1710

• Borg
    Szintén... most elvitt az egyiptomiakkal krétára épp, és ott ilyen tower defense jelleggel kéne 10 támadó hullám ellen kitartani... na ez elsőre kifogott rajtam, a 9.ben jön 1 katapult, amire ki kell rohamozni, de ha kiviszem a csapatot, akkor lekaszabolják őket... aztán a 10. waveben megint jön 2 katapult, meg egy vagon gyalogos, elefánt stb, az ellen már esélyem sem volt.
  • LoSA
    Mára kijátszottam magam... :) 4 pályát csináltam meg, el is fáradtam! :)
  • Montly
    donatus13 nekem is ugyanaz a hibám. Nem tudok vásárolni se játékon belül se weboldalon. A játékban ezt írja ki ha a shop-ra kattolok: "Can't retrieve information from LIVE. Please try again later. Status code: 800700e8"
    Weben meg tranzakciós hiba...

Egy lehetséges megoldás:

A Games for Windows – LIVE ügyfélszolgálat

Hétfőtől péntekig: 09:00–17:00

06 80 018590
    06 1 777 4933
    --------------------------
    talán ők tudnak segíteni mert ez szerintem valami account hiba lehet. Haveromnak simán bejön a shop és tudna vásárolni is...
  • Mestro
    hát ha pontért veszed jah de abbol a +1000böltudsz venni vmit
  • petecz
    Igen de így egy ezressel drágább, nem?
  • Mestro
    hali!Cekker19néven vagyok fent aki szeretne coopozni vagy pvpzni az invitáljon:)
  • Optimus Prime
    Nem shop kell. Home, bejön a LIVE overlay. Ott klikk a gamer cardodra, majd van olyan menü, hogy Add points, klikk arra. Ott befog jönni a M$ pontos lista 500, 1000, stb. pontok. Ott vegyél a kívánt mennyiséget, majd lépj ki és vagy a kliensen át, vagy honlapon át vedd meg a DLC-t.

I know, it's a bit tricky... :)
  • lacika17645
    közben kicsit visszaolvastam és meglett a megoldás...sorry
  • lacika17645
    kis segítség kellene, a játékot a marketplace-on megvettük, majd install. A kis launcher progit felteszi, de nem kezdi el a nagy fájl telepítését, azt írja ki "Instance of the game is already running." Ötletek?
  • Borg
    Ez a battingmirror.. valami bal fent lenne a szerver neve?
    A live is ezt írja ki belépéskor, pedig nem ez a live nevem...
  • donatus13
    Éljen, játékon belül be se jön a live shop, kár ,hogy nem steames a játék ott még sosem volt olyan ,hogy valamit ne lehessen megvenni.
  • Optimus Prime
    Én április óta várok, hátha rendszer hiba. Nem az. Ez a Games for Windows LIVE experience.
  • donatus13
    Elvileg működnie kéne pont vásárlás nélkül, hivatalos oldalon néztem bejelentkezve úgy csak 4 k huf és állandóan tranzakciós hibát ír, szerintem lehet hogy csak rendszer hiba, várok pár napot hátha jó lesz.
  • Optimus Prime
    Jah, ez is kel majd a FAQ-ba. Pontot tudsz venni és azért cuccot Marketplace-n. De pontot is csak a játékba belépve tudsz venni. Ez fontos!
  • donatus13
    Valaki vásárolt innen neten 4000 os prem packot ? mert nekem az nem működik, lehet ,hogy csak pontokkal tudom megvenni ?
  • LoSA
    Én az Egyiptomiakkal nyomom, még csak 5ös level vagyok. Még a Görögöket nem próbáltam ki, de gondolkozok én is, hogy megveszem majd valamelyiket, mert nagyon kellemes szórakozás nekem ez a game. :)
  • donatus13
    Most próbáltam beszerválni , egyszerűen nem lehet állandóan hiba a tranzakció közben....
  • donatus13
    én greece packot beszerzem csak kár hogy nem steamen van , winfos live nagyon idegesít.
  • petecz
    Most néztem 1 videót a defense of crete booster packról. 30 hullámot kell kivédeni benne. Elég jó küldetés. Tegnap csináltuk a demoját coopba, úgy az nem volt nagy kihívás. :)
  • Optimus Prime
    Igen, az első évad.
    Itt van minden
  • petecz
    Na gyorsan megnéztem a premium egyiptom 4ezer HUF.
  • petecz
    Mármint 1 premium nép?? Vagy az első teljes szezon megvétele?
  • artschi
    Én sem szeretem a GFWL-t, ha steam-en lenne a cucc, már birtokolnék legalább 1 prémium cuccot :)
    De így is nagyon jó a játék.
  • Optimus Prime
    Cirka 19000 Ft, LIVE-on látni. :S

jaho: nekem akkor is kiírta, ha pl. véletlenül kétszer klikkeltem az ikonra és tényleg kettőt indított. De nálam megy admin jogok nélkül is (XP Home).
  • jaho
    FONTOS
    -ha valakinek telepítés után aoeonline megnyitásakor ezt írja ki:

An instance of the game is already running

-megoldás: jobb klikk futtatás rendszergazdaként,és tölt..
  • petecz
    Meg lehet venni a teljes első szezont ami mindent tartalmaz egészen februárig ha jól tudom 100 euroért(lehet dollár nem tudom pontosan).

De vehetsz te is például 1 db premium népet meg. Azokat nem néztem mennyi de ha jól tudom 20 dollár. Na most ha van premium néped ott mindent tudsz gyakorlatilag.
  • donatus13
    prémium játékossá váláshoz külön dolgot kell venni vagy elég egy bolti pakk?
  • Bogdogege
    Köszi sikerült.
  • frango
    Igen:)
  • McCartman
    értelmes pvpre , mert ez a küldetésesdi olyan mintha óvodásoknak készült volna.
  • Anthrax
    melyik realmen vannak magyarok ?
  • dave10000
    Ha vettél pl. Görög csomagot akkor kapsz egy Arénát amit a fővárososdban felépíthetsz és vele kihívhatsz másokat.
  • Optimus Prime
    Én már bejelöltelek, neked csak vissza kell igazolni.
    Valaki jelölt innen Fanat1ca néven?
  • petecz
    Ha valóban erre gondol akkor a válasz az hogy 6-tól tudsz miután eljutottál Sparta-ba. Ott tudsz az arénában.

Azt viszont én se tudom hogy lehet e direktbe játszani más játékos ellen? Pl. egy adott barát ellen, ne pedig valami random játékos ellen akit a matchmaking algoritmus választ ki. Valaki?
  • Baxo
    Arra gondol szerintem, hogy mikor játszhat mások ellen.
  • petecz
    Definiáld a normális játékot és megmondom.
  • Baxo
    Nem tudtalak felvenni. Be kell hozzá jelentkezned?
  • McCartman
    hány küldetést kellene megcsinálni , hogy el lehessen kezdeni normálisan játszani?
  • LoSA
    Észrevettétek, hogy ha a bannerra rákattintasz, akkor Copa America oldala jön be? :)
  • frango
    Melyik szerveren vagytok? Én Alexandrián.