Hivatalos honlap | | Heroes Magyarország | | Dobozos vásárlás | | Digitális vásárlás | |
Lények | | Gépigény | | Hőstervező | | Manual |
-
Pio #33 Én még a Kings Bounty-val kezdtem (nem az újjal, hanem az eredeti New World Computing-ossal), aztán a harmadik részig voltam igazán megszállottja a sorozatnak.
A negyedik rész nekem szinte teljesen kimaradt. Nem tetszett igazán a képi világa, nagyon sok rosszat hallottam róla és akkoriban már nem játszottam olyan sokat.
Az ötödik résszel már játszottam valamennyit, de nem igazán merültem bele, bár az már tetszett annyira, hogy felkerüljön a "todo" listára. valószínűleg neki is kezdek a 6. rész bejelentésének hírére.
Ez a rész viszont mindenképp érdekel, főleg most, hogy kiderült a készítő. Bár egyik se volt osztatlan siker, nekem mindkét eddigi játékuk tetszett, szóval bízom abban, hogy ebből is sokat hoznak ki.
Amúgy szerintem a grafika hangulata mindenképp fontos egy játéknál. Ha valakinek fontos a grafika az nem feltétlenül azt jelenti, hogy 120millió poligont akar mindenhová és a legújabb technológiát.
Nekem nagyon fontos, hogy a grafika hangulata, a játék képi világa megfogjon és hogy a fejlesztők ügyeljenek a részletekre.
Ezekről a képekről a véleményem felemás.
Az épületek, a környezet szerintem eléggé jellegtelen. Tegyetek mellé egy King's Bounty-s képet és szembetűnő a különbség.
Ugyan úgy az interface, az is rendkívül jellegtelen, de általában azt szokás a fejlesztés végére hagyni és még hátra van legalább fél év szóval ezt nem kiabálnám el.
Ugyanakkor az egységek már így profilból is zseniálisak, részletgazdagok, e téren szerintem új etalon van születőben.
hozzátenném még, hogy szerintem a legtöbb stratégiai játék rosszul mutat állóképeken. Persze lehet, hogy ezt csak én érzem így.
Nagyon kíváncsi vagyok az infókra, amiket 18-án kapunk, azért néhány képből nem sok dolog derül ki.