, ha jól értelmezem a játék fórumán a hozzászólást dolgoznak rajta.
  • bon
    Elérhető változatok a Marketplace oldalon:

Bountiful Bushes: Empire Extras
    990,00 Ft

Premium Greek Civilization Pack
    3 990,00 Ft

Premium Egyptian Civilization Pack
    3 990,00 Ft

Defense of Crete Booster Pack
    1 990,00 Ft

Seasons Pass I
    19 950,00 Ft

Ornate Ornaments: Empire Extras
    990,00 Ft

Special Launch Offer
    7 990,00 Ft

Glorious Gardening: Empire Extras
    990,00 Ft

Startling Statuary: Empire Extras
    990,00 Ft
  • bon
    Marketplace-n 3990Ft a görög csomag, cdgalaxis-ban meg 4490Ft.
  • LoSA
    Egyiptomi cuccokat is meg lehet már venni? Itt mindenki a Görögökkel nyomja? :)
  • r4pt0r
    Nézőpont kérdése.
  • donatus13
    Néztem nem értem teljesen én bankkártyával próbáltam venni pontokat... paypalom meg másom nincs...
  • Optimus Prime
    Bankkártyával az életbe nem fogsz tudni venni semmit. Én április óta próbálom. #304 hsz-ben írtam, hogy lehet venni pontot.
  • donatus13
    érdemes igen cd galaxisból 500 al olcsóbb.
  • artschi
    akik megvették a greek pakkot: érdemes rá beruházni? MS pontért éri meg jobban vagy pl. a cödögalaxisból megvenni?
  • donatus13
    LoL ? hát marhára nem tudsz pvpzni tudsz mindent csinálni, csak kevesebb itemhez férsz hozzá , ennyi de attól még mindent meg tudsz csinálni... egyedül pvp be csak matchmakingelhetsz nem invelhetsz mást.
  • r4pt0r
    Sajnos ez még rosszabb. Szinte mindenen korlát van.
  • pandemonium
    Van értelme ezt premium nélkül játszani vagy olyan mint a World of Battles?:-D
  • donatus13
    Nem tudok vásárolni sajnos sehogy, két bankkártyát próbáltam egy otp és egy erste és egyiket sem fogadta el... nem igaz már...
  • Borg
    Ha jobban megfigyeled én nem azt mondtam, hogy nem megy a co-op, csak hogy ebben a formában értelmetlen.
  • donatus13
    azért mert a co op nál nat hiba lehet és szerintem az van nálad is.
  • Borg
    Na és azt meg minek?
  • donatus13
    portforwardolni kell , mi is megszenvedtünk vele peteczel de most már megy.
  • Borg
    Jah. De mostmár tovább jutottam. Jönnek sokkal húzósabb mini questek is :)
    Az egyiket most azon buktam el, hogy nem tudtam elég felé figyelni, és több cél is volt...
    Itt lenne jó a co-op, funkció, de nekem valahogy nem jön össze. Ha rányomok a quest elején, akkor keres valami amerikait, és utána őhozzá akar becsatlakoztatni, nem pedig az én questembe...
  • LoSA
    Eygébként jó lenne, ha lennem már végre magyar szoba. :)
  • Optimus Prime
    Szerintem igen. Nem hiszem, hogy bármi megszabja mennyit és milyet veszel.
  • donatus13
    ha esetleg valaki vásárolt már ms pontokat úgy lehet ,hogy veszek egyszer egy 500 at és utána egy 1000 es packot?
  • newc22
    Amúgy mennyi tutorial küldi van mert egyenlőre nekem azokat adja csak be játékosok ellen még semmi küldit nem kaptam!!! Csak gép ellen! :(
  • newc22
    Kösziiiiiiiiii! :D
  • petecz
    Amikor annál a képernyőnél vagy ahol kiválasztod melyik néppel lépsz be ott van alul egy csíkba.
  • newc22
    Szerver infót hol tudok lekérdezni hogy melyik szerveren játszok?!
  • Bandris86
    Ti melyik szerveren nyomjáték?
    Én Athénon kezdtem el, de tele van amcsikkal. Ha velük játszom, totál laggos az egész.
  • donatus13
    Co oP se működik de jó, megnyitottuk a portokat és nem működik továbbra sem kalap szar az egész még sajnos, pont a lényeg nem működik.
  • LoSA
    Itt én még nem tartok. Akkor te is az egyiptomiakkal vagy?
  • donatus13
    te hol állítottad át ? én nem találom :(
  • donatus13
    tehát át állítom lengyelre meg tudom venni 4 ezerért?
  • petecz
    Jézus tehát még mindig ilyen hibás az xbox rendszer Mo.-n? Szánalmas hogy nem tudják rendesen megcsinálni. Jó darabig egyáltalán nem volt és mindenképp külföldi áll accountot kellett létrehozni ha akartál valamit...
  • Montly
    Galvatron igazad van. A fiókomat átállítottam Lengyelre, mert Amcsira sajna nem engedte és így már lehet vásárolni. Bár szerintem csinálok egy új accot USA régióval, azzal tuti menni fog.
  • Optimus Prime
    Nem lehet, hogy neki amerikaira van állítva a fiók? Van, aki azt mondta, hogy úgy jól megy a LIVE. De ha magyar, akkor az alábbi hibák igazak.