10317
Hivatalos honlap | | Heroes Magyarország | | Dobozos vásárlás | | Digitális vásárlás | |
Lények | | Gépigény | | Hőstervező | | Manual |
-
#694 az a baj amiket itt felsorolsz csupán reskin, most ez semmi.
a többi...
eggyáltalán nem apróság, mert az ilyen apróságok sokaságából tevődik össze a játék ami ad egy nagy halmazt.
És az iylen aprósáok épp ezért fontosak nekem annyira mert az összképet nézem, nem csak azt h itt más mechanikai rendszer lezs és egyebek.
a hangulati tényezőbe beletartozik a világ,a várak,a lények,a történet....minden.
másik meg 5 éve jött ki az 5, mostanra erre a részre tripla ennyi lényt várnék el minimum, ha már a java része nem új.
Főleg 5 év után azért kell újítás amivel élvezetesebbé tehetik, új várak,új lények és nem az h van 2 új lény a többi csak egy korábbi átnevezése meg más skin alá, vagy jó ez csak akkor meg így magába kevés.
ez így eddig egy rohadtul kihasználatlan egyveleg.
Ahelyett h a készítőknek szárnyallna a fantáziája újramodellezik az 5 éves részt és egy év cod szintjén lévő újjítás csomagot adnak ki hozzá.
+csonkítják is a játékot.
-
Pio #693 Az a baj, hogy ezen az egy apróságon vagy leragadva, hogy a pit fiend hasonlít az előző részben levőre, nincs alkotói fantázia és már legalább a 10. kommentet írod erről, ezzel szemben ez a rész újít messze a legtöbbet a játékmeneten, a mechanizmusokon, sőt, szerintem a várakon is. Minden várra jut pár egészen újszerű lény.
Szerintem inkább pont az a félő, hogy a túl sok újítás miatt a sorozat rajongói nehezen fogják elfogadni a játékot, márpedig TBS stílusban ma már új közönséget szerezni szinte lehetetlen, az 5 rész alatt kialakult rajongótáborra kell építeni.
Megjegyzem szerintem a két pit fiend alkaltra, tartásra hasonlít csupán, a részleteikben totálisan eltérnek még jobban, mint az egyik ember a másiktól...
Heroes 5 pit fiend:
Heroes 6 pit fiend:
Például:
- egyiknek kifelé van a szárnya, másiknak befelé
- egyiknek felfelé van a szarva másiknak befelé
- az egyik karpáncélt visel, a másik nem
- a fegyverük teljesen más
- az arcuk egészen más
- a farkuk egészen más
- az egyiknek emberi keze van a másiknak vadállat mancsa
Így hirtelen ennyi tűnt fel. -
#692 ugyan az az univerzum ez még nem kéne h meggátolja az alkotó fantáziáját.
egy 5 éve kiadott játékról beszélünk előzménynek nem a legszimpatikusabb dolog ha csak egy vérfrisssítést adnak ki.
gondolom akik érdeklődnek és szeretik a játékot várnak új dolgokat hangulatba,játékelembe...etc
épp ez a baj pl a pit fiendél is h ahelyett h szépen átformálták volna,pl elveszik azt a hülyén kinéző kardot tőle vagy átalakítják formailag meg beállásilag a lényt.
ez enm azt jelenti h pl más lényt csinálnak , bár ha ez előzmény simán lehetne arra és kéne hivatkozni h ekkor még máshogy néztek ki.
-
#691 nekróknak iszonyú béna ez az egyiptomii marhaság. -
#690 sose értettem mire fel mangás-animés egy warcraft...
bár a heroes hangulatába legalábbis az V vonalába jobban illenek az olyan stílusúak mivel úgy sokkal meseszerűbbé lehet varázsolni a hangulatot és egy fantasynak igazából ilyennek kéne lennie.
mert az olyan játékokat min pl dragon age én nem nevezném fantasynak mert a középkori és fantasy közt van különbség és mind1 h dark fanatsyról beszélünk-e vagy sem igazából midn2-re igaz ez.
-
Pio #689 Nálam az eddigiek alapján Necropolis > Haven > Inferno. Viszont az utóbbiból én csak az utoljára bejelentett lényt érzem a játékba illőnek, a többi belefér -
#688 Nem is választhattak volna rosszabbul a Pit Fiend esetében. Egy ördög sokkal jobb lett volna főlénynek. Egy ilyen hatalmas lénynek mint ez, a testét tűz borítja, végtagjai akár az oszlopok, mégis minek kard? Simán eltaposhatna bárkit. Ebben a lényben minden van csak eredetiség nincs: Tolken balrogja.
Erre az animés-mangás, Warcraft-os stílusra és túlzásra igazán nem lenne szükség. Hiába, ez a fejlesztő gárda mindig is nagy Blizzard rajongó volt, képtelenek elrugaszkodni tőle.
Egész inferno olyan semmilyen, erőltetett és egysíkú lett. Succubus kivételével mind gagyi és nem Heroes-be való. Haven egész jó lett, ellenben ezt miért kellett így összecsapni?! -
Pio #687 Tetszik az ötlet, írtam is rá egy szkriptet.
Bepakolok pár jobban sikerültet a facebookos programból és várom a saját bannereket. :) -
Pio #686 Arról nem is beszélve, hogy semmiféle reskinelés nem történik. Teljesen új otorja lesz a játéknak az alapoktól újra felépítve.
Viszont a szkeccseket ugyan az készíti, ráadásul ugyan abban az univerzumban, innentől kezdve miért ne lenne átfedés? Ha ugyan abban az univerzumban ugyan az az ember készít el valamit, akkor logikus,h ogy nagyjából ugyan az fog kisülni belőle.
Ebből azt a következtetést levonni, hogy "nem foglalkonak vele" szerintem elég értelmetlen dolog.
Lásd lentebbi Pit Fiend. Elkészítettek az 5. részétől teljesen eltérő szkeccseket is, mégis egy hasonló mellett döntöttek, mert az illik a hangulatba. de nem azért, mert lusták voltak foglalkozni vele... -
#685 engem teljesen hidegen hagy, hogy mit reskinelnek, meg mit nem, amíg jól néz ki. és a gameplay videó alapján bizony jól néz ki. -
#684 attól még h hasonlít ki lehet dolgozni máshogy lényeket,nem csak reskinnelni némelyiket...
vagy szerinted a minőséget ki kell zárni?
másrészről vannak új lények akkor azok se kellenének bele mert az v-be nem volt?
-
#683 nem egyszer elmondták már a topikban, hogy ez egy előzmény rész lesz, ezért nyilván hasonlítani fognak a lények az ötbeliekhez, mivel ugyanaz a világ. -
#682 engem nem az érdekel milyen szintet hoz játékmechanikába hanem h hangulatilag ne csúfítsa ennyire el az V-nek a szintjét.
de amit csinálna ebbe az bosszantó, és itt még arról h lényegébe legtöbb lényt fogták oszt reskinnel berakták az v-ből az már szánalmas.
elég rég jött ki az v talán nincs idejük normálsian kidolgozott játékhoz?
Ubisoft egyre szarabb játékokat csinál, kezd az ea és acti szintjére süllyedni.
-
#681 na mond hol is csinálom... -
#680 máshol még nem láttam, sajnos :( -
r4pt0r #679 Ha megnézed minden topicban ezt csinálja kezdve a Blizzárd fikázással, és a többivel. Ő egy igazi ős troll, nem kell vele foglalkozni. :D -
#678 te szeretted az 5. részt? mert ha igen, nem értem mit szenvedsz itt folyamatosan, mert az eddigi infók alapján azt a szintet simán hozza. ha meg már azt se szeretted, akkor nyugodtan kiveheted kedvencek közül a topikot, mert ez nem neked való játék lesz. -
#677 közük nincs az efelkehz kinézet alapján, bár eddig is jól rombolják a játékot ez se lenne meglepő lépés...
-
#676 ugyanez jutott nekem is eszembe, csak elfelejtettem beírni. -
#675 ITT is lehet segítséget kérni :) -
#674 sztem az lenne az igazi, hogy lenne annyi banner ahány vár van, és egy script mindig randomszerűen adná ki a bannert
így nem lenne az, hogy pl: "miért infernos a banner amikor a necro sokkal jobb" :D -
Pio #673 Megkaptam a házigazdai jogokat.
Holnap csinosítgatom a bannert.
Ha valakinek van kedve és ért is hozzá, csinálhatna valami kifejezetten nekünk szóló bannert, ehhez sajnos nem nagyon értek. Alapszinten tudok ugyan photoshopolni, de amit én összeraknék az inkább elriasztaná az olvasókat. :D
Alapanyag szerencsére van bőségesen, ugyanis a hivatalos fórum bannerversenyére ÉRKEZETT EGY RAKÁS BANNER és itt van a rengeteg lény szkeccs is ha valaki olyasmit használna fel. -
Andrews2007 #672 Ja de aki posztolta elvileg belsős fórumtag ő is tanácsokat ad mint a Hardcore belsős rajongói bázis akikről az Ubisoft beszélt ő tudja azt is elvileg már hogy kik lesznek a 4-5.frakcióban. Moderátor is az oldalon. Eddig nem ilyen sorrendbe voltak sehol sem a lények/egységek. -
Pio #671 Sajnos ez még mindig csak találgatás, a szövegek pedig egyrészt a bejelentéskor kiadott 3 PDFből, másrészt a facebook-ról a bejelentések alatt írt bemutatókból vannak, szóval nincs új infó.
Szerintem nem is nagyon lesz december elejéig, legfeljebb pár screenshot. -
Andrews2007 #670 http://heroescommunity.com/viewthread.php3?TID=34094
Itt felsorolják rangsor szerint az eddigi 3 nép lényeit és minden jellemzőjüket faji és egységenkénti képességeiket jelmondataikat, jellemzőket. azt is miben a legjobb 1-1 frakció mire érdemes gyúrni. Milyen varázslatokat használ általában stb. -
Andrews2007 #669 A démonoknál elvileg a Pit Fiend a legerősebb. -
Pio #668 Ez nem rangsor, hanem bejelentési sorrend. A rangsor egyelőre nem ismert. -
#667 A celestialt meg a blazing gloryt nyugodtan felcserélhetnék a rangsorban -
Andrews2007 #666 Úgy hiszem ezzel az Emberek vára ezzel a picit elfesebb designal arra mutat hogy a 4. faj nem az elfek lesznek vagy ha igen akkor Wood elfek. Így inkább a Dungeonre vagy főleg Academyre tippelek.
Ez az utolsó lény is elég elfes lett hasonlít a Pixiere picit a fény elementál és a naplovas is elfes páncélt kapott ,a képeken a vár is kívülről elfes házakkal van tele.
Jövő héten talán már bejelentik elvileg az utolsó 2 népet. December elejére ígérték. -
#665 Inferno= zergek által megfertőzött démonok, nyakon öntve lávával. A Breedert (ami egyébként akár diablos Andariel elhízott párja is lehetne..) legalábbis tuti hogy a Starcraft világ trutyilakó lényei ihlették. -
#664 LOL. Nincs is ördög, mi a f***? -
Pio #663 NECROPOLIS
1. Lich / Arch Lich
2. Vampire / Vampire Lord
3. Ghost / Spectre
4. Skeleton / Bone Guard
5. Ghoul / Grave Ghoul
6. Putrid Lamasu / Festering Lamasu
7. The Fate Spinner / The Fate Weaver
INFERNO
1. Juggernaut / Juggernaut Ravager
2. Hellhound / Cerberus
3. Pit Fiend / Pit Lord
4. Tormentor / Excruciator
5. Succubus / Temptress
6. Maniac / Demented
7. Breeder / Mother Breeder
HAVEN
1. Sentinel / Praetorian
2. Crossbowman / Marksman
3. Griffin / Imperial Griffin
4. Seraph / Celestial
5. Sun Rider / Sun Crusader
6. Priestess / Vestal
7. Radiant Glory / Blazing Glory -
Pio #662 No, akkor egy ideig vége a lénybemutatósdinak. :(
Ez az utolsó tiszta TRON. :)
Az egyetlen lény, ami számomra nagyon kilóg a sorból az az utoljára bejelentett Inferno lény, szerintem az nem illik a HoMM világába, inkább valami H. P. Lovecraft műben tudnám elképzelni.
A facebook kommentek alapján is nagy volt a felhördülés ellene, szóval ezzel nem vagyok egyedül.
Illetve fáj a szívem a különböző közismert, "kommersz" mitológiai lényekért, eleinte tömve volt velük a sorozat, amolyan védjegynek számítottak aztán apránként kikoptak, mostanra pedig alig maradt belőlük.
A két hisztim ellenére összességében elégedett vagyok a felhozatallal, kellő mennyiségű lényt megőriztek, de azért egyáltalán nem lehet ráfogni, hogy lusták voltak újakat kitalálni. -
#661 Upsz, kicsit nagy lett, magasság alapján nem nyomja össze sg, na mindegy. :P -
#660 Annak aki nem szeret linket másolgatni, kép. :)
-
#659 fúj de piszok jó -
#658 fújj de piszok gyenge.
-
Andrews2007 #657 http://www.facebook.com/photo.php?fbid=470459639587&set=a.439196584587.208229.161184829587
Az utolsó bejelentett emberi váras lény a Heroes VI-ból a Fény elementál más néven Radiant glory. A Nekró várban és itt is lesz 3-3- női egység . :) -
Pio #656 Úgy fest ma már nem tudjuk meg, mi lesz a Haven utolsó lénye. De hogy ma se maradjunk nézni(hallgatni)való nélkül és kapcsolódjunk is egy kicsit a Havenhez álljon itt a második rész Knight témája. Érdemes meghallgatni, ugyanis ez a CD verzióhoz készített valódi audiotrack énekkel, nem a midi muzsika, ami a felénk elterjedt pár megás ripben volt.
-
nagyon tetszetős! )