1710

• LoSA
    Persze, hogy egyezik, olyan adatot írok be...
  • donatus13
    Bejelentkezel , saját fiók, és számlázási adatok nál kell egyezni a névnek a kártya nevével.
  • LoSA
    Can not authorize ... szöveget kapok! Hogy válasszak másmilyen fizetési módot. Hát ez vicc, komolyan mondom.
  • Probatbicol
    Akkor jó nagy marhaságot mondtak a Live-osok, a debit/credit jellegnek semmi köze, hogy tudsz-e fizetni a kártyával az adott helyen.
    Debit kártya- betéti kártya, van egy folyószámlád, ahova kapod a fizut/beraksz pénzt és azt költögeted a kártyával.
    Credit kártya - hitelkártya, van egy hitelkereted, azt költöd a kártyával, majd valamikor visszafizeted, pl. hónap végén.

Hogy a neten lehet-e fizetni egy adott helyen az sok mindentől függ, a típusától (pl. visa/mastercard általában jó szokott lenni mindenhol, visa electron néhol, maestro kb. sehol), de az elárusítóhely korlátozhat további szempontok szerint, pl. ország.
  • donatus13
    Srácok, játékon belül megnyomjátok a home buttonyt a billentyűn és kijön az a fos és ott jobb oldalt válasszátok ki hogy pont hozzá adása és onnantól megy, így lehet csak jól pontot venni.
  • LoSA
    80/018590
  • LoSA
    Akkor te hogy oldottad meg? Vagy akkor most már valaki mondja már el, hogy hogyan tudom megoldani? Pontokat meg enged venni ilyen kártyával? Vagy mi van itt már?! :)
  • artschi
    Adjátok már meg légyszí a magyar support telefonszámát! Köszi!
  • bon
    Én Mastercard és American Express hitelkártyákkal próbáltam nem pont vásárlását, egyik kártyát se fogadta el. Pont vásárlással még nem próbálkoztam.
  • LoSA
    Helyesen adtam meg, az tuti!

Most beszéltem a LIVE-osokkal, akik azt mondták, hogy van ugye credit, illetve debit kártya. És hogy elvileg a credit kártyával el kellene fogadnia a vásárlást. Most én aztán lövésem nincs, hogy milyen kártyám van. Hááát... Komolyan! Még ennyi bajt ezzel a szarral.
  • Mestro
    Nézd meg hogy helyesen adtad-e meg a kártya lejárati számát a neved stb...
  • LoSA
    Megpróbáltam a magyar acc-al... Ott akadok el, hogy mindig azt írja ki nekem, hogy; "írjak be egy érvényes hitelkártya számot"! Elvileg itt a gond, vagy itt azért még tovább kellett volna mennie a dolognak? :) És ha USA-ra átállítom, akkor már jó lesz?
  • LoSA
    Akkor USA? Vagy melyikre állítsam? Mert én kártyával szeretnék fizetni, nem akarok pontokkal, meg ilyenekkel szórakozni.
  • bon
    Magyarországi beállítással nem.
  • LoSA
    Közvetlen hitelkártyával nem lehet fizetni??
  • donatus13
    nekem akkor írta amikor nem egyezett a fióknév a bankkártya adatokkal.
  • artschi
    lassan 2 hete próbálkozom, de még mindig nem tudok a live-on belül pontot venni. magyar régiós accom van... azt írja, hogy "Cannot authorize the selected payment option".
  • Mestro
    Játékon belül tudsz pontot venni a live-n keresztül és úgy működik magyar régiós accal.
  • LoSA
    Marketplace-n (magyar régiós accal), hitelkártyával lehet fizetni? Engedi?
  • bon
    pl. www.xbox.com
  • LoSA
    És azt hol, merrefele lehet? :)
  • donatus13
    pontokat kell venni:)
  • LoSA
    20 000 az egész pack? Hm.... Nincsen időlimit, ugye? Tehát nem "jár le"?! És egyébként most akkor mi a jó módszer, amivel meg lehet könnyedén venni ezeket a cuccokat?!
  • LoSA
  • Mestro
    Itt egy rövid leírás hogyan csatlakozz a magyar chatre:

1.Jobb egér valamelyik chat fülre és New Tab.
    Kép
    2.Itt válaszuk az Options-t.
    Kép
    3.És írjuk be a Join Channelbe, hogy "Hun".
    Kép

Remélem segítettem vele és tényleg jó lenne ha minden magyar egy szerveren lenne:D (pl a Marathon...)
  • Mestro
    Hogy lehet csatlakozni a magyar chatbe játékon belül?
  • donatus13
    Meg igen, én is így vettem , mikor rámész hogy vásárlás , pontok használata és akkor ki írja, am 1200 egy prem pack, pontba ezt egy 500 as és egy 1000 res packból össze rakod, az 5010 ft.
  • Warpig
    Sziasztok!

Azt hol lehet megtalálni, hogy mennyi MS Live pont egy-egy kiegészítő? Illetve ezt itthonról meg lehet oldani?
  • petecz
    Ki lehetne rakni a fejléc be itt hogy mondjuk a Marathon a nem hivatalos magyar szerver és hogy hogy lehet belépni a hun chat szobába a játékba.
  • Baxo
    +1 :)
  • Borg
    Na, megvolt az első coop nekem is :)
    Marathonon vagyok én is. (LocutusH)
  • petecz
    Egy ingyenesnek kb játszhatatlan 20 felett, pvp-be meg 0 esélye van.
  • donatus13
    Mi peteczel megcsináltunk egy 30 ast nem könnyű de egy idő után elég sima ügy, eleje ami nehezebb.
  • Borg
    A demo misszió hozzá is elég húzós volt :) Nem lehet csak úgy bekempelni, mert akkor jöttek a siege cuccokkal, és messziről basztak szét mindent..
  • LoSA
    Annyira ez nem hoz lázba... :)
  • Montly
    Íme egy kis promóciós anyag a Defense of Crete-hez ;)

http://www.youtube.com/watch?v=aokTvFems48

A lényege, hogy védős játék. Meg kell védened egy főépületet a hullámokban támadó gépi egységek ellen... az hogy mivel védekezel rajtad múlik ;)...
  • Laci08
    OK kösz
  • bon
    Ha az van oda írva, hogy csak eladható akkor csak eladni lehet.
  • Laci08
    Ládákból szerezhető törött cuccokat lehet valahogy javítani? Mert eddíg mindig eladogattam őket. Valaki vegyen fel havernak hogy meg tudjam csinálni az egyik küldetést. bigmasterl néven futok
  • LoSA
    Defense of Crete booster pakk, micsoda?