10317
Hivatalos honlap | | Heroes Magyarország | | Dobozos vásárlás | | Digitális vásárlás | |
Lények | | Gépigény | | Hőstervező | | Manual |
-
#774 A H5 collector's edition-ban bónuszként beletettek egy H2-t is, még szerencse, igy került a dobozba egy igazán jó játék is -
NovaTerra #773 :) Ilyen ez a játék. Ez a rajz az ötből van, jól emlékszem rá. -
Pio #772 -
Pio #771 Érdekes, találtam én is netes forrást ami meg az alt+enter-t erősíti meg.
Talán erre a Gold edition-re változott meg a dolog. Ez nagyon PIMP verzió, az installere is elindul 64 biten, az alap változatról ugyan ez nem mondható el. :)
Viszont hiba volt nekiállnom tesztelni, mert késő van már és aludni kéne... csak... még... egy... kört... gyorsan... :) -
Pio #770 Jaja, feltettem én is és f4 a nyerő. A zene is működik, köszönet érte! :) -
NovaTerra #769 Google haverom segített. F4 -
Pio #768 Most nincs fent, de talán alt+enter? Régen minden játékban működött egy próbát megér. -
NovaTerra #767 Ezt próbáld ki! Az hol tudom beállítani a 2-nél, hogy ablak módban fusson a játék? -
Pio #766 Jaaa, világos, boccs, elsőre is leeshetett volna. Midivel megy sajnos. De azért azt se nevezném gagyinak. Na persze az énekes CDs trackek jobbak lennének. Az egyetlen torrenten levő wines verzió CD ugyan, de nem tartalmazza az audio trackeket sajnos. :( -
Zóanagyvarázsló #765 ezzel szemben a 2-t kis bűvészkedéssel sikerült tökéletesen működő állapotba hoznom,
Ezt írtad, én pedig erre egy kérdést. Tehát ugye nem csupán gagyi MIDI muzsikával játszod? Ha már a zenék szóba kerültek. Nekem sok kínszenvedést okozott eddig a HoMM II modern rendszereken. -
Pio #764 Öööö... nem teljesen értem, hogy mi az ajánlatod. :) -
Best of HoMM3 ^^ -
Zóanagyvarázsló #762 A zene is tökéletesen megy audió CD-minőségben, énekkel? -
Pio #761 A 3 nekem win7 64 biten 5-10 kör után mindig kifagy, ezzel szemben a 2-t kis bűvészkedéssel sikerült tökéletesen működő állapotba hoznom, úgyhogy nosztalgiázásra csak a 2 maradt. -
#760 én a herors 3 mal kezdem a sorozatott nekem az marad a örök kedvenc -
#759 Bármit mondtok is nekem az örö kfavorit a 3. rész marad :) -
Pio #758 Akkor nem én vagyok az egyetlen, akinek a 2 a legmaradandóbb, ennek örülök! :) -
#757 Ez olyan hülye téma, és alapvetően Pio-nak van sztem igaza, de mindegy na :)))
A H2 nálam akkora kedvenc volt hogy sokszor csak elindítottam, és csak futtattam a a belépőképernyőt a menürésszel :DD
Kár hogy már kintről-bentről ismerem, de egyike a varázzsal bíró játékoknak az ziher, a 3 nálam sem akkora siker mint lett egyébként,..WoG-l lett fogyasztható, de az alvilággal valahogy nem tudtam megbékélni...mindegy azért jó persze.
De mindenekfelett a HoMM2 :) -
Rundstedt17 #756 Nekem is a H2 az örök kedvenc még mindig cseng a fülembe a kampány bevezetője :D
"The troubles all began three years ago, with the passing of the old king, Lord Ironfist."
"The king left two sons"
"Roland was good,kindly,and honorable,"
"While Archibald wasnt so good."
Csak röviden epic volt a stílus az egész minden plussz zene is gyönyörű:)
A h3 ezért volt epic fail,borzalmas zene volt és az egész grafika depis,a sztori pedig d kategória....
A heroes 4 pedig ezért relatív kedvenc mert visszatért a 2 stílushoz igényes zene sztori valódi újítások:))))
A h5 csak felújított 3 :S -
Andrews2007 #755 Én is nagyrészt a 2. résszel multiztam sokat annó. Az első résszel előtte inkább csak figyeltem ahogy a szomszédaim játszanak. 1-2 multitól eltekintve az első résszel nem sokat foglalkoztunk 97-től a 2. résszel annál inkább többet multiztunk. -
Pio #754 Az első rész azoknak volt mérföldkő/legkedvesebb emlék, akik azzal kezdték a sorozatot.
A második minden tekintetben felülmúlta azt, ha a másodikkal ismerted meg a sorozatot, akkor legfeljebb kultúrtörténeti okokból nézz rá az elsőre szerintem. :) -
#753 Sztem az abszolút legjobb ez:
-
#752 Hát én csak a 2. résszel kapcsolódtam be a szériába, de az túl jó volt ahhoz, h megnézzem komolyabban az elsőt:)
Az armageddonnal azért a 3-ban is lehetett aprítani szépen. -
#751 És azt képzeld el, hogy az a sárkány kb úgy nézett ki, mint Süsü. Rózsaszínben.
De a legeslegjobb lény volt az egész szériában. Mágia immúnis volt, aztán már csak egy Armageddon varázslat kellett. Aki ezek után életben maradt, azt a sárkánnyal kb 5 másodperc alatt szétkaptam :D
Ja, merthogy az első részben még "ütős" Armageddon volt, nem úgy mint a többiben...
-
#750 ez nagyon komoly, balra torony ablakában egy pink dragon figyel
-
#749 az összes town theme nagyon jó -
#748 jó volt, de ez után az 5 volt az igazi!
Remélem lesz olyan jó a 6 is
-
#747 legjobb
-
#746 A 4ben tényleg jók voltak a zenék, csak ne lett volna olyan zsibbadt animációja a legtöbb lénynek. -
#745 Szvsz H2 a legjobb zene, H2 a legjobb megjelenítés...egyszerűen bájos, még ha ez olyan rózsaszínesen is hangzik, pont annyira meseszerű hogy még nem akarják elhitetni velem hogy ez akár valóság is lehet....ha akarom úgy is elhiszem :)
A H4 is jó, de ott a megjelenítés elment balra, és hát az új világ... -
Pio #744 A zenével mindenképp vitatkoznék, mindegyik rész soundtrackjét rongyosra hallgattam.
A többit nem tudom, a 4 szinte teljesen kimaradt, de igyekszem pótolni valamikor. :) -
#743 Hát, ez már ott bukik, hogy a 4-nek voltak a legütősebb és legkidolgozottabb történetei, és mégis a legtöbben utálják. Zenék dettó h4. -
Micsu #742 nah ezek nagy gecik voltak -
Pio #741 Az első is megvan:
EHHEZ a játékhoz készült WALLPAPER. -
Pio #740 na basszus, rosszak a linkek. :D
Itt van:
Forgotten Realms Wiki
Illithid Sorcerers résznél ott van ez a kép, tehát egészen biztos, hogy fake.
Tudtam, hogy valaha még hasznát veszem a DnD mániámnak! :D
-
Pio #739 Wikipedia szócikk
Képkereső:
-
Pio #738
Az első valami zsivány, a második egy illithid a DnD-ből.
Szerintem fake, de meglátjuk. :) -
Andrews2007 #737 Ezek még nem hivatalosak, sok helyütt hamisnak is írják őket fórumokon, mivel más játékokból kölcsönözhették őket. -
Andrews2007 #736 http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150328692300434&set=o.161184829587#!/photo.php?fbid=10150328692300434&set=o.161184829587
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150328690020434&set=o.161184829587
No 4. faj mégis Dungeon lesz vagy az Arctalanok?
Ezek még csak olyan képek hogy mit szólnánk ezekhez egy 4. nép esetében? -
Rundstedt17 #735 h1,h2,h3,h4 ezek képezték az eredeti Heroes of Might and Magicot.
Igazság szerint az 5 és a 6 nak semmi köze hozzájuk a néven kivül,hiszen az eredeti készítőknek semmi beleszólása sem volt és lesz a projectbe.