10317
Hivatalos honlap | | Heroes Magyarország | | Dobozos vásárlás | | Digitális vásárlás | |
Lények | | Gépigény | | Hőstervező | | Manual |
-
#94 Nagyon varom en is. -
#93 Minden bizonnyal ez sem a teljesen felfejlesztett vár. -
#92 nagyon letisztult, friss játék lesz :)) -
Kheled #91 az 5-ben mintha nagyobbak lettek volna a várak,meg több dolog is volt rajta nemcsak egy fal.meg egy torony -
Pio #90
-
Pio #89 HIVATALOS HONLAP, valószínűleg ugyan ez lesz majd az mmh6.com-on is, ha elérhetővé válik. -
Pio #88 Nem az előző részre mondtak 10-et, hanem az összes eddigi részre.
Ez a felsorolás elég közelinek tűnik:
1. Haven
2. Sylvan
3. Necropolis
4. Inferno
5. Dungeon
6. Tower
7. Stronghold
8. Fortress
9. Fortress
10. Conflux
8-as és 9-es ugyan az volt a listában, nem tudom, miért, az első a törpök a második a gyíklények. -
Andrews2007 #87 http://img839.imageshack.us/i/necrop.jpg/
A Necropolis ez a piramisszerű vár elvileg. -
Andrews2007 #86 http://meodia.com/news/1437/might-magic-heroes-vi-announced/
Nagyon szép concept art rajzok a lényekről az oldal legalján. -
Andrews2007 #85 A zenét vajon továbbra is Paul Romero és Rob King alkotja majd? az 1-5. részig ők csinálták őket. -
Andrews2007 #84 Ja és úgy néz ki hogy a Halottak picit egyiptomias dizájnt kaptak és Zikkurátban (piramis szerű vár) bújnak el a nap elől szóval az lesz a városuk. Elvileg lesznek talán pókjaik is egységként.
A concepciós rajzok és a dzsungel ezt bizonyítják. A csontsárkány is szfinxesebb lett. Nubiai design :) halott köntösben. -
Andrews2007 #83 Murder3: Én se tudom az összes 10-et mivel a Heroes V-ben is kiegekkel együtt is csak 8 volt. de ebben világban állítólag 10 nép van. -
Andrews2007 #82 A Black Holenak milyen saját engineje van? a Mark of Chaos engineje fut a Heroes VI alatt is? :) -
Andrews2007 #81 Pio köszi az infókat. Azt tudod hogy hány és pontosan milyen frakciók lesznek az alapjátékban és hogy lesznek e teljesen újak esetleg a kiegészítőkben. (ha lesz 2 db is megint pl)
A Havennél nem sok új lény lesz úgy látszik :) Talán a zealot helyett lesz valami új meg hát a lándzsás. (habár a 2. részben volt az is)
Azt halottam pedig hogy majd a fele új lény lesz a várakban a V.-höz képest. Volt olyan pletyka hogy lesz egy 8. lény is és hogy némelyik kétszer fejleszthető lény lesz. Nem tudom ezek igazak e?
Ja valaki írt olyat hogy olvasta hogy lehet hogy nem lesz belső város nézet!!!! Ez ugye NEM igaz??????
-
#80 hát ez a nem lesz több speckó épület a városokba.....
az jó hogy a hülye nevűket átnevezik, de koboldokat simán hagyhatták volna meg a trollt is.
-
#79 manapság nem igen van értelme a lannak már engem nem érdekel végülis hogy lesz e benne vagy sem.
és az sem jó ha remakelik a régi heroest.
az őrült fanatikusok örülnének neki de sztem unalmas lenne. -
#78 melyik az a 10 mert a kiegeket nem próbáltam ki. -
Pio #77 Kikerült egy kérdezz felelek, megpróbálom összefoglalni magyarul:
- A játék körökre osztott marad.
- A hotseat mód meg fog maradni. Szerintem manapság ez már nagy szó, lásd lan nélküli starcraft, dedikált szerverek nélküli cod, jó látni, hogy van olyan cég, amelyik nem áldozza be plusz párezer eladás reményében azt, ami a sorozatot naggyá tette.
- A játék tisztelegni fog az elődök előtt, de tartalmaz majd új elemeket, a legfontosabbak a jelentősebb rpg elemek és az ehhez párosuló kalandokat tartalmazó térképek fogják jelenteni.
- Azért nem a Nival készíti az új részt, mert nem találták meg a közös hangot illetve a Nival az Allods című MMORPGre fordítja minden kapacitását.
- Azért a Black Hole lett az új fejlesztő, mert a Warhammer játék fejlesztésekor megtanulhatták, milyen egy már létező franchise alá dolgozni, volt egy kész motorjuk, ami nagyon jól passzolt a játékhoz és mert nagy Heroes fanok. :)
- A fejlesztés kezdete óta kapcsolatban állnak a nagyobb fansite-ok vezetőivel, külön privát fórum is van, ahol a fejlesztés irányvonalát tárgyalták ki velük.
- Minden népnek külön hadjárata lesz, melyek összekapcsolódnak, de tetszőleges sorrendben játszhatóak. Ezek együtt adják majd ki a teljes történetet.
- Lesznek új, eddig nem látott lények.
- A Havennél biztosan lesz nyílpuskás, lovag, angyal.
Forrás:
-
Szeszmester #76 Létezik ún. szivárványsakk. Magyar találmány (milyen más lenne), a különböző bábuk különböző színekkel is jelölve vannak. Állítólag könnyebben átlátható, mint a sima. -
Andrews2007 #75 Nagyon úgy tűnik, hogy a Heroes V-VI Ashan világában jelenlévő 10 népből az alapjátékban (mert lesznek kiegészítők is) csak 5 (Emberek, Halottak, Démonok, Tündék, Varázslók) frakció lesz legalábbis a KAMPÁNYBAN: (hivatalos fórum és gamestar.de a forrás sajna nem tok németül nagyon mások fordítják le az előzetest folyamatosan )
Fordítják angolra a németet. De érthető a sztori miatt és a stratégia miatt még inkább a következők bevezetése:
More from the german magazine:
1. ore, wood, crystals and gold are the only resources. In the past all fractions were based on one main resource (sulfur for inferno or gems for academy). Now all fractions have to compete for the same resources and this will add more strategy to the game.
2. No more special buildings in the towns, only dwellings and production building. Towns will grow on the map when we build them.
3. More than 50% of the creatures are new. Zombies are replaced by Ghouls, Horned Demons are replaced by Juggernauts. No Gremlins, Trolls, Gnolls and Kobolds
http://pc.ign.com/articles/111/1112462p1.html
De van egy angol első látásra a demoról írás is. -
Pio #74 Nem lesz új frakció, az eddigi részekben szereplő 10 frakcióból 5 fog belekerülni a játékba alapból, a többi majd a kiegekben. -
#73 az ubisoft a far cry 2 szerkesztőjével sztem a elgjobb szerkesztőt alkotta a játékok történetébe.
Kár h a játék multija gyenge lettt és ez nem dobta fel annyira...
remélem ebbe is egy olyat nyomnak ki:)
Amúgy érdekes a vámpírok és a nekromanták külön lesznek?
az érdekes lenne mert akkor a nekromanták használnának nekromanciát és fekete mágiát eggyaránt.
Mondjuk én mindig a nekromaták szolgájaként kezeltem a vámpírokat:D
a hangsúlyosabb rpg elemek és a community támogatása nálam jó pont.
Különben ha új egységek lesznek a jelenlegi frakciókba annyira nem zavaró ha nem lennének újak, de azért remélme lesz pár új frakció.
-
Pio #72 ÚJABB PREVIEW, ezúttal angolul.
Néhány fontosabb infó:
- várható megjelenés: 2011 március
- az IGN sajtósai teljesen elégedettek voltak az animációkkal, a varázslatok effektjeivel, úgy összességében a külcsínnel
- az elfoglalt városokat át lehet alakítani a saját frakciód városává
- hangsúlyosabb lett az rpg, a hősöd és a sereged az egész hadjáraton végigkísér
- lesznek bossharcok
- többször is hangsúlyozva van a közösség fontossága, szóval igyekeznek nagyon erős közösségi tartalmakat beépíteni
- meg lehet majd osztani saját tartalmat, amikkel fent szeretnék tartani a játékot akkor is, ha már a Black Hole nem fejleszti. Ez szerintem egyértelműen minimum egy pályakészítőt, de inkább egy hadjárat készítőt jelent. -
Pio #71 MEgtaláltam, a német cikk a forrás és ott ezt valóban tényként kezelik, de szerintem csak a kiszivárgott képen található Turn 1 felirat miatt az pedig azért még nem teszi készpénzzé a dolgot, hogy egy az egyben kukázódik az új és visszatér a régi. -
Pio #70 "Lesz turn lépés rendszer a harcokban újra."
Vagy a megfogalmazás rossz vagy ez arra utalhat, hogy választani lehet majd.
Kéne a forrás, hátha ott egyértelműbb a dolog.
De legkésőbb holnap úgyis fellövik a hivatalos oldalt és minden kiderül.
Ha csak számomra félreérthető, akkor elzénést. -
sirdond #69 szvsz a turn alapú jobb volt
úgy is kezd kiveszni a műfaj :( -
#68 Mármint a kezdeményezés rendszerű harcért kár :) -
#67 Kár azért a turn alapú harcért. Az igazán tetsző újítás ez volt, az 1, 2, 3-hoz képest. -
Pio #66 16 megapixeles artworkök, inkább csak linkelem:
Első
Második
Harmadik
Negyedik
Ötödik -
Pio #65 Annyit tennék hozzá, hogy a heroescommunity nem hivatalos fórum, hanem egy fanfórum.
A hivatalos fórum ITT VAN.
Az infók pedig EBBŐL a német preview-ból származnak. -
Andrews2007 #64 pc.ign.com/articles/111/1113443p1.html
Hivatalos bejelentés. Remélem holnap dumálnak többet róla esetleg videóval.
nagy térképek visszatérnek alá Heroes 3. Lesz turn lépés rendszer a harcokban újra. Viszont pletykák suttogják hogy csak 5 nép lesz és majd lesz kiegészítőkben új. Tényleg csak 4-5 nyersanyag lesz a kristály pedig nehezebben megszerezhető lesz a többinél sokkal. Mivel a Heroes VI sztorija a Heroes V előzménye lesz, így érthető a dolog végülis. (cirka 400 évvel korábban játszódik majd ez).
Sok új lény lesz egyébként a régi típusú várakban is. ( a fele kb. mindegyikben újfajta lesz) Ez is pletyka egyelőre. Lesz reputation system is mellékküldetésekhez igazítva. A hőslovagoknál megint lehet majd elvileg választani hogy inkább MIGHT vagy MAGIC-et tudjon mesterien használni ala Heroes 2-3-4. Egyediebbek lesznek az egyes frakciók lovagjainak skilljei is.
Update: Némelyik infót megerősítették hivatalos angol fórumon is (Heroes Community). (1. marad a régi rendszer lépés azaz turn lesz a harcokban és nem kezdeményezés 2. Lesznek megint ERŐ és MÁGIA mester hősök mindegyik frakcióban. 3. Marad a jól megszokott felfedezős módi a térképen és a város fejlesztésben is lesz földalatti rész is, 4. A játék a Heroes V előzménye 400 évvel azelőtt játszódik). -
#63 el -
#62 Windows 7-en elindul a Heroes 5? -
#61 heroes 5-be én a szellemeket bírtam.
ha sok van belőle szarrá lehet szivatni az ellent.
elég szopató mikor a 3. támadásod is mellé az meg szépen lassan kinyír.
asszem Naadir-nak van olyan képessége hogy szellemeket idé a halottak helyére. -
EnxTheOne #60 arra gondoltam én is, csak a zombik jobban hangzik. :D NIncs is jobb mint amikor egy csata után kapom a rengeteg csontit. :D -
sirdond #59 +fav
már vártam és a trailer alapján ígéretesnek tűnik -
#58 addig játszhatjátok egy időben a köreiteket, amíg nem látjátok egymást a térképen. -
#57 valószínű h tutorial pályáról vannak a képek azért van lakat sok ikonon és kevés nyersanyag, ámbár az a legkevesebb hogy azt csökkentik és egyszerüsítik.
több fajt és egységet,képességet,varázslatot rakjanak inkább a játékba.
-
#56 zombik?
olyan van?
Nekem a Nekromanták a favoritok:)
-
#55 erre csak annyit h nem a magyar játékosok kénye kedve szerint készítenek játékokat...:)
másrészt én is játszottam a 3-al de az 5 és a 3 közötti különbség nem vethető össze.
és én nem vagyok graff mániás, meg nem is van olyan vasam amivel ilyen lehetnék.
de a grafika fontos mert jó hangulatú környezetet nem lehet csúnya graffal alkotni, egy 5 után én már nem bírok a 3-al játszani.
ez van az már nagyon régi és idejét múlt.
persze az 5 sem túl szép mert az se egy mai darab.