10317
  • Pio
    Dede, csak 2 nap kellett, hogy valaki kiszúrja. :D
    Kössz, hogy szóltál!
  • plu604
    a várható megjelenés nincs kicsit elírva? :D
  • Acidlich
    De valamivel el kell szórakozni, amíg meg nem jelenik, egy kis vita pont megteszi:)
    Jól írtad, mi kell a Heroesba, csak annyit tennék hozzá, egy kis balance se fog ártani, ha azt akarják, hogy multizzanak vele az emberek..bár ha jobban belegondolok a 3ban se volt, mégis sokat multiztam vele:)
    A hangulatos grafikai megjelenítés is meglesz az eddig látott képek alapján, különösen az adventure map tetszik, de a lények se rosszak, meg merem kockáztatni, magasan üti a H5 színvonalát.
  • Pio
    Én mondjuk akkor HoMM b*zi vagyok, hogy akármilyen lesz a játék biztosan végig fogom játszani.
    Két sorozat van rám ilyen hatással, ez és a Settlers.
  • Malakai
    ...jól összerakott TBS játékmenet. :)
  • Carmang
    Csávók, megmondom én nektek, hogy hülyeségen vitatkoztok :)
    Nem attól fogjátok a játékot szeretni/nem szeretni, hogy mennyiben hasonlítanak a lények a V-höz.
    Egy Heroes jellegű játéknál a következők számítanak csakis:
    lebilincselő történet
    ügyesen kitalált "univerzum" (ez már adott eleve)
    az univerzumba passzoló hangok, muzsikák
    ennyi.
  • Malakai
    Jó, bevallom, de nekem is csak nyolc karom van, mint bárki másnak!
  • Pio
    Most már sose mosod le magadról, hogy 3 fejed van, csernobilszökevény! :P
  • Malakai
    Késő volt már, gyorsan gépeltem, nem olvastam vissza na. :D
  • Acidlich
    Na, ha 1 feje 2 lába és még 2 feje lenne a számszeríjásznak, arra biztosan mondhatnánk, nem egy reskinelt verzio.
  • Malakai
    Két feje, lol. :D
    Két keze.. :D
  • Malakai
    Bazzeg, kimegyek az utcára mindenkinek egy feje két lába és két feje van, midnegyik csak át van skinelve, úristen!
  • Pio
    Kérés volt, hogy legyen minden néphez 1 és csak ezek voltak. :(
    Mondjuk nem válogattam át teljes alapossággal...
  • Murder3
    a vámpíros nagyon ronda ahelyett egy liches vagy csontis kellene kellene szerintem.
  • Pio
    Ez volt a kérés én pedig igyekszem kiszolgálni a látogatók igényeit. :D
    Ha valamelyik nagyon gány vagy szeretnétek látni valamelyiket a lentebb linkelt bannerversenyen szereplőkből, esetleg csináltok sajátot szóljatok nyugodtan. :)
  • Murder3
    XD
  • Prince23
    Jah hogy belépésként változik
    nem szóltam
  • Murder3
    jó értem én akkor nevezzük túl hasonlónak vagy nem tudom, de legalább akkor más beállásuk lenne engem az zavar a leginkább mert jórészük ugyan az a lény ami az v-be is van de akkor már legalább más beállásuk lenne.
  • Prince23
    Na ez már jobb banner :D Maradhat
  • Pio
    Jó, feladtam, akkor ugyan azok a lények, téma részemről lezárva.
  • TreDoR
    Szerintem felesleges ezen vitázni, akik végigrohantak a h5-ön, azoknak nyilván nem olyan frusztráló ugyanazokat a lényeket nézni, akik meg esetleg hónapokat játszottak vele + kiegek azoknak meg igen.
  • Pio
    Azt, hogy például két számszeríjász hasonlóan néz ki nem nevezik sehogy, ez egész egyszerűen így természetes, mindkettő ember, mindkettő kezében számszeríj van, a hátán tegez.
    Ennek ellenére ha megnézed a részleteket _mindenben_ eltérnek.
    Nem hasonlít jobban a MMH6-os az HoMM5-öshöz, mint bármely mást random fantasy/középkori játék számszeríjászához.

A vámpír például az 5-ben szerintem teljesen Lugosi Bélás volt most pedig olyan, mintha Arthas és Witcher szerelemgyerek lenne, megint csak az kikerülhetetlen tényen felül, miszerint mindkettő humanoid egyáltalán nem hasonlítanak egymásra.
    Esetleg még azt lehet mondani, hogy mindkettő egy hosszúkardra támaszkodik, de ebben semmi reskin nincs, tetszett nekik ez a tartás, felhasználták itt is vagy nevezhetjük ezt a kapcsolódási pontnak a két rész vámpírjai között. de teljesen másképp teszi ezt a két modell.
    És lent a régi fejlesztett vámpírt hasonlítottam az új alapszintűhöz, mert ezek álltak a legközelebb egymáshoz. Ne feledjük, hogy az új fejlesztett vámpír páncélt is kapott.

A griff viszont szerintem még annyira se hasonlít, mint amennyire hasonlíthatna, egészen más lett a kettő. Megint csak azt leszámítva, hogy midkettő griff, ami bár egy fiktív lény, de azért alapvetően madárszerű, szárnyai vannak és oroszlán karmai.

A többiről nem tudok nyilatkozni, mivel még nem láttam róluk közeli ingame képet.ITT VAN az 5-ös ghost, vesd össze a concept-tel.

Reskin-elésnek azt nevezik, amikor két dolog teljesen egyformán néz ki szerkezetileg, de a külsejüket más textúrák borítják.
    Itt ilyesmiről szó se lehet, láthatóan sokkal több poligonból állnak a 6-ban a lények, mint az 5-ben.
  • Murder3
    jó akkor azt hogy nevezik h fogom ugyan azt a modellt amit átalakítok h más a feje meg kap más páncélt de amúgy ugyan azokat az alapmodelleket használja mint az elődje?
    nem reskin ok, de erre nem tudom mi a szakzsargon így én a reskin foglamat állítom ehhez a legközelebb azért mondom ezt.

eddig látott lényekből majdnem mind ugyan az.
    a lich ami tényleg kapott új szép megjelenést, a szellem,vámpír szinte ua, a csonti megint más milyen, a griff megint uygan az, a lovag meg a számszeríjas is.

a pit fiend meg a várképe meg a mostani concept art lényegébe megegyezik ezért elég eggyértelmű h ott ugyan azt látjuk majd viszont mint az V-be.

• Pio
    *helyesbítés: mármint szerinte reskineléssel lefedhetőek a kettő közti különbségek. :)

Amúgy (még ha reskinelés is történne) mennyivel szebbek már a textúrák a 6ban? Ég és föld, ráadásul külön hangsúlyozták, hogy még nem végleges a grafika, textúra. Ráadásul a kiadott screenshotok is silány, 800×600 körüli méretűek, mégis összehasonlíthatatlanul részletgazdagabbak az egységek. Szerintem.
  • Pio
    Tessék, csináltam egy ilyet, remélem pontot tehetünk a reskin-ügy végére. :)

• Pio
    Felejtsétek már el ezt a reskinelés, modell importálás fóbiát. :D
    Miért tennének ilyet? Mi az alapja ennek az egésznek? Az, hogy Murder3 szerint (aki amúgy az első pillanattól mindent kritizál, ami persze nem baj) a #693-ban linkelt két concept egyforma (holott egyáltalán nem azok)?
  • TreDoR
    Hát, remélem, hogy nem csak importálták a modelleket.
  • Pio
    Erről pedig a Ubisoft nyilatkozta, hogy az egész játék teljesen új motorra fog újraépülni.
    Ez volt az egyik fő szempont, amikor a Black hole-t választották, nekik volt egy saját, belsős motorjuk, ami nagyon jól passzolt a játékhoz.

Megérdemelne a Ubisoft egy jó nagy seggberúgást azért, mert nem hajlandóak HD minőségben kirakni a 2 játékmenet videót, de szerintem már ezen a minőségen is nagyon jól látható, ha az ember nem csak felületesen szemléli, hogy sokkal részletgazdagabbak lettek a lények.
  • TreDoR
    A reskin az amikor a meglévő modellhez csinálnak egy új skint. Mondjuk nem mintha a concept artokból kiderülne, hogy csináltak neki új modellt.
  • Murder3
    mért a játékosok panaszkonának mert elvárható tartalom van a játékba?
    nem hinném.
  • Murder3
    jó nem igazi reskin de félig az, mert nem újkeletű lények vannak benne.
  • Murder3
    lol nem azt mondtam h cseréljék le.....
    szövegértelmezés
  • Pio
    Már az volt, mire ezt olvastam. :)
    Így faszán be lehet lőni még az én elég foghíjas tudásommal is, hogy azonnal módosíthatom/tesztelhetem, Majesty topiknál több napos kínlódás volt 1-1 bannercsere. :)
  • Malakai
    background-position: center top; legyen inkább szerintem. :)
  • Pio
    Tettem hátteret, maradhat? :)
  • Pio
    Te tisztában vagy azzal, hogy mi a reskinelés? Úgy nézem nem igazán.
  • precision
    tripla ennyi lény? :) mindig is ennyi lény volt a heroes sorozatban :) (egy várban 7 féle)
    ez egy játék, egy márkanév, a fanok arra számítanak, hogy az új rész olyan lesz mint a régi, egy-két aprósággal javítva azt
    úgy is lesz majd kiegészítő (mint anno az 5höz is volt) amivel új nép/vár jelenik meg

a lények kinézete/képességei pedig a fantasy/mitológiai irodalomból van 'kiemelve', szóval azon se nagyon fognak változtatni (kivétel a 4. rész ami minden tekintetben különc rész, lények szempontjából is)

• Acidlich
    Pl. a Haven vár tökjó az eddigi tervek alapján ,követik a klasszikus vonalat kis újításokkal. Na jó, a devil, meg a bone dragon hiányozni fog a másik kettőből.
  • Acidlich
    Igen, és ebbe a hangulati tényezőbe igenis beleszámít sok eddig megszokott vár és lény. Ha ezek eltűnnek, mitől lesz ez Heroes?
  • TreDoR
    Ez van. Nyilván az ubi nem véletlenül nem verte nagy dobra a játékot, és csak ~fél évvel a megjelenés előtt jelentette be.