Age of Empires Online

← ElőzőOldal 35 / 35

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Andr0
énis majd kipróbálom de csak béta után mikor már az éles verzió lesz hátha dobnak vmi jobb graf motort alá 😊

@SirAlo SC2 free lesz? 😮

amúgy +fav

Armin & Ayu fan

SirAlo
En mindenkeppen ki fogom probalni, Age of empires volt a kedvenc strategia jatekom meg a Starcraft 2 , az SC2 fizetos de ez allitolag ingyenes lessz (meg volt mas jatek is amit szerettem de mar nem tudom a nevuket). Jah es jelentkeztem a betara, remelem bejutok😄

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

Andr0
nekem olyan Starcraft 2 grafika kéne 😄 vagy már ha cask simán a Age of Empires 3-as színvonalat megütné az jó lenne😄

Armin & Ayu fan

a farmville nem véletlenül mûködik, ez nem véletlenül nem fog

SirAlo
Hat olyan wowos a grafika 😄 de nagyon kicsi lessz a gepigenye

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

Nem igazán értem most ezt a játékot, olyan meccseket lehet majd nyomni mint az age of empires 3 ban vagy ,hogy lesz a játék menet, ezt nem értem😄

Andr0
csak a grafikát ne rontsák el. bár ahogy látom a vidibõl, már sikerült. Kicsit erõsebb lenne a graf és imádnám😄

Armin & Ayu fan

Hegi90
Azt szerintem inkább úgy gondolják, mint ahogy a 3. részben volt. Tehát van egy fõvárosod, ahol kereskedhetnek, fejleszthetsz új technológiákat, stb.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Érdekes lesz ez a 24/7 üzemmód. Olyan lesz mint a travian.

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

SirAlo
A Microsoft lerántotta a leplet a PC exkluzív Age of Empires Online-ról. Ismerõsnek tûnik a lenti videó? Nos, nem véletlen, mert a játékról egyszer már hallhattatok, csak akkor még Spartan név alatt. Ahogy, azt az errõl szóló korábbi hírünkben megírtuk, a fejlesztõ a Robot Entertainment, akik az eredeti Age of Empires játékot készítõ Ensemble-ból alakultak (legalábbis egy részébõl).

A free-to-play modellre épülõ játék stratégiai és RPG elemeket ötvöz, lesz szintlépkedés, küldetések, ösztönzõk, lehetõség, hogy csapatot alkossunk másokkal. A játék perzisztens világú, így fõvárosunk is állandó lesz, akár online vagyunk, akár nem. A játékba szervesen bele lesz építve a Games for Windows - Live, ezzel üzengethetünk, illetve a hálózati funkciói segítenek, hogy állandó kapcsolatba legyünk barátainkkal...

Hivatalos oldal : http://www.ageofempiresonline.com/

Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=ruZBQACeX-E&feature=player_embedded

← ElőzőOldal 35 / 35