1710
-
#510 Persze, hogy egyezik, olyan adatot írok be... -
donatus13 #509 Bejelentkezel , saját fiók, és számlázási adatok nál kell egyezni a névnek a kártya nevével. -
#508 Can not authorize ... szöveget kapok! Hogy válasszak másmilyen fizetési módot. Hát ez vicc, komolyan mondom. -
Probatbicol #507 Akkor jó nagy marhaságot mondtak a Live-osok, a debit/credit jellegnek semmi köze, hogy tudsz-e fizetni a kártyával az adott helyen.
Debit kártya- betéti kártya, van egy folyószámlád, ahova kapod a fizut/beraksz pénzt és azt költögeted a kártyával.
Credit kártya - hitelkártya, van egy hitelkereted, azt költöd a kártyával, majd valamikor visszafizeted, pl. hónap végén.
Hogy a neten lehet-e fizetni egy adott helyen az sok mindentől függ, a típusától (pl. visa/mastercard általában jó szokott lenni mindenhol, visa electron néhol, maestro kb. sehol), de az elárusítóhely korlátozhat további szempontok szerint, pl. ország. -
donatus13 #506 Srácok, játékon belül megnyomjátok a home buttonyt a billentyűn és kijön az a fos és ott jobb oldalt válasszátok ki hogy pont hozzá adása és onnantól megy, így lehet csak jól pontot venni. -
#505 80/018590 -
#504 Akkor te hogy oldottad meg? Vagy akkor most már valaki mondja már el, hogy hogyan tudom megoldani? Pontokat meg enged venni ilyen kártyával? Vagy mi van itt már?! :) -
#503 Adjátok már meg légyszí a magyar support telefonszámát! Köszi! -
#502 Én Mastercard és American Express hitelkártyákkal próbáltam nem pont vásárlását, egyik kártyát se fogadta el. Pont vásárlással még nem próbálkoztam. -
#501 Helyesen adtam meg, az tuti!
Most beszéltem a LIVE-osokkal, akik azt mondták, hogy van ugye credit, illetve debit kártya. És hogy elvileg a credit kártyával el kellene fogadnia a vásárlást. Most én aztán lövésem nincs, hogy milyen kártyám van. Hááát... Komolyan! Még ennyi bajt ezzel a szarral. -
Mestro #500 Nézd meg hogy helyesen adtad-e meg a kártya lejárati számát a neved stb...
-
#499 Megpróbáltam a magyar acc-al... Ott akadok el, hogy mindig azt írja ki nekem, hogy; "írjak be egy érvényes hitelkártya számot"! Elvileg itt a gond, vagy itt azért még tovább kellett volna mennie a dolognak? :) És ha USA-ra átállítom, akkor már jó lesz? -
#498 Akkor USA? Vagy melyikre állítsam? Mert én kártyával szeretnék fizetni, nem akarok pontokkal, meg ilyenekkel szórakozni. -
#497 Magyarországi beállítással nem. -
#496 Közvetlen hitelkártyával nem lehet fizetni?? -
donatus13 #495 nekem akkor írta amikor nem egyezett a fióknév a bankkártya adatokkal. -
#494 lassan 2 hete próbálkozom, de még mindig nem tudok a live-on belül pontot venni. magyar régiós accom van... azt írja, hogy "Cannot authorize the selected payment option". -
Mestro #493 Játékon belül tudsz pontot venni a live-n keresztül és úgy működik magyar régiós accal. -
#492 Marketplace-n (magyar régiós accal), hitelkártyával lehet fizetni? Engedi? -
#491 pl. www.xbox.com -
#490 És azt hol, merrefele lehet? :) -
donatus13 #489 pontokat kell venni:) -
#488 20 000 az egész pack? Hm.... Nincsen időlimit, ugye? Tehát nem "jár le"?! És egyébként most akkor mi a jó módszer, amivel meg lehet könnyedén venni ezeket a cuccokat?! -
#487 -
Mestro #486 Itt egy rövid leírás hogyan csatlakozz a magyar chatre:
1.Jobb egér valamelyik chat fülre és New Tab.
Kép
2.Itt válaszuk az Options-t.
Kép
3.És írjuk be a Join Channelbe, hogy "Hun".
Kép
Remélem segítettem vele és tényleg jó lenne ha minden magyar egy szerveren lenne:D (pl a Marathon...)
-
Mestro #485 Hogy lehet csatlakozni a magyar chatbe játékon belül? -
donatus13 #484 Meg igen, én is így vettem , mikor rámész hogy vásárlás , pontok használata és akkor ki írja, am 1200 egy prem pack, pontba ezt egy 500 as és egy 1000 res packból össze rakod, az 5010 ft. -
#483 Sziasztok!
Azt hol lehet megtalálni, hogy mennyi MS Live pont egy-egy kiegészítő? Illetve ezt itthonról meg lehet oldani? -
petecz #482 Ki lehetne rakni a fejléc be itt hogy mondjuk a Marathon a nem hivatalos magyar szerver és hogy hogy lehet belépni a hun chat szobába a játékba. -
Baxo #481 +1 :) -
Borg #480 Na, megvolt az első coop nekem is :)
Marathonon vagyok én is. (LocutusH) -
petecz #479 Egy ingyenesnek kb játszhatatlan 20 felett, pvp-be meg 0 esélye van. -
donatus13 #478 Mi peteczel megcsináltunk egy 30 ast nem könnyű de egy idő után elég sima ügy, eleje ami nehezebb. -
Borg #477 A demo misszió hozzá is elég húzós volt :) Nem lehet csak úgy bekempelni, mert akkor jöttek a siege cuccokkal, és messziről basztak szét mindent.. -
#476 Annyira ez nem hoz lázba... :) -
#475 Íme egy kis promóciós anyag a Defense of Crete-hez ;)
http://www.youtube.com/watch?v=aokTvFems48
A lényege, hogy védős játék. Meg kell védened egy főépületet a hullámokban támadó gépi egységek ellen... az hogy mivel védekezel rajtad múlik ;)... -
Laci08 #474 OK kösz -
#473 Ha az van oda írva, hogy csak eladható akkor csak eladni lehet. -
Laci08 #472 Ládákból szerezhető törött cuccokat lehet valahogy javítani? Mert eddíg mindig eladogattam őket. Valaki vegyen fel havernak hogy meg tudjam csinálni az egyik küldetést. bigmasterl néven futok -
#471 Defense of Crete booster pakk, micsoda?