Hivatalos honlap | | Heroes Magyarország | | Dobozos vásárlás | | Digitális vásárlás | |
Lények | | Gépigény | | Hőstervező | | Manual |
-
Elessar #1252 Úgyvan! Ebben a H5ös rendszerben túl nagy szerepe volt a véletlennek, amit már a H3nál se szerettem. Véleményem szerint a H5 és H4 rendszert kéne összegyúrni valahogy, de ezt reméljük a Black Hole-osok jobban tudják.
Az meg a másik ,hogy a H5 alapjáték önmagában szinte játszhatatlan volt, a kiegekkel lett belőle élvezhető játék. Ugye a H5nél lehetett betatesztet kipróbálni, akkor még sok hiba volt benne, meg miegyéb. Nem hittem a szememnek, mikro megérkezett az előrendelt teljes H5öm, szinte egy az egyben azt a beta-t dobták ki full játékként. PAtchek nélkül gyakorlatilag játszhatatlan volt a belassulás miatt, rettenetesen gyenge és számomra túl kicsi mapok jellemezték, AI szintén nem az erőssége volt, teljesen kiegyensúlyozatlanok voltak az alap játéknál a népek. A H3 szinte teljes lekoppintása meg leegyszerűsítése lehet másnak bejön, nálam visszalépés, főleg a 4 után.
Mondom 4-5 patch és úgy a 2. kieg után tudtam azt mondani rá, hogy ez már korrekt. De nekem nagyon belevésődött az alap játék s.arságai. Támn az se véletlen, hogy sokak szerint a King's Bounty lazán verte a H5öt a megjelenése után.
Azért se vártam annyira a 6ot mert a H5re épül, de a képek meg az eddigi nifok kezdenek meggyőzni, hogy itt egy klassz játék készül.