1710
-
Borg #310 Szintén... most elvitt az egyiptomiakkal krétára épp, és ott ilyen tower defense jelleggel kéne 10 támadó hullám ellen kitartani... na ez elsőre kifogott rajtam, a 9.ben jön 1 katapult, amire ki kell rohamozni, de ha kiviszem a csapatot, akkor lekaszabolják őket... aztán a 10. waveben megint jön 2 katapult, meg egy vagon gyalogos, elefánt stb, az ellen már esélyem sem volt. -
#309 Mára kijátszottam magam... :) 4 pályát csináltam meg, el is fáradtam! :) -
#308 donatus13 nekem is ugyanaz a hibám. Nem tudok vásárolni se játékon belül se weboldalon. A játékban ezt írja ki ha a shop-ra kattolok: "Can't retrieve information from LIVE. Please try again later. Status code: 800700e8"
Weben meg tranzakciós hiba...
Egy lehetséges megoldás:
A Games for Windows – LIVE ügyfélszolgálat
Hétfőtől péntekig: 09:00–17:00
06 80 018590
06 1 777 4933
--------------------------
talán ők tudnak segíteni mert ez szerintem valami account hiba lehet. Haveromnak simán bejön a shop és tudna vásárolni is...
-
Mestro #307 hát ha pontért veszed jah de abbol a +1000böltudsz venni vmit -
petecz #306 Igen de így egy ezressel drágább, nem? -
Mestro #305 hali!Cekker19néven vagyok fent aki szeretne coopozni vagy pvpzni az invitáljon:) -
#304 Nem shop kell. Home, bejön a LIVE overlay. Ott klikk a gamer cardodra, majd van olyan menü, hogy Add points, klikk arra. Ott befog jönni a M$ pontos lista 500, 1000, stb. pontok. Ott vegyél a kívánt mennyiséget, majd lépj ki és vagy a kliensen át, vagy honlapon át vedd meg a DLC-t.
I know, it's a bit tricky... :) -
lacika17645 #303 közben kicsit visszaolvastam és meglett a megoldás...sorry -
lacika17645 #302 kis segítség kellene, a játékot a marketplace-on megvettük, majd install. A kis launcher progit felteszi, de nem kezdi el a nagy fájl telepítését, azt írja ki "Instance of the game is already running." Ötletek? -
Borg #301 Ez a battingmirror.. valami bal fent lenne a szerver neve?
A live is ezt írja ki belépéskor, pedig nem ez a live nevem... -
donatus13 #300 Éljen, játékon belül be se jön a live shop, kár ,hogy nem steames a játék ott még sosem volt olyan ,hogy valamit ne lehessen megvenni. -
#299 Én április óta várok, hátha rendszer hiba. Nem az. Ez a Games for Windows LIVE experience. -
donatus13 #298 Elvileg működnie kéne pont vásárlás nélkül, hivatalos oldalon néztem bejelentkezve úgy csak 4 k huf és állandóan tranzakciós hibát ír, szerintem lehet hogy csak rendszer hiba, várok pár napot hátha jó lesz. -
#297 Jah, ez is kel majd a FAQ-ba. Pontot tudsz venni és azért cuccot Marketplace-n. De pontot is csak a játékba belépve tudsz venni. Ez fontos! -
donatus13 #296 Valaki vásárolt innen neten 4000 os prem packot ? mert nekem az nem működik, lehet ,hogy csak pontokkal tudom megvenni ? -
#295 Én az Egyiptomiakkal nyomom, még csak 5ös level vagyok. Még a Görögöket nem próbáltam ki, de gondolkozok én is, hogy megveszem majd valamelyiket, mert nagyon kellemes szórakozás nekem ez a game. :) -
donatus13 #294 Most próbáltam beszerválni , egyszerűen nem lehet állandóan hiba a tranzakció közben.... -
donatus13 #293 én greece packot beszerzem csak kár hogy nem steamen van , winfos live nagyon idegesít. -
petecz #292 Most néztem 1 videót a defense of crete booster packról. 30 hullámot kell kivédeni benne. Elég jó küldetés. Tegnap csináltuk a demoját coopba, úgy az nem volt nagy kihívás. :) -
#291 Igen, az első évad.
Itt van minden -
petecz #290 Na gyorsan megnéztem a premium egyiptom 4ezer HUF. -
petecz #289 Mármint 1 premium nép?? Vagy az első teljes szezon megvétele? -
#288 Én sem szeretem a GFWL-t, ha steam-en lenne a cucc, már birtokolnék legalább 1 prémium cuccot :)
De így is nagyon jó a játék. -
#287 Cirka 19000 Ft, LIVE-on látni. :S
jaho: nekem akkor is kiírta, ha pl. véletlenül kétszer klikkeltem az ikonra és tényleg kettőt indított. De nálam megy admin jogok nélkül is (XP Home). -
jaho #286 FONTOS
-ha valakinek telepítés után aoeonline megnyitásakor ezt írja ki:
An instance of the game is already running
-megoldás: jobb klikk futtatás rendszergazdaként,és tölt.. -
petecz #285 Meg lehet venni a teljes első szezont ami mindent tartalmaz egészen februárig ha jól tudom 100 euroért(lehet dollár nem tudom pontosan).
De vehetsz te is például 1 db premium népet meg. Azokat nem néztem mennyi de ha jól tudom 20 dollár. Na most ha van premium néped ott mindent tudsz gyakorlatilag. -
donatus13 #284 prémium játékossá váláshoz külön dolgot kell venni vagy elég egy bolti pakk? -
#283 Köszi sikerült. -
#282 Igen:) -
McCartman #281 értelmes pvpre , mert ez a küldetésesdi olyan mintha óvodásoknak készült volna. -
#280 melyik realmen vannak magyarok ? -
#279 Ha vettél pl. Görög csomagot akkor kapsz egy Arénát amit a fővárososdban felépíthetsz és vele kihívhatsz másokat. -
#278 Én már bejelöltelek, neked csak vissza kell igazolni.
Valaki jelölt innen Fanat1ca néven? -
petecz #277 Ha valóban erre gondol akkor a válasz az hogy 6-tól tudsz miután eljutottál Sparta-ba. Ott tudsz az arénában.
Azt viszont én se tudom hogy lehet e direktbe játszani más játékos ellen? Pl. egy adott barát ellen, ne pedig valami random játékos ellen akit a matchmaking algoritmus választ ki. Valaki? -
Baxo #276 Arra gondol szerintem, hogy mikor játszhat mások ellen. -
petecz #275 Definiáld a normális játékot és megmondom. -
Baxo #274 Nem tudtalak felvenni. Be kell hozzá jelentkezned? -
McCartman #273 hány küldetést kellene megcsinálni , hogy el lehessen kezdeni normálisan játszani? -
#272 Észrevettétek, hogy ha a bannerra rákattintasz, akkor Copa America oldala jön be? :) -
#271 Melyik szerveren vagytok? Én Alexandrián.