10317
Hivatalos honlap | | Heroes Magyarország | | Dobozos vásárlás | | Digitális vásárlás | |
Lények | | Gépigény | | Hőstervező | | Manual |
-
#54 Az V-ben azt hiszem bevezettek valami szellemódot, annak érdekében, hogy amíg a pajtás tökörészik te ne legyél "hátrányban" pontosan nem tudom mi ez, az V nek csak a singlejével illetve az "egy gépen ketten vagy többen játszunk" multival játszottam. Aki tudja ezt a rendszert amit leírtam, az elmegyarázhatja részletesen. -
Pio #53 Jaja, érdekes.
Lehet, hogy ezek a képek valamilyen játszható demóból vannak vagy korai pályáról és ezért csak ennyi van. ha megnézed több funkción lakat ikon szerepel, ez is erre utal.
Ugyan akkor érdekes ötlet lenne egyre csökkenteni a speciális nyersanyagok számát. Mondjuk minden néphez tartozni fog egy és ha elfoglalsz egy bányát a saját népedtípusát fogja termelni.
A rengeteg nyersanyagnak voltak előnyei és hátrányai is. A piacolás egy külön eleme volt a játéknak, az ezzel ha nem is elveszne, de drasztikusan leegyszerűsödne ugyanakkor felesleges szívatásnak éreztem a rengeteg féle nyersanyagot, aztán ha valamelyikből épp nincs bányád, akkor szívhattad a fogadat. Pályadizájnolás szempontjából se volt a legjobb, a legtöbb pályán minden bányatípusból kellett egy könnyen elérhető a közelbe. -
EnxTheOne #52 Én csak a 3-al, és a 4-el játszotam, néha a testvérem ellen. ha jól emlékszem nem volt szerver kereső, és nem tudtam rendesen multizni. Az 5ben volt már "normális multi"? ha igen, akkor nem unalmas hogy csak félóránkét lehet csinálni valamit? (amig a többi játékos lép).
és nektek melyk a kedvenc fajotok? Nekem a zombik :D
-
#51 -
#50 Saját véleményem az, hogy a legtöbb játékot ott basszák el, hogy legyen hú de shaderes a fű. Leszarom a füvet. Egyrészt a magyar játékosok nagyon kis része játssza full grafikára húzva a játékokat, másrészt SZERINTEM sokszor a játékélmény rovására megy.
Hiába van az 5 óta csillivilli 3D, csak kényszerből forgattam a kamerát amikor valamit nem láttam. Jó, legyen 3d, nekem 2d-ben is pont jó volt, sőt jobb is. Még mindig inkább leülök Heroes 3-azni, Diablo 2-zni, minthogy letöltsem a legújabb legfaszább legcsillogóbb játékot, mert 10k forintért kapsz egy szép valamit ami 1 nap után dögunalom. -
#49 azzal kezdtem. evvan :D -
Andrews2007 #48 Húú ez nagyon jó volt LACEE. :DDD
Ez olyan minthogy a Diablo 3 nem elég sötét persze ahol pl angyali területek vannak még jó hogy nem sötét, ahol viszont katakombák voltak ott sötét volt rendesen mint a 2.-ben. Most meg sokaknak az a baj hogy a Heroes VI sötétebb tónust kapott. Előtt az V. résznél a rajzfilmes stílus fájt. :DDD -
#47 sőt, hiába léteznek baromi szép színű festékek, az én sakktáblámon a figurák még mindig fehérek meg feketék. Hát minek annyi szín, ha ki sem használják ezek a mocskok? -
#46 senkinek nem tünt fel a csak 3 nyersanyag??
nekem egyből szemetszúrt... ez vajon marad, vagy lesz több? -
#45 Khmmm, erre inkább nem reagálnék. Ja, de mégis. Egy-két odabaszott textúra az NEM FULL SHADERES FŰ. Köszönöm, kapcsojjaki!
Ha füvet akarsz látni (amit fúj a szél, szétnyílik és összezáródik/hullámzik, ha átmegy rajta/benne valami), akkor nézdd meg maxon a Sacred 2-t (ámbár a Titan Quest-ben is van némi fűféleség itt-ott, egész szép).
Minek egyre újabb shadermodell, ha nem használják?!? -
#44 pedig:
> -
#43 a grafika már így is kicseszett szép, nem kell ennél jobb. -
Pio #42 Na még egyszer: vesd össze az egységek kidolgozottságát a környezettel, ez szerintem eléggé egyértelművé fogja tenni, hogy a környezet még messze van a késztől.
Még minimum fél, maximum több, mint egy év van a játék megjelenésig, füvesíteni a terepet pedig szerintem kábé 2 napos munka. Vannak játékok, amik megjelenés előtt fél évvel még csak nem is hasonlítanak a későbbi önmagukra. A fejlesztő által készített játékok grafikájára pedig eddig se igazán volt panasz, nem hiszem, hogy most, hogy a kiadó kőgazdag lenne ebből probléma.
Amúgy alapvetően az, aki egy körökre osztott stratégiában keresi a DX11es "grafó"t szerintem eltévesztette a műfajt. -
#41 10 éves grafó ÚJRA!??!? Egy fia fűszál nem nő egyik képen sem. Odabaxnak egy szaros textúrát bump, parallax és shaderek nélkül, ezzel részükről el is van intézve. Ezért kár fejleszteni bármilyen engine-t... PrepreprevgenHD...
Kár DX11-es kártyákat vennünk, mikor még a DX9-es effekteket sem használják (néha még DX8-asokat sem). -
#40 várjuk már két kézzel -
#39 Ami jót tenne neki, ha több egység lenne frakciónként és ezeknek több alfaja fejleszthető változata.
Illetve hogy minden egységnek és fejlesztett változatának legyen 1 egyedi képessége vagy akár több is.
A hős varázslatainak fejlesztése és számbeli növelése is és ha jobban fejleszthető lehetne.
És egy map editort kidobhatnának hozzá mint a fc2-höz:) -
Pio #38 Sajnos köhécsel a megaupload, ha épp nem jut túl a loading-on, akkor próbáld később. Ha innen is letörlik új helyre már nem töltöm fel, 2 nap múlva úgyis kiteszi a Ubisoft. -
Pio #37 Tessék, streamelhető HD trailer:
Itt teljes képernyőre is kirakható :) -
#36 Új képek, de a trailerből :/ -
Pio #35 Persze, boccs, elfelejtettem.
Megaupload lett végül, mert a hotfile valamiért nagyon lassú volt.
M&M:H6 trailer -
Andrews2007 #34 Pio linket majd adsz hogy hova raktad fel a HD trailert?
Mert nálam is 2 nap mire lejön kb arról a serverről. :) Lehet sokan rámentek :D (pár millióan ) -
Pio #33 Én még a Kings Bounty-val kezdtem (nem az újjal, hanem az eredeti New World Computing-ossal), aztán a harmadik részig voltam igazán megszállottja a sorozatnak.
A negyedik rész nekem szinte teljesen kimaradt. Nem tetszett igazán a képi világa, nagyon sok rosszat hallottam róla és akkoriban már nem játszottam olyan sokat.
Az ötödik résszel már játszottam valamennyit, de nem igazán merültem bele, bár az már tetszett annyira, hogy felkerüljön a "todo" listára. valószínűleg neki is kezdek a 6. rész bejelentésének hírére.
Ez a rész viszont mindenképp érdekel, főleg most, hogy kiderült a készítő. Bár egyik se volt osztatlan siker, nekem mindkét eddigi játékuk tetszett, szóval bízom abban, hogy ebből is sokat hoznak ki.
Amúgy szerintem a grafika hangulata mindenképp fontos egy játéknál. Ha valakinek fontos a grafika az nem feltétlenül azt jelenti, hogy 120millió poligont akar mindenhová és a legújabb technológiát.
Nekem nagyon fontos, hogy a grafika hangulata, a játék képi világa megfogjon és hogy a fejlesztők ügyeljenek a részletekre.
Ezekről a képekről a véleményem felemás.
Az épületek, a környezet szerintem eléggé jellegtelen. Tegyetek mellé egy King's Bounty-s képet és szembetűnő a különbség.
Ugyan úgy az interface, az is rendkívül jellegtelen, de általában azt szokás a fejlesztés végére hagyni és még hátra van legalább fél év szóval ezt nem kiabálnám el.
Ugyanakkor az egységek már így profilból is zseniálisak, részletgazdagok, e téren szerintem új etalon van születőben.
hozzátenném még, hogy szerintem a legtöbb stratégiai játék rosszul mutat állóképeken. Persze lehet, hogy ezt csak én érzem így.
Nagyon kíváncsi vagyok az infókra, amiket 18-án kapunk, azért néhány képből nem sok dolog derül ki. -
#32 Na a Mark of Chaos nagyon várós volt, aztén iszonyatosan nagyot csalódtam benne, remélem ebben nem fogok...
A képek alapján viszont elég meggyőző!
Amúgy a másik dolog amit még elvárnék, hogy a hősöm nézzen úgy ki mint amikor arcra kiválasztom. Ne pedig, van két kinézetű hősöd és a női hősök is ugyanúgy néznek ki mint a férfiak... -
#31 azt szinte mindenki utálja, de mivel én azzal kezdtem ezért nálam favorit -
#30 jipjájéé!!
a 4 számítógépes játék sorozat közül ez az egyik ami leköti a figyelmem, de az a baj, hogy ez nagyon...főleg amikor XXL-es mapon nyomom :D -
Pio #29 Hmm, annál azért gyorsabban lent volt nekem, olyan fél óra volt, mire leért. :)
Akkor felteszem hotfile-ra. -
#28 sebesség: 1KB/s, várhatóan 2 nap, 5 óra... asszem inkább várok egy másik mirrorra :D -
#27 tudom, ízlésen úriember nem veszekszik, de pont a 4? :) -
Pio #26 INNEN tölthető a trailer makulátlan minőségben. Nagyon lassan jön le, de megérivárni, szerintem zseniális lett.
Mondjuk részemről minden idők két legjobb CGI-je az Armies of Exigo és a Mark of Chaos intro-i, szóval nem is vártam mást a Black Hole-tól. :) -
#25 mondjuk sztem a hiróz pont olyan játék ahol a grafika a legutolsó szempont amit figyelembe veszek. így nekem a 4nél nemis kell jobb :D -
Andrews2007 #24 Na mit mondtam Dzsungel powa :DDDD:DDD -
Pio #23 Youtube verzió a trailerből sajnos továbbra is a rossz hanggal:
-
Pio #22 Ingame képek:
-
Pio #21 Tessék, announcement CGI trailer. Sajnos a hang elég rossz.
-
Pio #20 Sajna már akkor le volt vadászva, amikor én postoltam. :( -
#19 Nocsak. Armies of Exigo igen jó játék lett, ha üti azt a színvonalat ez is, akkor nem fogunk csalódni -
Andrews2007 #18 LOL Magyarok csinálják a Might and Magic:Heroes VI-ot
A Black Hole entertainment
Akik a Warhammer Mark of Chaos stratégiát is készítették.
http://www.jeuxactu.com/jatv-show-9395.html1
Hosszú előzetes (ha még fent van :) ) -
Pio #17 Hoppá, nem semmi új hír!
Állítólag a magyar Black Hole Entertainment fejleszti a játékot!
Korábbi címeik: Armies of Exigo, Warhammer: Mark of Chaos -
#16 Eddig még MMO-t akartak a Heroes-ból a WOW mintájára, mert a WOW is egy stratégiai játékból alakult ki. -
#15 Várós!
+ fav
Te meg mindent leírtál, nekem is ez a véleményem, és én is hasonlóképpen követtem a Heroes sorozatot, unokatesómmal nagy partykat csaptunk annak idején, főleg a III-al és az V-el.